| | |
21.05.2016 20:52 -
Re: Eolys - aditivum pro motory HDi s filtrem pevných částic FAP
|
2953060
|
|
citrus
|
Město: Trnava, Auto: Citroën C5 II 2.0i 16v SX | Počet příspěvků: 612 |
|
|
jruze:
To je neskutočne čo tu predvádza!!! Tebe u vadí aj keď sa nieko poďakuje Jumepovi.
Reaguje neskutočne povýenecky a arogantne a jedine o čo ti ide je sebe a kadému dokáza e si lepí ako Jumep.
V tej svojej nadutosti nevidí e si tu začal reagova na poďakovanie smerované na Jumepa (asi ti to vadilo). Stačilo aby a Jumep opravil e nádobka je 3 a nie 5l a u si mal zasa vodu na mlyn.
Kady sudny človek vidí e Jumep napíe fakty a svoj názor. Ty tu svoj názor (vačinou podloený vlastnymi siahodlhými teoriami) podkladá ako jedinu monu absolútnu pravdu. A má tolko drzosti e napíe: No prostě zase si dokázal e ,,má vdy pravdu a pokud jí nemá tak platí bod 1
Prestaň si u konečne honi ego a striehnu na kady Jumepov príspevok lebo tu len otravuje vzduch.
Prepáč e som ti to takto napísal ale mám pocit e ti to nedochádza a u ma nebaví číta tie tvoje vzlevy a zaručené pravdy
A tie tvoje kydy o ivnosti tak to je pod uroveň...
Ak a to poteí, omáčky vie písa lepie ako Jumep to musím uzna. Asi preto sa tak rád do neho púa.
Nechce sa mi veri čo sa s tebouu stalo
jruze:
To je neskutočne čo tu predvádza!!! Tebe u vadí aj keď sa nieko poďakuje Jumepovi.
Reaguje neskutočne povýenecky a arogantne a jedine o čo ti ide je sebe a kadému dokáza e si lepí ako Jumep.
V tej svojej nadutosti nevidí e si tu začal reagova na poďakovanie smerované na Jumepa (asi ti to vadilo). Stačilo aby a Jumep opravil e nádobka je 3 a nie 5l a u si mal zasa vodu na mlyn.
Kady sudny človek vidí e Jumep napíe fakty a svoj názor. Ty tu svoj názor (vačinou podloený vlastnymi siahodlhými teoriami) podkladá ako jedinu monu absolútnu pravdu. A má tolko drzosti e napíe: No prostě zase si dokázal e ,,má vdy pravdu a pokud jí nemá tak platí bod 1
Prestaň si u konečne honi ego a striehnu na kady Jumepov príspevok lebo tu len otravuje vzduch.
Prepáč e som ti to takto napísal ale mám pocit e ti to nedochádza a u ma nebaví číta tie tvoje vzlevy a zaručené pravdy
Ak a to poteí, omáčky vie písa lepie ako Jumep to musím uzna. Asi preto sa tak rád do neho púa.
Nechce sa mi veri čo sa s tebouu stalo:-((((
|
|
21.05.2016 22:20 -
Re: jruze
|
2953068
|
|
najk
|
Město: Děčín, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1537 |
|
|
citrus napsal(a): jruze:
:palec
|
|
21.05.2016 22:27 -
|
2953071
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
No to ví mistr musí mít vdy pravdu,horí je e někdy sám neví co říká.Jeden den je FAP podezřele čistý a vytváří se spekulace e místo vyčitění byl proraený a druhý den se člověk dozví jak moc byl zanesený cerinem.
Ale to u jsme si zvykli ,moc bych se do něj nenaváel nebo zase bude nějaká odezva,hlasování o jeho setrvání atd...
Nechme ho být,vdy ho to baví si pořád dokazovat jak je nejlepí,tak mu to přejme
:palec No to ví mistr musí mít vdy pravdu,horí je e někdy sám neví co říká.Jeden den je FAP podezřele čistý a vytváří se spekulace e místo vyčitění byl proraený a druhý den se člověk dozví jak moc byl zanesený cerinem.
Ale to u jsme si zvykli ,moc bych se do něj nenaváel nebo zase bude nějaká odezva,hlasování o jeho setrvání atd...
