Jméno
Heslo
Trvale přihlásit 
Nová registrace
Èesky English
Vyhledávání
Rozšírené ...

Zobrazení samostatného příspěvku / Diskuze: Potkaný motor 2.2HDI
macman
27.10.2010 22:05 - Re: Potkaný motor 2.2HDI
99
Spíše jsem prase, že jsem ten šteft tam dával.. Měl zlomenej torx nahoře a byl trochu poškozenej závit, jak ho rvali ven.. Podařilo se mi ho vykroutit, koupil jsem pro jistotu všechny nový.. Auto zase jede.. Vibrace jsou tu stále..

Byl jsem dnes opět na diagnostice a vstřiky jsou v toleranci -1 až 1.. Takže OK.. Turbo tlakuje jak má.. OK.. Tlak v railu je OK, ale má výkyvy - prý ventil na čerpalde, ale na vibrace na volnoběh by to nemělo mít vliv...

Asi v háji váha vzduchu - pořád ukazuje 900 a hodnota se nehýbe... Možný vliv na spotřebu, výkon - né na vibrace....

Závady na motoru (kromě FAP - nemá vliv na vibrace) nejsou žádné...

Jinak jsem cestou dom vyháněl myši z motoru, auto v pohodě jede tachometrových 170 (výš nešlo zkoušet, byl na dálnici vcelku provoz). Zajímavé je, že průmernou spotřeba cestou na dignostiku, kdy jsem jel lážo plážo byla vyšší, než cestou domů když jsem to proháněl.. Ovšem pokud je mrtvá váha vzduchu, tak je to klidně možný...

Servisákův názor na vibrace je, že by to chtělo zkusit změřit tlaky.. Prý to vypadá, jako by šel na volnoběh jeden válec méně...

macman

Uživatelé online  
Nejnovější příspěvky  
Inzerce  
Obrázky  
Š 2007-2017 :: by c5club,optimalizováno pro rozlišení 1024x768, Firefox, Kontakt/Administrator