| | |
21.04.2016 21:49 -
Re: Muzika, koncerty, ukázky a pokec.
|
2944231
|
|
Hanz 397
|
|
|
No a dneska dalí: .link.
Sice jsem ho nějak nevyhledával,ale nevadil mi a byl to taky Pan muzikant
No a dneska dalí: http://www.novinky.cz/kultura/401210-zemrel-hudebnik-prince.html
Sice jsem ho nějak nevyhledával,ale nevadil mi a byl to taky Pan muzikant :-(
|
|
01.06.2016 21:39 -
|
2957258
|
|
Hanz 397
|
|
|
Sakra sem snad u píu jenom já
Dnes slaví 57. narozeniny hudební mág a zvukový genius, mistr Alan Wilder
.link. (Moonlight sonata od L.v. Beethovena nahraná na první dobrou jen tak na rozcvičení ve studiu)
Sakra sem snad u píu jenom já :-d
Dnes slaví 57. narozeniny hudební mág a zvukový genius, mistr Alan Wilder
https://www.youtube.com/watch?v=kaljX1JgQqk (Moonlight sonata od L.v. Beethovena nahraná na první dobrou jen tak na rozcvičení ve studiu)
|
|
01.06.2016 21:50 -
|
2957260
|
|
jumep
|
|
|
my ostatny nepiseme a uzivame si muziku
my ostatny nepiseme a uzivame si muziku :)
|
|
03.06.2016 16:07 -
|
2957873
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
.link.
https://www.novinky.cz/koktejl/405493-letadlo-iron-maiden-zastinilo-merkelovou-s-hollandem.html
:-)
|
|
03.06.2016 16:28 -
|
2957879
|
|
halford1
|
|
|
DeFuckTo napsal(a):
:palec
|
|
30.06.2016 16:34 -
|
2968386
|
|
halford1
|
|
|
Někdo na Black Sabbath? Já u vyráím bude to super.
Někdo na Black Sabbath? Já u vyráím bude to super.
|
|
06.08.2016 23:20 -
|
2979633
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dalí dobrý muzikant odeel do rockového nebe, v mládí jsem tyto skupiny rád poslouchal.
.link.
Dalí dobrý muzikant odeel do rockového nebe, v mládí jsem tyto skupiny rád poslouchal. :-(
https://www.novinky.cz/kultura/411276-zemrel-jozsef-laux-byvaly-bubenik-madarskych-skupin-omega-a-lgt.html
|
|
22.09.2016 19:15 -
|
2996448
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Moc jsem tomu nevěřil, ale vypadá to opravdu na konec.
.link.
Moc jsem tomu nevěřil, ale vypadá to opravdu na konec. :-(
https://www.novinky.cz/kultura/415407-klasicti-ac-dc-uz-neexistuji-odesel-zpevak-a-ted-i-basak.html?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
|
|
22.09.2016 22:22 -
|
2996488
|
|
Hanz 397
|
|
|
63zdenda napsal(a): Moc jsem tomu nevěřil, ale vypadá to opravdu na konec.
.link.
Tak u je to nějakej ten pátek,co jim odeel zpěvák (snad ztratil sluch,bo co),kterej je dělal tím,čím jsou,tak asi nemá vejku to dál dret...
Queen to taky bez Fredieho stopli,protoe bez takhle výrazných frontmanů u to prostě není to,co by mělo být...
Tak u je to nějakej ten pátek,co jim odeel zpěvák (snad ztratil sluch,bo co),kterej je dělal tím,čím jsou,tak asi nemá vejku to dál dret...
Queen to taky bez Fredieho stopli,protoe bez takhle výrazných frontmanů u to prostě není to,co by mělo být...
|
|
23.09.2016 07:17 -
|
2996499
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Naprostý souhlas. Dobře v článku píou "protahovaná nostalgie". A kdy je výrazným rysem kapely zrovna nezaměnitelný vokál, tak to stojí za bačkoru. Třeba Nazareth hrají dále, ale s jiným zpěvákem bez křapláku je to nuda.
Nebo loni jsem byl na Roxette a Marie Fredricksson stála opřená o idli a co předvedla bych zazpíval snad i já. Já jí její chorobu nepřeji, ale měla by být soudná, na suchý chléb si snad u vydělala.
