| | |
30.10.2016 12:54 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
3007267
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jestli jsi si viml, nejmenoval jsem ádné auto z koncernu.
Jediné německé byl Opel a ten zas tak moc německý není
Prostě pokud si budu muset koupit auto na pérech,nemám ádný důvod jit do Citroënu. Na nostalgii kalu, naopak na just si ho nekoupím. Leda e by ty jejich nové tlumiče byli nějaký extra zázrak. Jene i kdy budou, tak budou v nějaké ílené vysoké a krátké kaeoserii.
Já chci něco nízkého a dlouhého a to u není...
Jestli jsi si viml, nejmenoval jsem ádné auto z koncernu.
Jediné německé byl Opel a ten zas tak moc německý není :-p
Prostě pokud si budu muset koupit auto na pérech,nemám ádný důvod jit do Citroënu. Na nostalgii kalu, naopak na just si ho nekoupím. Leda e by ty jejich nové tlumiče byli nějaký extra zázrak. Jene i kdy budou, tak budou v nějaké ílené vysoké a krátké kaeoserii.
Já chci něco nízkého a dlouhého a to u není...
|
|
30.10.2016 16:33 -
|
3007320
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Ale je. Nízký, dlouhý a na hydře. Kadý kolo má svou vlastní hydru. - .link.
Ale je. Nízký, dlouhý a na hydře. Kadý kolo má svou vlastní hydru. - http://primemovermag.com.au/uploads/trailer/articles/tm-april-feature-drake-lge.jpg
|
|
30.10.2016 17:37 -
|
3007347
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Mikra - super, do toho jdu. To je jedno z mála aut, kam se vejdou eny zavazadla.
Mikra - super, do toho jdu. To je jedno z mála aut, kam se vejdou eny zavazadla.
|
|
30.10.2016 18:53 -
|
3007370
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Jasně. Kdy bude rozumná a uskromní se, tak se vejdou.
Jasně. Kdy bude rozumná a uskromní se, tak se vejdou. :-)
|
|
30.10.2016 19:12 -
|
3007380
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Já ne,nevejde se mi to před barák
Já ne,nevejde se mi to před barák :-))))
|
|
30.10.2016 19:14 -
|
3007381
|
|
Mikra
|
|
|
Tak si to dej za barák.
Tak si to dej za barák. :-))
|
|
08.11.2016 21:18 -
|
3010012
|
|
jruze
|
|
|
Nevím jestli to patří sem,ale asi nevědí u jak dostat práci do servisů(ale patné by to nemuselo být ale pochybuji e opraví zdarma - to spí jen přijedou) : .link.
Nevím jestli to patří sem,ale asi nevědí u jak dostat práci do servisů(ale patné by to nemuselo být ale pochybuji e opraví zdarma - to spí jen přijedou):-):-o : http://www.citroen.sk/sluzby-a-servis/akcie-servisu/8-rokov-asistencie-zdarma.html
|
|
09.11.2016 07:22 -
|
3010100
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
jruze napsal(a): Nevím jestli to patří sem,ale asi nevědí u jak dostat práci do servisů(ale patné by to nemuselo být ale pochybuji e opraví zdarma - to spí jen přijedou) : .link.
Trochu to zhrniem:
- prvé uvedenie do prevádzky max pred 8-mi rokmi
- platí na území SR, nonstop 24h
- kryté sú udalosti ako nehoda a porucha
- nie sú kryté: poiar, kráde alebo pokus o kráde vozidla alebo časti vozidla, defekt, porucha batérie, zámena paliva, nedostatok paliva, strata alebo zabuchnutie kžúča, zapadnutie, potopenie, prírodné katastrofy, vandalizmus, občianske nepokoje, imobilizácia bezpečnostnými zlokami
- výjazd je bezplatný, oprava na mieste podža cenníka. Ak odmietne opravu nevyhnutnú na odstránenie dôvodu, v dôsledku ktorej je vozidlo nepojazdné alebo nespôsobilé na prevádzku, zaplatí výjazd 100
- ak oprava na mieste nie je moná, bezplatný odah do aut. servisu, oprava podža cenníka. Ak odmietne opravu nevyhnutnú na odstránenie dôvodu, v dôsledku ktorej je vozidlo nepojazdné alebo nespôsobilé na prevádzku, zaplatí za odtiahnutie 100
Trochu to zhrniem:
- prvé uvedenie do prevádzky max pred 8-mi rokmi
- platí na území SR, nonstop 24h
- kryté sú udalosti ako nehoda a porucha
- nie sú kryté: poiar, kráde alebo pokus o kráde vozidla alebo časti vozidla, defekt, porucha batérie, zámena paliva, nedostatok paliva, strata alebo zabuchnutie kžúča, zapadnutie, potopenie, prírodné katastrofy, vandalizmus, občianske nepokoje, imobilizácia bezpečnostnými zlokami
- výjazd je bezplatný, oprava na mieste podža cenníka. Ak odmietne opravu nevyhnutnú na odstránenie dôvodu, v dôsledku ktorej je vozidlo nepojazdné alebo nespôsobilé na prevádzku, zaplatí výjazd 100
- ak oprava na mieste nie je moná, bezplatný odah do aut. servisu, oprava podža cenníka. Ak odmietne opravu nevyhnutnú na odstránenie dôvodu, v dôsledku ktorej je vozidlo nepojazdné alebo nespôsobilé na prevádzku, zaplatí za odtiahnutie 100
|
|
09.11.2016 19:47 -
|
3010220
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
tiez som zbystril. ale je to blbost z mojho pohladu ak mam PZP a Havarijne. Oni mi nejaky ten odtah uz zariadia.
navyse auto v zaruke. a po 5 rokoch po zaruke platit citronu podla ich lubovole, dakujem. uz ma natiahli s c3 kou....
len si treba dat bacha aby vam chytraci z odtahovky nedvihli auto a nepo.... piestnice.
fuj nieco so mnou je ked som taky negativny. ku kazdemu zlepseniu sluzieb.
ale ked oni su take nemehla. zalozil som si akysi ucet na mycitroen. ale vobec to neni sparovane s prehliadkami za ktore im kralovsky platim a maju to v ich systeme....hoci je tam VIN a detaily.
, datumy priehliadok tam nie su ani nic podobne co bolo s autom vykonane. ale mozem sa prekliknut kupit mapy za 150Eur
tiez som zbystril. ale je to blbost z mojho pohladu ak mam PZP a Havarijne. Oni mi nejaky ten odtah uz zariadia.
navyse auto v zaruke. a po 5 rokoch po zaruke platit citronu podla ich lubovole, dakujem. uz ma natiahli s c3 kou....
len si treba dat bacha aby vam chytraci z odtahovky nedvihli auto a nepo.... piestnice.
fuj nieco so mnou je ked som taky negativny. :-)) ku kazdemu zlepseniu sluzieb.
ale ked oni su take nemehla. zalozil som si akysi ucet na mycitroen. ale vobec to neni sparovane s prehliadkami za ktore im kralovsky platim a maju to v ich systeme....hoci je tam VIN a detaily.
, datumy priehliadok tam nie su ani nic podobne co bolo s autom vykonane. ale mozem sa prekliknut kupit mapy za 150Eur
|
|
10.11.2016 19:35 -
|
3010525
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Vrátíme toto téma zpět nadpisu. U jsem to tu psal dříve - citroen nechystá nového vůbec nic. Sledujte jakýkoli pořad v TV nebo čtěte cokoli nebo mírujte po webu - nechystají vůbec nic. Pominu zvěsti, protoe od zvěsti do realizace je daleko.
Vichni nabízejí 4x4, hybrid, zcela eko, tisíce provedení, nové modely... a PSA kulové. Ale dokonale kulové i ostatní francouzské firmy. A kdy u něco, tak je to trapné viz DS.
