timik2001
|
27.11.2010 23:43 -
Re: Ostrikovac predniho a zadniho skla
|
|

|
Mikra napsal(a): Zdá se, e nás jezdí se pinavým zadkem víc.
Je tu někdo, komu to meje zadní okno Breaku líp?
Ahoj, ja jsem se zadnim ostrikem bojoval dlouho az jsem se nastval a koupil novou hadici s tim, ze ji natahnu od motorku az do zadniho ostrikovace..Bohuzel jsem ji nepouzil Hned vysvetlim: (Problem byl u me ten, ze vubec neostrikoval zadni ostrikovac..nakup noveho cerpadla ale nic nevyresil )U celniho skla jsem sundal tapec, povolil i uchyty na ruku vpredu i vzadu, pololil 2 drzaky pro ochranou sit a "uvolnil" strop od tesnicich gum dveri..Zkouím ostrikovac a najednou stříííík 3metry daleko mimo okno (zatim) Rikam si, to jsem blázen, dal jsem vse na puvodního stavu-zkousim ostrik a nic, ani kapka Znova rozebrani a zjistil jsem, ze u madla na chyceni na strope u spolujezdce byla hadicka skripnuta a to dokolane Byla cca 7cm slisovana tak, ze by pres ni nic neteklo...Buh vi kdo se v tom puvodne a proc hrabal.. Kazdopadne jsem si dal zalezet, aby hadicka byla az nad srouby madla, po slozeni a serizeni zadního ostrikovace spendlikem (kvuli nasmerovani proudu) jsem 100% spokojen, tryska teda strika tryskem pres sklo az na sterac a ten pak krasne setre okno breaku (vecne zapraseneho ) Mozna inspirace pro ostatní neostriky |
| |
| |