| | |
24.12.2016 20:33 -
Re: Muzika, koncerty, ukázky a pokec.
|
3023076
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Vilous - blazní? Já nejdu na Depeche Mode,nejdu na RAMMSTEIN protoe nemám rád velké koncerty. A půjdu na Deep Purple? Leda e by mi někdo dal akreditaci na vstup zdarma,pak bych el protoe bych si pak nemusel celý koncert vyčítat e jsem za to mačkat se 3 hodiny v davu,vidět nějaké miniaturní figurky ze vzdálenosti 60m a více,platil drahý lístek,to poro mě fakt není. Já jsem návtěvník klubových akcí a prostorů jako Palác Akropolis,Rock cafe,Lucerna music bar,ROXY,Nová Chmelnice atd. S interpretem se potkám na baru a můeme hodit řeč nebo se spolu vyfotit. Za jednu Megaakci kam chodí davy mám já 3 koncerty pro fajnmekry.
Momentálně probíhá megatěení se na 13.1. Na Chmelnici bude velká událost moje oblíbené "zlé dcery" z Deutchlandu. .link.
Ps při ivém vystoupení ty izolepy nejsou...
Předtím 5.1. jetě musím jít plivnout na hrob Vanesse .link.
Vilous - blazní? Já nejdu na Depeche Mode,nejdu na RAMMSTEIN protoe nemám rád velké koncerty. A půjdu na Deep Purple? Leda e by mi někdo dal akreditaci na vstup zdarma,pak bych el protoe bych si pak nemusel celý koncert vyčítat e jsem za to mačkat se 3 hodiny v davu,vidět nějaké miniaturní figurky ze vzdálenosti 60m a více,platil drahý lístek,to poro mě fakt není. Já jsem návtěvník klubových akcí a prostorů jako Palác Akropolis,Rock cafe,Lucerna music bar,ROXY,Nová Chmelnice atd. S interpretem se potkám na baru a můeme hodit řeč nebo se spolu vyfotit. Za jednu Megaakci kam chodí davy mám já 3 koncerty pro fajnmekry.
Momentálně probíhá megatěení se na 13.1. Na Chmelnici bude velká událost moje oblíbené "zlé dcery" z Deutchlandu. https://www.youtube.com/watch?v=d8mlKehOHqE
Ps při ivém vystoupení ty izolepy nejsou...;-)
Předtím 5.1. jetě musím jít plivnout na hrob Vanesse http://www.sanctuary.cz/13762-vanessa-naplanovala-rozluckovy-koncert-zacatek-pristiho-roku
|
|
25.12.2016 09:15 -
|
3023110
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
No je to tvoje volba. Ale ty opravdu velké hvězdy v klubu neuvidí. Zkus si pozvat Deep Purple k sobě na chalupu
A v klubu se často tísní mnohem více ne na sedačkách v moderních halách.
Jinak dvě zkuenosti - Slade v Lucerně na plechových idlích byl totální omyl pořadatelů. Ta hudba tak svádí podupávat e to mělo být na stojáka. Nakonec lidi stejně vstali, zatlačili sedačky a trsali ve stoje.
Prý nejznámějí kapela světa je Marron 5. Jetě nedávno jsem nevěděl, e existují. Ale fakt mají i přes miliardu zhlédnutí u klipu, co evroptí umělci o dva řády méně. Měl jsem na ně free vstup v Los Angeles 19.11. a poslouchat se to dalo, ale moje parketa to není. Prostě se zavřel South Boulevard, na jednom konci se udělalo podium a trsali lidi z celého světa.
No je to tvoje volba. Ale ty opravdu velké hvězdy v klubu neuvidí. Zkus si pozvat Deep Purple k sobě na chalupu :-)
A v klubu se často tísní mnohem více ne na sedačkách v moderních halách.
Jinak dvě zkuenosti - Slade v Lucerně na plechových idlích byl totální omyl pořadatelů. Ta hudba tak svádí podupávat e to mělo být na stojáka. Nakonec lidi stejně vstali, zatlačili sedačky a trsali ve stoje.