A bude záduní me za francouzská auta, tak sem napíu
Vrátíme toto téma zpět nadpisu. U jsem to tu psal dříve - citroen nechystá nového vůbec nic. Sledujte jakýkoli pořad v TV nebo čtěte cokoli nebo mírujte po webu - nechystají vůbec nic. Pominu zvěsti, protoe od zvěsti do realizace je daleko.
Vichni nabízejí 4x4, hybrid, zcela eko, tisíce provedení, nové modely... a PSA kulové. Ale dokonale kulové i ostatní francouzské firmy. A kdy u něco, tak je to trapné viz DS.
A bude záduní me za francouzská auta, tak sem napíu
|
|
12.11.2016 09:50 -
|
3011033
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
.link.
evidentně má prioritu DS, před Citroenem (ačkoliv to zní jako Oxymoron) ... I tak jsem zvědavý s čím přijdou, protoe mají hodně omezený rozpočet, take místo skvělé techniky čekám spíe vizuální pozlátko... otázkou jsou i motory, které PSA prostě nevyvíjí (myslím tím nějaké silnějí verze stávajících agregátů)
Citroen asi půjde podobnou cestou, jen méně okázalou ne DS. Podle mě byla největí chyba ty značky rozdělit, protoe je to to defacto jediná automobilka.
http://www.autorevue.cz/ds-chysta-modelovou-ofenzivu-prvni-suv-uvidime-uz-v-zeneve
evidentně má prioritu DS, před Citroenem (ačkoliv to zní jako Oxymoron) ... I tak jsem zvědavý s čím přijdou, protoe mají hodně omezený rozpočet, take místo skvělé techniky čekám spíe vizuální pozlátko... otázkou jsou i motory, které PSA prostě nevyvíjí (myslím tím nějaké silnějí verze stávajících agregátů)
Citroen asi půjde podobnou cestou, jen méně okázalou ne DS. Podle mě byla největí chyba ty značky rozdělit, protoe je to to defacto jediná automobilka.
|
|
12.11.2016 13:32 -
|
3011058
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
celkom im preskocilo. kedze dnes cenovka ds4 crossback je od 24490Eur... .link.
kolko bude stat SUV strednej velkosti ?
konkurenti zacinaju na 16990 ako Ateca. Zas to tu musim vytiahnut ako priklad. NA ZELENEJ LUKE, BEZ AKEJKOLVEK TRADICIE. A maju vypredane....
podarilo sa im naozaj nieco uzasne. rozpoltit znacku citroen o potrebny rozpocet na vyvoj a vyrobit skutocnu premiu. tu si kupuje skutocne naozaj miziva skupina obcanov CR/SR. preto sa da hovorit o premii. inak rozmyslajuca vacsina si to nemoze dovolit, lebo za rovnake peniaze mozu mat daleko lepsie auta a nie DS, ktora ma este aj webovu stranku spolocnu s citroenom....
mimochodom, tie ich nove SUV modely do roku 2020 uz mali byt teraz v predaji, aby na nich ryzovali. chytaju macku za chvost. ale opat, hlavne ze im slape vyroba v Cine
celkom im preskocilo. kedze dnes cenovka ds4 crossback je od 24490Eur... http://www.citroen.sk/vozidla/ds-4-crossback.html
kolko bude stat SUV strednej velkosti ?
konkurenti zacinaju na 16990 ako Ateca. Zas to tu musim vytiahnut ako priklad. NA ZELENEJ LUKE, BEZ AKEJKOLVEK TRADICIE. A maju vypredane....
podarilo sa im naozaj nieco uzasne. rozpoltit znacku citroen o potrebny rozpocet na vyvoj a vyrobit skutocnu premiu. tu si kupuje skutocne naozaj miziva skupina obcanov CR/SR. preto sa da hovorit o premii. inak rozmyslajuca vacsina si to nemoze dovolit, lebo za rovnake peniaze mozu mat daleko lepsie auta a nie DS, ktora ma este aj webovu stranku spolocnu s citroenom....
