| | |
17.02.2015 19:49 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
2788009
|
|
DrMarvin
|
|
|
No tak jelikoz se na nem nekdo usel podilet a vyhrat si s nim..musi se to promitnout na cene....a na auto s timto desingem,vybavou a vlasnotstma je milion uplne v klidu.....Stoji podobne jak C5tka....nevidim v tom problem.....koukni kolik stoji a,b,c medved ci vw,ford,volvo a podobne...
No tak jelikoz se na nem nekdo usel podilet a vyhrat si s nim..musi se to promitnout na cene....a na auto s timto desingem,vybavou a vlasnotstma je milion uplne v klidu.....Stoji podobne jak C5tka....nevidim v tom problem.....koukni kolik stoji a,b,c medved ci vw,ford,volvo a podobne...
|
|
17.02.2015 19:55 -
|
2788013
|
|
DOUFAK
|
|
|
Marvin - tys to nepochopil.Myslel jsem něco normálního,lidového,jako C5,C4,C8 atd pro nas obyčejné lidi a ne pro horních X...
Marvin - tys to nepochopil.Myslel jsem něco normálního,lidového,jako C5,C4,C8 atd pro nas obyčejné lidi a ne pro horních X...
|
|
17.02.2015 19:57 -
|
2788020
|
|
DrMarvin
|
|
|
DOUFAK napsal(a): Marvin - tys to nepochopil.Myslel jsem něco normálního,lidového,jako C5,C4,C8 atd pro nas obyčejné lidi a ne pro horních X...
Tak c5 stoji taky mega:=)
Oni postavily DS jako vys nez citrony....ale ze vnitr je to auto fakt krasny.....o dost lepsi jak c5 kuprikladu....
Tak c5 stoji taky mega:=)
Oni postavily DS jako vys nez citrony....ale ze vnitr je to auto fakt krasny.....o dost lepsi jak c5 kuprikladu....
|
|
17.02.2015 20:01 -
|
2788027
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no C5 je o dost lacnejsia ja mam napr. 2liter s bixenon, navi a H3+ za 19tisic nove zadane do vyroby, to je podla mna fer cena
toto ked dovybavis tak si hadam aj na 35tisic
a podla mna je odveci biela perlet za 930Eur....
ja by som skor porovnaval s i40, p508, mondeo atd
no C5 je o dost lacnejsia ja mam napr. 2liter s bixenon, navi a H3+ za 19tisic nove zadane do vyroby, to je podla mna fer cena
toto ked dovybavis tak si hadam aj na 35tisic
a podla mna je odveci biela perlet za 930Eur....
ja by som skor porovnaval s i40, p508, mondeo atd
|
|
17.02.2015 21:20 -
|
2788084
|
|
DrMarvin
|
|
|
Tak hundé snad ani auto neni ne?:=) A mondeo kdyz chces hezke, tak das taky mega za paket.....508 je krasne auto,ale kdyz ho chces s plnou palbou das taky kolem mice....ted jsem koukal na c5ku na konfigurator a se vsim co bych si predstavoval u noveho auta, tak tam bylo 915k s tim ze byla 180k sleva- tudiz se zaplatil vsechna priplatkova....
a ja nenapsal ze je pelsi, sviti,blika a vrci stejne jako vsechny auta.....ale ve vnitr je mnohem hezci nez c5ka kuprikladu, nez mondeo a i40 take....
ja se nechci hadat tady,ale jen rikam ze mega neni prepalena cena....v relaci tedlech aut je to fer cena....
jinak 19k euro za novou je dost dobra cena...o tom zadna
Tak hundé snad ani auto neni ne?:=) A mondeo kdyz chces hezke, tak das taky mega za paket.....508 je krasne auto,ale kdyz ho chces s plnou palbou das taky kolem mice....ted jsem koukal na c5ku na konfigurator a se vsim co bych si predstavoval u noveho auta, tak tam bylo 915k s tim ze byla 180k sleva- tudiz se zaplatil vsechna priplatkova....
a ja nenapsal ze je pelsi, sviti,blika a vrci stejne jako vsechny auta.....ale ve vnitr je mnohem hezci nez c5ka kuprikladu, nez mondeo a i40 take....
ja se nechci hadat tady,ale jen rikam ze mega neni prepalena cena....v relaci tedlech aut je to fer cena....
