| | |
20.09.2017 22:36 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
3096384
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
fuj dufam ze do roku 2020 opustia ten kaktusoidny dizajn. a tiez priznala ze bude c5 vdaka znacke DS. no lebo ds5 je prepadak.....
fuj dufam ze do roku 2020 opustia ten kaktusoidny dizajn. a tiez priznala ze bude c5 vdaka znacke DS. no lebo ds5 je prepadak.....
|
|
21.09.2017 10:38 -
|
3096492
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
e prej vzduchové odpruení:
.link.
e prej vzduchové odpruení:
https://www.novinky.cz/auto/449635-citroen-potvrdil-novou-generaci-modelu-c5-pro-evropu.html
|
|
23.09.2017 08:39 -
|
3096858
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
.link.
Cactus restyling
http://passionnement-citroen.blogspot.cz/2017/09/le-c4-cactus-restyle-se-montre.html
Cactus restyling
|
|
23.09.2017 09:32 -
|
3096859
|
|
DOUFAK
|
|
|
Trojková řada C5 se opravdu nepovedla a podepsalo se to na prodejích.Sloité,přeumělkované auto,více méně sportovní interier s malými sedáky i kufrem,stísněný interier oproti super pelechum C5 I-II. To se muselo projevit na prodejích a závad přehrle.
Trojková řada C5 se opravdu nepovedla a podepsalo se to na prodejích.Sloité,přeumělkované auto,více méně sportovní interier s malými sedáky i kufrem,stísněný interier oproti super pelechum C5 I-II. To se muselo projevit na prodejích a závad přehrle.:-(:-(:-(
|
|
23.09.2017 10:21 -
|
3096873
|
|
RimmerCZ
|
Město: Hlučín, Auto: Mercedes E 400d | Počet příspěvků: 611 |
|
|
Nechcu tu delat nejaky flame, ale sedel si v tom? Mel jsem I a pak III a teda nejem ze pokrok nezastavis, ale ten rozdil je velky. Nebudu hodnotit kvalitu zpracovani, jak stara tak nova maji mouchy, ale az takhle?
Nechcu tu delat nejaky flame, ale sedel si v tom? Mel jsem I a pak III a teda nejem ze pokrok nezastavis, ale ten rozdil je velky. Nebudu hodnotit kvalitu zpracovani, jak stara tak nova maji mouchy, ale az takhle?
|
|
23.09.2017 11:13 -
|
3096890
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
vicemene se da s Doufakem souhlasit..auto je zbytecne slozite (a take financne narocne oproti prvni generaci),perovani uz take neni co bejvalo,interier sice pekny nicmene velmi stisneny,oproti prvni generaci...ano pokrok nezastavis..ani ten pokles bohuzel
vicemene se da s Doufakem souhlasit..auto je zbytecne slozite (a take financne narocne oproti prvni generaci),perovani uz take neni co bejvalo,interier sice pekny nicmene velmi stisneny,oproti prvni generaci...ano pokrok nezastavis..ani ten pokles bohuzel
|
|
23.09.2017 13:25 -
|
3096919
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Nechci soudit techniku, ale vzhledově je X7 nebe a dudy. C5 I-II, obzvlátě v kombi vypadá jak rakev. O sedanu raději ani nemluvím.
Interiér je taky o světelné roky dál. Nemůete čekat, e novějí auto bude méně sloité, nicméně na X7 se dá dívat, co se o I-II říct nedá.
Nechci soudit techniku, ale vzhledově je X7 nebe a dudy. C5 I-II, obzvlátě v kombi vypadá jak rakev. O sedanu raději ani nemluvím.
Interiér je taky o světelné roky dál. Nemůete čekat, e novějí auto bude méně sloité, nicméně na X7 se dá dívat, co se o I-II říct nedá.
|
|
23.09.2017 18:45 -
|
3096988
|
|
DOUFAK
|
|
|
RimmerCZ napsal(a): Nechcu tu delat nejaky flame, ale sedel si v tom? Mel jsem I a pak III a teda nejem ze pokrok nezastavis, ale ten rozdil je velky. Nebudu hodnotit kvalitu zpracovani, jak stara tak nova maji mouchy, ale az takhle?
RimmerCZ - dělá si legraci? Jsem 26 let taxikářem. Seděl jsem v tom i jel neboj se a mockrát i v úplně Nové v salonu, kterou jsem si měl a chtěl koupit,ale právě z těchto důvodů jsem od toho utekl a ustoupil a dobře jsem udělal. Má slyet Praský taxikáře kteři ji mají a měli i starou C5 jak nadávají,e si pěkně naběhli.Stará C5 I-II Nebe a Dudy oproti této. Ale pokud ti tvoje slouí a jsi spokojený tak fajn a bud rád.
RimmerCZ - dělá si legraci? Jsem 26 let taxikářem. Seděl jsem v tom i jel neboj se a mockrát i v úplně Nové v salonu, kterou jsem si měl a chtěl koupit,ale právě z těchto důvodů jsem od toho utekl a ustoupil a dobře jsem udělal. Má slyet Praský taxikáře kteři ji mají a měli i starou C5 jak nadávají,e si pěkně naběhli.Stará C5 I-II Nebe a Dudy oproti této. Ale pokud ti tvoje slouí a jsi spokojený tak fajn a bud rád.:palec
|
|
25.09.2017 21:13 -
|
3097513
|
|
DOUFAK
|
|
|
Má pravdu - souhlas.Proto jsem od C5 III ustoupil a koupil si na taxi druhou Francouzskou variantu ,jak píe Nový Citroen C4-Grand Picasso - sice o 7 let později,ale ji dvojkovou řadu C4.... A nezapomen,e Francouzi oproti nám Slovanům.mají mení figury a prdele,větinou nejsou tak vyraní,dá se říci,e jsou oproti nám drobnějí,take na ten mrnavej interiér v C5- X7 jsou akorát... dalí důvod je ten e je to jedna z jejich DOMÁCÍCH značek,take jezdí ve svém Citroen,Renault,Peugeot - take spíe reklama... nai lidi pro změnu jezdí hojně v kodovkách...
