| | |
29.10.2017 18:10 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
3105439
|
|
ret33
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0i 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 162 |
|
|
Podle me je to akorát směný jako celá ta móda oplastovanejch aut, který si hrajou na něco, co nejsou.
Holt jsem u stará konzerva.
Podle me je to akorát směný jako celá ta móda oplastovanejch aut, který si hrajou na něco, co nejsou.
Holt jsem u stará konzerva.
|
|
30.10.2017 07:45 -
|
3105502
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Souhlas. To není nae třída.
A subjektivně - mně se ty tlamy místo masky straně nelíbí. Třeba mondeo se mi zdálo takové normálně uhlazené, ale s tou novou maskou vysloveně hnusné. Paouti toté.
Souhlas. To není nae třída.
A subjektivně - mně se ty tlamy místo masky straně nelíbí. Třeba mondeo se mi zdálo takové normálně uhlazené, ale s tou novou maskou vysloveně hnusné. Paouti toté.
|
|
30.10.2017 19:15 -
|
3105607
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Protoe jste starý dědci a nejste přístupní novému dezajnu
Ne, je to věc vkusu, já tou C4 Cactus jel v Belgii taxikem. Mě to auto přijde docela sympatické,dezajn se mi líbí e je to "jiný" ne normální auta. Uvnitř je to opravdu hodně jiné...Mě ale vadí to " honění " aut do výky,to se mi prostě nelíbí.
Ale ta C4 je prostě malá, je to pro náctiletou mláde na blbnutí ale pro rodinu je to na prd. Nic se tam nevejde,člověk je tam nahňananej a stlačenej...
A co má teď Citroen pro rodinu na dovolenou kdy člověk nechce Picasso nebo autobus Jumper ? Nic Prostě limuzína a kombík zoufale chybí.
Jestli jsem pochopil dobře ty jejich "zázračné" tlumiče , tak by teoreticky také mohli zabránit tahání zadku po zemi a svícení do nebe při plném kufru. Take oproti hydře u chybí jen to zdvihání nahoru dolů,koda ale bez toho se dá přeít,hlavně aby to houpalo, a to se uvidí. Tak třeba se jetě dočkáme nějakého nástupce C5 co nebude vysoký 3 metry a bude mít i nějakou délku.
Protoe jste starý dědci a nejste přístupní novému dezajnu :-)))):-)))):-))))
Ne,;-) je to věc vkusu, já tou C4 Cactus jel v Belgii taxikem. Mě to auto přijde docela sympatické,dezajn se mi líbí e je to "jiný" ne normální auta. Uvnitř je to opravdu hodně jiné...Mě ale vadí to " honění " aut do výky,to se mi prostě nelíbí.
Ale ta C4 je prostě malá, je to pro náctiletou mláde na blbnutí ale pro rodinu je to na prd. Nic se tam nevejde,člověk je tam nahňananej a stlačenej...:-(
A co má teď Citroen pro rodinu na dovolenou kdy člověk nechce Picasso nebo autobus Jumper ? Nic :-( Prostě limuzína a kombík zoufale chybí.
Jestli jsem pochopil dobře ty jejich "zázračné" tlumiče , tak by teoreticky také mohli zabránit tahání zadku po zemi a svícení do nebe při plném kufru. Take oproti hydře u chybí jen to zdvihání nahoru dolů,koda ale bez toho se dá přeít,hlavně aby to houpalo, a to se uvidí. Tak třeba se jetě dočkáme nějakého nástupce C5 co nebude vysoký 3 metry a bude mít i nějakou délku.
|
|
30.10.2017 19:42 -
|
3105608
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Tal video so spy Peugeotom 509 (ci ako ho oznacia) je na svete, bude urcite aj kombi a istotne od toho bude odvodene dvojca Citroen. Takze liftback a kombi...
Tal video so spy Peugeotom 509 (ci ako ho oznacia) je na svete, bude urcite aj kombi a istotne od toho bude odvodene dvojca Citroen. Takze liftback a kombi...
|
|
31.10.2017 15:00 -
|
3105767
|
|
Brzda
|
|
|
Hm, ten novej kaktus je oproti současnému právě o kousek nií, je trochu přiblíen C4 (kdy ji v podstatě nahrazuje).
Jsme samy dva a tak si myslím, e by mi to na běné jedění stačilo. A na dovolenou stejně jezdím na motorce....
Hm, ten novej kaktus je oproti současnému právě o kousek nií, je trochu přiblíen C4 (kdy ji v podstatě nahrazuje).
Jsme samy dva a tak si myslím, e by mi to na běné jedění stačilo. A na dovolenou stejně jezdím na motorce.... :-p
|
|
31.10.2017 17:55 -
|
3105819
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Nií asi o 5 cm ?
No my jsme 2+1 ale mám rád mít monost kdykoliv si vzpomenu odvézt věci jako pračka,myčka,TV,kola lapací a nebo kola disky s pneumatikama atd.
Kdy se vracíme od tchýně z vesnice tak mi kolikrát i ta C5 Kombi přijde malá
Samozřejmě i do meního auta bych to asi nacpal ale u je to práce a přemýlení jak ve porovnat,takhle otevřu kufr a jen to tam háu
No jsem na ty jejich tlumiče zvědavej,třeba na staré kolena nebudeme tak rát a bude stačit i malé auto...
Nií asi o 5 cm ? :-))
No my jsme 2+1 ale mám rád mít monost kdykoliv si vzpomenu odvézt věci jako pračka,myčka,TV,kola lapací a nebo kola disky s pneumatikama atd.
Kdy se vracíme od tchýně z vesnice tak mi kolikrát i ta C5 Kombi přijde malá :-))))
Samozřejmě i do meního auta bych to asi nacpal ale u je to práce a přemýlení jak ve porovnat,takhle otevřu kufr a jen to tam háu :-))
No jsem na ty jejich tlumiče zvědavej,třeba na staré kolena nebudeme tak rát a bude stačit i malé auto...:-))
|
|
01.11.2017 19:17 -
|
3106049
|
|
HELLMUT
|
|
|
No vidí, já doufal e kdy opustili něco skoro dokonalého , e to náhradí něčím srovnatelně dobrým. Vedla mě k tomu ta zmínka o těch dorazech v tlumiči.
No opět se potvrdila moje naivita 😄
No vidí, já doufal e kdy opustili něco skoro dokonalého , e to náhradí něčím srovnatelně dobrým. Vedla mě k tomu ta zmínka o těch dorazech v tlumiči.
No opět se potvrdila moje naivita 😄
|
|
01.11.2017 19:49 -
|
3106054
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
to bys chtěl po současném vedení příli
to bys chtěl po současném vedení příli ;-)
|
|
27.11.2017 11:03 -
|
3113359
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
má někdo zájem o zachovalý Citroen GS/CX ? nebo o nějaký koncept , třeba Tubik za 30 tisíc euro ? Výprodej začal...
.link.
má někdo zájem o zachovalý Citroen GS/CX ? nebo o nějaký koncept , třeba Tubik za 30 tisíc euro ? Výprodej začal...
https://www.autorevue.cz/citroen-proda-desitky-aut-ze-sve-sbirky-tito-krasavci-mohou-byt-vasi
|
|
27.11.2017 11:26 -
|
3113362
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
myslim ze kdyby nektere z exponatu dotahli do konce mohlo to byt s citroenem uplne jinak
myslim ze kdyby nektere z exponatu dotahli do konce mohlo to byt s citroenem uplne jinak :nevim
|
|
07.12.2017 21:37 -
|
3115967
|
|
jumep
|
|
|
.link.
tak to dopracovali
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/auto-francouzskeho-prezidenta-nejezdi-vice-nez-80-km-h-po-dalnici-ho-vozi/
tak to dopracovali
|
|
08.12.2017 06:52 -
|
3115985
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Tak tohle u je fakt síla. A názorná ukázka stavu francouzského automobilového průmyslu.
Ale my Čei solidárně umíme pomoci, nech si francouzský prezident nechá v Kolíně opancéřovat C1.
Tak tohle u je fakt síla. A názorná ukázka stavu francouzského automobilového průmyslu.
Ale my Čei solidárně umíme pomoci, nech si francouzský prezident nechá v Kolíně opancéřovat C1.
|
|
08.12.2017 07:27 -
|
3115986
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
nemuzu si pomoct ale me to autoforum pripomina tak nejak skupinove P.A .
v tomto clanku reklama na Espace
nemuzu si pomoct ale me to autoforum pripomina tak nejak skupinove P.A .
v tomto clanku reklama na Espace
|
|
18.01.2018 13:58 -
|
3125222
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Nová vlajková loď Citroënu: Náhrada za C5 či C6 bude!
.link.
Nová vlajková loď Citroënu: Náhrada za C5 či C6 bude!
http://www.auto.cz/nova-vlajkova-lod-citroenu-nahrada-za-c5-ci-c6-bude-112746
|
|
18.01.2018 22:03 -
|
3125268
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
No. kedze uz po cestach jazdi novy 509, tak bybolo tazko pochopitelne, aby to Citroen nebrandoval na C5.
No. kedze uz po cestach jazdi novy 509, tak bybolo tazko pochopitelne, aby to Citroen nebrandoval na C5.
|
|
| |
|
|