Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Potkaný motor 2.2HDI
jruze
28.10.2010 19:46 - Re: Potkaný motor 2.2HDI
U??vate?
Jak to tak čtu tak mᚠasi pravdu- já se na ten můj stroj koukám stejně,ale jsem některé věci nepochopil-moje auto jde v dohledné době na náhradní díly(to co vím že je dobré) a zbytek na šrot. Ty si ho chceš nechat a jezdit s ním. A jen na okraj nepochopil jsem to ABS - jaké kroužky? C5 -snímač + ložisko s magnety(není kroužek na poloose jako u XM- magnetický kroužek je součástí ložiska) pokud nemᚠtřeba XM.Nevím kam chodíš do servisu,ale správná odpověď je asi jiná-ABS s poloosou nemá nic společného krom toho ti diag. o ABS řekne myslím víc.Ale řešilo se potkaný motor a jsme u GO auta - pokud nebyly vybrace před potkáním hledej je zde .Pokud jsi nesundaval hlavu a nekontroloval ventily tak jsi mněl měřit tlaky(já si otočím s motorem jestli má na všech stejnou kompresy-je to nepřesné,ale dá se)-Mluvim o svém , pokud pro někoho a se zárukou, tak jde hlava dolů jinak bez záruky i přesto že tvrdím že ventily to přežijí na 90%.

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator