Bobby
|
27.10.2010 23:44 -
Re: Schema ozvuceni JBL
|
|

|
Pre Jimmivon
Co sa týka muziky v aute som fanatik.Take trochu o repro.Nikdy ti nebude hra zadok tak ako predok,lebo je to celkom prirodzené,e ak si zoberie aj domáce stereo tak má repráky(kapelu)pred sebou a nie za sebou.Take zvukový vnem musí prichádza spredu,zadok je ako ,,dokreslenie,,priestoru.Trochu ako 5.1 kanál domáce kino,ale to len ako nie príli dobrý príklad.To je celkom niečo iné.A čo sa týka zvuku.Ja som mal Xantiu I aj II,tam som mal Pioneer DEH 5100 bol a ete stále je to super stroj,k tomu zosilovač MACAUDIO 4x110 watt sinus/kanal a subwoofer 30cm uzavretý tak isto MACAUDIO,predné a zadné repro boli originál a ver,alebo nie vyhral som nie raz na zvukových súaiach popredné miesta.Teraz mám C5 II,vetko okrem radia som si nechal,,,hrám z originálneho CD tuneru ktorý je napojený k zosilovaču,take predok ide cez zosík a zadok je premostený do Subwooferu.Jediné čo som vymenil boli predné výky za Sinus line,zvuk je super,ale Pioneer bol o niečom inom,to je fakt.Tu mi ale príde trochu na silu vyhodi originál rádio,kede má ete aj iné funkcie,pal.počítač...Ale inak som spokojný na 90% a to ako hovorím som vežmi náročný poslucháč. |
| |
| |