| | |
31.07.2016 09:25 -
Re: jruze
|
2976649
|
|
jruze
|
|
|
No myslím e kolega (který to dělal ty volby navrhl,vysvětlil a také určitě i vysvětlil e se to musí vyzkouet a myslím e i řekl e můou nastat situace a bude potřeba to doladit - myslím e mu i řekl e a) měl jetě přijet,b) se ozvat a dát vědět jestli je to OK a popřípadě přijet to dořeit kdy nechtěl dát prostor a ve chtěl napočkání. Krom toho přinesl nějaký myslím nonáme výrobek.
Ale nedělal jsem to,nebyl jsem u domluvy - prostě jen vím e se kolega ptal jestli se ozval a e byly domluveni e se ozve a e se neozval. Ale ano je to kritika mé dílny sice né mé osoby ale asi jsem za to zodpovědný
Jinak otázku pro autodiaga - nestalo(nestává se) e i po výměně EGR ventilu novej stejně nechodí a musí se přehrát ECU ? (nemluvím o kalibraci EGR ventilu)
No myslím e kolega (který to dělal ty volby navrhl,vysvětlil a také určitě i vysvětlil e se to musí vyzkouet a myslím e i řekl e můou nastat situace a bude potřeba to doladit - myslím e mu i řekl e a) měl jetě přijet,b) se ozvat a dát vědět jestli je to OK a popřípadě přijet to dořeit kdy nechtěl dát prostor a ve chtěl napočkání. Krom toho přinesl nějaký myslím nonáme výrobek.
Ale nedělal jsem to,nebyl jsem u domluvy - prostě jen vím e se kolega ptal jestli se ozval a e byly domluveni e se ozve a e se neozval. Ale ano je to kritika mé dílny sice né mé osoby ale asi jsem za to zodpovědný;-)
Jinak otázku pro autodiaga - nestalo(nestává se) e i po výměně EGR ventilu novej stejně nechodí a musí se přehrát ECU ? (nemluvím o kalibraci EGR ventilu)
|
|
31.07.2016 10:42 -
|
2976719
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
jruze napsal(a): Sice rejpe ale i přesto : je to u tři roky a zřejmě bez problému= emise OK,FAP OK, motor OK - děkuji (nebo to po mně někdo předělával?)
Rejpu jen decentně, v podstatě jsem napsal e je to v pořádku. Ale emise nevím asi je jetě nikdo neměřil,take to posoudit nemůu. FAP vypadal čistě e jsem si říkal e to děláme zbytečně ( byla to prevence ve 195 000) Ty kódy jsme zkoueli s Hanzem a ádnou chybu to nepsalo. Ostatní nedokáu posoudit, nebo auto s EGRem jsem měl jen asi měsíc po koupi. A plete se,jsou to u čtyři roky...Třeba bych s EGRem jezdil za 3.5 L/100 jako zdejí mistři spořilové
Jene to jsi jetě bejval dobrej Růa a neměl jsi tam za zadkem toho... Teď to vypadá e stínost je zase jenom diky němu...
Rejpu jen decentně, v podstatě jsem napsal e je to v pořádku. Ale emise nevím asi je jetě nikdo neměřil,take to posoudit nemůu. FAP vypadal čistě e jsem si říkal e to děláme zbytečně ( byla to prevence ve 195 000) Ty kódy jsme zkoueli s Hanzem a ádnou chybu to nepsalo. Ostatní nedokáu posoudit, nebo auto s EGRem jsem měl jen asi měsíc po koupi. A plete se,jsou to u čtyři roky...:-))Třeba bych s EGRem jezdil za 3.5 L/100 jako zdejí mistři spořilové :-))))
Jene to jsi jetě bejval dobrej Růa a neměl jsi tam za zadkem toho... Teď to vypadá e stínost je zase jenom diky němu...
|
|
31.07.2016 13:04 -
|
2976758
|
|
jruze
|
|
|
Pojdme probírat něco jiného (nebo se to snad dá otevřít takto : .link. )
Nebo toto : .link.
Tak kdo bude dalí pokud bych jel na některý sraz aby mohli být závody.
Pojdme probírat něco jiného (nebo se to snad dá otevřít takto : https://www.google.cz/?gfe_rd=cr&ei=mF2dV4vvKa6t8weAm4HYDQ&gws_rd=ssl#q=DJI+Phanton+4+zku%C5%A1ka+letu+v+hale+bez+GPS&nfpr=1 )
Nebo toto : https://www.youtube.com/watch?v=O8aNLEzJR9E
Tak kdo bude dalí pokud bych jel na některý sraz aby mohli být závody.
|
|
02.08.2016 08:50 -
|
2977386
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jruze napsal(a): Je na měsíc Albánii(udělali jsme si dva měsíce ,,prázdnin") - já to trochu poruuji,ale moc tomu nedávám.
