| | |
28.10.2020 10:42 -
Re: jruze
|
3288532
|
|
Rio11
|
Město: Domalice, Auto: Citroën C5 I 2.0i 16v X Break | Počet příspěvků: 578 |
|
|
To e je to pojiovnou odhadnuté na totálku neznamená e to nemůu opravit a jezdit s tím dál.
To e je to pojiovnou odhadnuté na totálku neznamená e to nemůu opravit a jezdit s tím dál.
|
|
28.10.2020 11:35 -
|
3288538
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Rio- protoe jsem blbej, důvěřivej a hlavně jsem potřeboval hned jezdit, kdy bylo ve ok, dopadlo to jak to dopadlo.
Jardo, uf, fotky neprohlíí a přitom je tam ve jasné, u neví co, tak zase jde na řadu moje biturbo, odjel jsi x km domů a telefonem potvrdil ve ok i motor krásně jede, najednou ti auto plave, tak jezdi střízlivý, co napsat jiného, najednou bude dělat celej podvozek, dám ti smělou otázku, kdy je ve v háji, jak píe, čoveče jak jsi mohl projít technickou, stejně jako s tím dvoulitrem, není to divný, neprotiřečí si a je ve opravdu tak křiálové?
Ohledně té spotřeby na tvém, kdo tě zná, ví přesně, e ty za 5,5 l nikdy z ádným autem jezdit nemůe, ale u tvého moná ano, u jsem to tady jednou psal, bylo najeto 600km, ručička na palivoměru se blíila ke čtvrtce, palubák ukazoval krásných 5,9l, zajel jsem k benzíně, natankoval vervu, jinám a jinou naftu u 6 let netankuju, a natankoval 49l, spočítej si to, pomohu ti, spotřeba je 8,16 , jak je to moné, kde je chyba, v čem se to dá seřídit?
U biturba jsem byl na spotřebě 5,7l, jsou na to svědci, dokonce i na jednom srazu, kolik ti ta spotřeba ukazuje teď?
Dalí věc, to křídlo jsi slíbyl z mého biturbá DÁT, jako spoustu dalích věcí, e bude stejně kupovat dveře jiné, fakt nemá cenu se vyjadřovat k tomu co tady píe, kdy u neví, hodí to zase na moje biturbo, fakt píe k věci, na klub jsem hodil tento problém pouze z těch důvodů, e tvůj postoj k věci po telefonu byl zcela odmítavý a po tom co jsi chtěl zaplatit jetě technickou na biturbu a začal jsi započítávat věci, které jsi slíbyl dát, tak jsem se chtěl s ostatními podělit o tuto zkuenost, vdy přece komu věřit víc, ne mistru servisáku, který vechno umí, zná a na ve příde, hlavně aby ostatní se nepokoueli vrtat se v autě, kdy tomu nerozumí.
A já blahový jsem věřil tomu, e by jsi nikdy ádný podraz neudělal, e je ve ok a a na pár drobností budu jenom jezdit, to jsem ale vůl e?
Rio- protoe jsem blbej, důvěřivej a hlavně jsem potřeboval hned jezdit, kdy bylo ve ok, dopadlo to jak to dopadlo.
Jardo, uf, fotky neprohlíí a přitom je tam ve jasné, u neví co, tak zase jde na řadu moje biturbo, odjel jsi x km domů a telefonem potvrdil ve ok i motor krásně jede, najednou ti auto plave, tak jezdi střízlivý, co napsat jiného, najednou bude dělat celej podvozek, dám ti smělou otázku, kdy je ve v háji, jak píe, čoveče jak jsi mohl projít technickou, stejně jako s tím dvoulitrem, není to divný, neprotiřečí si a je ve opravdu tak křiálové? :nevim
Ohledně té spotřeby na tvém, kdo tě zná, ví přesně, e ty za 5,5 l nikdy z ádným autem jezdit nemůe, ale u tvého moná ano, u jsem to tady jednou psal, bylo najeto 600km, ručička na palivoměru se blíila ke čtvrtce, palubák ukazoval krásných 5,9l, zajel jsem k benzíně, natankoval vervu, jinám a jinou naftu u 6 let netankuju, a natankoval 49l, spočítej si to, pomohu ti, spotřeba je 8,16 :-o, jak je to moné, kde je chyba, v čem se to dá seřídit?
U biturba jsem byl na spotřebě 5,7l, jsou na to svědci, dokonce i na jednom srazu, kolik ti ta spotřeba ukazuje teď?
