| | |
30.04.2014 20:14 -
Re: Co nového chystá Citroen
|
2692201
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jo a i dokonce v "mini" autě Citroen GS byla...
Take by klidně mohla být i v normalní C4
Jene to by se muselo chtít
No a doslouí moje II. Seenu jetě starou III.
No a pak Citroene pá pá...
Jo a i dokonce v "mini" autě Citroen GS byla...
Take by klidně mohla být i v normalní C4;-)
Jene to by se muselo chtít:-(
No a doslouí moje II. Seenu jetě starou III.
No a pak Citroene pá pá...:-(
|
|
30.04.2014 21:51 -
|
2692245
|
|
jumep
|
|
|
ja to vidim tak ze si potom dovezem z ciny nieco na hydre
neplacme kym to neni definitivne
definitivne je podla mna to ze rada C bude pre nas v podstate nezaujimava (to bude ten lowcost bez vsetkeho) a zacne byt zaujimava DS rada
ja to vidim tak ze si potom dovezem z ciny nieco na hydre :D
neplacme kym to neni definitivne
definitivne je podla mna to ze rada C bude pre nas v podstate nezaujimava (to bude ten lowcost bez vsetkeho) a zacne byt zaujimava DS rada
|
|
01.05.2014 18:52 -
|
2692409
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Naprostý souhlas, to tlačítko sport jsem u kadé své C5 zkusil asi dvakrát a tím to skončilo. A co je za tím zbytečných součástek.
Naprostý souhlas, to tlačítko sport jsem u kadé své C5 zkusil asi dvakrát a tím to skončilo. A co je za tím zbytečných součástek.
|
|
01.05.2014 22:47 -
|
2692438
|
|
jumep
|
|
|
mno to je spatna predstava - ono to tu stredovu gulu odpaja aj bez stlacenia toho tlacitka, len s tym tlacitkom to robi omnoho skor nez bez neho
mno to je spatna predstava - ono to tu stredovu gulu odpaja aj bez stlacenia toho tlacitka, len s tym tlacitkom to robi omnoho skor nez bez neho
|
|
19.05.2014 21:32 -
|
2697818
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
bude takto nějak vypadat facelift DS5 ?
.link.
bude takto nějak vypadat facelift DS5 ?
http://i56.servimg.com/u/f56/12/02/49/49/projet10.jpg
|
|
22.07.2014 11:41 -
Koniec Hydractivu
|
2717349
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Tak dámy a páni.. dnes mi potvrdil známy e v GB u nieje k dispozícií C5 s hydraulickým podvozkom..v katalógu ete je, ale dealer ju u nedokáe doviez. Je len otázka času kedy volba hydractivu skončí aj pre EU
Dealer mu prezradil e u ani nebude C5 ako ju poznáme, nasledovník sa presunie do radu DS, a tie nebude ponúka hydractive. Citroen sa chce vyhnú pádu ako SAAB.. bohuial podla mna slepý management ho privedie ku skaze.. tak ako s reklamou "Bezchybne nemecký" zahodili meno a historiu citroenu do prachu..tak teraz zahadzujú poslednú unikátnu techniku s ktorou bol citroen zaujímavý...
Ja osobne mám ete v pláne posledný model C Zero, a C6. Potom u pre mňa niet viac citroenu
Tak dámy a páni.. dnes mi potvrdil známy e v GB u nieje k dispozícií C5 s hydraulickým podvozkom..v katalógu ete je, ale dealer ju u nedokáe doviez. Je len otázka času kedy volba hydractivu skončí aj pre EU :-(
Dealer mu prezradil e u ani nebude C5 ako ju poznáme, nasledovník sa presunie do radu DS, a tie nebude ponúka hydractive. Citroen sa chce vyhnú pádu ako SAAB.. bohuial podla mna slepý management ho privedie ku skaze.. tak ako s reklamou "Bezchybne nemecký" zahodili meno a historiu citroenu do prachu..tak teraz zahadzujú poslednú unikátnu techniku s ktorou bol citroen zaujímavý...
