| | |
04.12.2010 17:29 -
zamknutí bez baterky
|
2365229
|
|
jarda 68
|
|
|
Čauky poraďte někdo chci dat baterku na nabíječku ale jak potom
zamknout auto zkusil jsem si otevřít kapotu a potom zamknout
klíčem a to nejde kdy odpojím prvně baterku tak uzamču dveře
jen u řidiče dík za radu
Čauky poraďte někdo chci dat baterku na nabíječku ale jak potom
zamknout auto zkusil jsem si otevřít kapotu a potom zamknout
klíčem a to nejde kdy odpojím prvně baterku tak uzamču dveře
jen u řidiče dík za radu
|
|
04.12.2010 17:38 -
Re: zamknutí bez baterky
|
2365230
|
|
jumep
|
|
|
nejde to lebo mas alarm / snimac na otorenu kapotu
oklames to tak, ze otvoris kapotu, zavres zamok - tam kam zapada kolik proste zatlac srobovak aby to zaskocilo
zamkni klucom, nie dialkovym, aby sa nespustil alarm
odpoj baterku, odomkni klucom (auto uz sa neodomkne lebo nema stavu, len soferove dvere odomknes), uvolni zamok kapoty (otvor kapotu)
zatvor kapotu
zamkni klucom dvere ....
ps.: vypln si profil o aute
nejde to lebo mas alarm / snimac na otorenu kapotu
oklames to tak, ze otvoris kapotu, zavres zamok - tam kam zapada kolik proste zatlac srobovak aby to zaskocilo
zamkni klucom, nie dialkovym, aby sa nespustil alarm
odpoj baterku, odomkni klucom (auto uz sa neodomkne lebo nema stavu, len soferove dvere odomknes), uvolni zamok kapoty (otvor kapotu)
zatvor kapotu
zamkni klucom dvere ....
ps.: vypln si profil o aute
|
|
04.12.2010 18:03 -
|
2365231
|
|
jruze
|
|
|
A co deaktivovat alarm? Já mám zřejmě nefunkčí kontakt na př. kapotě tu můu otevřít-zavřít bez problémů , ale zadní jak zavřu tak řve jak pavián.
A co deaktivovat alarm? Já mám zřejmě nefunkčí kontakt na př. kapotě tu můu otevřít-zavřít bez problémů , ale zadní jak zavřu tak řve jak pavián.
|
|
04.12.2010 18:14 -
|
2365232
|
|
jumep
|
|
|
a co ti pomoze pri signale ze je nieco otvorene deaktivovany alarm?
to nezavre, lebo mas nieco otvorene, jemu je jedno ci su to dvere, okno break alebo kapota
a co ti pomoze pri signale ze je nieco otvorene deaktivovany alarm?
to nezavre, lebo mas nieco otvorene, jemu je jedno ci su to dvere, okno break alebo kapota
|
|
04.12.2010 18:27 -
|
2365233
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
otevri kapotu
zamkni dalkou
vyndej baterku
zavri kapotu
po nabiti:
odemci klicem
otevri kaporu
zapoj baterku
otevri dalkou
dej klic do zapalovani a nech to tam cca 3 min
vypni zapni zapalovani a muzes startovat
je to naprosto jednoduche,zadnej problem ani alarm v tom nehledej
otevri kapotu
zamkni dalkou
vyndej baterku
zavri kapotu
po nabiti:
odemci klicem
otevri kaporu
zapoj baterku
otevri dalkou
dej klic do zapalovani a nech to tam cca 3 min
vypni zapni zapalovani a muzes startovat
je to naprosto jednoduche,zadnej problem ani alarm v tom nehledej
|
|
04.12.2010 18:33 -
|
2365234
|
|
jumep
|
|
|
tak pravda, som zle pochopil co napisal
tak pravda, som zle pochopil co napisal
|
|
04.12.2010 18:52 -
|
2365235
|
|
jruze
|
|
|
No já to pochopil tak e mu to začne řvát po zamknutí dálkou,odpojení baterky a zavření kapoty. U mně se tak chová po zavřením zadní kapoty.