Dalí věc, to křídlo jsi slíbyl z mého biturbá DÁT, jako spoustu dalích věcí, e bude stejně kupovat dveře jiné, fakt nemá cenu se vyjadřovat k tomu co tady píe, kdy u neví, hodí to zase na moje biturbo, fakt píe k věci, na klub jsem hodil tento problém pouze z těch důvodů, e tvůj postoj k věci po telefonu byl zcela odmítavý a po tom co jsi chtěl zaplatit jetě technickou na biturbu a začal jsi započítávat věci, které jsi slíbyl dát, tak jsem se chtěl s ostatními podělit o tuto zkuenost, vdy přece komu věřit víc, ne mistru servisáku, který vechno umí, zná a na ve příde, hlavně aby ostatní se nepokoueli vrtat se v autě, kdy tomu nerozumí. :palec
A já blahový jsem věřil tomu, e by jsi nikdy ádný podraz neudělal, e je ve ok a a na pár drobností budu jenom jezdit, to jsem ale vůl e?
|
|
28.10.2020 14:44 -
|
3288572
|
|
Matijaz
|
Město: Praha 5, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Prahu za 5,5?? Tak jetě tu o Červený Karkulce! Tu mám taky rád.
Prahu za 5,5?? Tak jetě tu o Červený Karkulce! Tu mám taky rád. :-)
|
|
29.10.2020 20:36 -
|
3288723
|
|
krocan
|
Město: Fryčovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi Exlusive Break | Počet příspěvků: 216 |
|
|
Dělá si srandu, napi kolik kilometrů jsi jel na laně.
Dělá si srandu, napi kolik kilometrů jsi jel na laně.:-)
|
|
30.10.2020 00:03 -
|
3288739
|
|
VB.
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) | Počet příspěvků: 37 |
|
|
U ste jak ty kodovkáři. Já 2.0i automat po Praze 10,5 a je mi to úplně jedno
U ste jak ty kodovkáři. Já 2.0i automat po Praze 10,5 a je mi to úplně jedno:-d
|
|
30.10.2020 18:29 -
|
3288798
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Pár fotek RT4, ten větrák byl mení kapacity, meměl tam co dělat, vůbec se tam prý vyřádil nějaký odborník.
Pár fotek RT4, ten větrák byl mení kapacity, meměl tam co dělat, vůbec se tam prý vyřádil nějaký odborník.
Přílohy: 1 (2).jpg ( 27344b ) - 2 (2).jpg ( 20145b ) - 3 (2).jpg ( 62232b ) - |
|
30.10.2020 19:12 -
|
3288833
|
|
63zdenda
|
|
|
Jardo co se čílí, nikde jsem nepsal, e jsi byl tím odborníkem ty, tvoje vědomosti tam nesahají, jenom kdy jsem nedávno psal, e umřela RT4, tak jsem dal fotky co se stalo, ty musí mít vdycky poslední slovo.
Připadá mi to jak měření přirození, hehe, moc toho tam nevidím, ale zas na totálku to jde né, hele, já ti polu kotouče z toho tvého i s destičkama a tepelným títem, na fotkách jsou lepí né, pokud vím, tady jsi to psal, dveře jsi srovnal a do týdne, nebo kousek dýl jsi jezdil, ale fakt nemá cenu se u k tomuto vyjadřovat, ja sem dal fotky RT4 a ty tady probírá vechno moný, kdyby se cokoli stalo po půl roce jedění, neřeknu půl slova, ale hned po koupi se vechno sype, za to já přece nemůu, já jsem pouze najezdil párset km, říkat si můe u co chce, já si myslím, e jsem u také napsal ve a nic dalího se nepokálí.
Jardo co se čílí, nikde jsem nepsal, e jsi byl tím odborníkem ty, tvoje vědomosti tam nesahají, jenom kdy jsem nedávno psal, e umřela RT4, tak jsem dal fotky co se stalo, ty musí mít vdycky poslední slovo. :nevim
Připadá mi to jak měření přirození, hehe, moc toho tam nevidím, ale zas na totálku to jde né, hele, já ti polu kotouče z toho tvého i s destičkama a tepelným títem, na fotkách jsou lepí né, pokud vím, tady jsi to psal, dveře jsi srovnal a do týdne, nebo kousek dýl jsi jezdil, ale fakt nemá cenu se u k tomuto vyjadřovat, ja sem dal fotky RT4 a ty tady probírá vechno moný, kdyby se cokoli stalo po půl roce jedění, neřeknu půl slova, ale hned po koupi se vechno sype, za to já přece nemůu, já jsem pouze najezdil párset km, říkat si můe u co chce, já si myslím, e jsem u také napsal ve a nic dalího se nepokálí.
|
|
| |
|
|