stano1
|
02.08.2010 11:11 -
Re: ivotnost common railu
|
|

|
lubin napsal(a): stano1 napsal(a): A ked ti menia palivový filter ,tak ti vysajú aj naftu z nadoby filtra spolu s tými nečistotami? Teda ak tam neaké má,lebo ja tam skoro vdy najdem pár perletí(metalízu),mechanikom mi to bolo zdôvodnené tým, e ak to nevysaje tak ony sa časom dostanú cez filter do vstrekov. Olej by som do nafty nedával(mono do hladkého dieslu ano) skôr tankova OMV alebo inú "lepiu" značku a občas aditív. JET neviem neviem ja nemám k nim dôveru.Ja mám najlepiu skúsenos s SHELL At.  Taky tam mám ten samej bordel co píe.Neříkal Ti mechanik co by top mohlo být?Jak často mění filtr?V návodu je kadých 60tis. a to my připadá hodně.
Filter mením bud vdy na jesen alebo kadú druhú vymenu oleja čie kadých cca 30 000km,a vdy mi vysaje obsah nádoby filtra. Tie pigmenty sa tam dostávaju vplivom opotrebenia čarpadla a treba ich vdy odstráni,lebo sa ti časom dostanú cez filter do vstrekov a upchajú trysku(tolko do seba naráajú e sa navzájom obrusujú, a sa dostanú cez mikropory filtra do trysky) |
| |
| |