Má pravdu - souhlas.Proto jsem od C5 III ustoupil a koupil si na taxi druhou Francouzskou variantu ,jak píe Nový Citroen C4-Grand Picasso - sice o 7 let později,ale ji dvojkovou řadu C4.... A nezapomen,e Francouzi oproti nám Slovanům.mají mení figury a prdele,větinou nejsou tak vyraní,dá se říci,e jsou oproti nám drobnějí,take na ten mrnavej interiér v C5- X7 jsou akorát... dalí důvod je ten e je to jedna z jejich DOMÁCÍCH značek,take jezdí ve svém Citroen,Renault,Peugeot - take spíe reklama... nai lidi pro změnu jezdí hojně v kodovkách... :-)
|
|
26.09.2017 06:20 -
|
3097531
|
|
jruze
|
|
|
DOUFAK napsal(a): Má pravdu - souhlas.Proto jsem od C5 III ustoupil a koupil si na taxi druhou Francouzskou variantu ,jak píe Nový Citroen C4-Grand Picasso - sice o 7 let později,ale ji dvojkovou řadu C4.... A nezapomen,e Francouzi oproti nám Slovanům.mají mení figury a prdele,větinou nejsou tak vyraní,dá se říci,e jsou oproti nám drobnějí,take na ten mrnavej interiér v C5- X7 jsou akorát... dalí důvod je ten e je to jedna z jejich DOMÁCÍCH značek,take jezdí ve svém Citroen,Renault,Peugeot - take spíe reklama... nai lidi pro změnu jezdí hojně v kodovkách...
A nejsou ty výsledky ankety na r.v. 2008 ? tomu bych i věřil ale to by bylo o C5II - těch tam opravdu jezdilo dost nehledě na to e moná mluví o řidičích a né pasaerech a o spotřebě protoe ta by mohla být nií.Potom by mne zajímalo která x7 vydrí to co C5 I a II a moná i jiné značky
A nejsou ty výsledky ankety na r.v. 2008 ? tomu bych i věřil ale to by bylo o C5II - těch tam opravdu jezdilo dost nehledě na to e moná mluví o řidičích a né pasaerech a o spotřebě protoe ta by mohla být nií.Potom by mne zajímalo která x7 vydrí to co C5 I a II a moná i jiné značky;-)
|
|
26.09.2017 07:46 -
|
3097534
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Pan Jruze má asi pravdu ,v roce 2008:to o X 7 asi moc nebude
Jinak jak zde čtu příspěvky od cestovatelů po Francii,tak těch Citronů tam prý moc nejezdí...
To Belgie ( byl jsem letos) vypadá pro Citroen lépe...
Pan Jruze má asi pravdu ,v roce 2008:to o X 7 asi moc nebude :-d
Jinak jak zde čtu příspěvky od cestovatelů po Francii,tak těch Citronů tam prý moc nejezdí...
|
|
26.09.2017 09:07 -
|
3097535
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
HELLMUT napsal(a): Pan Jruze má asi pravdu ,v roce 2008:to o X 7 asi moc nebude
Růe pravdu nemá, za prvé je to anketa na rok 2008/2009 a za druhé je to skutečně C5 X7
.link.
.link.
Růe pravdu nemá, za prvé je to anketa na rok 2008/2009 a za druhé je to skutečně C5 X7 ;-)
https://voitures.com/la-citroen-c5-taxi-de-lannee-19166/
https://www.autorevue.cz/citroen-c5-je-taxikem-roku_3
|
|
26.09.2017 13:15 -
|
3097561
|
|
MS02
|
Město: Pha, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX Break | Počet příspěvků: 230 |
|
|
X7 podkopli stolicku s klesajici vybavou - bedovali ze se nepordava, ale vybava klesala... Od ptakovin (vzpery kapoty) po absenci ctyrzonove klimosky, vyhrivanych zadnich sedadel, vyhrivaneho volantu, bufiku, auto sklapeni zpetneho zrcatka spolujezdce, adaptivniho tempomatu... Toto vse namatkou je davno bezne mozne u konkurence. Nedodali - neprodali (ani ve Francii). Jednoduche. Sami se strelili do kolena... Nikdo dnes nekoupi auto s vybavou z prelomu tisicileti za soucasnou cenu!
X7 podkopli stolicku s klesajici vybavou - bedovali ze se nepordava, ale vybava klesala... Od ptakovin (vzpery kapoty) po absenci ctyrzonove klimosky, vyhrivanych zadnich sedadel, vyhrivaneho volantu, bufiku, auto sklapeni zpetneho zrcatka spolujezdce, adaptivniho tempomatu... Toto vse namatkou je davno bezne mozne u konkurence. Nedodali - neprodali (ani ve Francii). Jednoduche. Sami se strelili do kolena... Nikdo dnes nekoupi auto s vybavou z prelomu tisicileti za soucasnou cenu!
|
|
27.09.2017 14:21 -
|
3097727
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
pro nekoho je to realita ,pro nekoho nesmysl...a jsem pro realitu tak otevri oci mame rok 2017
pro nekoho je to realita ,pro nekoho nesmysl...a jsem pro realitu tak otevri oci mame rok 2017 :-))
|
|
| |
|
|