Ja osobne mám ete v pláne posledný model C Zero, a C6. Potom u pre mňa niet viac citroenu :-(
Přílohy: Untitled 1.jpg ( 103031b ) - |
|
22.07.2014 12:03 -
Re: Koniec Hydractivu
|
2717358
|
|
jumep
|
|
|
o tom sme uz hovorili
konkretne teraz sa hovorilo este viac, je to zalezitost peugeotu - pretoze ked sa povie francuzsky prezident a auto tak sa povie citroen...
preto z citroenu chce peugeot spravit low cost znacku a citroen ako taky premenovat na DS (aspon tak to vyznieva)
co sa tyka hydro, ta je stale ponukana v crosstourer pokial viem
kazdopadne uz sme to pisali v inom vlakne C - ako citroen ma ist na lowcost (vid. Elysee)
ps. inak miesto CCrosseru mali radsej vyrabat Hypnos - to auto vypada uplne totalne skvele ...
a tubiq nazivo vypadal tiez uzasne, fotky este musim spracovat a potom ich zavesim a predpokladam ze aj ostatny teda
o tom sme uz hovorili
konkretne teraz sa hovorilo este viac, je to zalezitost peugeotu - pretoze ked sa povie francuzsky prezident a auto tak sa povie citroen...
preto z citroenu chce peugeot spravit low cost znacku a citroen ako taky premenovat na DS (aspon tak to vyznieva)
co sa tyka hydro, ta je stale ponukana v crosstourer pokial viem
kazdopadne uz sme to pisali v inom vlakne C - ako citroen ma ist na lowcost (vid. Elysee)
ps. inak miesto CCrosseru mali radsej vyrabat Hypnos - to auto vypada uplne totalne skvele ...
a tubiq nazivo vypadal tiez uzasne, fotky este musim spracovat a potom ich zavesim a predpokladam ze aj ostatny teda
|
|
22.07.2014 14:56 -
|
2717439
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
Oni tých skvelých konceptov mali viac..ale preili z nich len detaily.. C6 vyla najmenej zmenená voči konceptu..a jak to dopadlo.. CrossTourer sa do anglicka pravdepodobne nebude dováa.. písal mi to priatel ktorý tam nemôe zohna nič s hydraulikou
Oni tých skvelých konceptov mali viac..ale preili z nich len detaily.. C6 vyla najmenej zmenená voči konceptu..a jak to dopadlo.. CrossTourer sa do anglicka pravdepodobne nebude dováa.. písal mi to priatel ktorý tam nemôe zohna nič s hydraulikou
|
|
22.07.2014 15:01 -
|
2717444
|
|
jumep
|
|
|
.link.
mas koncept a posledny kus vyrobeny - osobne sa mi viac paci ten realny kus ako koncept
http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/galeria/140602552553ce3f35cf023.JPG
mas koncept a posledny kus vyrobeny - osobne sa mi viac paci ten realny kus ako koncept
|
|
22.07.2014 18:37 -
|
2717499
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
znamy asi trochu kecal, ked pojdes na uk web, tak HDi160 exclusive techno pack je aj s Hydrou
mozno je ale tak dobre informovany ze sa to fakt neda, a nestihli upravit WEB, [potom sa ospravedlnujem vopred]
ale u nas ostal s Hydrou iba Hdi160
moj Hdi140 s hydrou uz neni napriklad mozny
cele to ide kdesi. teraz je naj cas asi na kupu C5 s hydrou, moze fakt skoncit asap
hej citroen ma ostat vyrobca lacnych aut. Ale ak budu vyzerat ako Elysee tak sorry citroen....[tento citroen neni na UK stranke? ]
no a toto je tiez super PR .link.
