sanchez
|
06.08.2010 19:51 -
Re: system engine fault 2.0i 16V LPG
|
|

|
Zdravím,
opět bych potřeboval radu.
Plynový pedál vyměněný nemám.
Po najedění cca 1000km sen zpozoroval změnu, auto začalo mít pro mě uspokojující výkon ma stupně 1, 2, 3 bohuel stále na 4, 5 je auto velice líné. I tak mělo přeprogramování ECM něco do sebe. Ranní starty se bohuel nezlepily, auto stále kilometr - dva cuká. Dokonce bych řekl, e se to zhorilo, stačí, aby auto 5 hodin stálo a opět kube.
6.7. se mi rozvítilo na display DEPOLUTION SYSTEM FAULTY. Chod auta beze změny. Od té doby do teď se hláka objevuje při kadém startu a svítí kontrolka motoru.
Co horí, před 3 dny při ranní jízdě do práce, po minutě samopřepnutí auta na plyn začalo auto dusit. ( Čím víc je seláplý plyn, tím víc se dusí. ) Napadlo mě, e bych mohl pod plným plynem auto rozchodit, po selápnutí plného pedálu se na display objevila známá hláka plus začala dioda motoru blikat a na display nová hláka ESP/ASR faulty a auto se udusilo. (Na dvouproudové silnici za plného provozu.) Po nastartování a přepnutí na benzin vak zas normálně lapalo a do dneka. ( Podotýkám, e plyn mám Dnes opět naprasto to samé. Před měsícem na diagnostice bez chyb.
Napadá někoho něco?
Neváhal jsem a odvezl auto k mechanikovi, ten si jej přebral. Zítra uvidím. |
| |
| |