Hola hola, mrtví brouci, vstávat a cvičit .... Jakpak bylo na rybách víme, jak bylo v Albánii nevíme, ale rád bych u měl tu hadici.
Hola hola, mrtví brouci, vstávat a cvičit .... Jakpak bylo na rybách víme, jak bylo v Albánii nevíme, ale rád bych u měl tu hadici. :-))
;-)
|
|
28.08.2016 17:18 -
|
2988462
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
PATaMAT - chápu tě.
Já čekám od 10.5. na odpověď a asi se taky nedočkám.. A to jsem chtěl doladit předchozí Jardův servis a domluvit dalí (výměnu svíček). No vnucovat se nebudu, zakázek má dost, tak asi na "reklamaci" a nějaký blbý svíce dlabe..
PATaMAT - chápu tě. :-)
Já čekám od 10.5. na odpověď a asi se taky nedočkám.. A to jsem chtěl doladit předchozí Jardův servis a domluvit dalí (výměnu svíček). No vnucovat se nebudu, zakázek má dost, tak asi na "reklamaci" a nějaký blbý svíce dlabe.. :nevim:-)
|
|
01.09.2016 11:20 -
|
2990285
|
|
jruze
|
|
|
;-)
Přílohy: info o mně.jpg ( 28751b ) - heslo ..jpg ( 372138b ) - |
|
01.09.2016 12:05 -
|
2990316
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
To sem rád, e se má dobře, jezdí po srazech ...
Jetě začít plnit sliby a bude to OK, zatím se tady falenej jen ty ...
To sem rád, e se má dobře, jezdí po srazech ...
Jetě začít plnit sliby a bude to OK, zatím se tady falenej jen ty ... ;-)
|
|
01.09.2016 13:28 -
|
2990358
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
No, já psal PATaMATovi, ale kdy u jsi se ozval, tak ti odepíu..
Zvlátní, e na moji předchozí, dá se říct pochvalnou, zprávu jsi odpověděl za několik hodin. Na následující "problémovou" jsi neodpověděl ani za několik měsíců. No, má to v příloze..
Jsem zvědavej, co bude za důvod. Neviděl jsi to? To by sis to aspoň dodatečně v těch zprávách snad nael, kdy jsem napsal datum. Smazáno? Bez odpovědi, proč ne..
Neřeim u obsah zprávy, ale to, e jsi nebyl schopnej ani odepsat.
V příloze jetě má vyfocený souřadnice, který jsem ti tehdy poslal. (Mapy.cz ti najdou stejný místo, můe zkusit). Nehledě na to, e v telefonu jsem ti několikrát říkal Kladno. Ty ses dostal někam do Kamennýho mostu či kam a ze mne jsi pak dělal retarda, e jsem ti to já poslal patně a zohlednil jsi to samozřejmě i v ceně. Ale beru to z tý lepí stránky - e jsi nejel třeba do Ae..
Vůbec bych to u neřeil, ale čeho je moc..
Jinak, koho jsi myslel tím faleným? To by mne celkem zajímalo..
No, já psal PATaMATovi, ale kdy u jsi se ozval, tak ti odepíu..
Zvlátní, e na moji předchozí, dá se říct pochvalnou, zprávu jsi odpověděl za několik hodin. Na následující "problémovou" jsi neodpověděl ani za několik měsíců. No, má to v příloze..
Jsem zvědavej, co bude za důvod. Neviděl jsi to? To by sis to aspoň dodatečně v těch zprávách snad nael, kdy jsem napsal datum. Smazáno? Bez odpovědi, proč ne.. :palec:nevim:palec
Neřeim u obsah zprávy, ale to, e jsi nebyl schopnej ani odepsat. ;-)
V příloze jetě má vyfocený souřadnice, který jsem ti tehdy poslal. (Mapy.cz ti najdou stejný místo, můe zkusit). Nehledě na to, e v telefonu jsem ti několikrát říkal Kladno. Ty ses dostal někam do Kamennýho mostu či kam a ze mne jsi pak dělal retarda, e jsem ti to já poslal patně a zohlednil jsi to samozřejmě i v ceně. Ale beru to z tý lepí stránky - e jsi nejel třeba do Ae.. :-)
Vůbec bych to u neřeil, ale čeho je moc..
