| | |
18.09.2015 22:21 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
2864454
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
c5vyskov napsal(a): Určitě, cena hydractivu 5000 euro. Kecy v kleci.
.link.
Do 2000 eur se musí vejít se vím. Ale jestli za hydractiv skutečně dávají 5000 euro, tak to nebude chyba hydractivu, ale chyba vedení firmy...
ja by som to otocil, kludne si hydru nechajte ale chcem akciovu cenu a zlavu 5000 Eur,
taakze ked som pred 2rokmi vysolil za 21kEur, chcem ho za 16tisic.
za tuto cenu ten Hdi180k berem a zajtra je moj sedan na bazosi. aj tak ho a mna necaka nic dobre, prasknute piestnice, unik lds, vyhorete poistky a cerpadlo, klesanie zadku, spatne tlaky v guliach [uz nie mojich] .......
furt budeme riesit kilogramy vytlcenych silentov, kolesa do Acka, rozhodenu vysku sensorov
berte to s nadhladom
a a by sa ten novy klump nesr [nekazil] bude zavrety iba v garazi prefukovanej dusikom [koli korozii]
ja by som to otocil, kludne si hydru nechajte ale chcem akciovu cenu a zlavu 5000 Eur,
taakze ked som pred 2rokmi vysolil za 21kEur, chcem ho za 16tisic.
za tuto cenu ten Hdi180k berem a zajtra je moj sedan na bazosi. aj tak ho a mna necaka nic dobre, prasknute piestnice, unik lds, vyhorete poistky a cerpadlo, klesanie zadku, spatne tlaky v guliach [uz nie mojich] .......
furt budeme riesit kilogramy vytlcenych silentov, kolesa do Acka, rozhodenu vysku sensorov
berte to s nadhladom :-))))
a a by sa ten novy klump nesr [nekazil] bude zavrety iba v garazi prefukovanej dusikom [koli korozii]
|
|
18.09.2015 23:15 -
|
2864466
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
.link.
http://www.autorevue.cz/diesel-hybridni-pohon-peugeotu-konci-neni-onej-zajem
|
|
19.09.2015 13:32 -
|
2864532
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Někde to montujou u celkem dlouho, jsou tam repráky, který vydávaj zvuk motoru právě kvůli chodcům..
Jinak např: .link.
Někde to montujou u celkem dlouho, jsou tam repráky, který vydávaj zvuk motoru právě kvůli chodcům.. ;)
Jinak např: http://www.autoforum.cz/zivot-ridice/elektromobily-budou-muset-i-v-evrope-povinne-vydavat-umely-zvuk/
|
|
20.09.2015 00:44 -
|
2864758
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Príde mi to ako zbytočné.. po meste behám dos s elektromobilom..a ako si vímam behá tu aj dos elektromobilov. Nestalo sa mi e by som niekoho zrazil Z jednoduchých dôvodov..tu ked niekto stojí pri prechode, musím zasta.. a chodec u nás je povinný presvedcit sa ci moze cez vozovku.
Zvuk to má prirodzený..motor otáčaním vydáva zvuk, ktorý vnútri síce moc nepoču, ale vonku je zretelný.
Príde mi to ako zbytočné.. po meste behám dos s elektromobilom..a ako si vímam behá tu aj dos elektromobilov. Nestalo sa mi e by som niekoho zrazil :) Z jednoduchých dôvodov..tu ked niekto stojí pri prechode, musím zasta.. a chodec u nás je povinný presvedcit sa ci moze cez vozovku.
Zvuk to má prirodzený..motor otáčaním vydáva zvuk, ktorý vnútri síce moc nepoču, ale vonku je zretelný.
|
|
20.09.2015 09:36 -
|
2864797
|
|
jumep
|
|
|
ono to je najhorsie na parkovisku, tam je to jedine miesto kde vyplasis chodca tym ze ticho a zrazu sa to pohne
ostatne je uz prirodzene, auto na ceste
ono to je najhorsie na parkovisku, tam je to jedine miesto kde vyplasis chodca tym ze ticho a zrazu sa to pohne
ostatne je uz prirodzene, auto na ceste
|
|
10.10.2015 11:22 -
|
2872427
|
|
jumep
|
|
|
ze o tomto bolo tak ticho
.link.