Nechme ho být,vdy ho to baví si pořád dokazovat jak je nejlepí,tak mu to přejme :-))
|
|
21.05.2016 23:07 -
|
2953078
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
HELLMUT napsal(a): No to ví mistr musí mít vdy pravdu,horí je e někdy sám neví co říká.Jeden den je FAP podezřele čistý a vytváří se spekulace e místo vyčitění byl proraený a druhý den se člověk dozví jak moc byl zanesený cerinem.
Nechme ho být,vdy ho to baví si pořád dokazovat jak je nejlepí,tak mu to přejme
Nojo, ale kdo to má číst a vydret?
Kdy pro Jardu je Jumep to samé co pro býka červený prapor.
Je to vidět, kdy někdo dá dotaz, Jumep odpoví, tak je to aspoň jedna stránka napadání a přesvědčování, jak nic nezná, mezi tím odborná přednáka, která je laikovi naprosto k ničemu, protoe nerozumí ani slovu, v mezičase se přejde kolik stojí kolení, různá tajemství, která nejsou zadarmo, rozumím e ho to něco stálo, ale buď poradit chci, udělám to, nebo nechci a jsem ticho, vdy tento klub je na tomto postaven, pokud chci placenou radu, mohu jet rovnou do servisu.
Jedna věc si myslím je jasná, s tímto chováním se na klubu asi přeít nedá moc dlouho, né e bych to někomu přál, ale jsou tu daná nějaká pravidla, která by se neměla překračovat.
Nojo, ale kdo to má číst a vydret? :-))
Kdy pro Jardu je Jumep to samé co pro býka červený prapor. :-((((
Je to vidět, kdy někdo dá dotaz, Jumep odpoví, tak je to aspoň jedna stránka napadání a přesvědčování, jak nic nezná, mezi tím odborná přednáka, která je laikovi naprosto k ničemu, protoe nerozumí ani slovu, v mezičase se přejde kolik stojí kolení, různá tajemství, která nejsou zadarmo, rozumím e ho to něco stálo, ale buď poradit chci, udělám to, nebo nechci a jsem ticho, vdy tento klub je na tomto postaven, pokud chci placenou radu, mohu jet rovnou do servisu. :nevim
Jedna věc si myslím je jasná, s tímto chováním se na klubu asi přeít nedá moc dlouho, né e bych to někomu přál, ale jsou tu daná nějaká pravidla, která by se neměla překračovat. ;-)
|
|
22.05.2016 00:01 -
|
2953081
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Je to jednoduché, Jumep stručně k věci napíe odpověď co si myslí a větinou to bývá pravda - nechapu jak to dělá, asi má křiálovou kouli a tam vidí ty nae mazlíky. Dodnes nepochopím jak jsem mu volal na Slovensko kdy jsem v Praze u Lidlu nemohl nastartovat dělnici. On mi řekl - otvor kapotu najdi konektor,odpoj ho a bude tam v jednom místě vypálený. Jak řekl jsem udělal a co myslíte? Měl ho tam . Přesně jak říkal to bylo. Bez keců, stručně a jasně! A to to auto nikdy před tim neviděl. Kadý se můe splést,nikdo není neomylný. Jene poslední dobou jsou z Radonic slyet jen útoky, potom pokusy o hloupé vtipy aby se to zahladilo. I kdy se prokae e se mýlí, nikdy to neuznává, jen to přejde a musí mit poslední slovo. Pořád mi hlava nebere proč. Dřív to tak nebývalo. Teď je to skoro denně.
Asi na něj má někdo patný vliv...
Je to jednoduché, Jumep stručně k věci napíe odpověď co si myslí a větinou to bývá pravda - nechapu jak to dělá, asi má křiálovou kouli a tam vidí ty nae mazlíky. Dodnes nepochopím jak jsem mu volal na Slovensko kdy jsem v Praze u Lidlu nemohl nastartovat dělnici. On mi řekl - otvor kapotu najdi konektor,odpoj ho a bude tam v jednom místě vypálený. Jak řekl jsem udělal a co myslíte? Měl ho tam :-d. Přesně jak říkal to bylo. Bez keců, stručně a jasně! A to to auto nikdy před tim neviděl. Kadý se můe splést,nikdo není neomylný. Jene poslední dobou jsou z Radonic slyet jen útoky, potom pokusy o hloupé vtipy aby se to zahladilo. I kdy se prokae e se mýlí, nikdy to neuznává, jen to přejde a musí mit poslední slovo. Pořád mi hlava nebere proč. Dřív to tak nebývalo. Teď je to skoro denně.