Jinak, koho jsi myslel tím faleným? To by mne celkem zajímalo.. ;-)
Přílohy: to je fuck.jpg ( 59321b ) - mapa.jpg ( 276014b ) - |
|
01.09.2016 15:10 -
|
2990443
|
|
DeFuckTo
|
|
|
Jak jsi přiel na to, e to beru osobně? Já se jen zeptal, ale pokud je dává jen tak do větru, tak na to je offline topic, proč je tedy dává k "sobě"?
Nevyváená kola jsi zavrhl, e jsi to dal k někomu komu věří a kam jezdí vyvaovat a e to je OK. Na motoru jsi, pokud vím, nedělal (neměl dělat) nic. Pokud tedy do toho nepočítá nápravu, na který jsi nic nenael, jak jsi mi napsal.
Ale psal jsem, e o tohle u mi ani tak nejde, jako o tu odpověď. Určitě toho nemá tolik, e nemůe za víc jak 3 měsíce odepsat a třeba mne vyfakovat, pořád lepí ne ignor..
K navigaci - ty vyběhne do auta zkusit souřadnice, který ti fungujou na dvou internetovejch mapách? Já ne, za to si ověřuju kam mě zavede, kdy mi někdo pole údaje a já je zadám do navi. Nejspí je to jiný formát (tys ale říkal, e to je stejný jak na pc tak v autě), ale to já nemohl vědět, zatímco ty jsi věděl, e má jet do Kladna. Nebo bys fakt jel do tý Ae, kdyby ti to ukázalo ten cíl zrovna tam? Bylo řečeno několikrát, e to mám doma na Kladně. Jetě jsi říkal, e si to pamatuje, protoe jsi mi tam s kolegou vezl starou C5 po fapoffu, jen e neví u přesně kudy, tak radi souřadnice. Kdy jsem ti při setkání řikal, e to na netu funguje, tak jsi říkal, e to neni moný, e kdyby to lo na netu, tak to jde i v autě, e to je uplně stejný, e jsem ti to poslal prostě blbě a hotovo. Tak si to zkus na pc, pak v autě a potom napi, co ti to nalo.. Pokud různě, říkal jsi nesmysly, e to je stejný. A pokud ti to najde stejně, tak jsi to tehdy nejspí patně zadal..
Tím já končím a jen si přečtu odpověď, dál nemá smysl to řeit. A nebo moná odpovím taky za skoro 4 měsíce..
Jak jsi přiel na to, e to beru osobně? Já se jen zeptal, ale pokud je dává jen tak do větru, tak na to je offline topic, proč je tedy dává k "sobě"?
Nevyváená kola jsi zavrhl, e jsi to dal k někomu komu věří a kam jezdí vyvaovat a e to je OK. Na motoru jsi, pokud vím, nedělal (neměl dělat) nic. Pokud tedy do toho nepočítá nápravu, na který jsi nic nenael, jak jsi mi napsal.
Ale psal jsem, e o tohle u mi ani tak nejde, jako o tu odpověď. Určitě toho nemá tolik, e nemůe za víc jak 3 měsíce odepsat a třeba mne vyfakovat, pořád lepí ne ignor..
K navigaci - ty vyběhne do auta zkusit souřadnice, který ti fungujou na dvou internetovejch mapách? Já ne, za to si ověřuju kam mě zavede, kdy mi někdo pole údaje a já je zadám do navi. Nejspí je to jiný formát (tys ale říkal, e to je stejný jak na pc tak v autě), ale to já nemohl vědět, zatímco ty jsi věděl, e má jet do Kladna. Nebo bys fakt jel do tý Ae, kdyby ti to ukázalo ten cíl zrovna tam? Bylo řečeno několikrát, e to mám doma na Kladně. Jetě jsi říkal, e si to pamatuje, protoe jsi mi tam s kolegou vezl starou C5 po fapoffu, jen e neví u přesně kudy, tak radi souřadnice. Kdy jsem ti při setkání řikal, e to na netu funguje, tak jsi říkal, e to neni moný, e kdyby to lo na netu, tak to jde i v autě, e to je uplně stejný, e jsem ti to poslal prostě blbě a hotovo. Tak si to zkus na pc, pak v autě a potom napi, co ti to nalo.. Pokud různě, říkal jsi nesmysly, e to je stejný. A pokud ti to najde stejně, tak jsi to tehdy nejspí patně zadal.. ;-)
Tím já končím a jen si přečtu odpověď, dál nemá smysl to řeit. A nebo moná odpovím taky za skoro 4 měsíce.. ;-)
Přílohy: taky jeden citát.jpg ( 20722b ) - |
|
01.09.2016 20:50 -
|
2990616
|
|
DOUFAK
|
|
|
Někde jsem četl,e vibraci předních kol po vech moných odstraněných peripetiích,způsobují vadné ZADNÍ (vytahané silentbloky) PŘEDNÍ nápravy.Po výměně těchto,nastává ABSOLUTNÍ klid.Předpoklad je samořejmě, perfektně vyváené přední pneu.... nic Nového ? sorry
Někde jsem četl,e vibraci předních kol po vech moných odstraněných peripetiích,způsobují vadné ZADNÍ (vytahané silentbloky) PŘEDNÍ nápravy.Po výměně těchto,nastává ABSOLUTNÍ klid.Předpoklad je samořejmě, perfektně vyváené přední pneu.... nic Nového ? sorry :palec
|
|
01.09.2016 21:00 -
|
2990626
|
|
jruze
|
|
|
DeFuckTo napsal(a): Jak jsi přiel na to, e to beru osobně? Já se jen zeptal, ale pokud je dává jen tak do větru, tak na to je offline topic, proč je tedy dává k "sobě"?