Za chvíli jdu na Slade, kde jich taky moc nezbylo, tak jsem zvědav.
Ale třeba loni Deep Purple - od prvního taktu jedou a mrazí. Nebo Uriah Heep zbyl jen kytarista, ale sound stále jako dříve.
Naprostý souhlas. Dobře v článku píou "protahovaná nostalgie". A kdy je výrazným rysem kapely zrovna nezaměnitelný vokál, tak to stojí za bačkoru. Třeba Nazareth hrají dále, ale s jiným zpěvákem bez křapláku je to nuda.
Nebo loni jsem byl na Roxette a Marie Fredricksson stála opřená o idli a co předvedla bych zazpíval snad i já. Já jí její chorobu nepřeji, ale měla by být soudná, na suchý chléb si snad u vydělala.
Za chvíli jdu na Slade, kde jich taky moc nezbylo, tak jsem zvědav.
Ale třeba loni Deep Purple - od prvního taktu jedou a mrazí. Nebo Uriah Heep zbyl jen kytarista, ale sound stále jako dříve.
|
|
23.09.2016 09:45 -
|
2996503
|
|
63zdenda
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Tak u je to nějakej ten pátek,co jim odeel zpěvák (snad ztratil sluch,bo co),kterej je dělal tím,čím jsou,tak asi nemá vejku to dál dret...
Samozřejmě má pravdu, na těchto kapelách jsem vyrostl, tak kdy dojde na takovouto situaci, tak člověk čeká na nějaký zázrak, který samozřejmě nepřichází.
Queeni také chtěli nahradit Fredieho, co nejde realizovat, ostatně jako u vech kapel, originál je pouze jeden a ve stejné kvalitě ho nikdy nic nenahradí, větinou to pak stojí za starou bačkoru.
Samozřejmě má pravdu, na těchto kapelách jsem vyrostl, tak kdy dojde na takovouto situaci, tak člověk čeká na nějaký zázrak, který samozřejmě nepřichází. :-(
Queeni také chtěli nahradit Fredieho, co nejde realizovat, ostatně jako u vech kapel, originál je pouze jeden a ve stejné kvalitě ho nikdy nic nenahradí, větinou to pak stojí za starou bačkoru. :-(
|
|
23.09.2016 22:04 -
|
2996699
|
|
Hanz 397
|
|
|
63zdenda napsal(a): Samozřejmě má pravdu, na těchto kapelách jsem vyrostl, tak kdy dojde na takovouto situaci, tak člověk čeká na nějaký zázrak, který samozřejmě nepřichází.
Queeni také chtěli nahradit Fredieho, co nejde realizovat, ostatně jako u vech kapel, originál je pouze jeden a ve stejné kvalitě ho nikdy nic nenahradí, větinou to pak stojí za starou bačkoru.
S Queenama mi na poslech aspoň tak nějak seděl George Michael,ale nesměl jsem ho vidět-nějak ho nemůu...
Ale je spousta kapel,který to po odchodu/smrti frontmana zabalila,nebo byla nucena zabalit. Z mých oblíbených např Nirvana, INXS, Joy division (i kdy ti se přejmenovali na New Order a jedou u přes třicet let dál),Ultravox (i kdy tam je to takový jo a ne) atd
S Queenama mi na poslech aspoň tak nějak seděl George Michael,ale nesměl jsem ho vidět-nějak ho nemůu...
Ale je spousta kapel,který to po odchodu/smrti frontmana zabalila,nebo byla nucena zabalit. Z mých oblíbených např Nirvana, INXS, Joy division (i kdy ti se přejmenovali na New Order a jedou u přes třicet let dál),Ultravox (i kdy tam je to takový jo a ne) atd
|
|
23.09.2016 22:19 -
|
2996702
|
|
63zdenda
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): S Queenama mi na poslech aspoň tak nějak seděl George Michael,ale nesměl jsem ho vidět-nějak ho nemůu...
Georg Michael měl podobný hlas, i kdy ten rozdíl tam stejně byl, ale jak píe, aby si to člověk aspoň trochu mohl vychutnat, nesměl ho vidět, u si nevzpomenu na jméno, ale jeden manik ze Slovenska mu byl dost podobný a hlas měl věrohodnějí ne Georg.
