| | |
17.09.2015 15:04 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
2863459
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
nějaké info z rozhovoru s bosem PSA Carlosem Tavaresem:
The boss said we could ...
Are there Citroën still room for a large sedan? A new C5?
Carlos Tavares: Citroën may opt for such a model. Nothing prevents them. But it must be profitable. Unprofitable proposals are the only taboo that exists at PSA. Because we need to protect the future of our society, our capacity to invest our profits in new products.
Motor-talk.de via citronfeng
ohledně hydropneumatického odpruení, důvody pro zruení jsou (údajně) následující :
dixit a PSA framework with whom I have discussed recently ...
A good reason to stop a hydropneumatic suspension ... is that it costs more to manufacture 5000eu per vehicle!
oficiální prohláení Lindy Jackson z Frankfurtu:
"Citroën will abandon the hydropneumatic solution that had the specificity of its premium vehicles for 60 years, the benefit of classics suspensions, confirmed Tuesday the boss of French car brand, Linda Jackson.
"The hydropneumatic suspension, we created it in the past, but now there are more modern technologies, cheaper for the same sensations," Ms. Jackson has said to reporters on the sidelines of the Frankfurt auto show.
Ms. Jackson has confirmed that these suspensions would disappear with the C5, the current high-end sedans Citroën late career. They are available in their evolution "Hydractive 3".
Tested on the Traction Avant in 1954, hydropneumatic suspensions had helped make the DS, presented the following year, a landmark model in automotive history.
The chevrons brand was equipped with this technology many top models (SM, CX, XM, C6) but also medium sedans (GS, BX or Xantia).
To "Citroënistes" regret that the plush comfort and holding imperial road which had become synonymous hydropneumatic, Ms. Jackson has promised that its brand would not forget his legacy.
"At Citroën, suspensions, it is something very important is an asset. But today we have the most modern technology to create the same feeling. It will be very important for Citroën in the future "she assured.
Frankfurt, September 15, 2015 (AFP) - Š 2015 AFP
nějaké info z rozhovoru s bosem PSA Carlosem Tavaresem:
The boss said we could ...
Are there Citroën still room for a large sedan? A new C5?
Carlos Tavares: Citroën may opt for such a model. Nothing prevents them. But it must be profitable. Unprofitable proposals are the only taboo that exists at PSA. Because we need to protect the future of our society, our capacity to invest our profits in new products.
Motor-talk.de via citronfeng
ohledně hydropneumatického odpruení, důvody pro zruení jsou (údajně) následující :
dixit a PSA framework with whom I have discussed recently ...
A good reason to stop a hydropneumatic suspension ... is that it costs more to manufacture 5000eu per vehicle!
oficiální prohláení Lindy Jackson z Frankfurtu:
"Citroën will abandon the hydropneumatic solution that had the specificity of its premium vehicles for 60 years, the benefit of classics suspensions, confirmed Tuesday the boss of French car brand, Linda Jackson.
"The hydropneumatic suspension, we created it in the past, but now there are more modern technologies, cheaper for the same sensations," Ms. Jackson has said to reporters on the sidelines of the Frankfurt auto show.
Ms. Jackson has confirmed that these suspensions would disappear with the C5, the current high-end sedans Citroën late career. They are available in their evolution "Hydractive 3".
Tested on the Traction Avant in 1954, hydropneumatic suspensions had helped make the DS, presented the following year, a landmark model in automotive history.
The chevrons brand was equipped with this technology many top models (SM, CX, XM, C6) but also medium sedans (GS, BX or Xantia).
To "Citroënistes" regret that the plush comfort and holding imperial road which had become synonymous hydropneumatic, Ms. Jackson has promised that its brand would not forget his legacy.
"At Citroën, suspensions, it is something very important is an asset. But today we have the most modern technology to create the same feeling. It will be very important for Citroën in the future "she assured.
Frankfurt, September 15, 2015 (AFP) - Š 2015 AFP
|
|
17.09.2015 16:33 -
|
2863483
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
První věta o infu je myslím jasná, no a ten zbytek neptudum, jako asi větina lidí na klubu, na překlad jsem moc líný, protoe jsem pouze dělnická třída, ne pracující inteligence.
