Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Potkaný motor 2.2HDI
macman
27.10.2010 22:46 - Re: Potkaný motor 2.2HDI
99
Jumep: Tlaky bych klidně změřil, kdybych měl čím.. Už zjišuju, jestli někdo ze známých nemá budík.. Vyndat všechny vstřiky a zpět zvládám už do pěti minut.. Díky za schema HDI.. Zatím jsem to prohlížel jen zběžně, ale přijde mi to nějak moc překomplikovaný.. To aby se auto dokázalo rychleji ohřát, tak je ten bypass intercooleru???

autodiag: když jsem pročítal různé diskuze, tak nevím tedy proč všichni řeší tyto údaje a posuzují dle toho, zda jsou vstřiky dobré, nebo ne.. Samozřejmě je to jen hodnota a realita může být jiná, ale není to třeba vodítko??

Ano, kdybych opravu svěřil autorizovanému servisu, určitě by to udělal všechno lépe než já.. Ovšem když přišel rozpočet ze servisu na opravu auta, tak v tom okamžiku bylo výhodnější vzít do ruky flexu a začít řezat..

Když jsem byl pro štěfty ke vstřikům, tak jsem se poptal na cenu opravy ABS
Servis: nejde ABS - chybí ABS ring na poloosách = 2x poloosa á 9000 = 18000,- + DPH + práce
Já: nejde ABS - objednat koružek z Francie = 2x 800,-

Ještě k tomu testu 170 na dálnici.. Rozvody jsem dneska ještě překontroloval a dotáhnul.. Horní část hlavy dotažená.. Takže nevím důvod proč to nezkusit.. Pokud je hnutá vačka - tím jí neublížím.. Pokud je něco v elektrice, nebo v railu - taky ne.. Jediný čeho jsem se obával, že pokud je cinklej ventil - může upadnout.. Ovšem pokud by měl upadnout, tak raději dneska při testu, než třeba za měsíc s rodinou na horách..

macman

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator