karlos.8
|
29.10.2008 21:39 -
Auto ztrácí výkon / C5 I 2.0 HDi
|
|

|
U jsem tady znovu myslel jsem e je ve vyřeeno ale neni! Jestli u vichni víte tak mám 2.0 Hdi rok výroby 2002. Dříve se auto dostalo do nouzovího reimu při různých situacích! viz.dříve turbo co u jsme řeili.Nic to nepsalo a auto ztrácelo výkon. V Citroenu mě bylo řečeno e je to turbem náhle změna e je to pod tlakovým regulátorem tlaku co bylo vyměněno auto lape zhruba 120km/h i 90km/h? A Palubní počítač napíe: Anomalie Antipoluction a Esp/Asr (mimo provoz) při vypnutí motoru a znova nastartování zhasne Esp/Asr a Anomalie Antipoluction stále svítí.
Při překročení 120km/h a 90km/h? Kdy jsem to měl v servise na nic nepřili zkontrolovali vechny podtlaky a hadičky a řekli e nevědí čím to je e budou muset vyndat Turbo a dalí přísluenství okolo Turba. Jediný co Diagnostika píe je nízký tlak na turbu a zajímavé je e jsem po servise auto točil ve vysokých otáčkách a auto jelo jak blázen a do nějakých 180km/h. Pak jsem náhle sníil rychlost a ve 130km/h jsem dal Tempomat a bylo to v hajzlu! A znova se to vechno rozsvítilo a kadá 2. pumpa byla moje! Tak u fakt nevím poradte!
Dík Karlos |
| |
| |