Hedgehok
|
16.12.2010 05:57 -
Re: zamknutí bez baterky
|
|

|
Mrazy letoního roku (-12) mi prověřili baterii starou 2 roky a 3 dny.Nenatočil jsem.Kapacita 80 Ah start.proud 800.AKUSTAR.Do tohoto okamiku bez problémů,na poprvé,bez selápnuté spojky.To jsem někde vyčetl na netu, u na to bylo napsáno dost diskuzí.Baterii jsem vyndal ,nabil 15 hod. 6A,zatím startuji a jsem zvědavý na dnení ráno venku -12.V kufru připravenou náhradní bat.Magické oko u baterky i po nabití pořád tmavé?
Odyseu se zamykáním dveří jsem si ji proil (netuil jsem ,e manualně nejdou zamknout vechny dveře najednou),přiel jsem na to tak nějak logicky- odpojil,zapojil,odpojil.A pak jsem začal číst na foru.Díky tomu jsem se poučil o oknech.
Ačkoliv tady brouzdám na foru i netu dost dlouho,nemůu najít nic co by mne informovalo o zdroji sirény,popř.jeho kontrole-nabití,kde je uloen,popř.přístup.Jak rychle deaktivovat,popř.zabránění neádoucí aktivace při výměně baterie?Ani sám nevím jak se mi to povedlo,nebo je tam čas.interval?Pokud to bylo na foru ji popsáno ,prosím o nasměrování na přísl.stránku.Díky. |
| |
| |