| | |
24.11.2015 17:43 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
2890901
|
|
DOUFAK
|
|
|
Mikra napsal(a): Před pár lety to znělo celým řidičským spektrem - Hlavně ne C5, tam je ten filtr (FAP) a s tím jsou potíe. A ta hydra, furt se to sere, nikdo to neumí spravit. Pryč od C5.
Nikdo z nich v tom neseděl, jen drbali.
U nás se citroenů prodává dost, tak to není o patný značce, nebo o tom, e je to francouz a ty se serou. Kupujou se Renaulty, Peugeoty a mraky C1,2,3,4. Jen C5 se vichni bojí. Protoe jedna paní povídala...
Kdyby si ty lidi do toho měli kde sednout a projet se, u by jiný auto nechtěli. Tak jako skoro kadý z nás. To co se tady teď vyrojilo C5 je jen kvůli nízký ceně ojetin. Výrobce pro prodej nedělá vůbec nic. Reklamy v televizi maximálně na GP, nebo jiný Picasso, ale to je vechno. Vlastnosti Hydry nikdy nikde nevyzdvihli. Jsou to volové.
Slovo od slova podepisuju a VYTESAT do kamene... Povinně odstranovat mech,kterej tam na tom kameni za ta léta vyroste
Slovo od slova podepisuju a VYTESAT do kamene... Povinně odstranovat mech,kterej tam na tom kameni za ta léta vyroste :palec
|
|
24.11.2015 17:47 -
|
2890905
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Delict -No ale jsou to věci navíc oproti C51, take je logické e je za to příplatek. Tedy kdy se to kupuje nové, co nás se netýká
Ale jinak se jich rozhodně nechci zastávat.
Jen jsem chtěl napsat eg jako argument nic moc
Spí ty X7 jsou okubané jak jsem zde četl, ale to nedokáu posoudit, tu jetě nemám
Mikra, taky podepisuji, vdy kdy vidím nějakou reklamu na Audi Quattro, tak si říkám blbci francouzský, ta hydra by dávala tolik moností na parádní reklamu.
Ale zase díky jejich tuposti máme super auta za pár peněz
Delict -No ale jsou to věci navíc oproti C51, take je logické e je za to příplatek. Tedy kdy se to kupuje nové, co nás se netýká :-))
Ale jinak se jich rozhodně nechci zastávat. :-))
Jen jsem chtěl napsat eg jako argument nic moc :-p :-))))
Spí ty X7 jsou okubané jak jsem zde četl, ale to nedokáu posoudit, tu jetě nemám
Mikra, taky podepisuji, vdy kdy vidím nějakou reklamu na Audi Quattro, tak si říkám blbci francouzský, ta hydra by dávala tolik moností na parádní reklamu.
Ale zase díky jejich tuposti máme super auta za pár peněz :-)
|
|
24.11.2015 19:19 -
|
2890941
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
HELLMUT napsal(a): V čem je I.lepí ne II.? Tomu nerozumím
Mám obě, obě exclusive. Ve II. Mám AFIL,natáčecí xenony,park.asistent i vpředu,naví s HD. To jednička nemá ádná. Co mi tedy ve II. chybí z jedničky fakt nechápu, leda ten drák na pidi kelímek
C5 I v 2.0 benzínu měla H3+, ani nemusela byt exclusive, dvojka v exclusive má jen obyč. H3. Jedničková exclusive měla clonítka proti slunci přední i boční, dvojková má jen přední. Afil a navi nebyly součástí kadého exclusive.
C5 I v 2.0 benzínu měla H3+, ani nemusela byt exclusive, dvojka v exclusive má jen obyč. H3. Jedničková exclusive měla clonítka proti slunci přední i boční, dvojková má jen přední. Afil a navi nebyly součástí kadého exclusive.
|
|
24.11.2015 19:22 -
|
2890942
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
U trojky je krok zpět např. víčko nádre na klíč nebo klacek na zajitění kapoty místo vzpěr..
U trojky je krok zpět např. víčko nádre na klíč nebo klacek na zajitění kapoty místo vzpěr.. ;-)
|
|
24.11.2015 19:52 -
|
2890955
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Víčko nádre na klíč je plus a klacek je katastrofa.
