| | |
13.01.2016 06:38 -
Re: Muzika, koncerty, ukázky a pokec.
|
2908237
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já jsem měl neskutečný pocitový záitek v červnu. V Táboře v hotelu Palcát vystupovali Uriah Heep. Fakt na turné cestou z Montrealu do Sydney - nedělám si srandu! Já do maturity bydlel v Táboře 100m od hotelu a u nás doma jsme se scházeli parta a přehrávali si písně i Uriah Heep z magiče na magič. Kdyby nám někdo tvrdil, e jednou budou o 100 m dál hrát, tak by byl cvok.
No a dalí byl vánoční koncert Tarji Turunen v Olomouci v barokním kostele. Kritiky popisovaly atmosféru jako dechberoucí. Perlička je, e díky její vestrannosti kritiky na vánou hudbu byly převáně v metalových časopisech
Já jsem měl neskutečný pocitový záitek v červnu. V Táboře v hotelu Palcát vystupovali Uriah Heep. Fakt na turné cestou z Montrealu do Sydney - nedělám si srandu! Já do maturity bydlel v Táboře 100m od hotelu a u nás doma jsme se scházeli parta a přehrávali si písně i Uriah Heep z magiče na magič. Kdyby nám někdo tvrdil, e jednou budou o 100 m dál hrát, tak by byl cvok.
No a dalí byl vánoční koncert Tarji Turunen v Olomouci v barokním kostele. Kritiky popisovaly atmosféru jako dechberoucí. Perlička je, e díky její vestrannosti kritiky na vánou hudbu byly převáně v metalových časopisech :-)
|
|
13.01.2016 08:43 -
|
2908238
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Hanz 397 napsal(a):
Ten film ja neznam ,ale vem doporučuju tento film. I kdy vás hudba nezaujme,je dobré vidět jak to tenkrat bylo v Anglii....link. A tak teď jsem si pustil ten link Hanze a ten můj film je skoro stejný,jen je to víc film ne dokument ale obsah skoro stejný....
Pak je jeste film Control ,mam ho doma z trafiky za par korun, je super ale na ulozto bohuel není...
Ten film ja neznam ,ale vem doporučuju tento film. I kdy vás hudba nezaujme,je dobré vidět jak to tenkrat bylo v Anglii...http://m.uloz.to/x9LQLWJN/nonstop-party-2002-hudebni-punkovy-cz-titulky-avi#fileDownload A tak teď jsem si pustil ten link Hanze a ten můj film je skoro stejný,jen je to víc film ne dokument ale obsah skoro stejný....
Pak je jeste film Control ,mam ho doma z trafiky za par korun, je super ale na ulozto bohuel není...
|
|
13.01.2016 17:18 -
|
2908343
|
|
halford1
|
|
|
Combichrist - tak dá se to je tam jistý progres Slunej grindcore, si zvykne zbytek je moc elektroniky najednou, ale kadý má rád něco jiného. Kadopádně ty Combichrist jsou docela dobrý.
HELLMUT napsal(a): No kytary,ani mi to nepřipomínej. Combichrist se právě teď vrhly na kytary a tím se pro mě stali tuctovou mlátičkou Take tady je má s kytarama. .link.
Proto jsem na ně naposledy v Praze ani neel - kvůli těm kytarám Skupin s kytarama je hafo ,předtím byli originální teď jsou jak spousty jiných...
Já kytary vysloveně neodmítám,Třeba moje momentálně absolutně nejmilejí parta je má : .link. - Po jejich loňském koncertě na Königstainu jsem na týden přiel o hlasivky
Jinak já jsem hudebně vyrostl na tomto : .link. Dostal jsem to v roce 1990 od kamaráda na kazetě a od té doby v elektronice lítám...
Předtím jsem taky jel Metallicu,Guns 'n Roses atd ale potom u jen samplery...
Combichrist - tak dá se to je tam jistý progres:-) Slunej grindcore, si zvykne zbytek je moc elektroniky najednou, ale kadý má rád něco jiného. Kadopádně ty Combichrist jsou docela dobrý.:palec
|
|
13.01.2016 21:48 -
|
2908552
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Tady něco podobného jako Combichrist ale pro změnu z Estonska....link.
Mě prostě ta elektronika baví nebo to zvukově obohatí.Kytara těch zvukových variací zas tolik nemá.
Tady má Americkou mlátičku .link.
Já mám rád tuhle Německou legendu .link. ale to na tebe asi bude moc elektro,nicmeně vtipný klip...
Kdy jsme v tom německu,tak Rammstein zná kadý jouda ale .link. myslim e vydali víc desek ne Rammstein...A nebo .link.
U nás teď docela frčí tihle védi .link. pro mě jen Metall ale třeba tě pobaví.
Já raději tyhle Nory : .link. prostě nějaký samplík a hned se to emočně oupne úplně jinam.
Kdy se kytary zruí úplně tak to vůbec nevadi .I tak to můe být maso..link.
To jsou Mexikáni moc mě baví ale mám u nich problém na koncertech ,jsou jen dva,jeden zpívá a druhý obsluhuje mainky.Nebavi mě to vizuelně sledovat pořad si představuji smečku jako Combichrist a není to tak...
Take to byla taková sonda do zde ne úplně běné hudby.Já a moje C5 si to uíváme denně
Tady něco podobného jako Combichrist ale pro změnu z Estonska...https://m.youtube.com/watch?v=N2TM3EdoOzE
Mě prostě ta elektronika baví nebo to zvukově obohatí.Kytara těch zvukových variací zas tolik nemá.
Tady má Americkou mlátičku https://www.youtube.com/watch?v=hLi_dfMdtGQ&app=desktop
Já mám rád tuhle Německou legendu https://m.youtube.com/watch?list=PLsSJrGHhaEMD57UWsPpX8or6iENOQsHqp&v=0fRB27kFOG0 ale to na tebe asi bude moc elektro,nicmeně vtipný klip...
Kdy jsme v tom německu,tak Rammstein zná kadý jouda ale https://m.youtube.com/watch?v=yjO1bMHbDpY myslim e vydali víc desek ne Rammstein...A nebo https://m.youtube.com/watch?v=T0JfEhNOg3A
U nás teď docela frčí tihle védi https://m.youtube.com/watch?v=HdZlAt1IyyA pro mě jen Metall ale třeba tě pobaví.
Já raději tyhle Nory : https://m.youtube.com/watch?v=J1NsWPJAWBs prostě nějaký samplík a hned se to emočně oupne úplně jinam.
Kdy se kytary zruí úplně tak to vůbec nevadi .I tak to můe být maso.https://m.youtube.com/watch?v=81G9VGw2kCo
To jsou Mexikáni moc mě baví ale mám u nich problém na koncertech ,jsou jen dva,jeden zpívá a druhý obsluhuje mainky.Nebavi mě to vizuelně sledovat pořad si představuji smečku jako Combichrist a není to tak...
Take to byla taková sonda do zde ne úplně běné hudby.Já a moje C5 si to uíváme denně :-d
|
|
14.01.2016 10:10 -
|
2908605
|
|
halford1
|
|
|
HELLMUT napsal(a): No musím uznat, e jsi mi docela rozířil obzory. Kdy tam té elektroniky není hodně tak se mi to docela líbí. Já minulý týden slyel prvně tyhle němce a dobrý .link. jinak jedu v podobných pitomostech jako je třeba tohle .link. nebo klasika stroku brutálním klipem .link. no a nejraději mám samozřejmě tuhle klasiku .link. co vlastně vystihuje můj nick kdykoliv tady byli nikdy jsem nechyběl v prvních řadách.
Tady něco podobného jako Combichrist ale pro změnu z Estonska... .link.
Tady má Americkou mlátičku .link.
Já mám rád tuhle Německou legendu .link. ale to na tebe asi bude moc elektro,nicmeně vtipný klip...
Kdy jsme v tom německu,tak Rammstein zná kadý jouda ale .link. myslim e vydali víc desek ne Rammstein...A nebo .link.
U nás teď docela frčí tihle védi .link. pro mě jen Metall ale třeba tě pobaví.
Já raději tyhle Nory : .link. prostě nějaký samplík a hned se to emočně oupne úplně jinam.
Kdy se kytary zruí úplně tak to vůbec nevadi .I tak to můe být maso. .link.
Take to byla taková sonda do zde ne úplně běné hudby.Já a moje C5 si to uíváme denně
|
|
14.01.2016 10:54 -
|
2908610
|
|
HELLMUT
|
|
|
Tak to jsem rád
U jsem to sem dával na Silvestra,tedy ne sem ale do videí.
