| | |
23.05.2016 20:27 -
Re: jruze
|
2954211
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Jarda by ma ete v hospode přepral
Jarda by ma ete v hospode přepral :-d
|
|
23.05.2016 20:30 -
|
2954213
|
|
jruze
|
|
|
Mikra napsal(a): Tvl, tak starej a jetě nemá rozum?
- starej je člověk tak jak se cítí - to není ve věku ale v tom na čem si zakládám , jen se stylem jízdy se stále cítím podstatně mladí (to bude asi tím e jsem se léta pohyboval ve světě závodníků jako mechanik) a tak mi to asi zůstane na pořád.
Můj problém je e mám jisté priority a zásady a kdy někdo ví kam se trefit tak nemám obrany - jinak jsem neskutečný flegmatik a ani tyto provokace mne vlastně nenaserou ale reagovat musím - to je má slabá stránka a občas toho tady někdo zneuije .
Hodně lidí co mne zná nechápe jak v tomto věku funguji = běně jsem v dílně 10-16 hodin a kdy né ve své tak po různých servisech s kolegou kde si s něčím nevědí rady,několik hodin u PC a spím kolem 4.hodin denně. Koníčky u jsem skoro vzdal , na rybách jsem byl loni 2x , své auta kontroluji pár hodin před odjezdem na dovču atd.. ena mi nadává e mám rodinu,děti za mnou chodí do dílny. A zas můe někdo říct-napsat e tady pláču.... nepláču jen uvádím svůj styl ivota - kdyby mne to nebavilo a nebyl to ,,můj ivot" nedělal bych to.
:palec - starej je člověk tak jak se cítí:-p - to není ve věku ale v tom na čem si zakládám , jen se stylem jízdy se stále cítím podstatně mladí (to bude asi tím e jsem se léta pohyboval ve světě závodníků jako mechanik) a tak mi to asi zůstane na pořád.:-)
Můj problém je e mám jisté priority a zásady a kdy někdo ví kam se trefit tak nemám obrany - jinak jsem neskutečný flegmatik a ani tyto provokace mne vlastně nenaserou ale reagovat musím - to je má slabá stránka a občas toho tady někdo zneuije .
Hodně lidí co mne zná nechápe jak v tomto věku funguji = běně jsem v dílně 10-16 hodin a kdy né ve své tak po různých servisech s kolegou kde si s něčím nevědí rady,několik hodin u PC a spím kolem 4.hodin denně. Koníčky u jsem skoro vzdal , na rybách jsem byl loni 2x , své auta kontroluji pár hodin před odjezdem na dovču atd.. ena mi nadává e mám rodinu,děti za mnou chodí do dílny. A zas můe někdo říct-napsat e tady pláču.... nepláču jen uvádím svůj styl ivota - kdyby mne to nebavilo a nebyl to ,,můj ivot" nedělal bych to.
|
|
10.06.2016 13:01 -
Re: service.citroen.com
|
2961035
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jruze napsal(a): Postačí ti toto Jen neříkej e to není ono a pokud to chce opravdu tak poli kačky v pondělí to tu má. Díly na xantii II není problém - pravda třeba CX by bylo sloitějí.Jetě přidám starí díly na XM
Karle, chci 4023 K9, ne 4023 F8 je to jako náhrada nepouitelné a jestli ti to někdo nabízí jako náhradu neví vůbec oč jde ...
To "F8 "co si sem nahodil NENÍ UVEDENO jako NFP !!! Tak e zase neoblbuj. To co je NFP koupí jedině kdy to někomu leí ve skladu, ale objednat z centrálního v Rakousku či Francii to nejde.
Ta "K9" je na silnějí HDI, to má prostředkem okolo motoru dole troubu od turba.