Asi na něj má někdo patný vliv...;-)
|
|
22.05.2016 02:20 -
|
2953090
|
|
jruze
|
|
|
To e mne opravil mi nevadí - nádobka je třílitrová- aditiva hlásí bylo dosaeno minimální hladiny (to je +- 0,5 a 0,75L ,,byla prázdná bezproblému se tam vlezlo 3L" A JUMEP MÁ PRAVDU JE - MENÍ NE NA STARÍCH TYPECH.(není to ironicky skutečně má pravdu)
Fakta jsem uváděl já podloené zprávy k danému typu aditiv které napsal Citroen(kydy o ivotnosti jsem jen citoval - napsal je výrobce),nevadí mi poděkování komukoli,mé irokosáhlé povídání je jen proto abych to vysvětlil, nebo uvádím vechny monosti kterými by to mohlo být (pokud se jedná o opravu),ego si honit nepotřebuji.
Helmut: není nic nového - to se u řeilo a pokud to zase připomína a leí ti to v aludku stále platí má nabídka.A ke konektoru?nato nepotřebuje kouli - jetě ti měl-nebo mohl říct e má proklemovat s pinem vedle aby se ti to u nestalo(čerpadlo má moc velký odběr proto se to proklemovává )
Zdenda: trochu jsem to nepochopil. - číst mé dlouhé přízpěvky nemusí dají se přeskočit,Jumep pro mne není červený hadr to spí já pro x členů,neřekl jsem e Jumep nic nezná , odborná přednáka? to aby to laik pochopil,to e mne to něco stálo abych mohl poradit(od schemat atd..)?? radím protoe chci,nikdy jsem si neřekl o korunu a jsem i proti tomu - napsal jsi to tak e jsem chtěl-chci něco za rady to jsi myslel váně?(OK Citroen chce za přístup do dat za rok +-3000euro , nebo se to dá sehnat +- 10000,- je to pro vás reálné se sloit? nebo není ádný problém pro nikoho -na citroenservice jste téměř vichni- zapla si třeba 10euro to je tuím na den a můe se podívat na co chce- na jakákoli schémata atd.. - stahnout ti nepůjdou mají to blokované) a jestli se dá přeít na tomto clubu - nevím o tom nerozhoduji (neumřu bez něj,ale bude mi smutno jestli jen mně to nevím) a pravidla si myslím nepřekračuji nebo jen výjmečně.
A Jumep-Já ?? Není pro mne konkurence - kdy u tak jen kvůli vzdálenosti,vadí mi jen to e si hraje na nejchytřejího a nikdo jiný nemá pravdu,poslední slovo mít nemusím a jestli někomu vadí e ho opravuji kdy napíe nesmysl a nebo polopravdu a já to upřesním-opravím? - stačí říct a nebo dát do pravidel.
Tentokrát to vyvolalo aditivum - to e výrobce začal pouívat několik typů aditiv a upřesnil detaily ? to vás jako uivatele opravdu nemusí zajímat,ale opravce by mělo a pokud o tom neví a já ho upozarním(opravím)? řeilo se to v technické části fóra a opravce by měl vědět e samostatná aditivační jednotka má konfiguraci(r.v. 2002)kdy se přelo na druhou generaci aditiv a kdy se přecházelo na třetí generaci tak v přelomu samostatných a integrovaných také právě z důvodu těchto úprav , u integrovaných se to dělá přímo v ECU a dálkově přes jejich servr a to by mělo opravce zajímat a né tvrdit co tvrdí (e o tom auto neví-ano neví musí se mu to říct a opravci také) jinak by to nemělo víznam toto aditivum vyvíjet .