No já to pochopil tak e mu to začne řvát po zamknutí dálkou,odpojení baterky a zavření kapoty. U mně se tak chová po zavřením zadní kapoty.
|
|
04.12.2010 18:59 -
|
2365236
|
|
jumep
|
|
|
ja to najprv pochopil tak ze mu to nezamkne lebo to registruje ako otvorene dvere
inak bezne tak nechavam zatvorene auto s odpojenou baterkou
ja to najprv pochopil tak ze mu to nezamkne lebo to registruje ako otvorene dvere
inak bezne tak nechavam zatvorene auto s odpojenou baterkou
|
|
04.12.2010 20:48 -
|
2365247
|
|
JirkaŘ
|
|
|
Hmm tak jsem se zase něco naučil !
Kdy jsem kuchal intercooler z auta ven, la pryč i baterka.
No a protoe jsem měl obavy aby jsem něco nepokazil, tak jsem po skončení prací
( v době kdy byla odpojená baterie) prostě jen zavřel dveře a nechal je jen tak bez zamčení...
I kdy auto bylo zhruba 24 hodin nezamčené neztratilo se z něj nic. Ale o tom e není zamčené jsem věděl jen já...
Přítě u budu chytřejí
Hmm tak jsem se zase něco naučil !
Kdy jsem kuchal intercooler z auta ven, la pryč i baterka.
No a protoe jsem měl obavy aby jsem něco nepokazil, tak jsem po skončení prací
( v době kdy byla odpojená baterie) prostě jen zavřel dveře a nechal je jen tak bez zamčení...
I kdy auto bylo zhruba 24 hodin nezamčené neztratilo se z něj nic. Ale o tom e není zamčené jsem věděl jen já...
Přítě u budu chytřejí :-)))):palec
|
|
04.12.2010 21:28 -
|
2365253
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
...ja zas nenasel nic okolo alarmu nebo jeho aktivaci
...ja zas nenasel nic okolo alarmu nebo jeho aktivaci :nevim
|
|
05.12.2010 09:46 -
|
2365282
|
|
jarda 68
|
|
|
Ahojte jetě se zapojuji ale to nejde zamknout dálkou ani
klíčem protoe to registruje otevřenou kapotu a
jetě bych chtěl poděkovat jumepovi to je tak asi nejlepí
Ahojte jetě se zapojuji ale to nejde zamknout dálkou ani
klíčem protoe to registruje otevřenou kapotu a
jetě bych chtěl poděkovat jumepovi to je tak asi nejlepí
|
|
05.12.2010 09:55 -
|
2365284
|
|
autodiag
|
|
|
v tom pripade v bode 2 zamkni zamkem (logicky) nebo jen zavri zamek kapoty a dal uz zas dalkou
PS:a pro priste popis co ti to dela trochu podrobneji,zminka o alarmu je v tomto pripade docela dulezita
v tom pripade v bode 2 zamkni zamkem (logicky) nebo jen zavri zamek kapoty a dal uz zas dalkou:palec
PS:a pro priste popis co ti to dela trochu podrobneji,zminka o alarmu je v tomto pripade docela dulezita
|
|
05.12.2010 09:59 -
|
2365285
|
|
jarda 68
|
|
|
ale to nejde ani zamkem musel bych to udělat
jak napsal jumep zatlačit roubovákem jako e
je to zamklé
ale to nejde ani zamkem musel bych to udělat
jak napsal jumep zatlačit roubovákem jako e
je to zamklé
|
|
05.12.2010 12:50 -
|
2365303
|
|
jumep
|
|
|
hmm, cize som to prvy krat pochopil dobre a dobre som logicky zdedukoval ze tam ma alarm ...
preto - pre buducnost - vypln si profil
hmm, cize som to prvy krat pochopil dobre a dobre som logicky zdedukoval ze tam ma alarm ...
