ludek
|
06.02.2010 14:51 -
Re: Vstřiky 1,6HDi
|
|

|
Ahoj
po delí době moje zkuenosti. Vstřiky opravdu nejdou nakódovat. Auto co jsem je převzal od mechanika jede o hodně lépe. Auto nepadalo do nouzového reimu. Nekouří. Zapojil jsem zpátky EGR ventil a jel do servisu Citroen ve Znojmě jestli se jim to opravdu nepodaří nakódovat. Nelo. Nahráli i nový software.Při tom si jednotka ve otestovala a ve OK i EGR. Po zkuební jízdě technik naznal e auto jede dobře a pokud nebude nějak větí spotřeba by to neřeil. A tak jsem jezdil. Zdálo se mně e auto v otáčkách 1700 -2200 nějak netáhne. A tak jsem ho odzkouel a zjistil jsem e otvírá od 1200 do 2200 ot.Tak jsem ho znova zaslepil.
A u to jede v pohodě. Spotřeba ve městě 7l studený motor, do konce roku byl průměr 6 litrů.
Od Nového roku je průměr 6,2 při 1750 km. Take pohoda. Jen tak na okraj, hned po novém softweru proběhla regenerace FAP a pak jetě dvakrát. Pojedu jetě na dignostiku zjistit co píe protoe jsem měl pernamentní závadu -Nikdy nenapájené havící svíčky- . Ale auto normálně startuje ale kontrolka havení nikdy nesvítila, jen jednou v minus 21 st. se rosvítila na tři vteřiny a normálně jsem nastartoval. Jinak jsem zjistil taky e dost záleí na kvalitě nafty. To zatím ve Ahoj |
| |
| |