ze o tomto bolo tak ticho
http://auto.sme.sk/c/8030473/prototyp-psa-presiel-z-pariza-do-bordeaux-v-rezime-autopilota.html
|
|
10.10.2015 21:22 -
|
2872488
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
nemyslim si ze autonomne auta budu neaky boom..testovalo sa to uz daavno pradávno..prvym bol dokonca citroen DS, ktory sa riadil podla magnetov umiestnenych v ceste.. cital som tie komenty ze vodici budu bez prace to si tiez nemyslim.. automatizovany system sam nenalozi náves hlavne ked je to niekedy viac tetris ako nakládka.. + taký detail,,kazdy system moze zlyhat.. spinave cidlo..nespravne hodnoty..po novom aj vírusi
nemyslim si ze autonomne auta budu neaky boom..testovalo sa to uz daavno pradávno..prvym bol dokonca citroen DS, ktory sa riadil podla magnetov umiestnenych v ceste.. cital som tie komenty :D ze vodici budu bez prace :D to si tiez nemyslim.. automatizovany system sam nenalozi náves :-d hlavne ked je to niekedy viac tetris ako nakládka.. + taký detail,,kazdy system moze zlyhat.. spinave cidlo..nespravne hodnoty..po novom aj vírusi :)
|
|
11.10.2015 00:13 -
|
2872509
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Píou, e od 2018 by to bylo v osobácích.. To jsem teda zvědavej..
Píou, e od 2018 by to bylo v osobácích.. To jsem teda zvědavej.. :-)
|
|
21.10.2015 11:07 -
|
2876464
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
Interview with Xavier Peugeot, at the Frankfurt Motor Show. New Director of Citroën product, after several years in the same post at Peugeot, he presents the future of the brand DNA. Three new models are expected out in the next two years.
Auto News: Is not it difficult to move from the direction of the Peugeot Citroën product than for a member of the Peugeot family? "
Xavier Peugeot: This is fantastic, on the contrary. A Peugeot is also someone who works for PSA has several brands! I had this desire for a long time, after more than twenty years with Peugeot.
AI: What is your mission Citroen?
XP: My mission is to work on the optimization of Citroën product plan and strategy model agreement Tavares gave his marks in the plan Back in the Race. The roadmap is clear: work on seven international figures that are in line with markers of the brand and its positioning.
AI: What will be the DNA of this brand?
XP: Much had already been launched before my arrival. It is a collective and dynamic work. Keywords are: International with the same silhouettes around the world, optimism because it takes all correlate with Citroën genes and the difference compared to the other. Citroen should stand out and cover all market segments. It should also be clear, the mark is not low-cost. It is an international brand widely. I do not like the general password.
AI: When the first models will emerge?
XP: In the next two years we will launch three new models. Gradually, our work will be unveiled. We aim to cover all market segments.
během dvou let 3 nové modely Citroen. Cílem je pokrytí vech segmentů trhu (překvapivě) tedy i C5/C6.....
něco se uká o novém odpruení (zatím nepotvrzená informace) které zachová plavnost podobnou jako měl hydractive, systém má být levnějí a mnohem rychleji reagovat na změny nastavení. Nepůjde přitom jen o adaptivní tlumiče, jako má větina automobilek, ale něco sofistikovanějího.
Interview with Xavier Peugeot, at the Frankfurt Motor Show. New Director of Citroën product, after several years in the same post at Peugeot, he presents the future of the brand DNA. Three new models are expected out in the next two years.
Auto News: Is not it difficult to move from the direction of the Peugeot Citroën product than for a member of the Peugeot family? "
Xavier Peugeot: This is fantastic, on the contrary. A Peugeot is also someone who works for PSA has several brands! I had this desire for a long time, after more than twenty years with Peugeot.
AI: What is your mission Citroen?
XP: My mission is to work on the optimization of Citroën product plan and strategy model agreement Tavares gave his marks in the plan Back in the Race. The roadmap is clear: work on seven international figures that are in line with markers of the brand and its positioning.
AI: What will be the DNA of this brand?
