| | |
02.12.2015 22:18 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
2894065
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
jo ten citrous ma svetla jak novej sharan a nebo caddyna.
jo ten citrous ma svetla jak novej sharan a nebo caddyna.
|
|
02.12.2015 22:22 -
|
2894067
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Kdyby byl alespoň tak dobrý, jako Multivan, tak by to byl plus bod.
Kdyby byl alespoň tak dobrý, jako Multivan, tak by to byl plus bod.
|
|
02.12.2015 23:38 -
|
2894086
|
|
DOUFAK
|
|
|
To nevi,to se musí zkusit a jetě v tom nikdo z vás nejel.Třeba to bude pica.Já - ho batím Citroena...
To nevi,to se musí zkusit a jetě v tom nikdo z vás nejel.Třeba to bude pica.Já - ho batím Citroena...
|
|
03.12.2015 07:17 -
|
2894101
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
Fiat vypadl celkem logicky, podívej se jak funguje TPCA, tak to rozvedli více . Jsem na něj zvědavý...
Fiat vypadl celkem logicky, podívej se jak funguje TPCA, tak to rozvedli více :-). Jsem na něj zvědavý...
|
|
03.12.2015 08:48 -
|
2894118
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
jumep napsal(a): na to si ako prisiel?
7414 JC - normalne objednatelne
vcera som sa hrabal v katalogu a nemam tam tú poloku.. je tam 1,2,3,4,5,7,8.. a estka čo majú by krytky sa nedala kliknut lebo tam nieje ked som klikol na obrázku tak mi oznacovalo cely naraznik
aa uz viem kde je problem..som to hladal pri narazniku tam to nieje
vcera som sa hrabal v katalogu a nemam tam tú poloku.. je tam 1,2,3,4,5,7,8.. a estka čo majú by krytky sa nedala kliknut lebo tam nieje :-d ked som klikol na obrázku tak mi oznacovalo cely naraznik
aa uz viem kde je problem..som to hladal pri narazniku tam to nieje :)
|
|
03.12.2015 10:36 -
|
2894131
|
|
jumep
|
|
|
aj tam je
aj tam je
|
|
03.12.2015 17:41 -
|
2894181
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
lak ma trafí, dva dni dozadu som to obzeral a neboli márne som hladal ..a teraz mrknem ze ti spravím screenshot..a sú nazad..
lak ma trafí, dva dni dozadu som to obzeral a neboli :-)))) márne som hladal ..a teraz mrknem ze ti spravím screenshot..a sú nazad.. :-))))
|
|
03.12.2015 17:43 -
|
2894182
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
To má za to, e se hádá s předsedou.
To má za to, e se hádá s předsedou. :-p
:-))))
|
|
03.12.2015 19:22 -
|
2894193
|
|
stejskli
|
|
|
Spacetourer mě docela rozruil. Jasně, vechny tři jsou stejný, ale Citroën má myslím nejvíc mrnc.
Lidi si jinde stěujou na vysokej čumák, ale u nechápou, jak zbytečný problémy dělal v končící generaci ten dlouhej a nízkej. Auto pro reálný pouití kvůli němu muselo mít vdycky dlouhej rozvor L2, v krátký verzi byla kabina naprosto disproporčně krátká. Teď vypadá dobře i v týhle základní délce - tipuju ji na přesně 5 m. Výhodu měl dlouhej nízkej čumák v niím sezení - do Jumpy se nemuselo plhat jako do Transporteru, Traficu nebo do Customu.
Určitě udělají i L2 - ale to u bude zase podobnějí Traficu a Vivaru, kde prodlouená verze má přes 5,3 metru a vypadá monstrózně. Krátká bude mít - narozdíl od Jumpy - dostatečný kufr i se 3 řadama sedadel - jako T5/T6 nebo Hyundai H-1.
Kolik pak to asi sakra bude stát... To abych začal rychle etřit. A k motorům - vsadím se, e hlavně to bude 1.6 HDi, bůhví jestli dvoulitr vůbec nasadí... U Renaultu a Opelu to údajně není v těch silnějích verzích patné...