A máte pravdu proč si mám dělat zle? vdy je to jedno není to mé auto,nedělám tu opravu já,neignoruji informace výrobce - prostě nic mi do toho vlastně není - výrobce a já jsme idioti.
Omlouvám se za romám - zdendo nečti to!!
To e mne opravil mi nevadí - nádobka je třílitrová- aditiva hlásí bylo dosaeno minimální hladiny (to je +- 0,5 a 0,75L ,,byla prázdná bezproblému se tam vlezlo 3L" A JUMEP MÁ PRAVDU JE - MENÍ NE NA STARÍCH TYPECH.(není to ironicky skutečně má pravdu)
Fakta jsem uváděl já podloené zprávy k danému typu aditiv které napsal Citroen(kydy o ivotnosti jsem jen citoval - napsal je výrobce),nevadí mi poděkování komukoli,mé irokosáhlé povídání je jen proto abych to vysvětlil, nebo uvádím vechny monosti kterými by to mohlo být (pokud se jedná o opravu),ego si honit nepotřebuji.
Helmut: není nic nového - to se u řeilo a pokud to zase připomína a leí ti to v aludku stále platí má nabídka.A ke konektoru?nato nepotřebuje kouli - jetě ti měl-nebo mohl říct e má proklemovat s pinem vedle aby se ti to u nestalo(čerpadlo má moc velký odběr proto se to proklemovává )
Zdenda: trochu jsem to nepochopil. - číst mé dlouhé přízpěvky nemusí dají se přeskočit,Jumep pro mne není červený hadr to spí já pro x členů,neřekl jsem e Jumep nic nezná , odborná přednáka? to aby to laik pochopil,to e mne to něco stálo abych mohl poradit(od schemat atd..)?? radím protoe chci,nikdy jsem si neřekl o korunu a jsem i proti tomu - napsal jsi to tak e jsem chtěl-chci něco za rady to jsi myslel váně?(OK Citroen chce za přístup do dat za rok +-3000euro , nebo se to dá sehnat +- 10000,- je to pro vás reálné se sloit? nebo není ádný problém pro nikoho -na citroenservice jste téměř vichni- zapla si třeba 10euro to je tuím na den a můe se podívat na co chce- na jakákoli schémata atd.. - stahnout ti nepůjdou mají to blokované) a jestli se dá přeít na tomto clubu - nevím o tom nerozhoduji (neumřu bez něj,ale bude mi smutno jestli jen mně to nevím) a pravidla si myslím nepřekračuji nebo jen výjmečně.
A Jumep-Já ?? Není pro mne konkurence - kdy u tak jen kvůli vzdálenosti,vadí mi jen to e si hraje na nejchytřejího a nikdo jiný nemá pravdu,poslední slovo mít nemusím a jestli někomu vadí e ho opravuji kdy napíe nesmysl a nebo polopravdu a já to upřesním-opravím? - stačí říct a nebo dát do pravidel.
Tentokrát to vyvolalo aditivum - to e výrobce začal pouívat několik typů aditiv a upřesnil detaily ? to vás jako uivatele opravdu nemusí zajímat,ale opravce by mělo a pokud o tom neví a já ho upozarním(opravím)? řeilo se to v technické části fóra a opravce by měl vědět e samostatná aditivační jednotka má konfiguraci(r.v. 2002)kdy se přelo na druhou generaci aditiv a kdy se přecházelo na třetí generaci tak v přelomu samostatných a integrovaných také právě z důvodu těchto úprav , u integrovaných se to dělá přímo v ECU a dálkově přes jejich servr a to by mělo opravce zajímat a né tvrdit co tvrdí (e o tom auto neví-ano neví musí se mu to říct a opravci také) jinak by to nemělo víznam toto aditivum vyvíjet .
A máte pravdu proč si mám dělat zle? vdy je to jedno není to mé auto,nedělám tu opravu já,neignoruji informace výrobce - prostě nic mi do toho vlastně není - výrobce a já jsme idioti.
