ladinbin
|
04.09.2009 19:30 -
Re: Tečení do kufru-sedan
|
|

|
Take slyte: Do Citoenu se mi nechtělo, zajel jsem do podnikové prodejny Gumáren Zubří a zakoupil onen provázek z pěnové prye.Měli několik průměrů.Zvolil jsem průměr 5mm. Chtěli za to 9,50 Kč za metr! Vydřidui .Natlačil jsem ho do diskutované těrbivy (myslím ten provázek do těrbiny kufru).No a jak jsem to tak zkoumal a prohlíel, jsem odborným okem posoudil, e by bylo lepčí, kdyby to bylo víc natěsno. To jsem ho vyndal, znovu navtívil onu prodejnu a vyplázl dalí balík za provázek průměr 8mm. Vypadalo to, e není ance tam takové lano dostat. Ale jen vypadalo. Namazal jsem ho důkladně Jarem (omlouvám se za reklamu) a natlačil ho tam.Uhladil, zařízl a mytec. Neuvěřitelný rozdíl. Pokud auto nestojí čumákem z kopce, je téměř po tečení do kufru. Ideální to nebude nikdy, tvar a zakončení skla je prostě blbě vyřeen. Nechám zmiňovanou těrbinu řádně vyschnout a zatmelím siliconem pravou stranu - jak píou v návodu Frantíci. Myslím, e zasilikonovat obě strany by mohlo způsobit drení vlhkosti a následnou korozi. Ale tuto duchaplnou úvahu jen vyplodil můj selský mozek To tak. Vy co máte v kufru rybník, neváhejte a hurá na těrbiny! |
| |
| |