mimochodom, tie ich nove SUV modely do roku 2020 uz mali byt teraz v predaji, aby na nich ryzovali. chytaju macku za chvost. ale opat, hlavne ze im slape vyroba v Cine
|
|
09.12.2016 23:36 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
3018904
|
|
janys
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 55 |
|
|
.link.
http://www.denik.cz/auto/novy-citroen-c5-uz-nebude-sedan-vzhled-se-inspiruje-u-studie-cxperience-20161209.html
|
|
10.12.2016 10:19 -
|
3018920
|
|
del42sa
|
|
|
jo jo, skutečně velice hodnotný článek Přesně tak bude nová C5 vypadat a bude jetě pohodlnějí ne vechny hydropneumatické Citroeny doteď moná v roce 2019 ....
jo jo, skutečně velice hodnotný článek :palec Přesně tak bude nová C5 vypadat a bude jetě pohodlnějí ne vechny hydropneumatické Citroeny doteď :-)) moná v roce 2019 ....
|
|
03.01.2017 17:43 -
|
3025399
|
|
robo
|
|
|
viete co ma sokovalo = ze v CR sa minuly rok zaregistrovalo-predalo 88ks novych C5.
a DS3 =26ks, DS4=63ks , DS5=28ks
no v DS si musia trhat vlasy.....
.link.
viete co ma sokovalo = ze v CR sa minuly rok zaregistrovalo-predalo 88ks novych C5.
a DS3 =26ks, DS4=63ks , DS5=28ks
no v DS si musia trhat vlasy.....
http://www.vybermiauto.cz/autodata/ostatni-data/prodejnost
|
|
05.01.2017 09:46 -
|
3025835
|
|
del42sa
|
|
|
no vak oni brzo vystřízliví samozřejmě chvíli to jetě budou popírat a lhát sami sobě o tom jak jsou úspění ne to budou muset zabalit nebo vymyslet nějakou jetě pitomějí strategii
no vak oni brzo vystřízliví ;-) samozřejmě chvíli to jetě budou popírat a lhát sami sobě o tom jak jsou úspění ne to budou muset zabalit nebo vymyslet nějakou jetě pitomějí strategii :-d
|
|
05.01.2017 09:52 -
|
3025844
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1300 |
|
|
To u se prodalo i víc kaktusů, auta na otloukání na shopping parkovitích taky zvlátní strategie hodná slepice ve vedení ...
mám pocit, e v PSA je to u dlouho rozděleno, paout dělá mraky modelů, skoro kadej typ má kabrio i kupé ... no a citroen měl hydrauliku ... měl ... teď u nemá nic čím by upoutal.
To u se prodalo i víc kaktusů, auta na otloukání na shopping parkovitích :-d taky zvlátní strategie hodná slepice ve vedení ...
mám pocit, e v PSA je to u dlouho rozděleno, paout dělá mraky modelů, skoro kadej typ má kabrio i kupé ... no a citroen měl hydrauliku ... měl ... teď u nemá nic čím by upoutal.
|
|
16.01.2017 08:27 -
|
3028951
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
janys napsal(a):
Mozem potvrdit ze sa inspirovali, pomaly sa to rysuje. Cele auto som este nevidel, iba cast skeletu, kde zadok bol vicmenej hotovy a vypada to zaujimavo, na Citroen az nevsedne. Mam jednu fotku
Edit:
Obavam sa, ze tak nejak bude vyzerat nova 508 a nie Citroen
Mozem potvrdit ze sa inspirovali, pomaly sa to rysuje. Cele auto som este nevidel, iba cast skeletu, kde zadok bol vicmenej hotovy a vypada to zaujimavo, na Citroen az nevsedne. Mam jednu fotku
Edit:
Obavam sa, ze tak nejak bude vyzerat nova 508 a nie Citroen
|
|
| |
|
|