jinak 19k euro za novou je dost dobra cena...o tom zadna:)
|
|
18.02.2015 17:07 -
|
2788325
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
No jestli se můu přidat do diskuse, tak mně příjde míč za DS5 taky hodně. Kdy teda pominu, e je to fakt zoufale malý a jezdil bych v tom kupříkladu sám.. tak dizajn jednoznačně super, jak venku, tak vevnitř. No a tím to končí. Technický vychytávky? - 0 Jízdní vlastnosti? - 0 podvozek zoufale sprostej, vzadu torzka. Řídil jsem jí, je to nepohodlný, uhopsaný, sportovní to taky není - takový těkopádný. A konkrétně 2.0 HDi 120kW , se kterým jsem jel tak prostě dynamika taky podprůměrná, moje c5 stařičká se 100kw jí natrhne. To auto kromě jedinečnosti na silnici nenabízí nic, co by za ty peníze stálo. Kdybych el dát mega za auto, rozhodně jsou lepí varianty, který za to sotjí.
No jestli se můu přidat do diskuse, tak mně příjde míč za DS5 taky hodně. Kdy teda pominu, e je to fakt zoufale malý a jezdil bych v tom kupříkladu sám.. tak dizajn jednoznačně super, jak venku, tak vevnitř. No a tím to končí. Technický vychytávky? - 0 Jízdní vlastnosti? - 0 podvozek zoufale sprostej, vzadu torzka. Řídil jsem jí, je to nepohodlný, uhopsaný, sportovní to taky není - takový těkopádný. A konkrétně 2.0 HDi 120kW , se kterým jsem jel tak prostě dynamika taky podprůměrná, moje c5 stařičká se 100kw jí natrhne. To auto kromě jedinečnosti na silnici nenabízí nic, co by za ty peníze stálo. Kdybych el dát mega za auto, rozhodně jsou lepí varianty, který za to sotjí.
|
|
18.02.2015 19:51 -
|
2788383
|
|
Petorix
|
Město: Nové Zámky, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 48 |
|
|
tak nová mono bude troka lepia ( amono nie) z článku:
"A nakoniec jedna informácia, ktorá je trochu sklamaním. V redakčnom teste sme Citroënu DS5 vyčítali zlé filtrovanie nerovností a podvozok, ktorý nebol na pohodlnú ani portovú jazdu. Jednoducho nám chýbal hydraulický podvozok ako v C5. Novinka sžubuje komfortnejí podvozok s novými tlmičmi, ktoré vraj umoňujú lepie tlmi nerovnosti, zniujú otrasy a vibrácie. Uvidíme, ako v skutočnosti, no absenciu hydraulického pruenia povaujem u teraz za nedostatok. K vlajkovej lodi by sa hodil."
Celý článok: .link.
tak nová mono bude troka lepia ( amono nie) z článku:
"A nakoniec jedna informácia, ktorá je trochu sklamaním. V redakčnom teste sme Citroënu DS5 vyčítali zlé filtrovanie nerovností a podvozok, ktorý nebol na pohodlnú ani portovú jazdu. Jednoducho nám chýbal hydraulický podvozok ako v C5. Novinka sžubuje komfortnejí podvozok s novými tlmičmi, ktoré vraj umoňujú lepie tlmi nerovnosti, zniujú otrasy a vibrácie. Uvidíme, ako v skutočnosti, no absenciu hydraulického pruenia povaujem u teraz za nedostatok. K vlajkovej lodi by sa hodil."
Celý článok: http://www.topspeed.sk/ds-5-ma-novu-tvar-uz-to-akoze-nie-je-citroen/8299
|
|
23.02.2015 09:43 -
|
2790470
|
|
petrin
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 4 |
|
|
Nové Berlingo na obzoru .link. , cena by měla být obdobná jak u současných modelů...
