| | |
20.04.2010 17:14 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
2343014
|
|
Pavel C5
|
|
|
....vrátim fžae do obchodu,predáme nae vozítko a toto si kúpime....
:-d:-d....vrátim fžae do obchodu,predáme nae vozítko a toto si kúpime....:-d:-d
|
|
15.03.2013 14:42 -
Re: Koupě Citroenu C5
|
2557601
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
asi to patrí do tejto témy...
.link.
asi to patrí do tejto témy...
http://www.auto.cz/psa-ma-novou-strategii-znacky-peugeot-citroen-73451
|
|
18.03.2013 11:34 -
|
2558592
|
|
Brzda
|
|
|
Jo, to jsem četl a myslím, e to je patný krok a příprava na smrt Citroenu. Bohuel.......
Jo, to jsem četl a myslím, e to je patný krok a příprava na smrt Citroenu. Bohuel.......
|
|
18.03.2013 13:27 -
|
2558633
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Asi by jsme si měly koupit nějaké C5 na uskladnění pod seno do stodoly.Vypadá to e auto s Hydraulikou bude za pár let vzácnost...
Asi by jsme si měly koupit nějaké C5 na uskladnění pod seno do stodoly.Vypadá to e auto s Hydraulikou bude za pár let vzácnost...:-(:-(
|
|
18.03.2013 21:32 -
|
2558819
|
|
DOUFAK
|
|
|
Nechápu - proč se tolik let seká C8 bez výraznějích změn a faceliftů... ví to někdo,nebo je u snad NĚCO podobného Nového na obzoru o čem bych nevěděl ?
Nechápu - proč se tolik let seká C8 bez výraznějích změn a faceliftů... ví to někdo,nebo je u snad NĚCO podobného Nového na obzoru o čem bych nevěděl ? ;-):-o
|
|
18.03.2013 21:43 -
|
2558825
|
|
jumep
|
|
|
C4GP
inak C8 je hodne velky koncern - fr - it
C4GP
inak C8 je hodne velky koncern - fr - it
|
|
21.03.2013 00:01 -
|
2559455
|
|
JaMat
|
Město: Praha 4, Auto: Citroën C5 I 2.2HDi SX | Počet příspěvků: 115 |
|
|
V téhle třídě velkých (a drahých) vanů je dlouhověkost normální
C8 a P807 se vyrábějí od roku 2002, poslední facelift na C8 byl loni. To je zatím 11. rok. Technicky spříznění italové Fiat Ulysse a Lancia Phedra se u nevyrábějí (nahradili je Fiat Freemont a Lancia Voyager).
R. Espace se v aktuální generaci vyrábí také od roku 2002, poslední facelift měl také loni.
VW Multivan i MB Viano se vyrábějí od roku 2003
VW Sharan se Seatem Alhambra se vyrábějí v nové generaci od roku 2010, předchozí se vyráběla od 1996 do 2010...
V téhle třídě velkých (a drahých) vanů je dlouhověkost normální
C8 a P807 se vyrábějí od roku 2002, poslední facelift na C8 byl loni. To je zatím 11. rok. Technicky spříznění italové Fiat Ulysse a Lancia Phedra se u nevyrábějí (nahradili je Fiat Freemont a Lancia Voyager).
R. Espace se v aktuální generaci vyrábí také od roku 2002, poslední facelift měl také loni.
VW Multivan i MB Viano se vyrábějí od roku 2003
VW Sharan se Seatem Alhambra se vyrábějí v nové generaci od roku 2010, předchozí se vyráběla od 1996 do 2010...
|
|
21.03.2013 02:25 -
|
2559477
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Vichni výrobci aut po celém světě jsou naprosto schizofrenní. Na jedné straně prodlují ivotnost aut a velmi se tím chlubí. Pro tento účel pominu různé kiksy, které nám pijí krev - ale motory vydrí dříve nevídané a kastle není ochotná rezavět...
Na druhé straně kvůli odbytu by výrobci chtěli, aby si člověk kupoval auto kadé pondělí cestou do práce.