preto - pre buducnost - vypln si profil
|
|
05.12.2010 12:53 -
|
2365304
|
|
jarda 68
|
|
|
u se stalo dík
u se stalo dík
|
|
05.12.2010 21:22 -
|
2365387
|
|
tief
|
|
|
Jenom doplnim C5 - 1 superzamykani + alarm
autodiag napsal(a): otevri kapotu
zamkni dalkou
vyndej baterku
--- v tomhle bode zacne rvat baterou napajena sirena a rve az do vymlaceni sve baterie ---
Jenom doplnim C5 - 1 superzamykani + alarm
|
|
05.12.2010 21:45 -
|
2365393
|
|
autodiag
|
|
|
to souhlasim,pokud ho ma ...
to souhlasim,pokud ho ma ;)...
|
|
16.12.2010 05:57 -
|
2366066
|
|
Hedgehok
|
Město: Nymburk, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive | Počet příspěvků: 34 |
|
|
Mrazy letoního roku (-12) mi prověřili baterii starou 2 roky a 3 dny.Nenatočil jsem.Kapacita 80 Ah start.proud 800.AKUSTAR.Do tohoto okamiku bez problémů,na poprvé,bez selápnuté spojky.To jsem někde vyčetl na netu, u na to bylo napsáno dost diskuzí.Baterii jsem vyndal ,nabil 15 hod. 6A,zatím startuji a jsem zvědavý na dnení ráno venku -12.V kufru připravenou náhradní bat.Magické oko u baterky i po nabití pořád tmavé?
Odyseu se zamykáním dveří jsem si ji proil (netuil jsem ,e manualně nejdou zamknout vechny dveře najednou),přiel jsem na to tak nějak logicky- odpojil,zapojil,odpojil.A pak jsem začal číst na foru.Díky tomu jsem se poučil o oknech.
Ačkoliv tady brouzdám na foru i netu dost dlouho,nemůu najít nic co by mne informovalo o zdroji sirény,popř.jeho kontrole-nabití,kde je uloen,popř.přístup.Jak rychle deaktivovat,popř.zabránění neádoucí aktivace při výměně baterie?Ani sám nevím jak se mi to povedlo,nebo je tam čas.interval?Pokud to bylo na foru ji popsáno ,prosím o nasměrování na přísl.stránku.Díky.
Mrazy letoního roku (-12) mi prověřili baterii starou 2 roky a 3 dny.Nenatočil jsem.Kapacita 80 Ah start.proud 800.AKUSTAR.Do tohoto okamiku bez problémů,na poprvé,bez selápnuté spojky.To jsem někde vyčetl na netu, u na to bylo napsáno dost diskuzí.Baterii jsem vyndal ,nabil 15 hod. 6A,zatím startuji a jsem zvědavý na dnení ráno venku -12.V kufru připravenou náhradní bat.Magické oko u baterky i po nabití pořád tmavé?
Odyseu se zamykáním dveří jsem si ji proil (netuil jsem ,e manualně nejdou zamknout vechny dveře najednou),přiel jsem na to tak nějak logicky- odpojil,zapojil,odpojil.A pak jsem začal číst na foru.Díky tomu jsem se poučil o oknech.
Ačkoliv tady brouzdám na foru i netu dost dlouho,nemůu najít nic co by mne informovalo o zdroji sirény,popř.jeho kontrole-nabití,kde je uloen,popř.přístup.Jak rychle deaktivovat,popř.zabránění neádoucí aktivace při výměně baterie?Ani sám nevím jak se mi to povedlo,nebo je tam čas.interval?Pokud to bylo na foru ji popsáno ,prosím o nasměrování na přísl.stránku.Díky.
|
|
16.12.2010 08:30 -
|
2366070
|
|
autodiag
|
|
|
sirena je zalohovana ,tj. ma vlastni baterii v sobe
deaktivace e jednoducha (pokud nereaguje dalka) staci dat klic do spinacky a otocit...
sirena je zalohovana ,tj. ma vlastni baterii v sobe
deaktivace e jednoducha (pokud nereaguje dalka) staci dat klic do spinacky a otocit...
|
|
| |
|
|