První věta o infu je myslím jasná, no a ten zbytek neptudum, jako asi větina lidí na klubu, na překlad jsem moc líný, protoe jsem pouze dělnická třída, ne pracující inteligence. :-))))
|
|
17.09.2015 16:37 -
|
2863484
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Určitě, cena hydractivu 5000 euro. Kecy v kleci.
.link.
Do 2000 eur se musí vejít se vím. Ale jestli za hydractiv skutečně dávají 5000 euro, tak to nebude chyba hydractivu, ale chyba vedení firmy...
Určitě, cena hydractivu 5000 euro. Kecy v kleci.
http://www.kardanka.cz/hydraulicka-minicentrala-12v-1600w-23994.html
Do 2000 eur se musí vejít se vím. Ale jestli za hydractiv skutečně dávají 5000 euro, tak to nebude chyba hydractivu, ale chyba vedení firmy...
|
|
17.09.2015 17:41 -
|
2863503
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
63zdenda napsal(a): První věta o infu je myslím jasná, no a ten zbytek neptudum, jako asi větina lidí na klubu, na překlad jsem moc líný, protoe jsem pouze dělnická třída, ne pracující inteligence.
Dělnická třída by měla znát monosti internetu kdy na to nemá vlastí hlavu - pouije překladač
éf řekl, e jsme mohli ...
Existují Citroën stále jetě prostor pro velký sedan? Nová C5?
Carlos Tavares: Citroën se mohou rozhodnout pro takový model. Nic nebrání tomu je. Ale musí to být ziskové. Nerentabilní návrhy jsou pouze tabu, která existuje v PSA. Vzhledem k tomu musíme chránit budoucnost naí společnosti, nae schopnost investovat své zisky do nových produktů.
Motor-talk.de přes citronfeng
ohledně hydropneumatického odpruení, Důvody pro Zruení JSOU (údajně) následující:
Dixit PSA rámec, s ním jsem hovořil v poslední době ...
Dobrý důvod k zastavení hydropneumatické pérování ... je, e to stojí víc vyrábět 5000eu na vozidlo!
oficiální Prohláení Lindy Jackson z Frankfurtu:
"Citroën opustí hydropneumatic řeení, které měl specifičnost prémiových vozidel pro 60 let, výhoda klasických suspenzí, potvrdil v úterý éf francouzské automobilové značky, Linda Jackson.
"The hydropneumatické odpruení, vytvořili jsme to v minulosti, ale nyní existuje více moderní technologie, levnějí pro stejné pocity," paní Jackson řekl novinářům na okraj autosalonu ve Frankfurtu.
Paní Jackson potvrdil, e tyto suspenze by zmizet s C5, současné high-end sedany Citroën pozdní kariéry. Jsou k dispozici v jejich vývoji "Hydractive 3".
Testováno na Traction Avant v roce 1954, hydropneumatické suspenze pomohl dělat DS, představil následující rok, model mezník v automobilové historii.
Značka krokve byl vybaven touto technologií mnoho pičkových modelů (SM, CX, XM, C6), ale i střední sedany (GS, BX nebo Xantia).
Chcete-li "Citroënistes" mrzí, e plyové komfort a drení císařská silnice, která se stala synonymem hydropneumatické, paní Jackson slíbil, e jeho značka by se zapomenout na jeho dědictví.
"V Citroën, suspenzí, to je něco velmi důleité, je výhodou. Ale dnes máme nejmodernějí technologie k vytvoření stejný pocit. Bude to velmi důleité pro Citroën v budoucnu" ujistila.
Dělnická třída by měla znát monosti internetu kdy na to nemá vlastí hlavu - pouije překladač :-))
éf řekl, e jsme mohli ...
Existují Citroën stále jetě prostor pro velký sedan? Nová C5?
Carlos Tavares: Citroën se mohou rozhodnout pro takový model. Nic nebrání tomu je. Ale musí to být ziskové. Nerentabilní návrhy jsou pouze tabu, která existuje v PSA. Vzhledem k tomu musíme chránit budoucnost naí společnosti, nae schopnost investovat své zisky do nových produktů.
Motor-talk.de přes citronfeng
ohledně hydropneumatického odpruení, Důvody pro Zruení JSOU (údajně) následující:
Dixit PSA rámec, s ním jsem hovořil v poslední době ...
