06.08.2015 17:15 -
Přepis auta
|
2848365
|
|
Henry
|
|
|
Chci koupit auto z Č.B. a nevím jak to je s "novým" přepisem v registru. Má se to prý udělat v místě prodejce a to hned při koupi. To ouřadové budou mít volnou kapacitu v pátek (kdy koupím auto) nebo tam budu muset jet jetě jednou??
U jste to někdo dělal???
Chci koupit auto z Č.B. a nevím jak to je s "novým" přepisem v registru. Má se to prý udělat v místě prodejce a to hned při koupi. To ouřadové budou mít volnou kapacitu v pátek (kdy koupím auto) nebo tam budu muset jet jetě jednou??
U jste to někdo dělal???
|
|
06.08.2015 19:36 -
Re: Přepis auta
|
2848416
|
|
nVi
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.7 V6 HDi 208k (150kW) | Počet příspěvků: 111 |
|
|
Pujde na místní úřad(kde kupuje auto) s majitelem nebo plnou mocí, přepíe auto na sebe a zůstanou ti SPZ.
Pokud chce SPZ svého kraje tak jedině zvohnout a nechat si vydat nové na svém úřadě.
Pujde na místní úřad(kde kupuje auto) s majitelem nebo plnou mocí, přepíe auto na sebe a zůstanou ti SPZ.
Pokud chce SPZ svého kraje tak jedině zvohnout a nechat si vydat nové na svém úřadě.
|
|
06.08.2015 20:21 -
|
2848433
|
|
brixtr
|
Město: Milovice, Auto: Citroën C5 I 2.0HDi X | Počet příspěvků: 191 |
|
|
ověřena plná moc..nejjednoduí řeení ja ho kupoval před měsicem a to sem měl kliku e to bylo jen 25 km od meho bydlitě.
ověřena plná moc..nejjednoduí řeení ja ho kupoval před měsicem a to sem měl kliku e to bylo jen 25 km od meho bydlitě. ;-)
|
|
07.08.2015 17:46 -
|
2848757
|
|
Henry
|
|
|
Pánové tak zatím mám auto a doklady a jsem domluvený s majitelem, e polu plnou moc a on to vyřídí v Č.B. Vypadá to na solidního člověka, tam si myslím, e to dopadne. Jinak ten systém opravdu vymyslel IDIOT.
Jinak bych musel mít univerzální plnou moc, nějaké doklady na to abych auto dovezl domů, původní majitel potřebuje na odhláení taky nějaké doklady. Vypadá to tak, e od teď budu muset kupovat auta jen v ááááááááčkáááách. FUJ
Pánové tak zatím mám auto a doklady a jsem domluvený s majitelem, e polu plnou moc a on to vyřídí v Č.B. Vypadá to na solidního člověka, tam si myslím, e to dopadne. Jinak ten systém opravdu vymyslel IDIOT.
Jinak bych musel mít univerzální plnou moc, nějaké doklady na to abych auto dovezl domů, původní majitel potřebuje na odhláení taky nějaké doklady. Vypadá to tak, e od teď budu muset kupovat auta jen v ááááááááčkáááách. FUJ :-))
|
|
07.08.2015 20:44 -
|
2848808
|
|
ivanivan
|
|
|
Plná moc nový majitel: odhlauje původní majitel v místě původního přihláení. Vekeré doklady s sebou a plná moc ověřená. Ve odele novému majiteli.
Plná moc starý majitel: ve oběhá nový majitel v místě původního přihláení a doklady si odveze.
Plná moc VDY ověřená.
Vem pevné nervy
Plná moc nový majitel: odhlauje původní majitel v místě původního přihláení. Vekeré doklady s sebou a plná moc ověřená. Ve odele novému majiteli.
Plná moc starý majitel: ve oběhá nový majitel v místě původního přihláení a doklady si odveze.
Plná moc VDY ověřená.
Vem pevné nervy :palec
|
|
07.08.2015 21:36 -
|
2848814
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Tenhle kolotoč musí člověk absolvovat pouze při koupi auta od soukromé osoby, mám dojem, e z autobazaru stačí pouze přihlásit v místě bydlitě.
Tenhle kolotoč musí člověk absolvovat pouze při koupi auta od soukromé osoby, mám dojem, e z autobazaru stačí pouze přihlásit v místě bydlitě.
|
|
07.08.2015 22:09 -
|
2848815
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Taky jsem to sysel ze autobazary maji nejakou vyjimku.
Taky jsem to sysel ze autobazary maji nejakou vyjimku.
|
|
08.08.2015 07:54 -
|
2848875
|
|
ivanivan
|
|
|
Co jsem viděl při koupi, tak bazar si vezme od obou plnou moc a ve zařídí. Ale za příplatek. . Moná je to u jinak. Zkuenost je z března.
Co jsem viděl při koupi, tak bazar si vezme od obou plnou moc a ve zařídí. Ale za příplatek. :-( . Moná je to u jinak. Zkuenost je z března.
|
|
| |