| | |
11.01.2009 12:18 -
Barva reflexni vesty
|
386519
|
|
Darja
|
|
|
Protoze tedka budeme cestovat trochu po Evrope , chtela jsem si poridit reflexni vestu, ktera odpovida evropske norme. Ale za boha se nikde nemuzu docist, jakou ma mit barvu, k dostani jsou vesty od zlute az po syte oranzovou. V norme jsem nasla vsechny mozne podminky, co vesta ma splnit, ale barva se neresila. Clovek ma resit jen, jestli ma ta vesta atest (coz ma i vybledla tesco vesta za 30Kc)
Je to teda jedno?
Jakou barvu mate vy?
P.S. Tady se muzete kouknout, kde vsude je vesta povinna a kolik stoji pokuta .link.
Protoze tedka budeme cestovat trochu po Evrope :-) , chtela jsem si poridit reflexni vestu, ktera odpovida evropske norme. Ale za boha se nikde nemuzu docist, jakou ma mit barvu, k dostani jsou vesty od zlute az po syte oranzovou. V norme jsem nasla vsechny mozne podminky, co vesta ma splnit, ale barva se neresila. Clovek ma resit jen, jestli ma ta vesta atest (coz ma i vybledla tesco vesta za 30Kc)
Je to teda jedno?
Jakou barvu mate vy?;-)
P.S. Tady se muzete kouknout, kde vsude je vesta povinna a kolik stoji pokuta http://www.aba.cz/public/cze/home/index.htm?news=2395
|
|
11.01.2009 14:07 -
Re: Barva reflexni vesty
|
386523
|
|
jumep
|
|
|
farba nie je predpisana, je to sranda ale je to tak
ja mam asi 3, co rozdavali poistovne , jednu zltu, jednu oranzovu a jednu cervenu
dalsia vec je ze niektore krajiny EU, napr. nasi milovany rakusania, maju podmienku vesta pre kazdeho clena posadky auta, t.j. idealne mat ich 5
na veste su totiz podstatne tie reflexne pasy biele, lebo tie vidis, a inak policajti pouzivaju zlte
farba nie je predpisana, je to sranda ale je to tak
ja mam asi 3, co rozdavali poistovne :), jednu zltu, jednu oranzovu a jednu cervenu :)
dalsia vec je ze niektore krajiny EU, napr. nasi milovany rakusania, maju podmienku vesta pre kazdeho clena posadky auta, t.j. idealne mat ich 5
na veste su totiz podstatne tie reflexne pasy biele, lebo tie vidis, a inak policajti pouzivaju zlte :)
|
|
11.01.2009 14:44 -
|
386527
|
|
rekki
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 24 |
|
|
s niekym som u o tom rozpraval mala by byt ta oranova,nemá byt podobná policajnej-ta kriklavo zelena,a asi to bude tak lebo v r.2007 som kupoval novu C5 bola tam orange,v lete 2008 peugeot tie vo vybave orange,a na rakuanou ozaj pozor
s niekym som u o tom rozpraval mala by byt ta oranova,nemá byt podobná policajnej-ta kriklavo zelena,a asi to bude tak lebo v r.2007 som kupoval novu C5 bola tam orange,v lete 2008 peugeot tie vo vybave orange,a na rakuanou ozaj pozor
|
|
11.01.2009 18:07 -
|
386535
|
|
jumep
|
|
|
farba neni stanovena, ale asi naj je ta oranzova
farba neni stanovena, ale asi naj je ta oranzova
|
|
11.01.2009 18:29 -
|
386539
|
|
jumep
|
|
|
tak tak, dolezite su biele reflexne pasy
a najpodstatnejsie je nikdy ju nepotrebovat
tak tak, dolezite su biele reflexne pasy
a najpodstatnejsie je nikdy ju nepotrebovat :)
|
|
11.01.2009 18:40 -
|
386541
|
|
jumep
|
|
|
mam ake take skusenosti s organizovanim takych akcii, vsetci co riadia dopravu atd. maju vesty na sebe, je to bezpecnejsie, lebo svieti nadaleko ... farba vesty by mala byt ziariva aby bolo osobu vidiet cez den, v noci su na to reflexne pasy, cize ak farbu tak co najkriklavejsiu
mam ake take skusenosti s organizovanim takych akcii, vsetci co riadia dopravu atd. maju vesty na sebe, je to bezpecnejsie, lebo svieti nadaleko ... farba vesty by mala byt ziariva aby bolo osobu vidiet cez den, v noci su na to reflexne pasy, cize ak farbu tak co najkriklavejsiu :)
|
|
12.01.2009 21:43 -
|
386550
|
|
rekki
|
Město: Koice, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX | Počet příspěvků: 24 |
|
|
nezabudnite na normu 471,lebo čínania ju predávaju bez
nezabudnite na normu 471,lebo čínania ju predávaju bez
|
|
13.01.2009 16:32 -
|
386554
|
|
TycoonX
|
Město: , Auto: Daihatsu Sirion 1.3 4x4 | Počet příspěvků: 155 |
|
|
ja mam obe pri vodičovi ltú a v kufri orange .. s krásnym nápisom TRUCK and TRAILER
ja mam obe :D pri vodičovi ltú a v kufri orange .. s krásnym nápisom TRUCK and TRAILER :D
|
|
| |
|
|