Jako metallový fanouek by jsi mohl znát Masters Hamer, ten jejich předák Frantiek torm se spojil s mým oblíbeným bláznem z Vanessy a jetě dalím pomateným ílencem Řezníkem.Aby trochu provětrali českou pop music zaloili Mortal Cabinet.Je to mix elektroniky black metallu a rapu- ten já nemám rád ale je to pro mě velká zábava.Ty texty jen tak někdo nevymyslí
Na Youtoube je jen jeden klip .link. pak u tam jsou jen věci z koncerů kde je patný zvuk .Nicméně ta věc s liliput Hitlerem z koncertu je taky vtipná.To album M.C.se dá celé stáhnout na jednom nejmenovaném českém uloiti.Za tu prču to stojí.
Pro začatek si to chce ty texty přečíst (dají se dohledat) neb na první poslech je ne vdy rozumět...
Tak to jsem rád :-p
U jsem to sem dával na Silvestra,tedy ne sem ale do videí.
Jako metallový fanouek by jsi mohl znát Masters Hamer, ten jejich předák Frantiek torm se spojil s mým oblíbeným bláznem z Vanessy a jetě dalím pomateným ílencem Řezníkem.Aby trochu provětrali českou pop music zaloili Mortal Cabinet.Je to mix elektroniky black metallu a rapu- ten já nemám rád ale je to pro mě velká zábava.Ty texty jen tak někdo nevymyslí :-))))
Na Youtoube je jen jeden klip http://m.youtube.com/watch?v=Aorveo5nzkA pak u tam jsou jen věci z koncerů kde je patný zvuk .Nicméně ta věc s liliput Hitlerem z koncertu je taky vtipná.To album M.C.se dá celé stáhnout na jednom nejmenovaném českém uloiti.Za tu prču to stojí.:-d
Pro začatek si to chce ty texty přečíst (dají se dohledat) neb na první poslech je ne vdy rozumět...
|
|
15.01.2016 20:44 -
|
2909101
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Na Očku Gold jsem zahlédl upoutávku na zítřek, od 13 hod by měli dávat Davida Bowie, snad to bude dostatečně dlouhý a za něco stát, uvidíme.
Na Očku Gold jsem zahlédl upoutávku na zítřek, od 13 hod by měli dávat Davida Bowie, snad to bude dostatečně dlouhý a za něco stát, uvidíme. :palec
|
|
15.01.2016 21:40 -
|
2909111
|
|
HELLMUT
|
|
|
Ty jo, ty ví co je očko
Ne vim u e jsi znalec
Koukal jsi na Art v den smrti? Byl tam koncert a před tím debata o něm.
Dnes jsem někde čet e thá rekordy na youtoube ...
Kurva mě je to tak líto, sice jsem ho poslední dobou neposlouchal ale teď mi moc vadí e u není
Zjistil jsem e mám dokonce tři originál alba a pořád je teď poslouchám. Byl to fakt borec!!!!
Ty jo, ty ví co je očko:-))))
Ne vim u e jsi znalec :palec
Koukal jsi na Art v den smrti? Byl tam koncert a před tím debata o něm.
Dnes jsem někde čet e thá rekordy na youtoube ...
Kurva mě je to tak líto, sice jsem ho poslední dobou neposlouchal ale teď mi moc vadí e u není :-(
Zjistil jsem e mám dokonce tři originál alba a pořád je teď poslouchám. Byl to fakt borec!!!!
|
|
15.01.2016 21:51 -
|
2909126
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
No listoval jsem na televizi v programech, tam jsem to očko objevil a čuměl, co je nové muziky od mého narození.
To je vdycky tak, kdy kapela, nebo zpěvák ije, řekne dobrý, pak kdy u není, začne objevovat nové věci, které jsi dřív neviděl, asi jsme v tomhle vichni stejní, před chvílí jsem si poutěl na youtoube Davida s Fredym, to jsou Queen, zná je? To nemělo chybu, nádhera, dříve jsem neviděl a neslyel jak jim to krásně lo, dnes opravdu nádhera.
No listoval jsem na televizi v programech, tam jsem to očko objevil a čuměl, co je nové muziky od mého narození. :-))))
To je vdycky tak, kdy kapela, nebo zpěvák ije, řekne dobrý, pak kdy u není, začne objevovat nové věci, které jsi dřív neviděl, asi jsme v tomhle vichni stejní, před chvílí jsem si poutěl na youtoube Davida s Fredym, to jsou Queen, zná je? :-d To nemělo chybu, nádhera, dříve jsem neviděl a neslyel jak jim to krásně lo, dnes opravdu nádhera. :palec
|
|
16.01.2016 12:39 -
|
2909164
|
|
HELLMUT
|
|
|
Queen co to je ? V ivotě jsem o tom neslyel . Fredy ? To byla nějaká horrorová postava ne ?
