Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Potkaný motor 2.2HDI
macman
29.10.2010 15:19 - Re: Potkaný motor 2.2HDI
99
Tak to s tím ABS jsem zamotal já.. Jsem zvyklej, že všechna auta mají běžně snímací kroužek na poloose, nebo třeba v kotouči.. Tady jsem žádnej nenašel - tak jsem dospěl k názoru, že kroužek upadl. Spíše mi měli ale v servisu vysvětlit, že po nich chci blbost, že to má C5 jinak..

Problém je, že jsem v tomhle autě jel před potkáním ventilů jen párkrát a nemusel jsem si toho všimnout, tak nevím, zada se klepe dlouhodobě, nebo po opravě.. Ale poslední možnost, co zkusím - je změřit tlaky..

Ono totiž k těm vibracím.. Včera večer jsem zaparkoval vedle sebe tu C5 a manželčinýho Passata TDI.. Passat byl podstatně hlučnější.. Tak jsme u cíga s kamarádama ošahávali motory a vibrace té C5 jsou stejný jako TDI.. Neshodli jsme se, kterýmu autu se klepe víc motor.. Takže normálně bych vibrace neřešil...

Ale u Passata se sice klepe motor (zcela stndardně jako každý TDI), ale na kastli to není znát.. U C5 se motor klepe jako TDI (HDI by se měl klepat díky vyvažovákům a dvojhmotě méně), ale klepe se celá kastle.. prostě sednu do sedačky a jdou mi do zadku vibrace...

Když si sednete do své HDI C5.. Cítíte nějaký vibrace, nebo ne?? Samozřejmě na volnoběh.. pokud mám 1000rpm, nic se už neklepe...

macman

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator