| | |
26.11.2018 13:53 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
3193223
|
|
vlkr
|
Město: Dub nad Moravou, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 204 |
|
|
C5 Aircross v prodeji od 1.12.
.link.
C5 Aircross v prodeji od 1.12.
https://auto.idnes.cz/citroen-c5-aircross-suv-crossover-drf-/auto_testy.aspx?c=A181124_042738_auto_testy_fdv
|
|
26.11.2018 16:36 -
|
3193268
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Vo velkom bezia pripravy na PHEV
Myslim, ze dakedy v polovici buduceho roka, uz budu v predaji.
Vo velkom bezia pripravy na PHEV
Myslim, ze dakedy v polovici buduceho roka, uz budu v predaji.
|
|
21.01.2019 12:01 -
|
3202926
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
.link.
.link.
.link.
https://i.servimg.com/u/f43/12/69/73/96/ds8_sp10.jpg
https://servimg.com/view/12697396/212
https://servimg.com/view/12697396/211
;-)
|
|
26.01.2019 08:59 -
|
3204045
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
C5 Aircross
.link.
.link.
C5 Aircross
http://www.auto.cz/citroen-c5-aircross-jsme-vyzkouseli-na-ceskych-silnicich-jak-funguji-zazracne-tlumice-127229
https://www.novinky.cz/auto/495513-prvni-jizda-s-citroenem-c5-aircross-i-na-ceskych-silnicich-je-to-pan-pohodlny.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku
|
|
17.02.2019 17:57 -
|
3208043
|
|
.45acp
|
|
|
Sice to jako C5 nevypadá, ale zdá se, e hydropneumatické vypruení stále ije. Ze stručného popisu podvozku není přímo jasná konstrukce a systém vypruení, ale z popsaných "dovedností" podvozku se mi zdá, jakoby popisovali citroeňáckou hydru. Jo, take američtí soudruzi poznali co je dobré. A moná časem se to bude prodávat i v civilní verzi jako Hamry a budeme si moct koupit něco odpovídajícího naim houpavým zvyklostem. .link. Jen ta cena asi bude o nějako kačku vyí, ne poslední X7.
Sice to jako C5 nevypadá, ale zdá se, e hydropneumatické vypruení stále ije. Ze stručného popisu podvozku není přímo jasná konstrukce a systém vypruení, ale z popsaných "dovedností" podvozku se mi zdá, jakoby popisovali citroeňáckou hydru. Jo, take američtí soudruzi poznali co je dobré. A moná časem se to bude prodávat i v civilní verzi jako Hamry a budeme si moct koupit něco odpovídajícího naim houpavým zvyklostem. https://www.novinky.cz/auto/497458-americke-vojsko-dostalo-nova-terenni-auta-nahrazuji-prestarla-humvees.html Jen ta cena asi bude o nějako kačku vyí, ne poslední X7.:-d
|
|
10.03.2019 00:00 -
|
3211053
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Výcuc z predchádzajúcich linkov:
Jene podvozek nové C5 Aircross nabízí jednu velmi zajímavou inovaci. Pod označením Progressive Hydraulic Cushions se ukrývají inovativní tlumiče odpruení s takzvanými hydraulickými dorazy. Ty mají novým Citroënům zajistit kvalitu jízdy srovnatelnou se starími modely s nepoměrně technicky sloitějím hydropneumatickým odpruením.
Výcuc z predchádzajúcich linkov:
Jene podvozek nové C5 Aircross nabízí jednu velmi zajímavou inovaci. Pod označením Progressive Hydraulic Cushions se ukrývají inovativní tlumiče odpruení s takzvanými hydraulickými dorazy. Ty mají novým Citroënům zajistit kvalitu jízdy srovnatelnou se starími modely s nepoměrně technicky sloitějím hydropneumatickým odpruením.
|
|
10.03.2019 11:08 -
|
3211094
|
|
luta
|
|
|
Ad C5 SUV. Prej se pracuje i C5 na combi ci liftbacku ala platforma 508. Ale uz bez hydro podvozku. Osobne moc nechapu ten boom SUV.
Ad C5 SUV. Prej se pracuje i C5 na combi ci liftbacku ala platforma 508. Ale uz bez hydro podvozku. Osobne moc nechapu ten boom SUV.
|
|
10.03.2019 13:11 -
|
3211114
|
|
erste
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 80 |
|
|
Ete posielam foto z predstavenia C5 Aircross v naom závode PSA. Zapísal som sa aj predajcovi do poradovníka na testovaciu jazdu. Zavolajú mi a potom napíem aj pocity z jazdy.
Ete posielam foto z predstavenia C5 Aircross v naom závode PSA. Zapísal som sa aj predajcovi do poradovníka na testovaciu jazdu. Zavolajú mi a potom napíem aj pocity z jazdy.
Přílohy: ERSTE-C5 Aircross.jpg ( 211375b ) - C5 Aircross 1.jpg ( 149076b ) - C5 Aircross 2.jpg ( 238598b ) - C5 Aircross 3.jpg ( 135692b ) - Výbava a cena.jpg ( 144471b ) - |
|
10.03.2019 16:32 -
|
3211188
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Test C5 aircross od Rasa Chválu, ako po tej rozbitej ceste sa podvozok dral neskutočne...
.link.
Test C5 aircross od Rasa Chválu, ako po tej rozbitej ceste sa podvozok dral neskutočne...
https://m.youtube.com/watch?v=1eAHiAHf1YE
|
|
10.03.2019 17:49 -
|
3211230
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Pěkný test v Čechách se ve srovnává se kodovkou a koda samozřejmě ve větině testů vyhrává by třeba jen v tom e se do dveří vejde 1,5l láhev pití zajímalo by mě jestli se v Čechách některý z těch expertů zkusil z té lahve napít jednou rukou kdy je v ní u jen polovina větina těch petek se láme a člověk se poleje a také za jízdy nikdy nepiju to je snad horí ne telefonování ale argument je to v mnoha případech rozhodující. C5 aircross se mi líbí sice méně ne X7 co mám teď ale tohle bude pravděpodobně vůz pro mně po X7čce
Pěkný test:palec v Čechách se ve srovnává se kodovkou a koda samozřejmě ve větině testů vyhrává by třeba jen v tom e se do dveří vejde 1,5l láhev pití :nevim zajímalo by mě jestli se v Čechách některý z těch expertů zkusil z té lahve napít jednou rukou kdy je v ní u jen polovina:-d větina těch petek se láme a člověk se poleje a také za jízdy nikdy nepiju to je snad horí ne telefonování;-) ale argument je to v mnoha případech rozhodující. C5 aircross se mi líbí sice méně ne X7 co mám teď ale tohle bude pravděpodobně vůz pro mně po X7čce :palec
|
|
11.03.2019 12:21 -
|
3211347
|
|
del42sa
|
|
|
nic proti Rasovi, ale zahraniční redakce s jeho názorem neshodují a v podstatě potvrzují očekávané: "ádný zázrak se nekoná "
"Much has been made of Citroëns widely heralded Progressive Hydraulic Cushions, fitted here, but, as on the C4 Cactus, if youre expecting a softness of ride quality that makes you think time has turned back 40 years, youll be disappointed"
.link.
.link.
ten závěrečný odtah sněhovým pluhem mě rozsekal ádný Grip Controll fakt 4x4 nenahradí....
nic proti Rasovi, ale zahraniční redakce s jeho názorem neshodují a v podstatě potvrzují očekávané: "ádný zázrak se nekoná "
"Much has been made of Citroëns widely heralded Progressive Hydraulic Cushions, fitted here, but, as on the C4 Cactus, if youre expecting a softness of ride quality that makes you think time has turned back 40 years, youll be disappointed"
https://www.autoexpress.co.uk/citroen/c5-aircross/103134/new-citroen-c5-aircross-2019-review
https://www.autocar.co.uk/car-review/citroen/c5-aircross/ride
ten závěrečný odtah sněhovým pluhem mě rozsekal :-d ádný Grip Controll fakt 4x4 nenahradí....
|
|
12.03.2019 21:45 -
|
3211555
|
|
DOUFAK
|
|
|
Pěkná - ale... spousta ale... a také u se neměla jmenovat (značit) jako C5. S C5 to nemá pranic společného. Za mě bych ji dal C9...
Pěkná - ale... spousta ale... a také u se neměla jmenovat (značit) jako C5. S C5 to nemá pranic společného. Za mě bych ji dal C9...
|
|
04.05.2019 13:38 -
|
3220742
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Jsem zvědavý, jaký dalí nápad přijde:
.link.
Jsem zvědavý, jaký dalí nápad přijde:
https://www.autorevue.cz/dalsi-mpv-na-porazku-citroen-c4-spacetourer-konci-misto-vyplni-c5-aircross
|
|
05.05.2019 00:49 -
|
3220827
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Zasadny problem je to, ze PSA momentalne uz nema moznost zvysit kapacitu vyroby 5008 a C5 Aircross ktore sa delia o jednu linku (rocna kapacita cca 100 000ks). Teraz ich tlacia baterky
Zasadny problem je to, ze PSA momentalne uz nema moznost zvysit kapacitu vyroby 5008 a C5 Aircross ktore sa delia o jednu linku (rocna kapacita cca 100 000ks). Teraz ich tlacia baterky
|
|
05.05.2019 19:16 -
|
3220875
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
kapacity nie je nutne navysovat. zarezu to nie lebo kapacity ale ziadny odbyt. podobne ako C5. ku koncu sa to uz nepredavalo. pamatate, ziadni asistenti, nic....
baterky spustia riadnu krizu v automobilkach alebo brexit? sice im to neprajem, ale neda sa donekonecna rast a vlacit stale viac a viac aut vlakmi ako vidno. na to aby zaplatili baterkace zvysuju pomaly ceny "normalnych" aut. idealna doba no kupu poslednych novych dieslov, no a kto tu na by platil za vybavenejsi Aircross 30tisic euro? tolko stoji nove Audi Q3. tak treba pockat az zas budu zlavy 5000 a odkupne bonusy 4000tisic Eur
slusne ceny maju teraz u zavedenej konkurencie na SUVckach.
v aircrose som sedel, neni to zle, paci sa mi zvnutra, predok uz taka hitparada nie je. odradza ma "tristna" servisna siet . brrr
mimochodom, vycucol som asi 0.5l LDS a auto je poznatelne maksie....[bolo preliate ako kazde co prejde autorizakom]
kapacity nie je nutne navysovat. zarezu to nie lebo kapacity ale ziadny odbyt. podobne ako C5. ku koncu sa to uz nepredavalo. pamatate, ziadni asistenti, nic....
baterky spustia riadnu krizu v automobilkach alebo brexit? sice im to neprajem, ale neda sa donekonecna rast a vlacit stale viac a viac aut vlakmi ako vidno. na to aby zaplatili baterkace zvysuju pomaly ceny "normalnych" aut. idealna doba no kupu poslednych novych dieslov, no a kto tu na by platil za vybavenejsi Aircross 30tisic euro? tolko stoji nove Audi Q3. tak treba pockat az zas budu zlavy 5000 a odkupne bonusy 4000tisic Eur
slusne ceny maju teraz u zavedenej konkurencie na SUVckach.
v aircrose som sedel, neni to zle, paci sa mi zvnutra, predok uz taka hitparada nie je. odradza ma "tristna" servisna siet . brrr
mimochodom, vycucol som asi 0.5l LDS a auto je poznatelne maksie....[bolo preliate ako kazde co prejde autorizakom]
|
|
14.05.2019 09:43 -
|
3222422
|
|
del42sa
|
|
|
Citroen představuje dalí nerealistický a nesmyslný koncept:
.link.
.link.
PS: proč je načítání stránek tak příerně pomalé ????
"A NEW STEP FORWARD FOR SUSPENSION WITH PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONSŽ
If there is any one brand that has pushed back the limits of suspensions by constantly innovating to bring its customers more comfort, then that brand is Citroën. Suspension plays a key role in absorbing shocks, keeping the vehicle body stable and ensuring overall comfort.
19_19 Concept is the logical culmination of 100 years of suspension comfort. A worthy heir to Xantia Activa, which took corners on the level, Citroën 19_19 Concept is equipped with a smart and actively controlled suspension system that brings occupants a magic carpet ride. The suspension actively reads the road to eliminate all jolts, supplementing the Progressive Hydraulic CushionsŽ system already available on New C4 Cactus and New C5 Aircross SUV. The ultimate goal is to give passengers the impression of being totally disconnected from the road, the sense that they are flying over the surface without experiencing bumps, disturbances or exterior interference. 19_19 Concept is suspended above the road with a pendular system ensuring outstanding comfort for the passengers, regardless of their posture and activity during the trip, eliminating cornering sensations. The suspension system has been designed so that the wheels move relative to the cabin, which remains completely stable and movement-free. The passengers are thus entirely removed from the road and the outside world, ensconced in a bubble of comfort and able to fully enjoy the new experience afforded by autonomous driving."
Citroen představuje dalí nerealistický a nesmyslný koncept:
https://www.netcarshow.com/citroen/2019-19_19_concept/
https://www.youtube.com/watch?v=j_-jMcgdYKc
PS: proč je načítání stránek tak příerně pomalé ???? :-(
"A NEW STEP FORWARD FOR SUSPENSION WITH PROGRESSIVE HYDRAULIC CUSHIONSŽ
If there is any one brand that has pushed back the limits of suspensions by constantly innovating to bring its customers more comfort, then that brand is Citroën. Suspension plays a key role in absorbing shocks, keeping the vehicle body stable and ensuring overall comfort.
19_19 Concept is the logical culmination of 100 years of suspension comfort. A worthy heir to Xantia Activa, which took corners on the level, Citroën 19_19 Concept is equipped with a smart and actively controlled suspension system that brings occupants a magic carpet ride. The suspension actively reads the road to eliminate all jolts, supplementing the Progressive Hydraulic CushionsŽ system already available on New C4 Cactus and New C5 Aircross SUV. The ultimate goal is to give passengers the impression of being totally disconnected from the road, the sense that they are flying over the surface without experiencing bumps, disturbances or exterior interference. 19_19 Concept is suspended above the road with a pendular system ensuring outstanding comfort for the passengers, regardless of their posture and activity during the trip, eliminating cornering sensations. The suspension system has been designed so that the wheels move relative to the cabin, which remains completely stable and movement-free. The passengers are thus entirely removed from the road and the outside world, ensconced in a bubble of comfort and able to fully enjoy the new experience afforded by autonomous driving."
|
|
14.05.2019 09:44 -
|
3222423
|
|
del42sa
|
|
|
...
...
|
|
17.05.2019 23:06 -
|
3222973
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
Na takovou krabici asi dost dobrý .link.
Na takovou krabici asi dost dobrý :-p https://youtu.be/rRh5BzzIuOQ?t=59
|
|
18.05.2019 08:22 -
|
3222991
|
|
del42sa
|
|
|
jo, na takovou katuli to není patné, ale je to dost vzálené od toho, co nabízel Citroen dříve u Activy nebo Xanae. Take jde vlastně o regresi, nikoliv pokrok
jo, na takovou katuli to není patné, ale je to dost vzálené od toho, co nabízel Citroen dříve u Activy nebo Xanae. Take jde vlastně o regresi, nikoliv pokrok :palec
|
|
20.05.2019 21:12 -
|
3223180
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
inak som sa prichytil ze studujem cennik aircrossu, inak ta skatula slusne drzi na ceste.
inak som sa prichytil ze studujem cennik aircrossu, inak ta skatula slusne drzi na ceste.
|
|
| |
|
|