Já byl tenkrát na tom koncertě nadený z týhle holohlavý holčiny..link. Holt nejsem na kluky jako ty Fredy
Největí prča je e kdy ten Krüger umřel ,tak mě tvalo jak vude hráli Queen ,uplně jsem to nenáviděl.
No a teď pořád poutím Davida a utírám slzy...
Queen co to je ? V ivotě jsem o tom neslyel . Fredy ? To byla nějaká horrorová postava ne ? :-d
Já byl tenkrát na tom koncertě nadený z týhle holohlavý holčiny.https://www.youtube.com/watch?v=d5nYX-iuUFk Holt nejsem na kluky jako ty Fredy:-))
Největí prča je e kdy ten Krüger umřel ,tak mě tvalo jak vude hráli Queen ,uplně jsem to nenáviděl.
No a teď pořád poutím Davida a utírám slzy...
|
|
16.01.2016 15:25 -
|
2909180
|
|
63zdenda
|
|
|
Má pravdu, Fredy je hororová postava, Freddie Mercury byl kurňa pica zpěvák s nezaměnitelným hlasem, proto ta holčina co jsi sem dal nemá patný hlas, i kdy vypadá spí jak chlap, ale v té nahrávce mi to rve ui, kdo to zná s Frediem, uzná, e je to prznění celé skladby, to slzim zase já. .
Tak jsem to zhlédl na tom očku a zdá se, e ta hoďka byla nějak kratí, kdyby to dávali alespoň na pokračování, kadý den hoďku nekonečný seriál.
Má pravdu, Fredy je hororová postava, Freddie Mercury byl kurňa pica zpěvák s nezaměnitelným hlasem, proto ta holčina co jsi sem dal nemá patný hlas, i kdy vypadá spí jak chlap, ale v té nahrávce mi to rve ui, kdo to zná s Frediem, uzná, e je to prznění celé skladby, to slzim zase já. :-)) :-p.
Tak jsem to zhlédl na tom očku a zdá se, e ta hoďka byla nějak kratí, kdyby to dávali alespoň na pokračování, kadý den hoďku nekonečný seriál. :-d
|
|
16.01.2016 23:03 -
|
2909312
|
|
Hanz 397
|
|
|
Teď zrovna si u asi po pátý dávám A Strange Hours in Budapest od Recoil...
Pořídil jsem si to na BD a je tam 5.1 DTS HD zvuk... Neskutečnej úlet. Sousedi se dneska asi nevyspí .
Malinká ukázka (bohuel jen ve stereo): .link.
Teď zrovna si u asi po pátý dávám A Strange Hours in Budapest od Recoil...
Pořídil jsem si to na BD a je tam 5.1 DTS HD zvuk... Neskutečnej úlet. Sousedi se dneska asi nevyspí :-d.
Malinká ukázka (bohuel jen ve stereo): https://www.youtube.com/watch?v=CIxta6Md9ZU
|
|
16.01.2016 23:16 -
|
2909313
|
|
HELLMUT
|
|
|
To je dost e jsi se tady taky ukázal.Zdenda má víc příspěvků ne ty. Sice to bere stylem kvantita kontra kvalita ale stejně zaostává.
To je dost e jsi se tady taky ukázal.Zdenda má víc příspěvků ne ty. Sice to bere stylem kvantita kontra kvalita ale stejně zaostává.:-))))
|
|
16.01.2016 23:23 -
|
2909314
|
|
63zdenda
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Teď zrovna si u asi po pátý dávám A Strange Hours in Budapest od Recoil...
Pořídil jsem si to na BD a je tam 5.1 DTS HD zvuk... Neskutečnej úlet. Sousedi se dneska asi nevyspí .
Malinká ukázka (bohuel jen ve stereo): .link.
No, snad po tomhle usnu , a se zítra stavim, musí mi půjčit nějaká CD, pomalu si je budu poutět, a jsem přítě lépe na takovéto skladby připraven a abych lépe rozumněl HELLMUTovi.
Samozřejmě u mne dobrá, chtěl jsem udělat Páovi radost, aby měl o čem psát.
No, snad po tomhle usnu :-d, a se zítra stavim, musí mi půjčit nějaká CD, pomalu si je budu poutět, a jsem přítě lépe na takovéto skladby připraven a abych lépe rozumněl HELLMUTovi. :-))))
Samozřejmě u mne dobrá, chtěl jsem udělat Páovi radost, aby měl o čem psát. :-)) :-p
|
|
16.01.2016 23:49 -
|
2909316
|
|
Hanz 397
|
|
|
63zdenda napsal(a): No, snad po tomhle usnu , a se zítra stavim, musí mi půjčit nějaká CD, pomalu si je budu poutět, a jsem přítě lépe na takovéto skladby připraven a abych lépe rozumněl HELLMUTovi.