znamy asi trochu kecal, ked pojdes na uk web, tak HDi160 exclusive techno pack je aj s Hydrou
mozno je ale tak dobre informovany ze sa to fakt neda, a nestihli upravit WEB, [potom sa ospravedlnujem vopred]
ale u nas ostal s Hydrou iba Hdi160
moj Hdi140 s hydrou uz neni napriklad mozny
cele to ide kdesi. teraz je naj cas asi na kupu C5 s hydrou, moze fakt skoncit asap
hej citroen ma ostat vyrobca lacnych aut. Ale ak budu vyzerat ako Elysee tak sorry citroen....[tento citroen neni na UK stranke? ]
no a toto je tiez super PR http://www.autoforum.cz/predstaveni/citroen-miri-ke-dnu-z-vlastni-vule-svou-strategii-zalozi-na-levnych-vozech/
|
|
22.07.2014 20:16 -
|
2717543
|
|
Delict
|
|
|
Citroen to pokaslal s marketingom uz od C5 az po C6..ziadne reklamy dobre..ziadny vysvetlenie preco citroena..nič.. chcel silou mocou dostat nemecky trh, lenze nemec si kupi len nemca, mozno svajciari by mali zaujem ale tam tiez marketing nula bodov..az teraz pre nich spravili C1 Swiss edition.. pritom inych aut so znackou Swiss edition tu behá dos..
Ano ete je v konfiguratore ale nieje moné objedna s H3, crosstourer sa nedovaza, anglicanom uz odzvonili, otazka je kedy skonci EU.
Vedenie citroenu je mimo..a tak to aj dopadne..
Citroen to pokaslal s marketingom uz od C5 az po C6..ziadne reklamy dobre..ziadny vysvetlenie preco citroena..nič.. chcel silou mocou dostat nemecky trh, lenze nemec si kupi len nemca, mozno svajciari by mali zaujem ale tam tiez marketing nula bodov..az teraz pre nich spravili C1 Swiss edition.. pritom inych aut so znackou Swiss edition tu behá dos..
Ano ete je v konfiguratore ale nieje moné objedna s H3, crosstourer sa nedovaza, anglicanom uz odzvonili, otazka je kedy skonci EU.
|
|
22.07.2014 20:34 -
|
2717558
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Delict napsal(a): Citroen to pokaslal s marketingom uz od C5 az po C6..ziadne reklamy dobre..ziadny vysvetlenie preco citroena..nič.. chcel silou mocou dostat nemecky trh, lenze nemec si kupi len nemca, mozno svajciari by mali zaujem ale tam tiez marketing nula bodov..az teraz pre nich spravili C1 Swiss edition.. pritom inych aut so znackou Swiss edition tu behá dos..
zacina to byt smutne, ale vedeli sme ze konec Hydry pride. Boli taki laskavy a dali to zavcasu vediet cez media.
ale co uz, tesme sa z nasich aut ktore ju este maju
tesme sa zo zlej povesti PSA ktore zrazili cenu novych aj jazdenych ako nikdy predtym
plakat sa bude az pri rozlucke nad cenou v AAA
zacina to byt smutne, ale vedeli sme ze konec Hydry pride. Boli taki laskavy a dali to zavcasu vediet cez media.
ale co uz, tesme sa z nasich aut ktore ju este maju
tesme sa zo zlej povesti PSA ktore zrazili cenu novych aj jazdenych ako nikdy predtym
plakat sa bude az pri rozlucke nad cenou v AAA :-p
|
|
06.09.2014 16:31 -
|
2730874
|
|
monkus
|
Město: Banská Bystrica, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) Tourer | Počet příspěvků: 59 |
|
|
.link.
http://www.topgear.com/uk/car-news/citroen-divine-ds-2014-09-05
|
|
03.10.2014 08:55 -
|
2738544
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
.link.
Navazuji na předelý příspěvek českým článkem.
Take DS ani nebude Citroen, tak značka jde celkově do kopru a to stále stoupající rychlostí. Není to ani rok, jak jsme tu masivně diskutovali C5 IV a od té doby samá pohroma. Mám teď auto rok, ale jestli někdy budu řeit jeho obměnu, tak tahle značka u to asi nebude.
Jinak k tomu konceptu v odkazu - pokud je auto výhledově určené k prodeji a ne jen jako studie, tak by designové prvky neměly samoúčelně kazit elementární funkčnost. Proč třeba řidiči uměle kazit výhled dozadu? Naco se přední dveře mají jetě zvedat ikmo nahoru? Takhle je nikdo na parkoviti vedle sousedního auta neotevře.
http://auto.idnes.cz/citroen-divine-ds-premiera-d0n-/ak_aktual.aspx?c=A140916_204919_ak_aktual_ada#utm_source=sph.idnes&utm_medium=richtext&utm_content=clanek-box
Navazuji na předelý příspěvek českým článkem.