XP: Much had already been launched before my arrival. It is a collective and dynamic work. Keywords are: International with the same silhouettes around the world, optimism because it takes all correlate with Citroën genes and the difference compared to the other. Citroen should stand out and cover all market segments. It should also be clear, the mark is not low-cost. It is an international brand widely. I do not like the general password.
AI: When the first models will emerge?
XP: In the next two years we will launch three new models. Gradually, our work will be unveiled. We aim to cover all market segments.
během dvou let 3 nové modely Citroen. Cílem je pokrytí vech segmentů trhu (překvapivě) tedy i C5/C6.....
něco se uká o novém odpruení (zatím nepotvrzená informace) které zachová plavnost podobnou jako měl hydractive, systém má být levnějí a mnohem rychleji reagovat na změny nastavení. Nepůjde přitom jen o adaptivní tlumiče, jako má větina automobilek, ale něco sofistikovanějího. :-)
|
|
11.11.2015 10:18 -
|
2885737
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Jetě naváu na tu cenu hydractivu 5000euro:
.link.
Proč teda hydractive prodávají drá jen o 10tisíc kč, a proč 6 ze 7 výbav má hydractive, kdy na něm tak moc prodělávají a nikdo ho v podstatě nechce?
A jak psal robo, kdy to otočíme, tak verze bez hydractivu by měla být o 150 tisíc levnějí, tzn. teď na ní vydělávají o 140tisíc víc, ne by bylo nutné?
To jsou prostě tak průhledné li, jak ve vem dnes...
Jetě naváu na tu cenu hydractivu 5000euro:
http://www.mycitroen.cz/Resources/Content/CZ/07_PDF_gallery/09_cenik_VP/Cenik_Citroen_C5_Tourer.pdf
Proč teda hydractive prodávají drá jen o 10tisíc kč, a proč 6 ze 7 výbav má hydractive, kdy na něm tak moc prodělávají a nikdo ho v podstatě nechce?
A jak psal robo, kdy to otočíme, tak verze bez hydractivu by měla být o 150 tisíc levnějí, tzn. teď na ní vydělávají o 140tisíc víc, ne by bylo nutné?:)
To jsou prostě tak průhledné li, jak ve vem dnes...
|
|
11.11.2015 12:21 -
|
2885769
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Samozřejmmě jsou to kecy.
To rozhodnutí je spí o to, e Citroen ročně prodá dejme tomu 1,2 mil aut a z toho má hydru 10 tisíc = méně ne 1% produkce - take to asi manaerům z finančního hlediska nedává smysl dret. Zruením hydry uetří na vývoji a výrobě a nemůou ztratit víc ne to 1% produkce (spí méně protoe část lidí ci C5 vezme i s pruinama, kdy nebude hydra).
Samozřejmmě jsou to kecy.
To rozhodnutí je spí o to, e Citroen ročně prodá dejme tomu 1,2 mil aut a z toho má hydru 10 tisíc = méně ne 1% produkce - take to asi manaerům z finančního hlediska nedává smysl dret. Zruením hydry uetří na vývoji a výrobě a nemůou ztratit víc ne to 1% produkce (spí méně protoe část lidí ci C5 vezme i s pruinama, kdy nebude hydra).
|
|
11.11.2015 21:23 -
|
2885938
|
|
Hanz 397
|
|
|
Co se týče prodeje aut s hydrou si myslím,e Citroen absolutně nezvládl,nebo podcenil propagaci. Těko říct,z jakého důvodu. Moná proto,e si řekli,e lidi u to znají a nijak (pro zákazníka) výrazně se to nevylepuje,tak o tom mluvit nemusíme...
Kadopádně jděte se schválně podívat k nejbliímuCitroen dealerovi. Schválně,jestli tam bude mít jako demo hydraulickou C5. Věřím tomu,e 90% jí mít nebude. A to je podle mě ta největí chyba. Spousta lidí,dokud se s hydrou nesveze,si jí neumí ani představit a pokud jsou schopni se povznést nad smotanej drát,nebo ti s bujnějí fantazií nad nafouknutej gumo-textilní míč,tak větina z nich vzpomene na Četníka a honičky v DS,který se neustále (fantasticky) houpali a v zatáčkách (opticky) pomalu převraceli. Přitom je to vechno dnes úplně jinak. Ale to nezjistí,kdy si to nezkusí. A nezkusí si to,protoe nemají v čem.