Ta "F8" je na TD nebo SD a to tam nic nemá a tudí frantíci v tom místě na té trubce udělali velkou kličku-oblouk a kvůli tomu to tam na HDI vůbec nedostane, mimo jiné je celá první část ocelové trubky průměr 6mm uplně jinak natvarovaná na blok motoru do úchytů ... Tak e nelze, pouze kdy ji zničí, rozřee, svaří ... zničí
Karle, chci 4023 K9, ne 4023 F8 ;-) je to jako náhrada nepouitelné a jestli ti to někdo nabízí jako náhradu neví vůbec oč jde ...
To "F8 "co si sem nahodil NENÍ UVEDENO jako NFP !!! Tak e zase neoblbuj. :-d To co je NFP koupí jedině kdy to někomu leí ve skladu, ale objednat z centrálního v Rakousku či Francii to nejde.
Ta "F8" je na TD nebo SD a to tam nic nemá a tudí frantíci v tom místě na té trubce udělali velkou kličku-oblouk a kvůli tomu to tam na HDI vůbec nedostane, mimo jiné je celá první část ocelové trubky průměr 6mm uplně jinak natvarovaná na blok motoru do úchytů ... Tak e nelze, pouze kdy ji zničí, rozřee, svaří ... zničí
|
|
10.06.2016 14:50 -
|
2961052
|
|
jruze
|
|
|
PATaMAT napsal(a): Karle, chci 4023 K9, ne 4023 F8 je to jako náhrada nepouitelné a jestli ti to někdo nabízí jako náhradu neví vůbec oč jde ...
To "F8 "co si sem nahodil NENÍ UVEDENO jako NFP !!! Tak e zase neoblbuj. To co je NFP koupí jedině kdy to někomu leí ve skladu, ale objednat z centrálního v Rakousku či Francii to nejde.
Toto?
Toto?
Přílohy: xxxx.xps ( 214460b ) - |
|
16.06.2016 08:42 -
|
2962656
|
|
PATaMAT
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 1299 |
|
|
jumep napsal(a): presne - NFP je uz diel ktory neobjednas
jruze napsal(a): Myslím e je dovedu nebo větinu
PATaMAT napsal(a): Kecá z hladu .... tak mi dodej díl číslo: 4023 K9, prozatatím stačí dvakrát, dík
jruze napsal(a): Postačí ti toto v pondělí to tu má. Díly na xantii II není problém
jruze napsal(a): Toto?
PATaMAT napsal(a): Ano, kup mi díl 4023 K9. Já si ho taky umím dát do koíku, ale to neznamená, e si ho můe objednat.
Tak e tě beru za slovo a tvoji veřejnou nabídku beru. Veřejně tu od tebe objednávám trubkohadici číslo: 4023 K9 na VZNĚTOVÝ MOTOR TURBO DW10ATED. Jak ji bude mít doma skladem dej tu veřejně vědět, dík
Omlouvám se, ale byla tu nějaká diskuze... najednou je ticho.
Potřeboval bych nutně ten slíbený díl, tak kdyby byl dotyčný tak laskav a dodal co slíbil. děkuji.
V opačném případě si budu myslet to, co u dávno vím
Omlouvám se, ale byla tu nějaká diskuze... najednou je ticho.
Potřeboval bych nutně ten slíbený díl, tak kdyby byl dotyčný tak laskav a dodal co slíbil. děkuji.
V opačném případě si budu myslet to, co u dávno vím :-))))
|
|
07.07.2016 23:06 -
|
2971381
|
|
PATaMAT
|
|
|
Kua, u tu mám frontu aut jak prase, vichni čekají na díly NFP od slibotechy a furt nic
Kua, u tu mám frontu aut jak prase, vichni čekají na díly NFP od slibotechy a furt nic :-((((
|
|
08.07.2016 05:09 -
|
2971392
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
to ví, je dovolenkove obdobie tak si hold musí počka. Ale neboj nič, Jarda minuly tydeň písal e u je to u kolegu (jeho nie mojho).
to ví, je dovolenkove obdobie tak si hold musí počka. Ale neboj nič, Jarda minuly tydeň písal e u je to u kolegu (jeho nie mojho:-d).
|
|
13.07.2016 22:01 -
|
2972915
|
|
PATaMAT
|
|
|
ALXi, omlouvám se za pokračování, ale rád bych tu veřejnou výzvu dotáhl do konce. Tak se tedy ptám, kdy bude dodána ta slíbená trubkohadice 4023 K9. Předem děkuji za odpověď.