Víčko nádre na klíč je plus a klacek je katastrofa. ;-)
|
|
24.11.2015 19:59 -
|
2890956
|
|
jumep
|
|
|
H3 a H3+ nema nic spolocne s exclusive, ale s motorizaciou - uz som to niekde inde pisal
C5 1:
1.8i, 2.0HDi = H3
2.0i, 2.2HDi, 3.0i = H3+
C5 2:
1.8i, 2.0i, 1.6HDi, 2.0HDi bez automatu = H3
2.0HDi s automatom, 2.2HDi, 3.0i = H3+
C5 X7:
pruziny alebo je vzdy H3+ prerobene a ma o 1 gulu viac ako H3+ starsie, iny regulator atd (zhodne s podvozkom C6 2.2HDi, kde este 2.7 a 3.0 maju naviac amvar)
DeFuckTo: vicko nadrze na kluc ma kazda C5 od 2003+ - nakolko sa ten zamok sral a ludia boli lahsie schopny natankovat so zapnutym zapalovanim zrusili to bezklucove vicko
H3 a H3+ nema nic spolocne s exclusive, ale s motorizaciou - uz som to niekde inde pisal
C5 1:
1.8i, 2.0HDi = H3
2.0i, 2.2HDi, 3.0i = H3+
C5 2:
C5 X7:
pruziny alebo je vzdy H3+ prerobene a ma o 1 gulu viac ako H3+ starsie, iny regulator atd (zhodne s podvozkom C6 2.2HDi, kde este 2.7 a 3.0 maju naviac amvar)
DeFuckTo: vicko nadrze na kluc ma kazda C5 od 2003+ - nakolko sa ten zamok sral a ludia boli lahsie schopny natankovat so zapnutym zapalovanim zrusili to bezklucove vicko
|
|
24.11.2015 20:09 -
|
2890959
|
|
jruze
|
|
|
No viděl jsem i na X7 na kapotě vzpěry (origo) - nevím jak a kde k nim přiel ale dodělávané to nebylo - to bych asi (myslím) poznal.
No viděl jsem i na X7 na kapotě vzpěry (origo) - nevím jak a kde k nim přiel ale dodělávané to nebylo - to bych asi (myslím) poznal.:nevim
|
|
24.11.2015 20:18 -
|
2890964
|
|
jumep
|
|
|
ak by existovali original, tak by boli aj v service, kedze tam nie su je to len nejaka uprava, isto to nie je z fabriky
ak by existovali original, tak by boli aj v service, kedze tam nie su je to len nejaka uprava, isto to nie je z fabriky
|
|
24.11.2015 20:31 -
|
2890972
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Ete neviem či to tak má by..ale na jednotkovej C5 som mal aj driak, klip na parkovací lístok na stlpiku..na dvojkovej neni nič
Dalej dvojkova c5 ma obrovsku krytku popolníka..a v nej je krpaty jednotkovy popolnik Pravdepodobne kvoli rychlemu faceliftu stredovej konzoly..tiez som mal radej ovladanie klímy v týle koliečka.
Mám dve peci fotky.. pred vydaním faceliftu
- Na prvej môte vidie dvojkovú c5 s jednotkovým stredovým panelom a driačikom nápojov
- Na druhej môte vidie dvojité halogény, vnútorné sú natáčacie
Ete neviem či to tak má by..ale na jednotkovej C5 som mal aj driak, klip na parkovací lístok na stlpiku..na dvojkovej neni nič :nevim
Dalej dvojkova c5 ma obrovsku krytku popolníka..a v nej je krpaty jednotkovy popolnik :D Pravdepodobne kvoli rychlemu faceliftu stredovej konzoly..tiez som mal radej ovladanie klímy v týle koliečka.