Omlouvám se za romám - zdendo nečti to!!
|
|
22.05.2016 07:57 -
|
2953099
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Jardo, tys to vůbec nepochopil, nikde jsem nenapsal, e píe DLOUHÉ romány, já tady čtu vechno, odborné přednáky, dalí věc, neumim posoudit, jestli má pravdu, ale jedno vím jistě, větině lidí (laikům) to nic neřekne, akorát zamotá hlavu, kdy něco potřebuju vědět, zeptám se tady, ale odpověď kolik stojí placená sluba nebo kolení mne v mém problému nepomůe, o přeití na klubu já nerozhoduji, byl to pouze můj názor na tvůj postoj v odpovědích.
Celé to je pouze v chování, v tvých odpovědích vůči Jumepovi ta rivalita a shazování je cítit skoro v kadém tvém příspěvku, vyjádřilo se tu víc lidí ne jenom moje maličkost, kdy s ním nesouhlasí, proč to nenapíe ve ví slunosti - myslím e nemá pravdu, mám jiné informace nebo něco v podobném stylu, vdy kadý se můe přece mýlit, nejsme stroje, kdybys to napsal takto, kadý pochopí a byl by klid, ale ty ne, raději chce vidět ivnosák, doporučuje mu kolení, dost často ho celkem nekompromisně shazuje a toto chování nedělá dobrou krev jak klubu, tak i mezi manaftem.
Jak jsem psal, je to pouze můj názor jak to vidim já, také se omlouvám za dlouhý román.
Jardo, tys to vůbec nepochopil, nikde jsem nenapsal, e píe DLOUHÉ romány, já tady čtu vechno, odborné přednáky, dalí věc, neumim posoudit, jestli má pravdu, ale jedno vím jistě, větině lidí (laikům) to nic neřekne, akorát zamotá hlavu, kdy něco potřebuju vědět, zeptám se tady, ale odpověď kolik stojí placená sluba nebo kolení mne v mém problému nepomůe, o přeití na klubu já nerozhoduji, byl to pouze můj názor na tvůj postoj v odpovědích. ;-)
Celé to je pouze v chování, v tvých odpovědích vůči Jumepovi ta rivalita a shazování je cítit skoro v kadém tvém příspěvku, vyjádřilo se tu víc lidí ne jenom moje maličkost, kdy s ním nesouhlasí, proč to nenapíe ve ví slunosti - myslím e nemá pravdu, mám jiné informace nebo něco v podobném stylu, vdy kadý se můe přece mýlit, nejsme stroje, kdybys to napsal takto, kadý pochopí a byl by klid, ale ty ne, raději chce vidět ivnosák, doporučuje mu kolení, dost často ho celkem nekompromisně shazuje a toto chování nedělá dobrou krev jak klubu, tak i mezi manaftem. ;-)
Jak jsem psal, je to pouze můj názor jak to vidim já, také se omlouvám za dlouhý román. ;-)
|
|
22.05.2016 09:41 -
|
2953158
|
|
jruze
|
|
|
63zdenda napsal(a): Jardo, tys to vůbec nepochopil, nikde jsem nenapsal, e píe DLOUHÉ romány, já tady čtu vechno, odborné přednáky, dalí věc, neumim posoudit, jestli má pravdu, ale jedno vím jistě, větině lidí (laikům) to nic neřekne, akorát zamotá hlavu, kdy něco potřebuju vědět, zeptám se tady, ale odpověď kolik stojí placená sluba nebo kolení mne v mém problému nepomůe, o přeití na klubu já nerozhoduji, byl to pouze můj názor na tvůj postoj v odpovědích.
Celé to je pouze v chování, v tvých odpovědích vůči Jumepovi ta rivalita a shazování je cítit skoro v kadém tvém příspěvku, vyjádřilo se tu víc lidí ne jenom moje maličkost, kdy s ním nesouhlasí, proč to nenapíe ve ví slunosti - myslím e nemá pravdu, mám jiné informace nebo něco v podobném stylu, vdy kadý se můe přece mýlit, nejsme stroje, kdybys to napsal takto, kadý pochopí a byl by klid, ale ty ne, raději chce vidět ivnosák, doporučuje mu kolení, dost často ho celkem nekompromisně shazuje a toto chování nedělá dobrou krev jak klubu, tak i mezi manaftem.
