| | |
28.08.2009 08:31 -
Tečení do kufru-sedan
|
1105049
|
|
ladinbin
|
|
|
Po deti,po mytí, prostě kdykoliv, kdy se na karoserii dostane voda mi při otevírání kufru stéká voda z víka do kufru. Voda se drí v těsnění skla (a je jí hodně) a při otevírání (a opatrném, pomalém či normálním) ztéká do kufru. Je ro velice nepříjemné. Nevím, je-li to konstrukční vada (v tom případě -styďte se Frantíci),či mám lakovat se silikonem a zkusit spáry a dutiny v těsnění utěsnit. Nenael jsem řeení tohoto problému na fóru a stránky www.citroeny.cz nefungují. řeil někdo tento problém? Dík.
Po deti,po mytí, prostě kdykoliv, kdy se na karoserii dostane voda mi při otevírání kufru stéká voda z víka do kufru. Voda se drí v těsnění skla (a je jí hodně) a při otevírání (a opatrném, pomalém či normálním) ztéká do kufru. Je ro velice nepříjemné. Nevím, je-li to konstrukční vada (v tom případě -styďte se Frantíci),či mám lakovat se silikonem a zkusit spáry a dutiny v těsnění utěsnit. Nenael jsem řeení tohoto problému na fóru a stránky www.citroeny.cz nefungují. řeil někdo tento problém? Dík.
|
|
28.08.2009 09:11 -
Re: Tečení do kufru-sedan
|
1105050
|
|
tief
|
|
|
Bohuzial je to konstrukcni vada a je to normalne ...
Bohuzial je to konstrukcni vada a je to normalne ... :-((((
|
|
28.08.2009 09:27 -
|
1105052
|
|
Darja
|
|
|
zvykne si... horí to je, kdy auto stojí nakřivo a nebo fouká vítr.. to má pak mokrý kufr jistý. Ony tam jsou ty lábky, ale voda málo kdy teče tak, jak by měla
zvykne si... horí to je, kdy auto stojí nakřivo a nebo fouká vítr.. to má pak mokrý kufr jistý. Ony tam jsou ty lábky, ale voda málo kdy teče tak, jak by měla :-)
|
|
28.08.2009 13:52 -
|
1105055
|
|
jumep
|
|
|
citroen ma na to nejaky navod kde sa ta guma zapchavala, ale ci to pomoze neviem, vecer ho sem hodim
ja som kvoli tomu mal v rezerve akvarium .... asi do polovice to bolo zaliate vodou po roku a nieco co som do rezervi nepozeral
citroen ma na to nejaky navod kde sa ta guma zapchavala, ale ci to pomoze neviem, vecer ho sem hodim
ja som kvoli tomu mal v rezerve akvarium .... asi do polovice to bolo zaliate vodou po roku a nieco co som do rezervi nepozeral
|
|
29.08.2009 07:42 -
|
1105074
|
|
ladinbin
|
|
|
jumep napsal(a): citroen ma na to nejaky navod kde sa ta guma zapchavala, ale ci to pomoze neviem, vecer ho sem hodim
To, e je to konstrukční vada, je pro mne ok. Nicméně jistě nejen já uvítám návod k řeení. A nevymýlím něco, co je ji vymylené.
To, e je to konstrukční vada, je pro mne ok. Nicméně jistě nejen já uvítám návod k řeení. A nevymýlím něco, co je ji vymylené.
|
|
29.08.2009 13:07 -
|
1105077
|
|
jumep
|
|
|
ako som slubil pridavam citroen navod
ako som slubil pridavam citroen navod
Přílohy: Zatekani_vody_do_zavazadloveho_prostoru.pdf ( 154627b ) - |
|
29.08.2009 21:08 -
|
1105107
|
|
ladinbin
|
|
|
Díky. Teď jen kde koupit "provázek z pryové pěny..."