Mám dve peci fotky.. pred vydaním faceliftu :)
- Na prvej môte vidie dvojkovú c5 s jednotkovým stredovým panelom a driačikom nápojov
- Na druhej môte vidie dvojité halogény, vnútorné sú natáčacie :-d
Přílohy: C5byWire1.jpg ( 109303b ) - C5byWire2.bmp ( 3621906b ) - |
|
24.11.2015 20:48 -
|
2891008
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
jumep napsal(a): H3 a H3+ nema nic spolocne s exclusive, ale s motorizaciou - uz som to niekde inde pisal
C5 1:
1.8i, 2.0HDi = H3
2.0i, 2.2HDi, 3.0i = H3+
C5 2:
C5 X7:
No prostě se u faceliftu na koulích u etřilo. Jetě připomenu e u jedničkové byly na výběr různé povrchy středových panelů (nejen imitace dřeva), u faceliftu jen stále ta nudná edá vdy a vude....
No prostě se u faceliftu na koulích u etřilo. Jetě připomenu e u jedničkové byly na výběr různé povrchy středových panelů (nejen imitace dřeva), u faceliftu jen stále ta nudná edá vdy a vude....
|
|
24.11.2015 21:05 -
|
2891016
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Podla mna je skrabka v nadrzi blbost..pod tento dekel sa mozu dostat necistoty a zaspinit skrabku.. vacsinou v zime potrebujem aj metličku..to je pekne spolu v kufri alebo v interieri na vodicovej strane..aky problem..
Ale take vyhrievane puzdro na dazdnik v dverach ako ma bentley tam mohli da
Podla mna je skrabka v nadrzi blbost..pod tento dekel sa mozu dostat necistoty a zaspinit skrabku.. vacsinou v zime potrebujem aj metličku..to je pekne spolu v kufri alebo v interieri na vodicovej strane..aky problem..
Ale take vyhrievane puzdro na dazdnik v dverach ako ma bentley tam mohli da :D
|
|
24.11.2015 21:09 -
|
2891017
|
|
jumep
|
|
|
mate to vy problemi ...
mne by stacilo keby prisla obdoba C6, kludne aj 100 rokov stara studia metropolis .... a nepotreboval by som skrabku a ani vyhrievanu dieru na dazdnik
mate to vy problemi ...
mne by stacilo keby prisla obdoba C6, kludne aj 100 rokov stara studia metropolis .... a nepotreboval by som skrabku a ani vyhrievanu dieru na dazdnik
|
|
24.11.2015 21:19 -
|
2891022
|
|
eisy811
|
Město: , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 809 |
|
|
Stacilo by mi k stastiu odkladaci priestor na flasu, aspon na vodicovej strane.
Stacilo by mi k stastiu odkladaci priestor na flasu, aspon na vodicovej strane.:palec
|
|
24.11.2015 21:21 -
|
2891023
|
|
jumep
|
|
|
on tam teoreticky je, len musis nechat otvorenu opierku na ruku a teda prides o opierku na ruku
a vobec, za jazdy sa mas venovat soferovaniu a nie pitiu, ak chces pit, mas zastavit niekde
on tam teoreticky je, len musis nechat otvorenu opierku na ruku a teda prides o opierku na ruku :)
a vobec, za jazdy sa mas venovat soferovaniu a nie pitiu, ak chces pit, mas zastavit niekde
|
|
24.11.2015 21:22 -
|
2891024
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Já kdy piju, tak pak neřídím 2 dny.
Já kdy piju, tak pak neřídím 2 dny. :-))))
|
|
24.11.2015 21:48 -
|
2891046
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
JUMEP - a vobec, za jazdy sa mas venovat soferovaniu a nie pitiu, ak chces pit, mas zastavit niekde
Ty jo,ty jsi Stig z Top Gearu ne, no to je jasný e kdy dělá okruh za 1,27 na pití není čas.
Já ale ráno v té koloně co mám hned u baráku, pěkně vypiju kávičku co mám zasunutou v zadním popelniku dám cigáro a stihnu i pročíst novinky na netu
JUMEP - a vobec, za jazdy sa mas venovat soferovaniu a nie pitiu, ak chces pit, mas zastavit niekde
Ty jo,ty jsi Stig z Top Gearu ne, no to je jasný e kdy dělá okruh za 1,27 na pití není čas.
Já ale ráno v té koloně co mám hned u baráku, pěkně vypiju kávičku co mám zasunutou v zadním popelniku dám cigáro a stihnu i pročíst novinky na netu :-d
|
|
| |
|
|