Vichni výrobci aut po celém světě jsou naprosto schizofrenní. Na jedné straně prodlují ivotnost aut a velmi se tím chlubí. Pro tento účel pominu různé kiksy, které nám pijí krev - ale motory vydrí dříve nevídané a kastle není ochotná rezavět...
Na druhé straně kvůli odbytu by výrobci chtěli, aby si člověk kupoval auto kadé pondělí cestou do práce.
|
|
21.03.2013 11:17 -
|
2559495
|
|
Toky
|
Město: Koice, Auto: Xsara Picasso 1,6HDi 66kW | Počet příspěvků: 7 |
|
|
Sa mi zdá divné, takto odfajči Citroen voči peotu po zavedení rady DS.
Sa mi zdá divné, takto odfajči Citroen voči peotu po zavedení rady DS.
|
|
21.03.2013 16:16 -
|
2559558
|
|
Klokan
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 3.0i V6 215k | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Proč by tu C8mu měnili, kdy s pořádným třílitrem to nemá chybu ?? (a na výměnu zadních svíček .... )
Proč by tu C8mu měnili, kdy s pořádným třílitrem to nemá chybu ?? (a na výměnu zadních svíček .... :-D )
|
|
21.03.2013 20:25 -
|
2559598
|
|
DaveLbc
|
Město: Liberec, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 422 |
|
|
Já si myslím,e to nebude tak horké. Minimálně né a do roku 2017. Nae firma vyrábí pro PSA díly a má jistý program a o poníení "kvality" automobilu jsem neslyel.Tak nevím co se děje
Já si myslím,e to nebude tak horké. Minimálně né a do roku 2017. Nae firma vyrábí pro PSA díly a má jistý program a o poníení "kvality" automobilu jsem neslyel.Tak nevím co se děje :nevim
|
|
21.03.2013 21:16 -
|
2559614
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
DaveLbc napsal(a): Já si myslím,e to nebude tak horké. Minimálně né a do roku 2017. Nae firma vyrábí pro PSA díly a má jistý program a o poníení "kvality" automobilu jsem neslyel.Tak nevím co se děje
Já si naopak myslím, e bude a není to o kvalitě, ale spíe o etření, poníení mnoství, jednoduích řeeních a větích giveback-ách.
Jak to s PSA je, lze demonstrovat na následujícím: Loni jsme dostali několik dílů na A94, ale museli jsme zaplatit 40 000 předem. Letos u chtěli za přidělení jiné zakázky 130 000 předem, take jim teče pěkně do bot.
Take se celý ná koncern zatím pro tento rok neuchází o zakázky PSA.
Já si naopak myslím, e bude a není to o kvalitě, ale spíe o etření, poníení mnoství, jednoduích řeeních a větích giveback-ách.
Jak to s PSA je, lze demonstrovat na následujícím: Loni jsme dostali několik dílů na A94, ale museli jsme zaplatit 40 000 předem. Letos u chtěli za přidělení jiné zakázky 130 000 předem, take jim teče pěkně do bot.
Take se celý ná koncern zatím pro tento rok neuchází o zakázky PSA.
|
|
22.03.2013 10:20 -
|
2559729
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
Co vlastně má teď Citroen v programu s hydrou? Ztratil jsem přehled... Hydropneumatické pérování je pro mne asi jediný důvod, proč dát Citroenu přednost (třeba před Peugeotem).
Co vlastně má teď Citroen v programu s hydrou? Ztratil jsem přehled... Hydropneumatické pérování je pro mne asi jediný důvod, proč dát Citroenu přednost (třeba před Peugeotem).
|
|
22.03.2013 10:32 -
|
2559731
|
|
tomikku
|
Město: Havířov, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 308 |
|
|
pozor pozor ono na přání dají i hydru do Peugeota konkrétně do modelu 508
pozor pozor ono na přání dají i hydru do Peugeota konkrétně do modelu 508
|
|
22.03.2013 12:47 -
|
2559743
|
|
jumep
|
|
|
v momentalnej dobe je to len C5 X7 ako nove auto kupitelne s hydro standartne
plany na hydro nejake boli, ale realnost ukaze cas
v momentalnej dobe je to len C5 X7 ako nove auto kupitelne s hydro standartne
plany na hydro nejake boli, ale realnost ukaze cas
|
|
22.03.2013 14:27 -
|
2559755
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Začínam ma dos blbý pocit, e C5 X7 bude posledný model s hydro...