Díky. Teď jen kde koupit "provázek z pryové pěny...":-)
|
|
29.08.2009 21:09 -
|
1105108
|
|
jumep
|
|
|
mas tam objednavacie cislo, asi aj bobo by vedel zohnat original citroen "provázek z pryové pěny..."
mas tam objednavacie cislo, asi aj bobo by vedel zohnat original citroen "provázek z pryové pěny..." :)
|
|
29.08.2009 21:11 -
|
1105111
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
v tom návodu je to napsané i objednací číslo - prostě v Citroënu
v tom návodu je to napsané i objednací číslo - prostě v Citroënu:-))
|
|
04.09.2009 19:30 -
|
1105341
|
|
ladinbin
|
|
|
Take slyte: Do Citoenu se mi nechtělo, zajel jsem do podnikové prodejny Gumáren Zubří a zakoupil onen provázek z pěnové prye.Měli několik průměrů.Zvolil jsem průměr 5mm. Chtěli za to 9,50 Kč za metr! Vydřidui .Natlačil jsem ho do diskutované těrbivy (myslím ten provázek do těrbiny kufru).No a jak jsem to tak zkoumal a prohlíel, jsem odborným okem posoudil, e by bylo lepčí, kdyby to bylo víc natěsno. To jsem ho vyndal, znovu navtívil onu prodejnu a vyplázl dalí balík za provázek průměr 8mm. Vypadalo to, e není ance tam takové lano dostat. Ale jen vypadalo. Namazal jsem ho důkladně Jarem (omlouvám se za reklamu) a natlačil ho tam.Uhladil, zařízl a mytec. Neuvěřitelný rozdíl. Pokud auto nestojí čumákem z kopce, je téměř po tečení do kufru. Ideální to nebude nikdy, tvar a zakončení skla je prostě blbě vyřeen. Nechám zmiňovanou těrbinu řádně vyschnout a zatmelím siliconem pravou stranu - jak píou v návodu Frantíci. Myslím, e zasilikonovat obě strany by mohlo způsobit drení vlhkosti a následnou korozi. Ale tuto duchaplnou úvahu jen vyplodil můj selský mozek To tak. Vy co máte v kufru rybník, neváhejte a hurá na těrbiny!
Take slyte: Do Citoenu se mi nechtělo, zajel jsem do podnikové prodejny Gumáren Zubří a zakoupil onen provázek z pěnové prye.Měli několik průměrů.Zvolil jsem průměr 5mm. Chtěli za to 9,50 Kč za metr! Vydřidui ;-) .Natlačil jsem ho do diskutované těrbivy (myslím ten provázek do těrbiny kufru).No a jak jsem to tak zkoumal a prohlíel, jsem odborným okem posoudil, e by bylo lepčí, kdyby to bylo víc natěsno. To jsem ho vyndal, znovu navtívil onu prodejnu a vyplázl dalí balík za provázek průměr 8mm. Vypadalo to, e není ance tam takové lano dostat. Ale jen vypadalo. Namazal jsem ho důkladně Jarem (omlouvám se za reklamu) a natlačil ho tam.Uhladil, zařízl a mytec. Neuvěřitelný rozdíl. Pokud auto nestojí čumákem z kopce, je téměř po tečení do kufru. Ideální to nebude nikdy, tvar a zakončení skla je prostě blbě vyřeen. Nechám zmiňovanou těrbinu řádně vyschnout a zatmelím siliconem pravou stranu - jak píou v návodu Frantíci. Myslím, e zasilikonovat obě strany by mohlo způsobit drení vlhkosti a následnou korozi. Ale tuto duchaplnou úvahu jen vyplodil můj selský mozek To tak. Vy co máte v kufru rybník, neváhejte a hurá na těrbiny!;-)
|
|
04.09.2009 19:48 -
|
1105344
|
|
jumep
|
|
|
teraz by ma uz len zaujimalo co na to povedia v autorizovanom servise ked sa opytame na tecenie do kufra ... (tento navod by mali poznat )
inak to silikonovanie ja aby to asi tieklo len do jednej strany
teraz by ma uz len zaujimalo co na to povedia v autorizovanom servise ked sa opytame na tecenie do kufra ... (tento navod by mali poznat :) )
inak to silikonovanie ja aby to asi tieklo len do jednej strany :)
|
|
| |
|
|