A poslední poznámka - vypadá to nakonec vlastně líp ne Tourneo Custom, kterej má sice impozantní předek, ale ty jeho boční plechový partie působí tou enormní výkou jako nějakej MRAP nebo dělostřelecká pozorovatelna. Nemám pravdu?
Spacetourer mě docela rozruil. Jasně, vechny tři jsou stejný, ale Citroën má myslím nejvíc mrnc.
Lidi si jinde stěujou na vysokej čumák, ale u nechápou, jak zbytečný problémy dělal v končící generaci ten dlouhej a nízkej. Auto pro reálný pouití kvůli němu muselo mít vdycky dlouhej rozvor L2, v krátký verzi byla kabina naprosto disproporčně krátká. Teď vypadá dobře i v týhle základní délce - tipuju ji na přesně 5 m. Výhodu měl dlouhej nízkej čumák v niím sezení - do Jumpy se nemuselo plhat jako do Transporteru, Traficu nebo do Customu.
Určitě udělají i L2 - ale to u bude zase podobnějí Traficu a Vivaru, kde prodlouená verze má přes 5,3 metru a vypadá monstrózně. Krátká bude mít - narozdíl od Jumpy - dostatečný kufr i se 3 řadama sedadel - jako T5/T6 nebo Hyundai H-1.
Kolik pak to asi sakra bude stát... :-p To abych začal rychle etřit. A k motorům - vsadím se, e hlavně to bude 1.6 HDi, bůhví jestli dvoulitr vůbec nasadí... U Renaultu a Opelu to údajně není v těch silnějích verzích patné...
A poslední poznámka - vypadá to nakonec vlastně líp ne Tourneo Custom, kterej má sice impozantní předek, ale ty jeho boční plechový partie působí tou enormní výkou jako nějakej MRAP nebo dělostřelecká pozorovatelna. Nemám pravdu?
|
|
03.12.2015 19:27 -
|
2894194
|
|
stejskli
|
|
|
Ehm - a z říe snů by bylo tohle: Citroën Spacetourer s Hydractive a pohonem 4x4, motor nejmíň 2.0 HDi... to by mi asi i slina ukápla.
Ehm - a z říe snů by bylo tohle: Citroën Spacetourer s Hydractive a pohonem 4x4, motor nejmíň 2.0 HDi... to by mi asi i slina ukápla.
|
|
03.12.2015 21:54 -
|
2894244
|
|
Delict
|
|
|
citroen sa pokusil o 4WD s hydrou jedine v BXku a dopadlo to katastrofalne.. kopa aut skoncila v garancii na rozlahany diferencial a pretočené ozubenie.. natastie pár kusov preilo dodnes (jeden mám )
Pokusy s AX 4x4 a C25 4x4 tie neboli neaký trhák..take tam to začalo..aj skončilo :/
citroen sa pokusil o 4WD s hydrou jedine v BXku a dopadlo to katastrofalne.. kopa aut skoncila v garancii na rozlahany diferencial a pretočené ozubenie.. natastie pár kusov preilo dodnes (jeden mám :) )
Pokusy s AX 4x4 a C25 4x4 tie neboli neaký trhák..take tam to začalo..aj skončilo :/
|
|
03.12.2015 22:43 -
|
2894260
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
stejskli: Ten nízký čumák měl výhodu v zemích, kde se platí dálniční poplatky podle výky auta nad přední nápravou. Bývá to nějak do 140cm jako osobák a nad 140cm vyí mýto-jako dodávka.
stejskli: Ten nízký čumák měl výhodu v zemích, kde se platí dálniční poplatky podle výky auta nad přední nápravou. Bývá to nějak do 140cm jako osobák a nad 140cm vyí mýto-jako dodávka.
|
|
03.12.2015 22:46 -
|
2894261
|
|
MiraCB
|
Město: České Budějovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 21 |
|
|
Delict napsal(a): citroen sa pokusil o 4WD s hydrou jedine v BXku a dopadlo to katastrofalne.. kopa aut skoncila v garancii na rozlahany diferencial a pretočené ozubenie.. natastie pár kusov preilo dodnes (jeden mám )
Moc informací sice není, ale jetě Xantia Bufallo.