Prý nejznámějí kapela světa je Marron 5. Jetě nedávno jsem nevěděl, e existují. Ale fakt mají i přes miliardu zhlédnutí u klipu, co evroptí umělci o dva řády méně. Měl jsem na ně free vstup v Los Angeles 19.11. a poslouchat se to dalo, ale moje parketa to není. Prostě se zavřel South Boulevard, na jednom konci se udělalo podium a trsali lidi z celého světa.
|
|
25.12.2016 09:52 -
|
3023116
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
.link.
https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/424598-u-soci-se-zritilo-do-more-letadlo-s-91-pasazery-na-palube-byl-i-pevecky-soubor-alexandrovci.html
|
|
25.12.2016 10:11 -
|
3023117
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Vilous,i velké hvězdy hrají v malých prostorách ale zálei jakého anru to jsou hvězdy
Je jasný e Madona v Lucerna baru asi nevystoupí ale na tu bych stejně neel.
Natěstí se věnuji ánru který není mainstream a proto se větinou nemačkám
Front242,SKINNY PUPPY,FRONT LINE ASSENBLY,LAIBACH to ve jsou megastar tohoto ánru a vystoupili v L.M.B,Are,Akropolis...
A e vyjímka potvrzuje pravidlo byl David Bowie ,někdy v 90" vystoupil v malém sálu Paláce kultury,stál jsem 2 metry od něj.
Zrovna včera mi ena vyprávěla jak se její kolegině těí na Guns n Roses ,tak jsem si tak představil co asi člověk musí absolvovat za heroický výkon vybojovat a vydret celý koncert v první řadě. Kolik hodin to bude stání a čekání kdy je Axel vyhláený svou nedochvilností a pozdními nástupy...
Teď nedávno jsem byl v Akropoli na Priessnitz - Taky Mega hvězdy který nikdo nezná .Přiel jsem pozdě a trochu jsem se mačkal (vyprodali to během pár hodin oba dva koncerty) ale ustál jsem to a vydrel.
Ps ty Alexandrovci ,to je hustý...
Vilous,i velké hvězdy hrají v malých prostorách ale zálei jakého anru to jsou hvězdy :-))))
Je jasný e Madona v Lucerna baru asi nevystoupí ale na tu bych stejně neel.
Natěstí se věnuji ánru který není mainstream a proto se větinou nemačkám :-p
Front242,SKINNY PUPPY,FRONT LINE ASSENBLY,LAIBACH to ve jsou megastar tohoto ánru a vystoupili v L.M.B,Are,Akropolis...:palec
A e vyjímka potvrzuje pravidlo byl David Bowie ,někdy v 90" vystoupil v malém sálu Paláce kultury,stál jsem 2 metry od něj.
Zrovna včera mi ena vyprávěla jak se její kolegině těí na Guns n Roses ,tak jsem si tak představil co asi člověk musí absolvovat za heroický výkon vybojovat a vydret celý koncert v první řadě. Kolik hodin to bude stání a čekání kdy je Axel vyhláený svou nedochvilností a pozdními nástupy...
Teď nedávno jsem byl v Akropoli na Priessnitz - Taky Mega hvězdy který nikdo nezná .Přiel jsem pozdě a trochu jsem se mačkal (vyprodali to během pár hodin oba dva koncerty) ale ustál jsem to a vydrel.:-d
Ps ty Alexandrovci ,to je hustý...:-o
|
|
25.12.2016 10:24 -
|
3023118
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já jsem na nich byl jednou za socíku a jednou v devadesátých letech. Oni fakt znějí mohutně a pompézně a fakt umějí.
Kromě obecně známého stavu letectví v bývalém SSSR tohle asi smrdí něčím jiným, kdy letěli do Sýrie obveselit ruskou posádku.
Já jsem na nich byl jednou za socíku a jednou v devadesátých letech. Oni fakt znějí mohutně a pompézně a fakt umějí.
