| | |
25.12.2011 12:02 -
Kdo kde potkal hajzla
|
2435566
|
|
alx
|
Město: Hostovlice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 204k (150kW) Tourer | Počet příspěvků: 1278 |
|
|
obnoveni diskuze...
obnoveni diskuze...
|
|
21.01.2009 07:54 -
Re: Kdo kde potkal hajzla
|
386696
|
|
máca
|
|
|
Tak dnes jsem měla hned od rána pokaený den.Nějaký debil mi v Břevnově udělal rýhu klíčem do pravého blatníku cca 20cm dlouhou.Na místě bych ho zabila.V létě mi to udělal na dveřích a teď zase tady.mejdi.
Tak dnes jsem měla hned od rána pokaený den.Nějaký debil mi v Břevnově udělal rýhu klíčem do pravého blatníku cca 20cm dlouhou.Na místě bych ho zabila.V létě mi to udělal na dveřích a teď zase tady.mejdi.:nevim
|
|
21.01.2009 08:02 -
|
386698
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
hm hm, lidi divný, taky se mi objevil ďůlek na zadních dveřích, no jak dy ukne kladívkem a pak pod předním oknem na blatníku, jako dyby mi tam někdo stoup, hajzli No ale vzhledem ke stavu barvy, to je snad skoro jedno
hm hm, lidi divný, taky se mi objevil ďůlek na zadních dveřích, no jak dy ukne kladívkem a pak pod předním oknem na blatníku, jako dyby mi tam někdo stoup, hajzli :-(((( No ale vzhledem ke stavu barvy, to je snad skoro jedno :-(
|
|
21.01.2009 12:10 -
|
386700
|
|
Petr.bo
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 15 |
|
|
I já mám nějakého ve svém okolí.............celkem 5 ďůlků..... a to sice jezdím kadý den, ale parkuji v garái. Kdy jsem měl Opela a Peugeota, tak nic ........... asi zase změním značku, páč mě to děsně s.....!
I já mám nějakého ve svém okolí.............celkem 5 ďůlků..... a to sice jezdím kadý den, ale parkuji v garái. Kdy jsem měl Opela a Peugeota, tak nic ........... asi zase změním značku, páč mě to děsně s.....!
|
|
21.01.2009 12:59 -
|
386701
|
|
Buchta
|
Město: Praha 3, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 445 |
|
|
tak jen vykubni 2 ípy a dej tam jako si tam měl, třeba to pomůe
tak jen vykubni 2 ípy a dej tam jako si tam měl, třeba to pomůe ;-)
|
|
21.01.2009 15:06 -
|
386705
|
|
Darja
|
|
|
Radi nemluvit, byla bych sprostá Lidi jsou bezohlední pitomci... Co není moje, to mě nerajcuje
Radi nemluvit, byla bych sprostá:-( Lidi jsou bezohlední pitomci... Co není moje, to mě nerajcuje :nevim
|
|
21.01.2009 18:23 -
|
386712
|
|
jumep
|
|
|
to ja uz ani neriesim, netrafil sa z parkoviska tak mam sram na blatniku prednom pri dverach, vzadu od kluca sram ... neriesim .... predok od kamienkova oslahany ... ked sa na to budem citit, dam to prestriekat a bude aj ked to je uplne zbytocne lebo do mesiaca to budem mat zasa dohrkane jak to to
to ja uz ani neriesim, netrafil sa z parkoviska tak mam sram na blatniku prednom pri dverach, vzadu od kluca sram ... neriesim .... predok od kamienkova oslahany ... ked sa na to budem citit, dam to prestriekat a bude :) aj ked to je uplne zbytocne lebo do mesiaca to budem mat zasa dohrkane jak to to
|
|
22.01.2009 10:36 -
|
386725
|
|
máca
|
|
|
Jo já u to taky nebudu řeit.Já se toho blatníku vimla za tmy,kdy jsem la z práce za světla,tak jsem viděla děs,ojeli mi to od předního po zadní blatník přes celý bok.Natěstí to není hluboký,ale je to děs.Dnes jsem se dozvěděla,e tam jsou kamery a e by mohlo být něco nebo někdo na tom vidět.kdy jsem volala na polie,tak mi řekli,e bych musela podat trestné oznámení na neznámého pachatele a e stejně ty kamery nejsou dost čitelné.Tak se na to prostě vykalu,ale jestli ho někdy čapnu,tak a se těí.
:-oJo já u to taky nebudu řeit.Já se toho blatníku vimla za tmy,kdy jsem la z práce za světla,tak jsem viděla děs,ojeli mi to od předního po zadní blatník přes celý bok.Natěstí to není hluboký,ale je to děs.Dnes jsem se dozvěděla,e tam jsou kamery a e by mohlo být něco nebo někdo na tom vidět.kdy jsem volala na polie,tak mi řekli,e bych musela podat trestné oznámení na neznámého pachatele a e stejně ty kamery nejsou dost čitelné.Tak se na to prostě vykalu,ale jestli ho někdy čapnu,tak a se těí.:-(
|
|
22.01.2009 11:55 -
|
386727
|
|
máca
|
|
|
třeba i polie,protoe ti tam jen kasírujou za parkování a nečučí,co se děje okolo.