Georg Michael měl podobný hlas, i kdy ten rozdíl tam stejně byl, ale jak píe, aby si to člověk aspoň trochu mohl vychutnat, nesměl ho vidět, u si nevzpomenu na jméno, ale jeden manik ze Slovenska mu byl dost podobný a hlas měl věrohodnějí ne Georg. ;-)
|
|
24.09.2016 09:14 -
|
2996739
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tak netruchlete a hledejte jiné, vdy se objeví někdo nový a dobrý
Já mám teď u vic jak dva roky absolutní jedničku tyto borce :
.link.
Moc nový tedy nejsou ( rv. 1989) ale lape jim to neskutečně. Minulou sobotu v Dráďanech na koncertě, jsem si říkal e teď to musí být vrchol,e lepí u to prostě být nemůe. Adrian je neskutečný borec
čas 12:50 moje nejoblíbenějí skladba
Tak netruchlete a hledejte jiné, vdy se objeví někdo nový a dobrý :-)
Já mám teď u vic jak dva roky absolutní jedničku tyto borce :
https://m.youtube.com/watch?v=B3bJVoNTCeI
Moc nový tedy nejsou ( rv. 1989) ale lape jim to neskutečně. Minulou sobotu v Dráďanech na koncertě, jsem si říkal e teď to musí být vrchol,e lepí u to prostě být nemůe. Adrian je neskutečný borec :palec
čas 12:50 moje nejoblíbenějí skladba :-)
|
|
24.09.2016 09:37 -
|
2996745
|
|
63zdenda
|
|
|
Sice Eva a Vaek to není , ale nezní to vůbec patně.
A budu za 50 let v důchodu, domluvíme se a vyrazime do víru velkoměsta spolu, ale nebude ádný kohout na hlavě, malování, tráva, drogy, propichování kůe a jiná zverstva.
Sice Eva a Vaek to není :-d, ale nezní to vůbec patně. :palec
A budu za 50 let v důchodu, domluvíme se a vyrazime do víru velkoměsta spolu, ale nebude ádný kohout na hlavě, malování, tráva, drogy, propichování kůe a jiná zverstva. :-))))
|
|
24.09.2016 11:31 -
|
2996750
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
A bude to teda jetě nějaká zábava?? ?
Já se naopak chystám to v důchodu s drogami rozjet naplno, u nebude co ztratit
Bohuel kohouta nedám u teď, není materiál..
Píchání a tato nechám na později a bude tělo definitivně KO
Jinak ta hudba je super, já jsem na elektro ale tady je ve. Elektro v pozadí, kytara akorat ani moc ani malo a super ivé bicí.
A bude to teda jetě nějaká zábava?? ?:-))))
Já se naopak chystám to v důchodu s drogami rozjet naplno, u nebude co ztratit :-))
Bohuel kohouta nedám u teď, není materiál..
Píchání a tato nechám na později a bude tělo definitivně KO :-d
Jinak ta hudba je super, já jsem na elektro ale tady je ve. Elektro v pozadí, kytara akorat ani moc ani malo a super ivé bicí.
|
|
25.09.2016 20:09 -
|
2997092
|
|
jumep
|
|
|
akoze, podla mna nirvana to bolo vyriesene najoptimalnejsie - miesto obnovovania mena, vypracoval nove meno
foo fighters - .link.
akoze, podla mna nirvana to bolo vyriesene najoptimalnejsie - miesto obnovovania mena, vypracoval nove meno
foo fighters - http://www.csfd.cz/film/293876-foo-fighters-back-and-forth/
|
|
26.09.2016 07:22 -
|
2997253
|
|
HELLMUT
|
|
|
Nirvana, tady je vidět kolik u to je let...
.link.
Nirvana, tady je vidět kolik u to je let...:-((((
http://consequenceofsound.net/2016/09/baby-from-nirvanas-nevermind-recreates-album-cover-for-25th-anniversary/
|
|
28.09.2016 21:21 -
|
2998068
|
|
Hanz 397
|
|
|
Neskutečně to letí-dneska je to 29 let,co vylo .link. a pořád nezestárlo ani o den....
Neskutečně to letí-dneska je to 29 let,co vylo https://www.youtube.com/watch?v=3GECqBtE_w4 a pořád nezestárlo ani o den....
|
|
| |
|
|