| | |
29.05.2011 18:50 -
Nosiče kol a jiná podobná zařízení
|
2393110
|
|
js42
|
|
|
Kolegové a kolegyně, má někdo z Vás zkuenost s nosičem kol umístěném na taném zařízení naich "miláčků"? Blíí se letní dovolenkový čas, u aby to bylo, a tak by se pár postřehů mohlo hodit. Já vozím kola na střee, mám sedan, ale chtěl bych si koupit nosič na tané zařízení. Připadá mi, e by to mohlo být bezpečnějí a pohodlnějí, kvůli manipulaci. Já vozím větinou dvě a tři kola.
Přeji Vem pěkný den, Honza.
Kolegové a kolegyně, má někdo z Vás zkuenost s nosičem kol umístěném na taném zařízení naich "miláčků"? Blíí se letní dovolenkový čas, u aby to bylo, a tak by se pár postřehů mohlo hodit. Já vozím kola na střee, mám sedan, ale chtěl bych si koupit nosič na tané zařízení. Připadá mi, e by to mohlo být bezpečnějí a pohodlnějí, kvůli manipulaci. Já vozím větinou dvě a tři kola.
Přeji Vem pěkný den:palec, Honza.
|
|
29.05.2011 13:00 -
Re: Příčníky na C5
|
2393028
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Mám Hakr na čtyři kola a super akorát ta cena před esti lety 13000tis dnes nevím kolik stojí. Dnes bych si vybral sklápěcí tenkrát se to jetě nedělalo.
Mám Hakr na čtyři kola a super akorát ta cena před esti lety 13000tis dnes nevím kolik stojí. Dnes bych si vybral sklápěcí tenkrát se to jetě nedělalo.:palec:palec:palec
|
|
29.05.2011 13:10 -
Re: Příčníky na C5
|
2393029
|
|
Mates78
|
Město: Klatovy, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 33 |
|
|
Můj taka má od Thule zamykací a zklápěcí na kouli a je to fakt moc super.Je to i se světli jen se musí přehodit spz z auta na ten drák.Je to tedy na dvě kola,ale je to typ na který se dalo dokoupit redukce na třetí kolo.
Můj taka má od Thule zamykací a zklápěcí na kouli a je to fakt moc super.Je to i se světli jen se musí přehodit spz z auta na ten drák.Je to tedy na dvě kola,ale je to typ na který se dalo dokoupit redukce na třetí kolo.
|
|
08.01.2012 19:06 -
nosič kol na páté dveře
|
2438009
|
|
standa34
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi SX Break | Počet příspěvků: 107 |
|
|
Máte někdo zkuenosti s nosičem kol na 5té dveře u kombi
Máte někdo zkuenosti s nosičem kol na 5té dveře u kombi
|
|
04.06.2012 22:18 -
Re: Příčníky na C5 Break
|
2482434
|
|
zico
|
|
|
Odkedy som objavil caro zadneho nosica bicyklov (na gulu) - na strechu uz nikdy nic nedam. thule nethule.
je to 100 a 1
Odkedy som objavil caro zadneho nosica bicyklov (na gulu) - na strechu uz nikdy nic nedam. thule nethule.
je to 100 a 1 :palec
|
|
05.06.2012 15:06 -
Re: Příčníky na C5 Break
|
2482596
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Tak nevím jestli je lepí nosič na střee nebo na kouli .link.
