macman
|
27.10.2010 22:46 -
Re: Potkaný motor 2.2HDI
|
|

|
Jumep: Tlaky bych klidně změřil, kdybych měl čím.. U zjiuju, jestli někdo ze známých nemá budík.. Vyndat vechny vstřiky a zpět zvládám u do pěti minut.. Díky za schema HDI.. Zatím jsem to prohlíel jen zběně, ale přijde mi to nějak moc překomplikovaný.. To aby se auto dokázalo rychleji ohřát, tak je ten bypass intercooleru???
autodiag: kdy jsem pročítal různé diskuze, tak nevím tedy proč vichni řeí tyto údaje a posuzují dle toho, zda jsou vstřiky dobré, nebo ne.. Samozřejmě je to jen hodnota a realita můe být jiná, ale není to třeba vodítko??
Ano, kdybych opravu svěřil autorizovanému servisu, určitě by to udělal vechno lépe ne já.. Ovem kdy přiel rozpočet ze servisu na opravu auta, tak v tom okamiku bylo výhodnějí vzít do ruky flexu a začít řezat..
Kdy jsem byl pro těfty ke vstřikům, tak jsem se poptal na cenu opravy ABS
Servis: nejde ABS - chybí ABS ring na poloosách = 2x poloosa á 9000 = 18000,- + DPH + práce
Já: nejde ABS - objednat koruek z Francie = 2x 800,-
Jetě k tomu testu 170 na dálnici.. Rozvody jsem dneska jetě překontroloval a dotáhnul.. Horní část hlavy dotaená.. Take nevím důvod proč to nezkusit.. Pokud je hnutá vačka - tím jí neublíím.. Pokud je něco v elektrice, nebo v railu - taky ne.. Jediný čeho jsem se obával, e pokud je cinklej ventil - můe upadnout.. Ovem pokud by měl upadnout, tak raději dneska při testu, ne třeba za měsíc s rodinou na horách..
macman |
| |
| |