vilous
|
04.01.2010 18:07 -
Umístění GPS navigace
|
|

|
Mám GPS v mobilu (přesněji pocked PC) a k němu docela schopný drák se spoustou kloubů a přícuckou na sklo. Nyní jsou velké diskuse, e přicucnuté na přední okno se to nesmí, neb jest to v zorném poli předního skla. C5 má to okno hodně ikmo a opravdu se to musí přicucnout dost vysoko. Take chci ten drák chytit někde k palubce, policajti budou v klidu a budu to mít navíc blí. Máte někdo zkuenost? K tomu mohutnému plastu pod oknem to nejde - je pórovitý a větinou zakřivený. Líbí se mi ploka vedle pravého prostředního výduchu ventilace, ale ani oboustrannou lepenkou to tam nedrí sluně. Ji jsem odhodlán zkusit to tam chemoprenem - ten drí fest, neleptá podklad a při odstranění jdou zbytky lepidla srolovat a tedy odstranit. Ale raději se ptám, zda jste někdo něco podobného neřeil.
Trochu bokem - jsem s tou GPS max. spokojen, zadarmo tam mám IGO8 i turistické. Rozesmál mne ceník nové kody Yetti, kde GPS je za příplatek 63 800 Kč (to není fór). To asi řídí samo a jetě to řidiče imrá na zádech a je to obloené diamanty |
| |
| |