:-))))třeba i polie,protoe ti tam jen kasírujou za parkování a nečučí,co se děje okolo.:-))
|
|
22.01.2009 16:06 -
|
386735
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Přesně tak. Raději to neřeit. Ojetej nárazník (2x), urvanej prut antény i se závitem, taná koule od prassáta v zadních dveřích....
Kadopádně tím největím hajzlem jsem byl stejně já. Někteří účastníci letního srazu si moná pamatují na mou jízdu do porodnice a vorvanej pravej zadní blatník o Fabii z Alimexu ...take se staeným zadkem raději na "malé" ukance nereaguju.
Přesně tak. Raději to neřeit. Ojetej nárazník (2x), urvanej prut antény i se závitem, taná koule od prassáta v zadních dveřích....
Kadopádně tím největím hajzlem jsem byl stejně já. Někteří účastníci letního srazu si moná pamatují na mou jízdu do porodnice a vorvanej pravej zadní blatník o Fabii z Alimexu :-( ...take se staeným zadkem raději na "malé" ukance nereaguju.
|
|
22.01.2009 19:37 -
|
386739
|
|
jumep
|
|
|
maca, male ryhy sa daju prelestit
niekedy je to az kupodivu co lestenka dokaze
maca, male ryhy sa daju prelestit
niekedy je to az kupodivu co lestenka dokaze :)
|
|
23.01.2009 09:00 -
|
386749
|
|
SaraXM
|
Město: Troskotovice, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 130 |
|
|
ty jo ja to mam oskubany ze vsech stran to jsem to tak uz koupil takze to neresim vubec a navic v lete me nabrala jesterka pekne z boku od kola celi levy prah az po prostredni sloupek tak jsem to cele vyrizl a nechal to byt zpatky prikryl plastem a delam ze nic
ty jo ja to mam oskubany ze vsech stran to jsem to tak uz koupil takze to neresim vubec a navic v lete me nabrala jesterka pekne z boku od kola celi levy prah az po prostredni sloupek tak jsem to cele vyrizl a nechal to byt zpatky prikryl plastem a delam ze nic :-p
|
|
10.02.2009 21:56 -
|
387160
|
|
alud
|
Město: Litomyl, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 151 |
|
|
Tak to do mne zezadu lehce nabořil VW Golf. Nedobrzdil na červenou ... a jetě k tomu Rumun!!! VW zničená maska, světka, blinkny. A C5 ??? Lehce kráblý nárazník...
Tak to do mne zezadu lehce nabořil VW Golf. Nedobrzdil na červenou ... a jetě k tomu Rumun!!! VW zničená maska, světka, blinkny. A C5 ??? Lehce kráblý nárazník... :palec
|
|
10.02.2009 22:09 -
|
387162
|
|
jumep
|
|
|
ono, niekedy by ste sa mali pozret pod plasty. som zo svokrovim renoltom sundal srnu, na pohlad nic, len prasknuty plast, oprava - novy naraznik (to bolo jasne), chladic klimatizacie, trubky a este par drobnosti ....
ono, niekedy by ste sa mali pozret pod plasty. som zo svokrovim renoltom sundal srnu, na pohlad nic, len prasknuty plast, oprava - novy naraznik (to bolo jasne), chladic klimatizacie, trubky a este par drobnosti ....
|
|
11.02.2009 10:51 -
|
387165
|
|
tief
|
|
|
naraz zozadu od alfy romeo asi v 70km/h ... BX skratene rovnomerne o 10cm ( rana sla uplne presne na zadny naraznik ), kastle zlomena na 4 miestach ale auto bolo este pojazdne ... alfa bola zarovnana az po kabinu ... Sofer ozraty ako prase ... Skoncil v chladku ...
naraz zozadu od alfy romeo asi v 70km/h ... BX skratene rovnomerne o 10cm ( rana sla uplne presne na zadny naraznik ), kastle zlomena na 4 miestach ale auto bolo este pojazdne ... alfa bola zarovnana az po kabinu ... Sofer ozraty ako prase ... Skoncil v chladku ...
|
|
12.02.2009 06:55 -
|
387185
|
|
Simča
|
Město: Hodětín 23, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 150k (110kW) | Počet příspěvků: 68 |
|
|
křiovatka v Budějkách, 14 dní nově nastříkanej zadní nárazník u Fialky a ten machýrek v AUDI v černejch brejličkách to do mě bouchnul. Tak kdy k....a neví, jak má dlouhej čumák, tak a do toho neleze. Natěstí to odnesl jen ten lak a chvátali sme, tak sme to nechali bejt. Ale nas...á jsem byla dostatečně.
křiovatka v Budějkách, 14 dní nově nastříkanej zadní nárazník u Fialky a ten machýrek v AUDI v černejch brejličkách to do mě bouchnul. Tak kdy k....a neví, jak má dlouhej čumák, tak a do toho neleze. Natěstí to odnesl jen ten lak a chvátali sme, tak sme to nechali bejt. Ale nas...á jsem byla dostatečně.
|
|
16.03.2009 17:17 -
|
659338
|
|
zulu23
|
Město: Praha Háje, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X Break | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Já toho hajzla nepotkal, ale to je jeho jediný těstí. 3 auta v ulici, nikdo nic nepostrádá.
.link.
Já toho hajzla nepotkal, ale to je jeho jediný těstí. 3 auta v ulici, nikdo nic nepostrádá. :nevim
http://www.c5club.cz/graphics/dynamic/82619651_43601596249be79c209703.jpg :-(:-(:-(
|
|
| |
|
|