Take DS ani nebude Citroen, tak značka jde celkově do kopru a to stále stoupající rychlostí. Není to ani rok, jak jsme tu masivně diskutovali C5 IV a od té doby samá pohroma. Mám teď auto rok, ale jestli někdy budu řeit jeho obměnu, tak tahle značka u to asi nebude.
Jinak k tomu konceptu v odkazu - pokud je auto výhledově určené k prodeji a ne jen jako studie, tak by designové prvky neměly samoúčelně kazit elementární funkčnost. Proč třeba řidiči uměle kazit výhled dozadu? Naco se přední dveře mají jetě zvedat ikmo nahoru? Takhle je nikdo na parkoviti vedle sousedního auta neotevře.
|
|
03.10.2014 10:03 -
|
2738552
|
|
Delict
|
|
|
Je to koncept..iadny koncept citroenu sa nikdy nedostal do sériovej výroby..ak nerátame M35 aj to bola malosériová výroba. Citroen sa podla mojho názoru u od X7 uberá nesprávnou cestou..
Podža posledných vyjadrení citroenu- hydropneumatické odpruenie teraz nieje otázkou a ciežom v programe citroenu.
Ja osobne nevidím nič zlé na tom jazdi na starých autách Moja C5 má u 12 rokov, ale ani v najmenom nevyzerá e by mala by stará alebo eby sa blíil koniec vačiny súčiastok. Vôbec nemám chu meni auto alebo predáva, plne mi vyhovuje, poslúcha, je praktické... jedine prikúpi C6
Je to koncept..iadny koncept citroenu sa nikdy nedostal do sériovej výroby..ak nerátame M35 :) aj to bola malosériová výroba. Citroen sa podla mojho názoru u od X7 uberá nesprávnou cestou..
Podža posledných vyjadrení citroenu- hydropneumatické odpruenie teraz nieje otázkou a ciežom v programe citroenu.
Ja osobne nevidím nič zlé na tom jazdi na starých autách :) Moja C5 má u 12 rokov, ale ani v najmenom nevyzerá e by mala by stará alebo eby sa blíil koniec vačiny súčiastok. Vôbec nemám chu meni auto alebo predáva, plne mi vyhovuje, poslúcha, je praktické... jedine prikúpi C6 :D
|
|
03.10.2014 13:15 -
|
2738570
|
|
jumep
|
|
|
ja som to uz povedal, co nas skor mozno bude zaujimat je DS, kazdopadne to je otazka ci bu hydropneumatika zaujimava tam ...
ja som to uz povedal, co nas skor mozno bude zaujimat je DS, kazdopadne to je otazka ci bu hydropneumatika zaujimava tam ...
|
|
03.10.2014 15:38 -
|
2738625
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jo DS jsou moc krásná auta,ale pro mne nepraktická,nedám do kufru tolika věcí jako do C5 Breaku,asi nezbyde ne ho nechat dojezdit,ale na to máme natěstí jetě fůru času.
Jo DS jsou moc krásná auta,ale pro mne nepraktická,nedám do kufru tolika věcí jako do C5 Breaku,asi nezbyde ne ho nechat dojezdit,ale na to máme natěstí jetě fůru času.
|
|
14.10.2014 20:48 -
|
2741762
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
Carlos Tavares odznámil ukončení technologie Hybride 4 diesel. Technologie pouitá v Citroenu DS5 hybrid a Peugeot 508 RHX skončí, protoe není pro PSA rentabilní
.link.
Carlos Tavares odznámil ukončení technologie Hybride 4 diesel. Technologie pouitá v Citroenu DS5 hybrid a Peugeot 508 RHX skončí, protoe není pro PSA rentabilní
http://www.largus.fr/actualite-automobile/psa-hybrid4-carlos-tavares-a-annonce-la-fin-de-lhybride-diesel-5097379.html
|
|
| |
|
|