Tak nevím jestli je lepí nosič na střee nebo na kouli http://www.youtube.com/watch?v=sjXgtTXslEQ
|
|
05.06.2012 22:32 -
Re: Nosiče kol a jiná podobná zařízení
|
2482751
|
|
zico
|
|
|
ja jazdim "sviznejsie".
bicykle na zadnom nosici na taznom sa ani nepohnu, nech robim cokolvek pri akejkolvek rychlosti
ked som to vozil na streche, tak vzdy v cieli som mal bajk trochu pohnuty + za jazdy vacsi vplyv bocneho vetra.
ja jazdim "sviznejsie".
bicykle na zadnom nosici na taznom sa ani nepohnu, nech robim cokolvek pri akejkolvek rychlosti :palec
ked som to vozil na streche, tak vzdy v cieli som mal bajk trochu pohnuty + za jazdy vacsi vplyv bocneho vetra.
|
|
05.06.2012 23:29 -
|
2482760
|
|
duff74
|
Město: Holeov, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 163 |
|
|
Já mám nosič na páté dveře, ale v případě C5 je mi celkem nanic a to proto, e C5 nemá na pátých dveřích kolem skla kovový rám. Nosič jsem si koupil na Vectru B, potom jsem ho provozoval na Zafiře, i kdy tam jen párkrát, protoe se větinou vechno vlezlo dovnitř. Jinak jsem s ním byl maximálně spokojený a kdy jsem ty popruhy zahákl za rám pátých dveří a utáhl, tak se to ani nehlo a kola vlastně částečně leely na kufru. Teď se mi to nějak nechce dávat jen za horní hranu skla pátých dveří, nemám z toho dobrý pocit. No ale vzhledem k tomu, e jsem s autem dostal i orig. stření nosiče, tak mě to a tak nemrzí. I kdy si myslím, e za autem je to lepí, ne na něm.
Já mám nosič na páté dveře, ale v případě C5 je mi celkem nanic a to proto, e C5 nemá na pátých dveřích kolem skla kovový rám. Nosič jsem si koupil na Vectru B, potom jsem ho provozoval na Zafiře, i kdy tam jen párkrát, protoe se větinou vechno vlezlo dovnitř. Jinak jsem s ním byl maximálně spokojený a kdy jsem ty popruhy zahákl za rám pátých dveří a utáhl, tak se to ani nehlo a kola vlastně částečně leely na kufru. Teď se mi to nějak nechce dávat jen za horní hranu skla pátých dveří, nemám z toho dobrý pocit. No ale vzhledem k tomu, e jsem s autem dostal i orig. stření nosiče, tak mě to a tak nemrzí. I kdy si myslím, e za autem je to lepí, ne na něm.
|
|
07.06.2012 20:57 -
|
2482960
|
|
Jano
|
Město: Vychodna, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 117 |
|
|
ja som momentalne v NL a tu je to bezne to na gulu tiez to mam a som maximalne spokojny
ja som momentalne v NL a tu je to bezne to na gulu tiez to mam a som maximalne spokojny:palec
|
|
05.09.2012 20:11 -
|
2503143
|
|
js42
|
|
|
Před měsícem jsem absolvoval umavu s nosičem na 2 ks kol na taném zařízení. Měl jsem to půjčené od kamaráda. Samozřejmostí bylo vyklopení pro přístup do kufru. Uchycení na kouli mělo jitění pomocí přídavného spodního protikusu, který byl uchycen na konstrukci taného. Hlavně se mi líbilo, e upevnění byciklů na nosiči nebylo za nějakou tyč nebo podobně. Kolo bylo uchyceno ke konstrukci za kliku lapání. Bylo to moc fajn, bohuel jsem zapoměl jaký byl výrobce. Jinak srovnání nosiče na taném a na střee vychází jasně ve prospěch taného zařízení, a ji manipulací počínaje a spotřebou konče. Vezl jsem horská kola se 17" a 19" rámem, přečnívala minimálně. Nejprve jsem měl trokou strach z vyích rychlostí, ale nakonec jsem po dálnici v poklidu svitěl 130km/h a nic se vzadu nedělo. A na závěr jetě jeden postřeh = do garáe, která byla součástí pronajatého apartmánu, jsem se veel s nosičem i s kolama na něm. Jakmile zjistím výrobce tak podám zprávu, údajná cena byla cca 4500,-Kč.