Keďe iadna!!! DS (DS4, DS5) nedostala hydro, tak začínam by pesimista.
Začínam ma dos blbý pocit, e C5 X7 bude posledný model s hydro... :-(
Keďe iadna!!! DS (DS4, DS5) nedostala hydro, tak začínam by pesimista.
|
|
22.03.2013 17:14 -
|
2559777
|
|
Berlinus
|
Město: Tábor, Auto: Fiat Ulysse II 2,2 JTD | Počet příspěvků: 20 |
|
|
nejak si nedovedu predstavit ze bude citoen konkurovat dacii a jestli pocitaji ze skoda je low od vw stejne jako seat tak nejak nevim kde je skoa i seat v soucastne dobe levnejsi nez citroen
to jako budou delnici ve francii brat ty samy penize jako delnici v rumunsku aby se dostali s cenou na uroven dacii?
je jasny ze dacia jako jedina evropska automobilka ma rust ale je asi kazdemu jasny proc je tak levna a pritom dostava vcelku novy motory od renaultu
pokud budou citroenu odepirat moderni motory a technoligie tak to muzou rovnou citroen zavrit
nejak si nedovedu predstavit ze bude citoen konkurovat dacii a jestli pocitaji ze skoda je low od vw stejne jako seat tak nejak nevim kde je skoa i seat v soucastne dobe levnejsi nez citroen
to jako budou delnici ve francii brat ty samy penize jako delnici v rumunsku aby se dostali s cenou na uroven dacii?
je jasny ze dacia jako jedina evropska automobilka ma rust ale je asi kazdemu jasny proc je tak levna a pritom dostava vcelku novy motory od renaultu
pokud budou citroenu odepirat moderni motory a technoligie tak to muzou rovnou citroen zavrit :-(
|
|
22.03.2013 19:08 -
|
2559792
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
U jsem to tu psal před pár léty a mnozí jiní clubáci psali obdobně. Já to vidím jako totální kolaps marketingu. C5 má nejlepí pérování na světě a kupodivu se v tom shodnou i třeba německé nebo anglické weby. Kdybych něco takového měl, tak to budu inzerovat ráno v poledne i večer 365 dní v roce. Za cca 60 let to vyvinuli do fakt pouitelné úrovně, propojení s počítači tomu dalo dalí rozměry a na tom autě se sejří leccos, ale toto není vysloveně bolavá pata. Navíc je to za pakatel (koule se tuím dají sehnat u řádově kolem 1000 Kč), měch audi stojí jeden 55 000.
No a v marketingu je léta ticho, zdůrazňují se blikače ve vnějím zrcátku a podobné opravdu "zásadní" kraviny. Já jsem technicky zaloený člověk, tak tomu nerozumím, ale ten marketing je fakt katastrofický!
U jsem to tu psal před pár léty a mnozí jiní clubáci psali obdobně. Já to vidím jako totální kolaps marketingu. C5 má nejlepí pérování na světě a kupodivu se v tom shodnou i třeba německé nebo anglické weby. Kdybych něco takového měl, tak to budu inzerovat ráno v poledne i večer 365 dní v roce. Za cca 60 let to vyvinuli do fakt pouitelné úrovně, propojení s počítači tomu dalo dalí rozměry a na tom autě se sejří leccos, ale toto není vysloveně bolavá pata. Navíc je to za pakatel (koule se tuím dají sehnat u řádově kolem 1000 Kč), měch audi stojí jeden 55 000.
No a v marketingu je léta ticho, zdůrazňují se blikače ve vnějím zrcátku a podobné opravdu "zásadní" kraviny. Já jsem technicky zaloený člověk, tak tomu nerozumím, ale ten marketing je fakt katastrofický!
|
|
23.03.2013 07:45 -
|
2559865
|
|
sgt
|
|
|
vak to, pokiaž vôbec bude...
vak to, pokiaž vôbec bude...
|
|
| |
|
|