Kdy jsem dělal u BMW,tak měli kadou chvíli nějakou akci typu X-Drive na horách,kde byla flotila čtyřkolek a člověk si je mohl na vlastní kůi vyzkouet, nebo Performance days,co byly továrnou upravený auta (Performance kity) na nějakém hezkém venkovském okruhu (já jsem např.byl za odměnu v Rakousku) a nebo měli prostě Innovation days.který se konali větinou taky na nějakým okruhu,nebo testovacím polygonu,jako je třeba v Mýtě a prostě představovali lidem novinky produkčního roku. Tohle vechno mi u Citroenu chybí. Nějaký Fantomasovy dny,nebo jak se to jmenovalo,kde se člověk musí objednat na testovací jízdu mi nepřijdou zrovna jako ideální propagace značky...
Co se týče prodeje aut s hydrou si myslím,e Citroen absolutně nezvládl,nebo podcenil propagaci. Těko říct,z jakého důvodu. Moná proto,e si řekli,e lidi u to znají a nijak (pro zákazníka) výrazně se to nevylepuje,tak o tom mluvit nemusíme...
Kadopádně jděte se schválně podívat k nejbliímuCitroen dealerovi. Schválně,jestli tam bude mít jako demo hydraulickou C5. Věřím tomu,e 90% jí mít nebude. A to je podle mě ta největí chyba. Spousta lidí,dokud se s hydrou nesveze,si jí neumí ani představit a pokud jsou schopni se povznést nad smotanej drát,nebo ti s bujnějí fantazií nad nafouknutej gumo-textilní míč,tak větina z nich vzpomene na Četníka a honičky v DS,který se neustále (fantasticky) houpali a v zatáčkách (opticky) pomalu převraceli. Přitom je to vechno dnes úplně jinak. Ale to nezjistí,kdy si to nezkusí. A nezkusí si to,protoe nemají v čem.
Kdy jsem dělal u BMW,tak měli kadou chvíli nějakou akci typu X-Drive na horách,kde byla flotila čtyřkolek a člověk si je mohl na vlastní kůi vyzkouet, nebo Performance days,co byly továrnou upravený auta (Performance kity) na nějakém hezkém venkovském okruhu (já jsem např.byl za odměnu v Rakousku) a nebo měli prostě Innovation days.který se konali větinou taky na nějakým okruhu,nebo testovacím polygonu,jako je třeba v Mýtě a prostě představovali lidem novinky produkčního roku. Tohle vechno mi u Citroenu chybí. Nějaký Fantomasovy dny,nebo jak se to jmenovalo,kde se člověk musí objednat na testovací jízdu mi nepřijdou zrovna jako ideální propagace značky... :-(
|
|
11.11.2015 21:34 -
|
2885942
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Hanz 397 napsal(a): Co se týče prodeje aut s hydrou si myslím,e Citroen absolutně nezvládl,nebo podcenil propagaci. Těko říct,z jakého důvodu. Moná proto,e si řekli,e lidi u to znají a nijak (pro zákazníka) výrazně se to nevylepuje,tak o tom mluvit nemusíme...
Kdy jsem dělal u BMW,tak měli kadou chvíli nějakou akci typu X-Drive na horách,kde byla flotila čtyřkolek a člověk si je mohl na vlastní kůi vyzkouet, nebo Performance days,co byly továrnou upravený auta (Performance kity) na nějakém hezkém venkovském okruhu (já jsem např.byl za odměnu v Rakousku) a nebo měli prostě Innovation days.který se konali větinou taky na nějakým okruhu,nebo testovacím polygonu,jako je třeba v Mýtě a prostě představovali lidem novinky produkčního roku. Tohle vechno mi u Citroenu chybí. Nějaký Fantomasovy dny,nebo jak se to jmenovalo,kde se člověk musí objednat na testovací jízdu mi nepřijdou zrovna jako ideální propagace značky...
bohuzial toto je jednoduche a zaroven smutne, je to bludny kruh. hovorime tomu co bolo skor vajce ci sliepka.
ked nepredavas, nemas peniaze na marketing. ked nerobis marketing tak nepredavas. Ako z toho von ? no naliat peniaze do marketingu, na co je vacsina ludi alergicka, lebo su to v ociach ludi vyhodene peniaze.