Nevyváená kola jsi zavrhl, e jsi to dal k někomu komu věří a kam jezdí vyvaovat a e to je OK. Na motoru jsi, pokud vím, nedělal (neměl dělat) nic. Pokud tedy do toho nepočítá nápravu, na který jsi nic nenael, jak jsi mi napsal. Co se na tvém autě dělalo si u nepamatuji,e jsem se zapoměl ozvat-reagovat se jetě jednou omlouvám ZAPOMĚL JSEM - mívám toho moc (těch oprávněných stíností by mohlo být asi víc na koho jsem zapoměl ale neboj to není tak zlé jako kdy zapomenou lidi přijet na opravu na kterou se objednali a já na to nakoupil díly a zůstali mi na dílně a mnohdy dlouho
K navigaci - ty vyběhne do auta zkusit souřadnice, který ti fungujou na dvou internetovejch mapách? Já ne, za to si ověřuju kam mě zavede, kdy mi někdo pole údaje a já je zadám do navi. Nejspí je to jiný formát (tys ale říkal, e to je stejný jak na pc tak v autě), ale to já nemohl vědět, zatímco ty jsi věděl, e má jet do Kladna. Nebo bys fakt jel do tý Ae, kdyby ti to ukázalo ten cíl zrovna tam? Bylo řečeno několikrát, e to mám doma na Kladně. Jetě jsi říkal, e si to pamatuje, protoe jsi mi tam s kolegou vezl starou C5 po fapoffu, jen e neví u přesně kudy, tak radi souřadnice. Kdy jsem ti při setkání řikal, e to na netu funguje, tak jsi říkal, e to neni moný, e kdyby to lo na netu, tak to jde i v autě, e to je uplně stejný, e jsem ti to poslal prostě blbě a hotovo. Tak si to zkus na pc, pak v autě a potom napi, co ti to nalo.. Pokud různě, říkal jsi nesmysly, e to je stejný. A pokud ti to najde stejně, tak jsi to tehdy nejspí patně zadal..
Tím já končím a jen si přečtu odpověď, dál nemá smysl to řeit. A nebo moná odpovím taky za skoro 4 měsíce..
Nejel jsem z domova (měl jsem nějakou práci u Zdib) neměl jsem čas kontrolovat souřadnice v PC a zadával a pocestě (dělám to tak větinou nebo spí vdy) divné mi to přilo ale taknějak to ve směru bylo a na to e mne to navádělo přes něco kde to neznám nače to ukončilo navádění někde v polích a asi tuím 20-30 Km od.(jezdím prohlíet mnoho aut před koupí a dost často podle souřadnic - vdy OK tak jsem věřil i tentokrát a i jsi sám viděl e po zadání zaslaných souřadnic to bylo jinde)-proč a jak se to stalo nechápu.
Zapoměl jsem a to se stane horí je kdy zapomenou přijet lidi na opravu a já mám nakoupené díly které jsou mnohdy na vin a potom mi tu leí a také to neřeím.
Nejel jsem z domova (měl jsem nějakou práci u Zdib) neměl jsem čas kontrolovat souřadnice v PC a zadával a pocestě (dělám to tak větinou nebo spí vdy) divné mi to přilo ale taknějak to ve směru bylo a na to e mne to navádělo přes něco kde to neznám nače to ukončilo navádění někde v polích a asi tuím 20-30 Km od.(jezdím prohlíet mnoho aut před koupí a dost často podle souřadnic - vdy OK tak jsem věřil i tentokrát a i jsi sám viděl e po zadání zaslaných souřadnic to bylo jinde)-proč a jak se to stalo nechápu.
Zapoměl jsem a to se stane horí je kdy zapomenou přijet lidi na opravu a já mám nakoupené díly které jsou mnohdy na vin a potom mi tu leí a také to neřeím.
|
|
| |
|
|