| | |
27.11.2017 20:00 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
3113518
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
Máte samozřejmě pravdu. Kecal jsem kokotiny.
Máte samozřejmě pravdu. Kecal jsem kokotiny.
|
|
19.12.2017 12:10 -
|
3118752
|
|
czpepikcz
|
Město: Mnisek pod Brdy, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive Break | Počet příspěvků: 75 |
|
|
tomikm napsal(a): Přesně, jak říká, plně podepisuji. Kdy to spočítám, tak mě na C5 v budoucnu čekají opravy za nějakých 100000Kč (vstřiky, turbo, spojka, brzdy a spoustu dalího) a stále budu mít tu starou C5 pomlácenou od krup, ze které teče olej. A jeliko u nejsem ádný junior, tak jsem se rozhodl pro koupi funglovky a třeba je to i poslední auto mého ivota. Hlavně na hybridech nejsou záleitosti jako startér, alternátor, spojka, turbo a podobné finančně náročné věci, rekuperace etří brzdy, 1800ccm motor s pouhými 73kW - udajně nesmrtelný, bezestupňová planetová převodovka - také prý nesmrtelná, Toyota jako taková je dost spolehlivá - prodejce tvrdí, e 5let budu jezdit do servisu jen na předepsanou údrbu, tak uvidíme.
Ahoj - taky jsem od C5 zdrhnul. Dost pokydali motor na emisích. Toyoty jsou super - jen si dej pozor na korozi. Jako druhý auto mám Corollu r.v. 2003, kupoval jsem ji novou. Ve k neutahání, ale začíná hodně reznout. Podvozek a nad předním oknem - tam se s tím moc nedá dělat. U dvakrát byla na výbrusu a přelakování (okno dolů) - ale koroze se tam objevuje furt.
Jinak volbu chválím, taky o hybridu od Toyoty ovauju....
Ahoj - taky jsem od C5 zdrhnul. Dost pokydali motor na emisích. Toyoty jsou super - jen si dej pozor na korozi. Jako druhý auto mám Corollu r.v. 2003, kupoval jsem ji novou. Ve k neutahání, ale začíná hodně reznout. Podvozek a nad předním oknem - tam se s tím moc nedá dělat. U dvakrát byla na výbrusu a přelakování (okno dolů) - ale koroze se tam objevuje furt.
Jinak volbu chválím, taky o hybridu od Toyoty ovauju....
|
|
19.12.2017 12:32 -
|
3118759
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
Ja aktualne vyberam P5008 1.6L BlueHDi 120 S&S EAT6, v januari to doriesim. Problem je dodacia lehota, 6 az 9 mesiacov. Demo auta nie su v konfiguracii, ktoru chcem
Ja aktualne vyberam P5008 1.6L BlueHDi 120 S&S EAT6, v januari to doriesim. Problem je dodacia lehota, 6 az 9 mesiacov. Demo auta nie su v konfiguracii, ktoru chcem :-(
|
|
20.12.2017 07:46 -
|
3118974
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
Doufak ma pravdu
ja vybiral mezi 5008 a C4 Picasso..je to tak 14 dni..ten stredovej tunel je na zlost..kratka trasa se v tom snad da ale na delsi mas tu nohu v nepohodlne poloze
stejne jsem nakonec vybral uplne neco jineho
Doufak ma pravdu
ja vybiral mezi 5008 a C4 Picasso..je to tak 14 dni..ten stredovej tunel je na zlost..kratka trasa se v tom snad da ale na delsi mas tu nohu v nepohodlne poloze :(
stejne jsem nakonec vybral uplne neco jineho :)
|
|
20.12.2017 17:50 -
|
3119039
|
|
lubco
|
Město: , Auto: CITROEN BERLINGO Shine BlueHDI 130 S&S | Počet příspěvků: 76 |
|
|
C4 Grand Piccasso som bol pozriet, podvozok to ma rovnaky s 5008, kabina je priestrane MPV, ale plasty, dizajn a celkovo feelling je tak zopar rokov nazad... Ta packa automatu nad volantom ma odpudzuje.
Co si nakoniec vybral?
C4 Grand Piccasso som bol pozriet, podvozok to ma rovnaky s 5008, kabina je priestrane MPV, ale plasty, dizajn a celkovo feelling je tak zopar rokov nazad... Ta packa automatu nad volantom ma odpudzuje.
Co si nakoniec vybral?
|
|
20.12.2017 18:04 -
|
3119040
|
|
jruze
|
|
|
A co autíčko z matějské ? je to na elektriku , nedá se to rozbít a kdy přidělá boudu nebude na tebe ani pret.
Nakoupil jsem dostatek aut se kterými se pokusím doít,jetě se předzásobím nějakými díly které se nedají jentak opravit(nebo upravit z jiných) a myslím e budu spokojenějí ne s těmi zázraky co teď jsou v prodeji.Je to jeden z důvodů proč chci někam na jih (kousek od vody,do klidu - za pár let důchod ) a abych nemusel řeit baterky musí to být blízko vody - natáhnu si podél cesty trolej
A co autíčko z matějské ? je to na elektriku , nedá se to rozbít a kdy přidělá boudu nebude na tebe ani pret.:-))))
Nakoupil jsem dostatek aut se kterými se pokusím doít,jetě se předzásobím nějakými díly které se nedají jentak opravit(nebo upravit z jiných) a myslím e budu spokojenějí ne s těmi zázraky co teď jsou v prodeji.Je to jeden z důvodů proč chci někam na jih (kousek od vody,do klidu - za pár let důchod ) a abych nemusel řeit baterky musí to být blízko vody - natáhnu si podél cesty trolej :palec
|
|
21.12.2017 19:25 -
|
3119445
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Syn docílil 18 let a řidičáku. Měl "kliku" a po ujetí asi 3000 km do něj narazil borec, kdy syn zastavil před přechodem. Borec navíc neměl povinné ručení a tak to lo přes ČKP a ta sama nic nevyetřuje a má na to firmu Contin.
Auto pojízdné, ale podle kalkulací ČKP cena rotu. No nechci tu rozebírat pojitění, to je jiné vlákno. Nakonec ČKP vyplatila rozumnou obchodní částku auta a koukal jsem i jinam.
No a výsledek - zase C5 X7, novějí a automat a skleněná střecha. Měl jsem prachy a volnost, váhal jsem Volvo 70, Passat, insignie i mení Mercedesy.
Ale končím zase u X7
Syn docílil 18 let a řidičáku. Měl "kliku" a po ujetí asi 3000 km do něj narazil borec, kdy syn zastavil před přechodem. Borec navíc neměl povinné ručení a tak to lo přes ČKP a ta sama nic nevyetřuje a má na to firmu Contin.
Auto pojízdné, ale podle kalkulací ČKP cena rotu. No nechci tu rozebírat pojitění, to je jiné vlákno. Nakonec ČKP vyplatila rozumnou obchodní částku auta a koukal jsem i jinam.
No a výsledek - zase C5 X7, novějí a automat a skleněná střecha. Měl jsem prachy a volnost, váhal jsem Volvo 70, Passat, insignie i mení Mercedesy.
Ale končím zase u X7
|
|
21.12.2017 21:14 -
|
3119457
|
|
vaf
|
Město: Třebíč, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v Exclusive | Počet příspěvků: 113 |
|
|
Co takhle C5DS? Máte nějaké zkuenosti?
Co takhle C5DS? Máte nějaké zkuenosti? :nevim
|
|
22.12.2017 07:30 -
|
3119483
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
Ja by som tie dal prednos C4P pred 5008, hlavne v automate. Ako napísal DOUFAK vyie, v automate je tam krážovský miesta na nohy - kamarát si dokonca otvára stredovú schránku, aby si mohol oprie nohu o dvierka
Taktie volič prevodovky na palubke je super nápad - nemusí da ruky z volantu. Nechápem, prečo automaty musia ma klacek ako manuály a zbytočne zabera miesto na stredovej konzole
Ja by som tie dal prednos C4P pred 5008, hlavne v automate. Ako napísal DOUFAK vyie, v automate je tam krážovský miesta na nohy - kamarát si dokonca otvára stredovú schránku, aby si mohol oprie nohu o dvierka :-))))
Taktie volič prevodovky na palubke je super nápad - nemusí da ruky z volantu. Nechápem, prečo automaty musia ma klacek ako manuály a zbytočne zabera miesto na stredovej konzole :nevim
|
|
25.12.2017 09:26 -
|
3119929
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Já jsem s x7 spokojený ale taky u přemýlím jaké jiné za 4...roky pokud budu chtít podobný podvozek nic jiného ne jít zpět k mercedesu mi asi nezbude a to znamená E 250-350cdi s airmaticem
Já jsem s x7 spokojený ale taky u přemýlím jaké jiné za 4...roky pokud budu chtít podobný podvozek nic jiného ne jít zpět k mercedesu mi asi nezbude a to znamená E 250-350cdi s airmaticem :nevim
|
|
25.12.2017 09:57 -
|
3119930
|
|
konqui
|
Město: Kousek od opavy, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 213 |
|
|
No, přemýlím stejně, ale kdy ty mercedesy jsou vechny tak hnusné....
No, přemýlím stejně, ale kdy ty mercedesy jsou vechny tak hnusné....
|
|
25.12.2017 19:44 -
|
3120073
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
ja myslim ze za 4 roky uz tode zase vse jinak..jine techologie minimalne
ja myslim ze za 4 roky uz tode zase vse jinak..jine techologie minimalne
|
|
26.12.2017 09:29 -
|
3120336
|
|
xsedmička
|
Město: Kutná Hora, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 118 |
|
|
Tak to určitě ale dávat za nové auto třeba 700tis. já určitě nebudu pokud budu chtít podobné pohodlné a bezpečné auto tak moc na výběr mít nebudu. Tyhle kostitřasy co se propagují a vyrábí teď do baráku nechci zůstane jen M.B. Nějaký S.U.véčko se vzduchovým podvozkem a koncern u vůbec ne.Tak já mám jasno buď E nebo CLS break.
Tak to určitě ale dávat za nové auto třeba 700tis. já určitě nebudu pokud budu chtít podobné pohodlné a bezpečné auto tak moc na výběr mít nebudu. Tyhle kostitřasy co se propagují a vyrábí teď do baráku nechci zůstane jen M.B. Nějaký S.U.véčko se vzduchovým podvozkem a koncern u vůbec ne.Tak já mám jasno buď E nebo CLS break.
|
|
26.12.2017 09:34 -
|
3120343
|
|
autodiag
|
|
|
nejhorsi je na tom moda poslednich let cim vetsi kola tim lepe (18+)
ve spouste aut co mam moznost se svest je obrovskej rozdil jestli maji obuto 18 na 45 nebo 16 na 55/60
ono i to same je v mensim meritku u C5
nejhorsi je na tom moda poslednich let cim vetsi kola tim lepe (18+)
ve spouste aut co mam moznost se svest je obrovskej rozdil jestli maji obuto 18 na 45 nebo 16 na 55/60
ono i to same je v mensim meritku u C5
|
|
26.12.2017 10:43 -
|
3120358
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Jo ,jo to říkám pořád - víko od kanálu a misto pneumatiky prouek izolačky. Ach jo...
Jo ,jo to říkám pořád - víko od kanálu a misto pneumatiky prouek izolačky. Ach jo...:-((((:-((((
|
|
26.12.2017 10:53 -
|
3120365
|
|
autodiag
|
|
|
ono je to spojovano s ekologii..motor se nemusi tolik tocit v ustalene rychlosti ..bla bla bla..nevim..ja radiji pohodli a je podle meho jedno jestli se motor toci na 6 1700 nebo 2000..
ono je to spojovano s ekologii..motor se nemusi tolik tocit v ustalene rychlosti ..bla bla bla..nevim..ja radiji pohodli a je podle meho jedno jestli se motor toci na 6 1700 nebo 2000..
|
|
28.12.2017 08:45 -
|
3121128
|
|
autodiag
|
|
|
no to vis ze by to bylo super ale cena by asi byla jnde
ja chtel uz ted po priusu ciste elektricke auto..ale rozhodl jsem se jeste pockat a tak jsem si zase chvilku vzal ropaka ..v podstate to byla povinnost koupit
no to vis ze by to bylo super ale cena by asi byla jnde
ja chtel uz ted po priusu ciste elektricke auto..ale rozhodl jsem se jeste pockat a tak jsem si zase chvilku vzal ropaka :) ..v podstate to byla povinnost koupit :)
|
|
| |
|
|