Nové Berlingo na obzoru http://citroen.carling.cz/aktuality/novy-citroen-berlingo-k-nam-dorazi-v-cervnu , cena by měla být obdobná jak u současných modelů...
|
|
24.02.2015 21:56 -
|
2791299
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
Tohle sem dneska v rychlosti stihnul v práci vyfotit, co to je za citrona? Zmetek mi ujel ani nepočkal a si ho pořádně prohlídnu
Tohle sem dneska v rychlosti stihnul v práci vyfotit, co to je za citrona? :nevim Zmetek mi ujel ani nepočkal a si ho pořádně prohlídnu :-))))
Přílohy: PHOTO_20150224_085226.jpg ( 1020552b ) - PHOTO_20150224_085248.jpg ( 842467b ) - |
|
24.02.2015 21:58 -
|
2791308
|
|
spacekj
|
Město: Brno, Auto: Audi A4 2013 1,8TFSI 172kW | Počet příspěvků: 93 |
|
|
Cactus
Cactus :)
|
|
24.02.2015 22:02 -
|
2791325
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Má to napsané na zadku - c4 cactus
Má to napsané na zadku - c4 cactus
|
|
24.02.2015 22:05 -
|
2791329
|
|
Mahony
|
Město: Praha-Lhotka, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 373 |
|
|
No jo pravda, já to z tý fotky nevylutil a on byl v cuku letu pryč
No jo pravda, já to z tý fotky nevylutil a on byl v cuku letu pryč :-d
|
|
24.02.2015 22:09 -
|
2791331
|
|
jumep
|
|
|
si mal na to dupnut a dobehnut ho .... vykonu mas na to dost
ak tam boli nejaky ludia, sak oni by sa niekde v kutiku zastavili, pripadne cez okno presli
si mal na to dupnut a dobehnut ho .... vykonu mas na to dost :D
ak tam boli nejaky ludia, sak oni by sa niekde v kutiku zastavili, pripadne cez okno presli :)
|
|
25.02.2015 13:03 -
|
2791487
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Nova C5 bude mit podvozek z Insignie, nevim jestli uz jste to tu brali..takze nebude mit hydro, ale zato bude i 4x4 ted je myslim jen nejaky ten cross nebo co to je.
Nova C5 bude mit podvozek z Insignie, nevim jestli uz jste to tu brali..takze nebude mit hydro, ale zato bude i 4x4 ted je myslim jen nejaky ten cross nebo co to je.
|
|
25.02.2015 13:24 -
|
2791495
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
A to jsi sebral kde? Já tomu věřím, jen mne to zajímá.
Bohuel mne přitom napadá, proč si pak tedy nekoupit Insignii, tam u aspoň vychytali přichycení pohonné jednotky a kastle k podvozkové platformě.
A to jsi sebral kde? Já tomu věřím, jen mne to zajímá.
Bohuel mne přitom napadá, proč si pak tedy nekoupit Insignii, tam u aspoň vychytali přichycení pohonné jednotky a kastle k podvozkové platformě.
|
|
25.02.2015 13:30 -
|
2791497
|
|
bluemotion
|
Město: Ronov p.R., Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 286 |
|
|
Vcera mi to rikali v Citroenu a nic moc proti opelu nemam, dokonce insignie v limuzine se mi zamlouva, ale to pohodli a prostor asi nebude jak jsme zvykli...jen asi bude mit drzak na napoje..ten by bodnul
Vcera mi to rikali v Citroenu a nic moc proti opelu nemam, dokonce insignie v limuzine se mi zamlouva, ale to pohodli a prostor asi nebude jak jsme zvykli...jen asi bude mit drzak na napoje..ten by bodnul :-d
|
|
25.02.2015 14:46 -
|
2791543
|
|
Georgie
|
Město: Vranovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 98 |
|
|
Myslim, ze nova C5 nic spolecnyho s Insignii mit nebude. Ze ze spoluprace ve stredni tride seslo, viz:
.link.
Myslim, ze nova C5 nic spolecnyho s Insignii mit nebude. Ze ze spoluprace ve stredni tride seslo, viz:
http://www.autorevue.cz/psa-a-gm-planuji-prvni-spolecny-model-na-rok-2016
|
|
03.03.2015 08:33 -
|
2794175
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Tak nevím, zda to jetě patří do této rubriky, kdy u to není Citroen.
.link.
A ty motory 1,6 benzín i diesel - to si tedy majitelé prémiového auta uijou
Tak nevím, zda to jetě patří do této rubriky, kdy u to není Citroen.
http://auto.idnes.cz/citroen-ds-5-facelift-0l4-/ak_aktual.aspx?c=A150224_015033_ak_aktual_ada#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
A ty motory 1,6 benzín i diesel - to si tedy majitelé prémiového auta uijou
|
|
| |
|
|