Míra
Moc informací sice není, ale jetě Xantia Bufallo.
Míra
|
|
04.12.2015 09:15 -
|
2894310
|
|
Delict
|
|
|
Xantia buffalo je len prototyp od heuliez-a, podobne ako BX evasion a BX 4x4 Neige et Montagne a iné vychytávky.. existuje max pár kusov a neráta sa to do seriovej výroby.
Závodná xantia 4x4 turbo s ktorou vyhrával J.P Pailler na rallycrose v rokoch 94-99 (okrem 96) mala pohon +- rovnaký ako BX 4x4 a peugeot Mi16,T16
Dalím 4x4 úpravcom hlavne pre peugeot bol Dangel.. robili partnery ,jumpery atd. Ale to tak isto nieje sériova vyroba len pár kusov.
Xantia buffalo je len prototyp od heuliez-a, podobne ako BX evasion a BX 4x4 Neige et Montagne a iné vychytávky.. existuje max pár kusov a neráta sa to do seriovej výroby.
Závodná xantia 4x4 turbo s ktorou vyhrával J.P Pailler na rallycrose v rokoch 94-99 (okrem 96) mala pohon +- rovnaký ako BX 4x4 a peugeot Mi16,T16
Dalím 4x4 úpravcom hlavne pre peugeot bol Dangel.. robili partnery ,jumpery atd. Ale to tak isto nieje sériova vyroba len pár kusov.
|
|
04.12.2015 09:18 -
|
2894311
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
BX evasion je od Sbarra, jen pro pořádek
BX evasion je od Sbarra, jen pro pořádek ;-) :-P
|
|
04.12.2015 09:19 -
|
2894315
|
|
Dawe
|
Město: Praha, Auto: Peugeot 508 R8 2,0BHDi | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Dangel dělá přestavby pro PSA stále, nedávno jsme měli na servise Berlingo 2013 4x4
Dangel dělá přestavby pro PSA stále, nedávno jsme měli na servise Berlingo 2013 4x4 ;-)
|
|
04.12.2015 10:51 -
|
2894349
|
|
johnny.m
|
|
|
Naivo jsem Dangel neviděl, ale v katalozích jsou. Ale u to není taková sláva jako dřív, je to koda.
Naivo jsem Dangel neviděl, ale v katalozích jsou. Ale u to není taková sláva jako dřív, je to koda.
|
|
04.12.2015 18:15 -
|
2894436
|
|
Delict
|
|
|
Tak aby to bolo na poriadku.. BX evasion v pravom slova zmysle je od Heulieza. Sbarro urobil neakú odrezanú buginu a nazval ju evasion.. Lene BX Break sa označoval ako evasion vo FR, a jeho nadstavbu nazvali BX evasion.. btw je velmi podobný realnemu autu Citroen Evasion.
Celá kolekcia upravených citroenov od heulieza je na predaj :: .link. resp bola..neviem
Tak aby to bolo na poriadku.. BX evasion v pravom slova zmysle je od Heulieza. Sbarro urobil neakú odrezanú buginu a nazval ju evasion.. Lene BX Break sa označoval ako evasion vo FR, a jeho nadstavbu nazvali BX evasion.. btw je velmi podobný realnemu autu Citroen Evasion.
Celá kolekcia upravených citroenov od heulieza je na predaj :: http://quatrecylindres.com/2012/06/18/vente-de-la-collection-heuliez-et-les-41-nominees-sont/ resp bola..neviem :)
Přílohy: Sbarro_BX-Evasion-salon.jpg ( 125723b ) - Sbarro Evasion BX Buggy citroc3abn-bx-break-heuliez-11.jpg ( 149591b ) - Heuliez Evasion |
|
04.12.2015 20:51 -
|
2894505
|
|
jumep
|
|
|
s tymto by bolo asi vhodne zalozit vlakno: Historia a slava citroenu (co nam teraz chyba)
s tymto by bolo asi vhodne zalozit vlakno: Historia a slava citroenu (co nam teraz chyba)
|
|
| |
|
|