Dobrý důvod k zastavení hydropneumatické pérování ... je, e to stojí víc vyrábět 5000eu na vozidlo!
oficiální Prohláení Lindy Jackson z Frankfurtu:
"Citroën opustí hydropneumatic řeení, které měl specifičnost prémiových vozidel pro 60 let, výhoda klasických suspenzí, potvrdil v úterý éf francouzské automobilové značky, Linda Jackson.
"The hydropneumatické odpruení, vytvořili jsme to v minulosti, ale nyní existuje více moderní technologie, levnějí pro stejné pocity," paní Jackson řekl novinářům na okraj autosalonu ve Frankfurtu.
Paní Jackson potvrdil, e tyto suspenze by zmizet s C5, současné high-end sedany Citroën pozdní kariéry. Jsou k dispozici v jejich vývoji "Hydractive 3".
Testováno na Traction Avant v roce 1954, hydropneumatické suspenze pomohl dělat DS, představil následující rok, model mezník v automobilové historii.
Značka krokve byl vybaven touto technologií mnoho pičkových modelů (SM, CX, XM, C6), ale i střední sedany (GS, BX nebo Xantia).
Chcete-li "Citroënistes" mrzí, e plyové komfort a drení císařská silnice, která se stala synonymem hydropneumatické, paní Jackson slíbil, e jeho značka by se zapomenout na jeho dědictví.
"V Citroën, suspenzí, to je něco velmi důleité, je výhodou. Ale dnes máme nejmodernějí technologie k vytvoření stejný pocit. Bude to velmi důleité pro Citroën v budoucnu" ujistila.
|
|
17.09.2015 20:29 -
|
2863656
|
|
NMC
|
|
|
Doufejme, e nám ty nae nerentabilní krámy s krokvemi na čumáku a plyovým pocitem císařské silnice vydrí pod dozorem jruze, jumepa, lukiho a dalích kouzelníků za podpory vrakovi a polských e-shopů co nejdéle. Nevím sice, co paní éf Linda Jackson v minulosti vytvořila na hydropneumatickém odpruení (asi toté co já), ale navzdory ní si myslím, e vzhledem k dosavadní edesátileté historii hydroactivu bude hlavní problém hydraulického odpruení spíe marketingovo-personálního charakteru.
Doufejme, e nám ty nae nerentabilní krámy s krokvemi na čumáku a plyovým pocitem císařské silnice vydrí pod dozorem jruze, jumepa, lukiho a dalích kouzelníků za podpory vrakovi a polských e-shopů co nejdéle. Nevím sice, co paní éf Linda Jackson v minulosti vytvořila na hydropneumatickém odpruení (asi toté co já), ale navzdory ní si myslím, e vzhledem k dosavadní edesátileté historii hydroactivu bude hlavní problém hydraulického odpruení spíe marketingovo-personálního charakteru.
|
|
17.09.2015 21:33 -
|
2863683
|
|
jumep
|
|
|
podla mna je to cele zle, tvrdia ze je to drahe lebo mala seriova vyroba
keby sa nad tym zamysleli a dali hydro kompletne do celej skaly aut, spravne to odprezentovali, tak su prave ty jedinecny a cena za hydru by klesla na uplne inu uroven ... (take berlingo zo stabilnou vyskou ...)
podla mna je to cele zle, tvrdia ze je to drahe lebo mala seriova vyroba
keby sa nad tym zamysleli a dali hydro kompletne do celej skaly aut, spravne to odprezentovali, tak su prave ty jedinecny a cena za hydru by klesla na uplne inu uroven ... (take berlingo zo stabilnou vyskou ...)
|
|
17.09.2015 22:04 -
|
2863702
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Mne to připadá, e zachraňovat nic nechtějí, spí naopak, co nejhlouběji potopit, k Citroenu prostě to hydropneumatické odpruení patřilo, bez něj u to nebude nikdy Citroen ale tuctové auto, kterých jezdí vude mraky, proto jsme si toto auto opatřili, bez tohoto odpruení věřim tomu, e skoro kadý by zvolil úplně jinou značku.
Mne to připadá, e zachraňovat nic nechtějí, spí naopak, co nejhlouběji potopit, k Citroenu prostě to hydropneumatické odpruení patřilo, bez něj u to nebude nikdy Citroen ale tuctové auto, kterých jezdí vude mraky, proto jsme si toto auto opatřili, bez tohoto odpruení věřim tomu, e skoro kadý by zvolil úplně jinou značku. :nevim
|
|
17.09.2015 22:27 -
|
2863710
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
To ví e to potřebují potopit, ak stejně to funguje i v Česku. Firmu vytunelovat,zlikvidivat a pak si ji někdo za pár korun koupi. Tam nejde o to e je něco drahé na výrobu. Jde o to, e potřebují dát prostor Peugeotu. Z citroenu zustane Lowcost značka, MPV a dodávky. ak u i to, e nové C5 BlueHDI dají na taák 1250 kg. Zase aby donutili lidi, co chtějí tahat těké vozíky a karavany kupovat nového Jumpyho co má přítí rok vyjít. C5 ky X7 od roku 2008 prodali 54% hydropneumatických podvozků. Oni přijdou o kadého druhého zákazníka a je jim to buřt. To je vyí managemant !!!!
To ví e to potřebují potopit, ak stejně to funguje i v Česku. Firmu vytunelovat,zlikvidivat a pak si ji někdo za pár korun koupi. Tam nejde o to e je něco drahé na výrobu. Jde o to, e potřebují dát prostor Peugeotu. Z citroenu zustane Lowcost značka, MPV a dodávky. ak u i to, e nové C5 BlueHDI dají na taák 1250 kg. Zase aby donutili lidi, co chtějí tahat těké vozíky a karavany kupovat nového Jumpyho co má přítí rok vyjít. C5 ky X7 od roku 2008 prodali 54% hydropneumatických podvozků. Oni přijdou o kadého druhého zákazníka a je jim to buřt. To je vyí managemant !!!!
|
|
18.09.2015 09:53 -
|
2863961
|
|
cacaminek
|
Město: Dobří, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 30 |
|
|
No musím přiznat, e i já jsem si C5 X7 pořídil pouze pro H3+. prostě jsem to chtěl zkusit a hned si mě ten podvozek získal. Časem jetě zkusím C5 cross tourer a pak? To těko říct... Ale jak zde ji bylo napsáno bez H3+ se bude jednat o klasické kombi, kterých je spousta a nevím jestli bych si nael jiný důvod proč Tourera zakoupit.
No musím přiznat, e i já jsem si C5 X7 pořídil pouze pro H3+. prostě jsem to chtěl zkusit a hned si mě ten podvozek získal. Časem jetě zkusím C5 cross tourer a pak? To těko říct... Ale jak zde ji bylo napsáno bez H3+ se bude jednat o klasické kombi, kterých je spousta a nevím jestli bych si nael jiný důvod proč Tourera zakoupit.
|
|
18.09.2015 10:24 -
|
2863972
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
Hlavně těch údajných 5.000,-EURO na kadé auto za hydrauliku je naprostý nesmysl, který vyplodil někdo, kdo jen potřeboval nějakou výmluvu pro zruení toho systému. Kdyby to byla pravda, u dávno se auta s hydropneumatickým odpruením nevyrábí....
Bude mimochodem zajímavé sledovat, jak chtějí u Citroenu dosáhnout stejných vlastností s konvenčním podvozkem, kdy jsou (právem) kritizováni za tvrdost podvozku u řady DS.
vdy takové SUV s pohonem 4x4 a hydropneumatikou, to by byl sen
Hlavně těch údajných 5.000,-EURO na kadé auto za hydrauliku je naprostý nesmysl, který vyplodil někdo, kdo jen potřeboval nějakou výmluvu pro zruení toho systému. Kdyby to byla pravda, u dávno se auta s hydropneumatickým odpruením nevyrábí....
Bude mimochodem zajímavé sledovat, jak chtějí u Citroenu dosáhnout stejných vlastností s konvenčním podvozkem, kdy jsou (právem) kritizováni za tvrdost podvozku u řady DS. :-d
vdy takové SUV s pohonem 4x4 a hydropneumatikou, to by byl sen :palec
|
|
18.09.2015 12:33 -
|
2864013
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Citroenům vůbec nějak ujel vlak kolem nových trendů.
Včera jsem v TV viděl test DS5 diesel kontra DS5 hybrid. Já vím, e DS je sólo značka, ale technologie vychází z Citroenu. Test smíené spotřeby, pro objektivitu auta jezdila fakt v závěsu (samo ne těsném). A hybrid měl o 0,9 l vyí spotřebu !!!
