Froggy
|
15.08.2009 09:24 -
Rada při koupi C5
|
|

|
Ahoj vichni!
Mám malé dilema-potřebuju větí auto (moje dosavadní Toyota Corolla 1.3i 16V 65kW třídvéř přestává velikostně stačit-bohuel, takhle spolehlivé auto u asi nikdy mít nebudu , Kupoval jsem ho jako 4-leté-původní majitel skoro nic nenajel. Po 15ti letech a 170 000 km stále původní výfuk, kotouče atd..a vypadá to, e dalích 200t km to jetě vydrí. Zkrátka absolutně bezproblémové auto bez jediné závady)-omluvám se za odbočení, ale potřeboval jsem si pobrečet
Ale ted' k jádru věci: Mám monost koupit C5 2.0i 16V, rv. 2001. Auto je doveené z F, najeto 134000 km, stříbrná metalíza, výbava ta druhá nejvyí(nevím ted' to přesné označení), serviska dělaná poctivě a dosud (poslední v červnu 09, take rozvody po výměně). Auto vypadá jako nové-na laku není jediný krábaneček a muselo být stopro garáované. Podle infa kamaráda, který to sem tahá to auto je z venkova a musel to mít nějaký puntičkář-např. lehce odřenou poklici hned zamalovával stříbrnou barvou . Zkrátka auto je to nádherné, u jsem se v něm povozil (sice to není ádná raketa, ale to od takovýho korábu ani nečekám) ale to pohodlí a prostor je BOMBA!!
Jediné věci se bojím, a to spotřeby. Najedu jen 10-15 000 km za rok, tak by to neměl být problém, ale plánuju si to auto nechat aspoň dalích 7 let. myslíte, e je to dobrá volba při ceně 110 000 Kč??
Moc děkuju za vechny odpovědi a rady!! |
| |
| |