Přeji vem pěkný večer. Honza
Před měsícem jsem absolvoval umavu s nosičem na 2 ks kol na taném zařízení. Měl jsem to půjčené od kamaráda. Samozřejmostí bylo vyklopení pro přístup do kufru. Uchycení na kouli mělo jitění pomocí přídavného spodního protikusu, který byl uchycen na konstrukci taného. Hlavně se mi líbilo, e upevnění byciklů na nosiči nebylo za nějakou tyč nebo podobně. Kolo bylo uchyceno ke konstrukci za kliku lapání:palec. Bylo to moc fajn, bohuel jsem zapoměl jaký byl výrobce. Jinak srovnání nosiče na taném a na střee vychází jasně ve prospěch taného zařízení, a ji manipulací počínaje a spotřebou konče. Vezl jsem horská kola se 17" a 19" rámem, přečnívala minimálně. Nejprve jsem měl trokou strach z vyích rychlostí, ale nakonec jsem po dálnici v poklidu svitěl 130km/h a nic se vzadu nedělo. A na závěr jetě jeden postřeh = do garáe, která byla součástí pronajatého apartmánu, jsem se veel s nosičem i s kolama na něm:-d. Jakmile zjistím výrobce tak podám zprávu, údajná cena byla cca 4500,-Kč.
Přeji vem pěkný večer. Honza
Přílohy: P1070700.JPG ( 167490b ) - P1070701.JPG ( 175471b ) - P1070703.JPG ( 173896b ) - |
|
05.09.2012 22:51 -
|
2503249
|
|
DanV
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 3.0i 24v Exclusive | Počet příspěvků: 153 |
|
|
Jedině Thule.
Jedině Thule.
Přílohy: IMAG0064.jpg ( 1014536b ) - Moje kolečko na autíčku. |
|
05.09.2012 23:27 -
|
2503296
|
|
Tortugas
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 40 |
|
|
Dobra znacka, crossovyho Rock Machina jezdim taky
Doposud jsem pouzival nosice na strechu, ale nedavno mi jeden ukradly, takze na jare planuju neco podobneho.
Resis nejak znacku? Vite nekdo jestli se da zazadat o vydani treti znacky pro tyto pripady?
Dobra znacka, crossovyho Rock Machina jezdim taky:-)
Doposud jsem pouzival nosice na strechu, ale nedavno mi jeden ukradly, takze na jare planuju neco podobneho.
Resis nejak znacku? Vite nekdo jestli se da zazadat o vydani treti znacky pro tyto pripady?
|
|
06.09.2012 00:07 -
|
2503304
|
|
karneval
|
|
|
Tortugas napsal(a): Dobra znacka, crossovyho Rock Machina jezdim taky
Pokiaž viem je legálne preloi značku z auta na nosič ale lepie je pravdepodobne vybavi si tretí kus, u nás cca 17.
Pokiaž viem je legálne preloi značku z auta na nosič ale lepie je pravdepodobne vybavi si tretí kus, u nás cca 17.
|
|
06.09.2012 07:30 -
|
2503321
|
|
js42
|
|
|
Značka z auta lze přendat. Já jsem si koupil přes internet třetí plastovou, protoe oficiálně nelze třetí SPZ získat, zatím. Pokud bude na nosiči sklápění a bude policista chtít vidět platnost STK, tak jej jednodue odklopím a ke kontrole můe dojít. Ta plastová SPZ stála cca 300 včetně dopravy a nabízí ji několik desítek e-shopů.
Vem přeji pěkný den. Honza
Značka z auta lze přendat. Já jsem si koupil přes internet třetí plastovou, protoe oficiálně nelze třetí SPZ získat, zatím. Pokud bude na nosiči sklápění a bude policista chtít vidět platnost STK, tak jej jednodue odklopím a ke kontrole můe dojít:-d. Ta plastová SPZ stála cca 300 včetně dopravy a nabízí ji několik desítek e-shopů.
Vem přeji pěkný den. Honza
|
|
| |
|
|