To nedokáe kadá automobilka vyrobit draí a sloitějí hybrid s vyí spotřebou ne čistý ropák. Asi to dá o 130 kg větí hmotnost a narychlo uitá elektronika.
Citroenům vůbec nějak ujel vlak kolem nových trendů.
Včera jsem v TV viděl test DS5 diesel kontra DS5 hybrid. Já vím, e DS je sólo značka, ale technologie vychází z Citroenu. Test smíené spotřeby, pro objektivitu auta jezdila fakt v závěsu (samo ne těsném). A hybrid měl o 0,9 l vyí spotřebu !!!
To nedokáe kadá automobilka vyrobit draí a sloitějí hybrid s vyí spotřebou ne čistý ropák. Asi to dá o 130 kg větí hmotnost a narychlo uitá elektronika.
|
|
18.09.2015 13:00 -
|
2864018
|
|
63zdenda
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Dělnická třída by měla znát monosti internetu kdy na to nemá vlastí hlavu - pouije překladač :-
No dělnická třída má myslím dobrou hlavu, monosti internetu také zná a dokonce ví, jak pouít překladač.
Kdybys to četl pozorně, píu e jsem línej, proto jsem čekal na někoho méně línějího ne jsem já, kdo to přeloí, ale e to bude zrovna ty Páo, mne úplně dostalo, pro přítě, pozorně číst, pak reagovat na mou inteligenci, jasný?
Jinak jak psal Luki, naprostý souhlas, hledají důvod, jak lidem zdělit, e hydropneumatické pérování mají na háku, proto hledají nesmyslné důvody viz pořizovací cena pruení na kadé auto, nebo jak psal Jarda vymylené na C5 I.II, myslím, e to chtějí ukončit a hledají přesvědčivý argument, s kterým mohou na věřejnost, jenom aby mohli vyrábět tuctová auta, o které nebude tak velký zájem jako o nae houpačky a ehličky v jednom.
No dělnická třída má myslím dobrou hlavu, monosti internetu také zná a dokonce ví, jak pouít překladač. :-o
Kdybys to četl pozorně, píu e jsem línej, proto jsem čekal na někoho méně línějího ne jsem já, kdo to přeloí, ale e to bude zrovna ty Páo, mne úplně dostalo, pro přítě, pozorně číst, pak reagovat na mou inteligenci, jasný?:-))
Jinak jak psal Luki, naprostý souhlas, hledají důvod, jak lidem zdělit, e hydropneumatické pérování mají na háku, proto hledají nesmyslné důvody viz pořizovací cena pruení na kadé auto, nebo jak psal Jarda vymylené na C5 I.II, myslím, e to chtějí ukončit a hledají přesvědčivý argument, s kterým mohou na věřejnost, jenom aby mohli vyrábět tuctová auta, o které nebude tak velký zájem jako o nae houpačky a ehličky v jednom. :nevim
|
|
18.09.2015 13:00 -
|
2864019
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Citroën u nechce vyrábět normální auta, musí být odliná, unikátní. Obyčejná auta typu Citroënu C5 z nabídky zmizí, naopak věci jako koncept Aircross a dalí neotřelá auta do ní přibudou. Ve Frankfurtu to vyjevil Xavier Peugeot, produktový éf Citroënu.
.link.
Citroën u nechce vyrábět normální auta, musí být odliná, unikátní. Obyčejná auta typu Citroënu C5 z nabídky zmizí, naopak věci jako koncept Aircross a dalí neotřelá auta do ní přibudou. Ve Frankfurtu to vyjevil Xavier Peugeot, produktový éf Citroënu.
http://www.autoforum.cz/zajimavosti/citro-n-uz-nechce-vyrabet-normalni-auta-musi-byt-odlisna-unikatni/?
|
|
18.09.2015 14:00 -
|
2864084
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
63zdenda napsal(a): No dělnická třída má myslím dobrou hlavu, monosti internetu také zná a dokonce ví, jak pouít překladač.
Kdybys to četl pozorně, píu e jsem línej, proto jsem čekal na někoho méně línějího ne jsem já, kdo to přeloí, ale e to bude zrovna ty Páo, mne úplně dostalo, pro přítě, pozorně číst, pak reagovat na mou inteligenci, jasný?