Jak jsem psal, je to pouze můj názor jak to vidim já, také se omlouvám za dlouhý román.
Má pravdu nenapsal ale já si to tak vysvětlil-take se ti omlouvám ,kolení jsem mu doporučil aby mu potvrdili to co napsali k aditivu(je logické e pokud bylo 3L na 120 a teď je na 200 tak asi to tam ,,kape" po meních dávkách - to snad pochopí i laik (odbornějí podání bylo proněj),ivnosák?? no protoe si myslím e ho nemá.
A má pravdu xx lidí kteří u nejsou na clubu,nebo sem raději nechodí mi říkají proč radí otočí se to proti tobě víc v SZ to sem napsat nemohu.
Má pravdu nenapsal ale já si to tak vysvětlil-take se ti omlouvám ,kolení jsem mu doporučil aby mu potvrdili to co napsali k aditivu(je logické e pokud bylo 3L na 120 a teď je na 200 tak asi to tam ,,kape" po meních dávkách - to snad pochopí i laik (odbornějí podání bylo proněj),ivnosák?? no protoe si myslím e ho nemá.
A má pravdu xx lidí kteří u nejsou na clubu,nebo sem raději nechodí mi říkají proč radí otočí se to proti tobě víc v SZ to sem napsat nemohu.;-)
|
|
22.05.2016 10:21 -
|
2953183
|
|
citrus
|
|
|
Jardo, neviem či si pamatá ale ja som bol jeden z mála kto ti napísal aj nepríjemnu pravdu ale nakoniec som sa a tu zastal. U ale pre klub prestáva by prínosom, skor naopak.
Take narovinu, Jumep napísal fakt: nie 5 ale 3L nijake zbytočne pi..oviny. Samozrejme nejako si vtedy zabudol napisa e: sorry ma pravdu.
Nie, ty namiesto toho tu začne splietat dve na tri o náplnach a spotrebách 1,6HDI proste veto na čo sa nikto nepýtal. Zmes faktov, ironickych naráok, vlastnych teorii spravne namieane tak aby ti to vyhovovalo. Učel? Čo najviac rozvíri hladinu a čo najviac zahmlieva.
To e Jumep pre teba neni konkurencia a e si sa pasoval do role Hžadača pravdy len z lásky k blínemu je je zasa len vást. Neverí tomu ale snai sa tu vetkych o tom presvedči.
Napáda Jumepa len aby si ukázal aky si macher a dúfa e s tym raz sekne a prestane prispieva (potom sa ti vetci poďakujeme). Potom bude moc konečne písa u len: přijeď, Prijedem s naí pojizdnou dílnou... a nikto ti to nebude kazi radami zadarmo. Popri tom ani pocit e si lepí ne Jumep neni na zahodenie.
K silnejím jedincom si toto nedovoli aj ked vie e má pravdu, radej napíe: ano, ma pravdu ale auto nejelo jak malo...
e on sa hra na najchytrejieho??? Smejem sa hlasno ako sa to hovorí?? Zlodej kričí chytajte zlodeja
A z tvojich nezmyslov sa dá tie celkom pekna hitparáda zostavi
Jardo, auta vie opravova lepie ako ja ale psycholog som lepí ja. Samozrejme diplom z psychlogie nemam. To len aby si zasa chcel aby som tu zavesil diplom
Jardo, neviem či si pamatá ale ja som bol jeden z mála kto ti napísal aj nepríjemnu pravdu ale nakoniec som sa a tu zastal. U ale pre klub prestáva by prínosom, skor naopak.
Take narovinu, Jumep napísal fakt: nie 5 ale 3L nijake zbytočne pi..oviny. Samozrejme nejako si vtedy zabudol napisa e: sorry ma pravdu.
Nie, ty namiesto toho tu začne splietat dve na tri o náplnach a spotrebách 1,6HDI proste veto na čo sa nikto nepýtal. Zmes faktov, ironickych naráok, vlastnych teorii spravne namieane tak aby ti to vyhovovalo. Učel? Čo najviac rozvíri hladinu a čo najviac zahmlieva.
To e Jumep pre teba neni konkurencia a e si sa pasoval do role Hžadača pravdy len z lásky k blínemu je je zasa len vást. Neverí tomu ale snai sa tu vetkych o tom presvedči.