Kromě obecně známého stavu letectví v bývalém SSSR tohle asi smrdí něčím jiným, kdy letěli do Sýrie obveselit ruskou posádku.
|
|
25.12.2016 11:42 -
|
3023121
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
no ono sednout dobrovolne do TU-154 chce odvahu
jinak je jich docela skoda ..zneli dobre pres 10 lety i ted
no ono sednout dobrovolne do TU-154 chce odvahu :(
jinak je jich docela skoda ..zneli dobre pres 10 lety i ted
|
|
25.12.2016 12:40 -
|
3023123
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Vak je to velký hudební kolos, ani nevím kolik jich vlastně je, občas si je také rád poslechnu, maximálně 3 skladby, víc nebo celej koncert bych asi nedal .
Ale ten kytarista z těch Statusáků mne fakt mrzí.
Vak je to velký hudební kolos, ani nevím kolik jich vlastně je, občas si je také rád poslechnu, maximálně 3 skladby, víc nebo celej koncert bych asi nedal :-)).
Ale ten kytarista z těch Statusáků mne fakt mrzí.
|
|
25.12.2016 12:53 -
|
3023124
|
|
autodiag
|
|
|
jestli se nepletu bylo jich 64
plus zazemi kolem (reditel,manageri atd))
kytaristy "Statusaku" je take skoda ..letos jich odeslo pomerne dost
jestli se nepletu bylo jich 64
plus zazemi kolem (reditel,manageri atd))
kytaristy "Statusaku" je take skoda ..letos jich odeslo pomerne dost :(
|
|
25.12.2016 12:58 -
|
3023126
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Souhlasím e koda těch Alexandrovců je, nemyslel jsem počet při nehodě, ale počet členů tohoto obřího kolosu.
Souhlasím e koda těch Alexandrovců je, nemyslel jsem počet při nehodě, ale počet členů tohoto obřího kolosu. ;-)
|
|
25.12.2016 13:17 -
|
3023129
|
|
autodiag
|
|
|
zdeno je to asi takhle :
V letadle bylo 83 cestujících a osm členů posádky. Devět z 83 cestujících byli prý novináři. Naprostá větina zbylých pasaérů byla členy hudebního souboru, podle ruského ministerstva obrany bylo na palubě 64 hudebníků. Některá ruská média informují o 68.
kdysi mel soubor neuveritelnych 300 clenu...momentalne by to melo byt 70 ..podle ruskych zdroju 64 jich bylo na palube, 3 sboristi leteli jinym letadlem...
zdeno je to asi takhle :
V letadle bylo 83 cestujících a osm členů posádky. Devět z 83 cestujících byli prý novináři. Naprostá větina zbylých pasaérů byla členy hudebního souboru, podle ruského ministerstva obrany bylo na palubě 64 hudebníků. Některá ruská média informují o 68.
kdysi mel soubor neuveritelnych 300 clenu...momentalne by to melo byt 70 ..podle ruskych zdroju 64 jich bylo na palube, 3 sboristi leteli jinym letadlem...
|
|
25.12.2016 13:26 -
|
3023132
|
|
HELLMUT
|
|
|
Já někde četl e jich je 120 tak to jětě skoro půlka zbyla...
Stodvacetičlenný soubor chystal v rámci velkého Eurean Tour 2017 celkem 14 koncertů v 10 městech naí republiky v květnu. Právě se svými nejvýznamnějími sólisty Vadimem Ananějevem a Borise Djakovem.....link.
Já někde četl e jich je 120 tak to jětě skoro půlka zbyla...
Stodvacetičlenný soubor chystal v rámci velkého Eurean Tour 2017 celkem 14 koncertů v 10 městech naí republiky v květnu. Právě se svými nejvýznamnějími sólisty Vadimem Ananějevem a Borise Djakovem....https://www.novinky.cz/zahranicni/evropa/424609-rusista-jiri-klapka-mistr-kalinka-na-palube-zriceneho-letadla-nebyl.html
|
|
25.12.2016 13:47 -
|
3023138
|
|
autodiag
|
|
|
tezko rict ja opravdu nevim..kdyz jsem to ted hledal tak kazdy pramen uvadel neco jineho ale nejvice se shodovalo kolem 60-70 ...take zalezi kdo a jak to pocita...ted vsude pisou ze cele spivajici teleso zaniklo tak ja nevim..kazdopadne je to skoda
tezko rict ja opravdu nevim..kdyz jsem to ted hledal tak kazdy pramen uvadel neco jineho :) ale nejvice se shodovalo kolem 60-70 ...take zalezi kdo a jak to pocita...ted vsude pisou ze cele spivajici teleso zaniklo tak ja nevim..kazdopadne je to skoda
|
|
25.12.2016 14:24 -
|
3023139
|
|
HELLMUT
|
|
|
Asi zbytek bude B Team nebo farma...