zasa ja mam skusenosti z par predajni ze hydra bola vzdy ak mali c5
bohuzial toto je jednoduche a zaroven smutne, je to bludny kruh. hovorime tomu co bolo skor vajce ci sliepka.
ked nepredavas, nemas peniaze na marketing. ked nerobis marketing tak nepredavas. Ako z toho von ? no naliat peniaze do marketingu, na co je vacsina ludi alergicka, lebo su to v ociach ludi vyhodene peniaze.
|
|
11.11.2015 21:57 -
|
2885958
|
|
Hanz 397
|
|
|
robo napsal(a): bohuzial toto je jednoduche a zaroven smutne, je to bludny kruh. hovorime tomu co bolo skor vajce ci sliepka.
Moje zkuenost je taková,e u těch větích dealerů (Domanský,...) jí mají,ale ti malí,regionální jí nemají a nikdy neměli... Tyhle akce,co jsem psal,pořádal importér,přičem dealery vyuil pouze k tomu,aby účast nabídli klientům. A věřím tomu,e celá akce vyla levněj,ne týdenní vysílání desetisekundovýho reklamního spotu na jedný televizi,přičem měla určitě větí efekt,protoe si to ti klienti "osahali"... Vimni si,e BMW tolik reklam,co Citroen nemá (a neříkej mi,e se to prodává samo,protoe BMW-není to kvůli tomu) a při tom je to u třetí rok nejprodávanějí prémiová značka.
Moje zkuenost je taková,e u těch větích dealerů (Domanský,...) jí mají,ale ti malí,regionální jí nemají a nikdy neměli... Tyhle akce,co jsem psal,pořádal importér,přičem dealery vyuil pouze k tomu,aby účast nabídli klientům. A věřím tomu,e celá akce vyla levněj,ne týdenní vysílání desetisekundovýho reklamního spotu na jedný televizi,přičem měla určitě větí efekt,protoe si to ti klienti "osahali"... Vimni si,e BMW tolik reklam,co Citroen nemá (a neříkej mi,e se to prodává samo,protoe BMW-není to kvůli tomu) a při tom je to u třetí rok nejprodávanějí prémiová značka.
|
|
11.11.2015 22:03 -
|
2885966
|
|
DeFuckTo
|
|
|
U jsem to tu asi psal, ale proč to nenapsat znovu.. Mít hydru VW, tak jí dostane "mezi lidi", e by během pěkně krátký doby měli zpátky to, co ztratili na emisní aféře.. Samotnýho mě překvapuje, kdy se bavim s lidma, kolik z nich vůbec neví, e by auto mohlo mít i něco jinýho ne pruiny.. Maximálně znaj jetě "jakýsi vzduchový poltáře", ale hydru tak 1 z 10ti..
U jsem to tu asi psal, ale proč to nenapsat znovu.. :-) Mít hydru VW, tak jí dostane "mezi lidi", e by během pěkně krátký doby měli zpátky to, co ztratili na emisní aféře.. Samotnýho mě překvapuje, kdy se bavim s lidma, kolik z nich vůbec neví, e by auto mohlo mít i něco jinýho ne pruiny.. Maximálně znaj jetě "jakýsi vzduchový poltáře", ale hydru tak 1 z 10ti..
|
|
11.11.2015 22:05 -
|
2885969
|
|
Hanz 397
|
|
|
DeFuckTo napsal(a): U jsem to tu asi psal, ale proč to nenapsat znovu.. Mít hydru VW, tak jí dostane "mezi lidi", e by během pěkně krátký doby měli zpátky to, co ztratili na emisní aféře.. Samotnýho mě překvapuje, kdy se bavim s lidma, kolik z nich vůbec neví, e by auto mohlo mít i něco jinýho ne pruiny.. Maximálně znaj jetě "jakýsi vzduchový poltáře", ale hydru tak 1 z 10ti..
Jo,ty má Citróna,jó?
A to je taky na měchách,jako ten Fantomasův?
Jo,ty má Citróna,jó?
A to je taky na měchách,jako ten Fantomasův? :-d:-d
|
|
| |
|
|