Jinak jak psal Luki, naprostý souhlas, hledají důvod, jak lidem zdělit, e hydropneumatické pérování mají na háku, proto hledají nesmyslné důvody viz pořizovací cena pruení na kadé auto, nebo jak psal Jarda vymylené na C5 I.II, myslím, e to chtějí ukončit a hledají přesvědčivý argument, s kterým mohou na věřejnost, jenom aby mohli vyrábět tuctová auta, o které nebude tak velký zájem jako o nae houpačky a ehličky v jednom.
Nojo ,zase tady bude chat. Já jsem cítil monost si rýpnout e ti to tam hodím a ono se mi to takhle vrátí...
Hold jsem jetě nladej nezkuenej kluk
Jinak k tématu,já teda do toho nemám co mluvit nebo jsem jen fanouek tohoto systému a jinak ničemu nerozumím a ve si nechávám dělat.Ale podle mého je to banda blbců to takhle pohřbít.
Můou vymyslet sebelepí měkké , plyové a nevím jaké dalí tlumiče,můou být třeba tak dobrý, e by jsme to ani nepoznali.Ale co kdy tam pak někdo hodí do kufru 300 kg nákladu ? Bude táhnout zadek po asfaltu. Nebo jede na chatu po polní cestě,tak si přizvedne. Jejich plyové tlumiče ?Ehhhmmm?
To ádná jiná konkurence nenabízí (kdy pominu drahé vzduchové Němce)
To by se dalo tak krásně propagovat v reklamách.
Takových moností to lidem prát do hlavy jak je to skvělá věc...
Přitom se starým DS jim to lo dobře. Fantomas,kadá detektivka atd...
Nojo ,zase tady bude chat.:-p Já jsem cítil monost si rýpnout e ti to tam hodím a ono se mi to takhle vrátí...
Hold jsem jetě nladej nezkuenej kluk :-))))
Jinak k tématu,já teda do toho nemám co mluvit nebo jsem jen fanouek tohoto systému a jinak ničemu nerozumím a ve si nechávám dělat.Ale podle mého je to banda blbců to takhle pohřbít.
Můou vymyslet sebelepí měkké , plyové a nevím jaké dalí tlumiče,můou být třeba tak dobrý, e by jsme to ani nepoznali.Ale co kdy tam pak někdo hodí do kufru 300 kg nákladu ? Bude táhnout zadek po asfaltu. Nebo jede na chatu po polní cestě,tak si přizvedne. Jejich plyové tlumiče ?Ehhhmmm?
To ádná jiná konkurence nenabízí (kdy pominu drahé vzduchové Němce)
To by se dalo tak krásně propagovat v reklamách.
Takových moností to lidem prát do hlavy jak je to skvělá věc...
Přitom se starým DS jim to lo dobře. Fantomas,kadá detektivka atd...
|
|
18.09.2015 16:56 -
|
2864136
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Papirově 5000e klidně mohlo být kdy za Packet Carlsson (jen jinej předni a zadní nárazník,prahove lity,jiné koncovky výfuku, designove jine kola, hlinikové sportovní pedály a koberecky) učtovali 5500euro. Bez jediné úpravy na motoru. Starej Carlsson měl aspoň ze 152kw na 177 kw (vačky,sání,jinou ECU) Jo jde to do řiti.
Papirově 5000e klidně mohlo být kdy za Packet Carlsson (jen jinej předni a zadní nárazník,prahove lity,jiné koncovky výfuku, designove jine kola, hlinikové sportovní pedály a koberecky) učtovali 5500euro. Bez jediné úpravy na motoru. Starej Carlsson měl aspoň ze 152kw na 177 kw (vačky,sání,jinou ECU) Jo jde to do řiti. :nevim
|
|
18.09.2015 20:17 -
|
2864305
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Já jsem na 100% přesvědčenej, e kdyby hydru zavedla kodovka nebo celkově vw, tak by jim lidi u tuplem urvali ruce a novináři by se místo jednou udělali několikrát.. Marketing je dneska tisíckrát důleitějí ne vlastnosti produktu jako takovýho a koncernu to jde váně skvěle..
Já jsem na 100% přesvědčenej, e kdyby hydru zavedla kodovka nebo celkově vw, tak by jim lidi u tuplem urvali ruce a novináři by se místo jednou udělali několikrát.. Marketing je dneska tisíckrát důleitějí ne vlastnosti produktu jako takovýho a koncernu to jde váně skvěle.. :nevim
|
|
| |
|
|