Asi zbytek bude B Team nebo farma...
|
|
25.12.2016 18:06 -
|
3023147
|
|
autodiag
|
|
|
asi
:-)):palec asi
|
|
25.12.2016 18:09 -
|
3023148
|
|
63zdenda
|
|
|
Myslel jsem si, e je Alexandrovců víc, proto jsem se vyptával na celkový počet členů.
Koncerty se neruí a vystupovat budou na vzdory tomuto netěstí.
.link.
Myslel jsem si, e je Alexandrovců víc, proto jsem se vyptával na celkový počet členů.
Koncerty se neruí a vystupovat budou na vzdory tomuto netěstí. ;-)
https://www.novinky.cz/kultura/424625-koncerty-alexandrovcu-v-cesku-se-navzdory-nestesti-zrejme-rusit-nebudou.html
|
|
25.12.2016 18:21 -
|
3023150
|
|
autodiag
|
|
|
jj to i ja...nicmene na odkazu pisou :
Soubor měl podle agentury TASS 186 členů, včetně devíti sólistů a 64 zpěváků v muském sboru, 38 členů orchestru a 35 tanečníků a tanečnic.
Na palubě byl skoro celý pěvecký sbor
ja to hledal rano snad hodinu ale nikde jsem se seriozne nedozvedel pravdu ten clanek co odkazujes vasel pred trema hodinama..
jj to i ja...nicmene na odkazu pisou :
Soubor měl podle agentury TASS 186 členů, včetně devíti sólistů a 64 zpěváků v muském sboru, 38 členů orchestru a 35 tanečníků a tanečnic.
Na palubě byl skoro celý pěvecký sbor
ja to hledal rano snad hodinu ale nikde jsem se seriozne nedozvedel pravdu :( ten clanek co odkazujes vasel pred trema hodinama..;)
|
|
25.12.2016 18:25 -
|
3023152
|
|
63zdenda
|
|
|
Oni je moná znovu přepočítali.
Oni je moná znovu přepočítali.:-)) ;-)
|
|
25.12.2016 18:26 -
|
3023153
|
|
autodiag
|
|
|
jeste pisou tohle....
Jeden ze zpěváků souboru uvedl, e na palubě zříceného letounu byli takřka vichni členové pěvecké části Alexandrovova souboru s výjimkou tří sólistů. Nebyl si ale jist, zda do Sýrie letěli i členové a členky tanečního souboru
:-)):-)))):palec
jeste pisou tohle....
Jeden ze zpěváků souboru uvedl, e na palubě zříceného letounu byli takřka vichni členové pěvecké části Alexandrovova souboru s výjimkou tří sólistů. Nebyl si ale jist, zda do Sýrie letěli i členové a členky tanečního souboru
|
|
25.12.2016 18:32 -
|
3023154
|
|
63zdenda
|
|
|
To jsou ty zaručené zprávy z věrohodného zdroje.
Kadou chvíly to mění, počkáme pár dní a pak se dovíme pravdu.
To jsou ty zaručené zprávy z věrohodného zdroje. :-))))
Kadou chvíly to mění, počkáme pár dní a pak se dovíme pravdu. ;-)
|
|
25.12.2016 18:36 -
|
3023155
|
|
autodiag
|
|
|
to mas pravdu..
ja myslim ze uplnou pravdu nam jako jedina excclusivne rekne TV nova
to mas pravdu..
ja myslim ze uplnou pravdu nam jako jedina excclusivne rekne TV nova ;)
|
|
| |
|
|