Napáda Jumepa len aby si ukázal aky si macher a dúfa e s tym raz sekne a prestane prispieva (potom sa ti vetci poďakujeme). Potom bude moc konečne písa u len: přijeď, Prijedem s naí pojizdnou dílnou... a nikto ti to nebude kazi radami zadarmo. Popri tom ani pocit e si lepí ne Jumep neni na zahodenie.
K silnejím jedincom si toto nedovoli aj ked vie e má pravdu, radej napíe: ano, ma pravdu ale auto nejelo jak malo...
e on sa hra na najchytrejieho??? Smejem sa hlasno ako sa to hovorí?? Zlodej kričí chytajte zlodeja :-d
A z tvojich nezmyslov sa dá tie celkom pekna hitparáda zostavi :-))))
Jardo, auta vie opravova lepie ako ja ale psycholog som lepí ja. Samozrejme diplom z psychlogie nemam. To len aby si zasa chcel aby som tu zavesil diplom
:-)))):-))))
|
|
22.05.2016 11:40 -
|
2953254
|
|
jruze
|
|
|
citrus napsal(a): U som čakal e to Jarda spochybní e ti to opravil cez telefon a zadarmo
Ale aspon prilo vysvetlenie aby kady vedel e on by to zvládol tie.
Nenaříkám co mě zdokonalování stálo jen e by to občas někomu nekodilo a jestli bych to zvládl já ? - zvládl by to i Helmut sám protoe zrovna toto se tu řeilo nesčetněkrát (první otázka je ,,nepíe to imo off druhá zapne klíček slyí čerpadlo ? - to jsme jak já tak Jumep zde uváděli oba 1000x a jetě jeden dotaz má tam naftu) - potom u to bývá na diag.Tohle by si měl uloit v hlavě kadý na to nepotřebuje mít téměř ádné znalosti kde to hledat?to se tu také mnohokrát uvádělo a myslím e jsou k tomu i obrázky myslím od nás obou.
Já dělám práci jak nejlépe umím vdy a (raději to sem nedám) - stačí takto ,,jefrej" jestli sem někdy zavítá mohl by potvrdit - třeba spodní čep na silikon + tepelný kryt čepu na silikon nebo lepidlo na okna - kdo to dělal se nepřizná(to se zapeče a povolit to je lahůdka), udělané jen jedno rameno , Darji auto a loiska v ramenech atd...
A k Helmutovi? já bych tam jel a stáh bych ho alespoň o 5000,- A to je snad normální ale to bych se zase vychloubal - e jsem nejel třeba do HR s jiným ventilátorem a nestáhl jsem ho aspoň o dvacítku za cestu a opravu, dalí případy kdy odtamtud členové dojeli v poho a domů - ono se to tu moc neuvádí - není potřeba asi oba neradíme aby nás tady kvůli tomu vynáel do nebe - děláme to oba a nezitně.Budu muset asi upozornit e poradím pomůu jen pokud to hodí na fórum .Ja je to tu zase.
Nenaříkám co mě zdokonalování stálo jen e by to občas někomu nekodilo a jestli bych to zvládl já ? - zvládl by to i Helmut sám protoe zrovna toto se tu řeilo nesčetněkrát (první otázka je ,,nepíe to imo off druhá zapne klíček slyí čerpadlo ? - to jsme jak já tak Jumep zde uváděli oba 1000x a jetě jeden dotaz má tam naftu) - potom u to bývá na diag.Tohle by si měl uloit v hlavě kadý na to nepotřebuje mít téměř ádné znalosti kde to hledat?to se tu také mnohokrát uvádělo a myslím e jsou k tomu i obrázky myslím od nás obou.
Já dělám práci jak nejlépe umím vdy a (raději to sem nedám) - stačí takto ,,jefrej" jestli sem někdy zavítá mohl by potvrdit - třeba spodní čep na silikon + tepelný kryt čepu na silikon nebo lepidlo na okna - kdo to dělal se nepřizná(to se zapeče a povolit to je lahůdka), udělané jen jedno rameno , Darji auto a loiska v ramenech atd...