ALXi, omlouvám se za pokračování, ale rád bych tu veřejnou výzvu dotáhl do konce. Tak se tedy ptám, kdy bude dodána ta slíbená trubkohadice 4023 K9. Předem děkuji za odpověď.
|
|
21.07.2016 22:22 -
|
2974442
|
|
PATaMAT
|
|
|
Hola hola, kde je ta slíbená hadice? Ryby uplavaly, je po dovolené, kolega co jí prej má je určo u doma, tak kde to vázne? Psal si, e díly na Xantii II nebí problém, psal si e díly NFP dokáe sehnat. Psal si e mi tu hadici číslo 4023 K9 koupí , tak kde to je
Hola hola, kde je ta slíbená hadice? Ryby uplavaly, je po dovolené, kolega co jí prej má je určo u doma, tak kde to vázne? Psal si, e díly na Xantii II nebí problém, psal si e díly NFP dokáe sehnat. Psal si e mi tu hadici číslo 4023 K9 koupí , tak kde to je ;-)
|
|
21.07.2016 23:20 -
|
2974468
|
|
jruze
|
|
|
PATaMAT napsal(a): Hola hola, kde je ta slíbená hadice? Ryby uplavaly, je po dovolené, kolega co jí prej má je určo u doma, tak kde to vázne? Psal si, e díly na Xantii II nebí problém, psal si e díly NFP dokáe sehnat. Psal si e mi tu hadici číslo 4023 K9 koupí , tak kde to je
Je na měsíc Albánii(udělali jsme si dva měsíce ,,prázdnin") - já to trochu poruuji,ale moc tomu nedávám.
Je na měsíc Albánii(udělali jsme si dva měsíce ,,prázdnin") - já to trochu poruuji,ale moc tomu nedávám.;-)
|
|
22.07.2016 08:50 -
|
2974541
|
|
PATaMAT
|
|
|
jruze napsal(a): Je na měsíc Albánii(udělali jsme si dva měsíce ,,prázdnin") - já to trochu poruuji,ale moc tomu nedávám.
Citroen je na měsíc v Albánii ??? Myslel sem, e zavolá do svého citroenu, objedná díl a druhý den to má doma. Takové pohádky, e díl má kolega, který právě odjel na měsíční dovolenou vykládej jinde. Předpokládám, e kolega se z Albánie u nevrátí
Citroen je na měsíc v Albánii ??? Myslel sem, e zavolá do svého citroenu, objedná díl a druhý den to má doma. Takové pohádky, e díl má kolega, který právě odjel na měsíční dovolenou vykládej jinde. Předpokládám, e kolega se z Albánie u nevrátí :-))))
|
|
22.07.2016 08:57 -
|
2974545
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Bez ohledu jestli ta hadice je nebo není, mám zkuenost, e takové nejnesmyslnějí výmluvy jsou větinou pravda, to prostě nevymyslí I kdy teda mám taky pochybnosti, o té hadici se bavíte někdy od poloviny června a pořád nic... Pak by bylo lepí přiznat pravdu a neposílat vechny kolegy do Albánie
Bez ohledu jestli ta hadice je nebo není, mám zkuenost, e takové nejnesmyslnějí výmluvy jsou větinou pravda, to prostě nevymyslí:-)))) I kdy teda mám taky pochybnosti, o té hadici se bavíte někdy od poloviny června a pořád nic... Pak by bylo lepí přiznat pravdu a neposílat vechny kolegy do Albánie:-))))
|
|
| |
|
|