macman
|
27.10.2010 22:05 -
Re: Potkaný motor 2.2HDI
|
|

|
Spíe jsem prase, e jsem ten teft tam dával.. Měl zlomenej torx nahoře a byl trochu pokozenej závit, jak ho rvali ven.. Podařilo se mi ho vykroutit, koupil jsem pro jistotu vechny nový.. Auto zase jede.. Vibrace jsou tu stále..
Byl jsem dnes opět na diagnostice a vstřiky jsou v toleranci -1 a 1.. Take OK.. Turbo tlakuje jak má.. OK.. Tlak v railu je OK, ale má výkyvy - prý ventil na čerpalde, ale na vibrace na volnoběh by to nemělo mít vliv...
Asi v háji váha vzduchu - pořád ukazuje 900 a hodnota se nehýbe... Moný vliv na spotřebu, výkon - né na vibrace....
Závady na motoru (kromě FAP - nemá vliv na vibrace) nejsou ádné...
Jinak jsem cestou dom vyháněl myi z motoru, auto v pohodě jede tachometrových 170 (vý nelo zkouet, byl na dálnici vcelku provoz). Zajímavé je, e průmernou spotřeba cestou na dignostiku, kdy jsem jel láo pláo byla vyí, ne cestou domů kdy jsem to proháněl.. Ovem pokud je mrtvá váha vzduchu, tak je to klidně moný...
Servisákův názor na vibrace je, e by to chtělo zkusit změřit tlaky.. Prý to vypadá, jako by el na volnoběh jeden válec méně...
macman |
| |
| |