A k Helmutovi? já bych tam jel a stáh bych ho alespoň o 5000,-:-p A to je snad normální ale to bych se zase vychloubal - e jsem nejel třeba do HR s jiným ventilátorem a nestáhl jsem ho aspoň o dvacítku za cestu a opravu, dalí případy kdy odtamtud členové dojeli v poho a domů - ono se to tu moc neuvádí - není potřeba asi oba neradíme aby nás tady kvůli tomu vynáel do nebe - děláme to oba a nezitně.Budu muset asi upozornit e poradím pomůu jen pokud to hodí na fórum .Ja je to tu zase.
|
|
22.05.2016 16:38 -
|
2953354
|
|
citrus
|
|
|
reaguje na nepodstatny príspevok "rýpnutie" podstatne veci som napisal vyie
Neviem ako si priiel eby ten niekto potreboval kolenie. Svoju robotu si robi dobre a e on o koze a ty furt o voze asi kolenie nespraví
Verím, e by si to zvladol aj ty, ja len e si musel vysla plebsu signal e tu je ete jeden fachman aby si nahodou Jumep neurval vetku slávu.
e si nechá za robotu zaplati je uplne vporiadku. Či nezitne poradí je na tebe ale je to normálne lebo klub je aj o tom.
Neakceptovatelny je sposob tvojho konkurenčneho boja a hladkanie si ega. Ako písali viacerí, dennodene spochybnovanie, zhadzovanie, povýenecké reakcie.
reaguje na nepodstatny príspevok "rýpnutie" ;-) podstatne veci som napisal vyie
Neviem ako si priiel eby ten niekto potreboval kolenie. Svoju robotu si robi dobre a e on o koze a ty furt o voze asi kolenie nespraví
Verím, e by si to zvladol aj ty, ja len e si musel vysla plebsu signal e tu je ete jeden fachman aby si nahodou Jumep neurval vetku slávu.;-)
e si nechá za robotu zaplati je uplne vporiadku. Či nezitne poradí je na tebe ale je to normálne lebo klub je aj o tom.
Neakceptovatelny je sposob tvojho konkurenčneho boja a hladkanie si ega. Ako písali viacerí, dennodene spochybnovanie, zhadzovanie, povýenecké reakcie.
|
|
22.05.2016 16:53 -
|
2953356
|
|
jruze
|
|
|
citrus napsal(a): reaguje na nepodstatny príspevok "rýpnutie" podstatne veci som napisal vyie
Verím, e by si to zvladol aj ty, ja len e si musel vysla plebsu signal e tu je ete jeden fachman aby si nahodou Jumep neurval vetku slávu.
Je načase přestat reagovat na provokace - jste nejlepí máte pravdu ve vem - já neumím číst (psát ano) Za mně - přestávám reagovat abych uetřil alxovi práci
Je načase přestat reagovat na provokace - jste nejlepí máte pravdu ve vem - já neumím číst (psát ano) Za mně - přestávám reagovat abych uetřil alxovi práci :palec
:palec
|
|
22.05.2016 16:54 -
|
2953357
|
|
63zdenda
|
|
|
Já si myslím, e ve podstatné u rečeno bylo, tak bych to nechal spát, je zbytečné do toho rýpat víc, ne je zdrávo.
Aby se tu zase nerozproudila několikadenní diskuze plná emocí, výhruek a napadání, přeci jenom jsem starí člověk a mám rád své srdíčko a klid.
Já si myslím, e ve podstatné u rečeno bylo, tak bych to nechal spát, je zbytečné do toho rýpat víc, ne je zdrávo. ;-)
Aby se tu zase nerozproudila několikadenní diskuze plná emocí, výhruek a napadání, přeci jenom jsem starí člověk a mám rád své srdíčko a klid. :-d :-))))
|
|
23.05.2016 17:44 -
|
2954015
|
|
autocross
|
Město: Bystřice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Kolik vám je let?
Kolik vám je let? :-))))
|
|
23.05.2016 20:11 -
|
2954180
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Tvl, tak starej a jetě nemá rozum?
Tvl, tak starej a jetě nemá rozum? :-o
:-p
|
|
| |
|
|