Ales
|
12.10.2007 22:50 -
Re: typ automatické převodovky + problém s řazením
|
|

|
Tak jsem se po čase zase dostal k tomu abych napsal jak to dopadlo.
Jetě v prvním týdnu v září jsem to před tou dovolenou zkusil dát do servisu aby zkusili doplnit olej a kdy jsem tam volal, tak mi řekli, e v oleji plave nějakej bordel a e to smrdí spáleninou a vypadá to na spálený lamely.
Take na dovolenou jsem to nerisknul a půjčil jsem si Golfa od rodičů.
V servisu jsem to rovnou nechal a v teď pondělí jsem si pro to byl.
Vyndali převodovku, dali jí chlápkovi co je opravuje, ten tu převodovku rozebral, vechno zkontroloval a zjistil, e jsou opravdu spálený lamely a e by bylo potřeba repasovat taky hydroměnič. Poslal to tedy někam do Německa na repas.
Trvalo to sice docela déle, ne slibovaných 14 dnů, ale je to OK.
Neměl jsem čas teď někam dál jezdit, ale těch prvních 50 km co jsem zatím jel to řadilo, jako kdy tam není převodovka a změnu jsem poznal jen na otáčkoměru.
Jenom ta stinná stránka bylo placení. Rozebrání, výměna lamel, kontrola soukolí, repase hydroměniče, sloení a nalití nového oleje stálo skoro 30 000Kč. K tomu je jetě potřeba připočíst vyndání a nandání převodovky do auta.
Take převodovka je OK, ale docela to byla drahá sranda.
Jediný co mně těí je, e ta převodovka je teď jako nová. Aspoň doufám.
Pokud plánujete auto pouívat jetě pár let ka a blbne vám to jako já, tak tu repasi doporučuju.
Zajímalo by mně jak se mohly ty lamely spálit. Doufám, e to bylo nějakou blbostí toho co s tím jezdil přede mnou a ne tím, e tam jetě něco je nakoplý a zase se spálí. |
| |
| |