| | |
06.09.2012 09:35 -
Re: Nosiče kol a jiná podobná zařízení
|
2503350
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
verím, e nosič na gužu je praktickejí, ale pre mňa je to pasé. Momentálne vozím 3-4 biky a do budúcna asi 5 a to dám jedine na strechu (mám THULE). Je pravda, e spotreba ide hore ale zase bicykle nevozím kadý deň
verím, e nosič na gužu je praktickejí, ale pre mňa je to pasé. Momentálne vozím 3-4 biky a do budúcna asi 5 a to dám jedine na strechu (mám THULE). Je pravda, e spotreba ide hore ale zase bicykle nevozím kadý deň ;-)
|
|
06.09.2012 10:05 -
|
2503358
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Tortugas napsal(a): Dobra znacka, crossovyho Rock Machina jezdim taky
Doposud jsem pouzival nosice na strechu, ale nedavno mi jeden ukradly, takze na jare planuju neco podobneho.
Resis nejak znacku? Vite nekdo jestli se da zazadat o vydani treti znacky pro tyto pripady?
SPZ-nechal jsem si udělat plast. duplikát. Přendavání mě dost otravovalo. cca 300Kč
SPZ-nechal jsem si udělat plast. duplikát. Přendavání mě dost otravovalo. cca 300Kč
|
|
06.09.2012 10:45 -
|
2503365
|
|
Tortugas
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Diky, nemuzou byt s tou plastovou SPZ problemy v zahranici nebo i u nas pri kontrole?
Diky, nemuzou byt s tou plastovou SPZ problemy v zahranici nebo i u nas pri kontrole?
|
|
07.09.2012 13:15 -
|
2503778
|
|
Tortugas
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Docela zajimavy clanek tykajici se spotreby:
.link.
Docela zajimavy clanek tykajici se spotreby:
http://www.autembezpecne.cz/cz/s40/Testy/c1477-Dalsi-testy/n2616-Jizdni-kolo-na-strese-auta-zvysi-spotrebu-o-vice-nez-dva-litry
|
|
08.09.2012 13:42 -
|
2503948
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Tortugas napsal(a): SPZ-nechal jsem si udělat plast. duplikát. Přendavání mě dost otravovalo. cca 300Kč
S nosičem mě u dvakrát kontrolovali a nikdo nic neřikal, měli jsme normální rozpravu kdy to bude v zákonu. V zahraničí tam bych si to nedovolil. Samozřejmě, kdy napadne člověk u nás na vola, tak.......
S nosičem mě u dvakrát kontrolovali a nikdo nic neřikal, měli jsme normální rozpravu kdy to bude v zákonu. V zahraničí tam bych si to nedovolil. Samozřejmě, kdy napadne člověk u nás na vola, tak.......
|
|
04.08.2014 08:34 -
Nosič kol na zadních výklopných dveřích
|
2721367
|
|
Podivous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 10 |
|
|
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkuenosti s nosičem na kola upevněným na zadních dveřích pomocí zobáčků. O víkendu jsem to zkouel namontovat na moji novou C5 a nějak jsem nenael dost odvahy dát na to kolo - zvlátě uchycení za horní hranu skla mi přijde dost ílené. No, moná je to jed dojem a drí to dobře; údajně to je a na tři kola.... Pouíváte to někdo?
Nael jsem to zde (strana 12, č. 31) v doplňcích na C5:
.link.
Díky za názory, P.
Zdravím,
chtěl bych se zeptat, zda máte někdo zkuenosti s nosičem na kola upevněným na zadních dveřích pomocí zobáčků. O víkendu jsem to zkouel namontovat na moji novou C5 a nějak jsem nenael dost odvahy dát na to kolo - zvlátě uchycení za horní hranu skla mi přijde dost ílené. No, moná je to jed dojem a drí to dobře; údajně to je a na tři kola.... Pouíváte to někdo?
Nael jsem to zde (strana 12, č. 31) v doplňcích na C5:
http://citroeny.cz/navody/c5/c5_doplnky_11_2002.pdf
Díky za názory, P.
Přílohy: drák-kolo.jpg ( 41802b ) - |
|
04.06.2020 20:49 -
|
3272168
|
|
XEgc
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Zdravím,
nemáte někdo zkuenosti s nosičem kol na páté dveře? Je něco pouitelného na C5 III na 2-3 kola?
Díky.
Zdravím,
nemáte někdo zkuenosti s nosičem kol na páté dveře? Je něco pouitelného na C5 III na 2-3 kola?
Díky.
|
|
09.02.2023 09:37 -
|
3355972
|
|
Pedro
|
Město: Ostrava , Auto: Citroën Xantia Break 2.0 HDi Kat. (80kW) | Počet příspěvků: 127 |
|
|
Zdravím, můete mi někdo změřit vzdalenost mezi hagusy na C5 lll ? Prodává je na bazoi a já nevím jestli budou pasovat na C5 2. Já jsem naměřil předek 95 cm, zadek 92 cm měřeno uvnitř.
Zdravím, můete mi někdo změřit vzdalenost mezi hagusy na C5 lll ? Prodává je na bazoi a já nevím jestli budou pasovat na C5 2. Já jsem naměřil předek 95 cm, zadek 92 cm měřeno uvnitř.
|
|
| |
|
|