Samozřejmě u mne dobrá, chtěl jsem udělat Páovi radost, aby měl o čem psát.
Helmutovi nebude rozumět asi nikdy-co se týče muziky,tak spolu máme hodně společného,co mi kdy poslal,tak byla suprovka,ale stejně mu pořád nerozumím
Ale něco ti určitě půjčit můu
A po tomhle (co jsem dával) se nespí,ale kalí
Teď jsem si vzpomněl: Ví někdo,co jsou dvě největí záhady českýho oubiznisu? První je: čím se celou dobu od revoluce ivil Sagvan Tofi a druhá je: Kdo,kurva,kupuje cédéčka Lucky Vondráčkový
Helmutovi nebude rozumět asi nikdy-co se týče muziky,tak spolu máme hodně společného,co mi kdy poslal,tak byla suprovka,ale stejně mu pořád nerozumím :-d:-d
Ale něco ti určitě půjčit můu ;-)
A po tomhle (co jsem dával) se nespí,ale kalí :-)))):-))))
Teď jsem si vzpomněl: Ví někdo,co jsou dvě největí záhady českýho oubiznisu? První je: čím se celou dobu od revoluce ivil Sagvan Tofi a druhá je: Kdo,kurva,kupuje cédéčka Lucky Vondráčkový :)
|
|
17.01.2016 11:31 -
|
2909364
|
|
HELLMUT
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Helmutovi nebude rozumět asi nikdy-co se týče muziky,tak spolu máme hodně společného,co mi kdy poslal,tak byla suprovka,ale stejně mu pořád nerozumím
Ale něco ti určitě půjčit můu
A po tomhle (co jsem dával) se nespí,ale kalí
Teď jsem si vzpomněl: Ví někdo,co jsou dvě největí záhady českýho oubiznisu? První je: čím se celou dobu od revoluce ivil Sagvan Tofi a druhá je: Kdo,kurva,kupuje cédéčka Lucky Vondráčkový
Tak já tobě chlebem a ty po mě kamenem jo ?
Koukam e ta severočeská klika drí při sobě.
Budu tedy muset zaměřit svůj vliv jiným směrem
K těm záhadám bych přidal jetě jednu : David Kraus, je zde někdo komu se líbí? Já u si kolikrát říkal e budu muset jít na jeho koncert (tedy jen ke vstupu do sálu) se podívat kdo na něj chodí...
Tak já tobě chlebem a ty po mě kamenem jo ?
Koukam e ta severočeská klika drí při sobě.:-o
Budu tedy muset zaměřit svůj vliv jiným směrem :-))))
K těm záhadám bych přidal jetě jednu : David Kraus, je zde někdo komu se líbí? Já u si kolikrát říkal e budu muset jít na jeho koncert (tedy jen ke vstupu do sálu) se podívat kdo na něj chodí...
|
|
17.01.2016 11:36 -
|
2909366
|
|
NMC
|
|
|
Při Krausově ílené intonaci je to fakt s podivem, e dokáe vylézt na veřejnost.
Při Krausově ílené intonaci je to fakt s podivem, e dokáe vylézt na veřejnost.
|
|
17.01.2016 12:15 -
|
2909369
|
|
HELLMUT
|
|
|
Uf,u jsem se lekl e první příspěvek bude od Krausova příznivce
Natěstí mám tedy ui v pořádku
Uf,u jsem se lekl e první příspěvek bude od Krausova příznivce :-))))
Natěstí mám tedy ui v pořádku :-))
|
|
17.01.2016 12:27 -
|
2909373
|
|
63zdenda
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Tak já tobě chlebem a ty po mě kamenem jo ?
Koukam e ta severočeská klika drí při sobě.
Budu tedy muset zaměřit svůj vliv jiným směrem
Nerejpej do Severočechů, nebo se ti sloíme na vstupenku na koncert Krause, Tofiho a Vondráčkové dohromady.
Také nevím kam se poděly a zrovna výe jmenovaní mne neberou, tak tam asi půjde jenom HELLMUT.
Nerejpej do Severočechů, nebo se ti sloíme na vstupenku na koncert Krause, Tofiho a Vondráčkové dohromady.
:-))))
Také nevím kam se poděly a zrovna výe jmenovaní mne neberou, tak tam asi půjde jenom HELLMUT. :-)) :-d
|
|
| |
|
|