macman
|
29.10.2010 15:19 -
Re: Potkaný motor 2.2HDI
|
|

|
Tak to s tím ABS jsem zamotal já.. Jsem zvyklej, e vechna auta mají běně snímací krouek na poloose, nebo třeba v kotouči.. Tady jsem ádnej nenael - tak jsem dospěl k názoru, e krouek upadl. Spíe mi měli ale v servisu vysvětlit, e po nich chci blbost, e to má C5 jinak.. 
Problém je, e jsem v tomhle autě jel před potkáním ventilů jen párkrát a nemusel jsem si toho vimnout, tak nevím, zada se klepe dlouhodobě, nebo po opravě.. Ale poslední monost, co zkusím - je změřit tlaky..
Ono toti k těm vibracím.. Včera večer jsem zaparkoval vedle sebe tu C5 a manelčinýho Passata TDI.. Passat byl podstatně hlučnějí.. Tak jsme u cíga s kamarádama oahávali motory a vibrace té C5 jsou stejný jako TDI.. Neshodli jsme se, kterýmu autu se klepe víc motor.. Take normálně bych vibrace neřeil...
Ale u Passata se sice klepe motor (zcela stndardně jako kadý TDI), ale na kastli to není znát.. U C5 se motor klepe jako TDI (HDI by se měl klepat díky vyvaovákům a dvojhmotě méně), ale klepe se celá kastle.. prostě sednu do sedačky a jdou mi do zadku vibrace...
Kdy si sednete do své HDI C5.. Cítíte nějaký vibrace, nebo ne?? Samozřejmě na volnoběh.. pokud mám 1000rpm, nic se u neklepe...
macman |
| |
| |