| | |
07.12.2016 19:37 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
3018433
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
.link.
tohle auto mohla být i potenciální nová C5, kdyby vyla ta dohoda s GM o uvedení 4 modelů na stejné platformě, která se nakonec smrskla na dvě (malá) auta.....
http://www.auto.cz/novy-opel-insignia-nabidne-sestivalec-s-230-kw-prislib-opc-101131
tohle auto mohla být i potenciální nová C5, kdyby vyla ta dohoda s GM o uvedení 4 modelů na stejné platformě, která se nakonec smrskla na dvě (malá) auta.....
|
|
07.12.2016 19:51 -
|
3018437
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
neee proboha jen Opel ne
neee proboha jen Opel ne :-(
|
|
07.12.2016 20:07 -
|
3018444
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Ne vopla, tak raději volhu ( nemyslím přeplavat ).
Ne vopla, tak raději volhu ( nemyslím přeplavat ). :-d
Přílohy: Volga1.jpg.jpg ( 181828b ) - Volga2.jpg.jpg ( 55981b ) - |
|
07.12.2016 20:37 -
|
3018462
|
|
autodiag
|
Město: Olomouc, Auto: Toyota C-HR 1.8HSD , Espace V 1.6DCi, C6 2,2HDi | Počet příspěvků: 6541 |
|
|
..nebo Olgu D
..nebo Olgu D
|
|
08.12.2016 00:14 -
|
3018516
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Co máte proti Voplům? Po Mercedesu moje nejoblíbenějí německé auto. I kdy pravda, moc německé neni
Já bych do něj klidně el...
Máma má Corsu, kamarád Astru ( má dvě, starou a fungl novou) jeho fotr měl asi tří Omegy. Nikdo si nestěoval...
A to co dal odkaz Vilous tak vypadá krásně.
Co máte proti Voplům? Po Mercedesu moje nejoblíbenějí německé auto. I kdy pravda, moc německé neni :-d
Já bych do něj klidně el...
Máma má Corsu, kamarád Astru ( má dvě, starou a fungl novou) jeho fotr měl asi tří Omegy. Nikdo si nestěoval...
A to co dal odkaz Vilous tak vypadá krásně.
|
|
08.12.2016 06:55 -
|
3018541
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já před 2xC5 měl 2x Vectra a náklady na údrbu byly proti C5 několikrát mení. Jen to jetě troku rezavělo a odcházely (levné) výfuky.
U ta první Insignia se mi líbila a u nové bude jistě zajímavé kombi. A mohu vás ubezpečit, e předpojatost proti nějakejm citrónům má mnohem více lidí ne vůči nějakejm oplům. Bohuel poslední léta oprávněně.
A budou citróni umět 8stupňů automat, LED světla, 4x4, zábavní a info elektroniku, vyuití rozvoru... tak budu mluvit jinak.
Já před 2xC5 měl 2x Vectra a náklady na údrbu byly proti C5 několikrát mení. Jen to jetě troku rezavělo a odcházely (levné) výfuky.
U ta první Insignia se mi líbila a u nové bude jistě zajímavé kombi. A mohu vás ubezpečit, e předpojatost proti nějakejm citrónům má mnohem více lidí ne vůči nějakejm oplům. Bohuel poslední léta oprávněně.
A budou citróni umět 8stupňů automat, LED světla, 4x4, zábavní a info elektroniku, vyuití rozvoru... tak budu mluvit jinak.
|
|
08.12.2016 06:56 -
|
3018542
|
|
autodiag
|
|
|
tak zalezi co od auta cekas ,pokud nic ta opel je jasna volba ale jinak maji treba vynikajici motory,hlavne ty naftove
tak zalezi co od auta cekas ,pokud nic ta opel je jasna volba :) ale jinak maji treba vynikajici motory,hlavne ty naftove :palec
|
|
08.12.2016 09:43 -
|
3018573
|
|
del42sa
|
|
|
Naftu za chvili zakazou v osobnich autech, who cares.... Ten Opel alespon udelal to co meli udelat v PSA s C5 misto tech komedii co predvadeji . V kostce lepsi, hlavne lehci a vybavenejsi moderni auto střední třídy navic s pohonem 4x4. O tom se muze PSA zakaznikum tak akorat zdat take heslo bys měl otočit na : "pokud nic nečeká tak jdi do Citroenu"
Naftu za chvili zakazou v osobnich autech, who cares.... Ten Opel alespon udelal to co meli udelat v PSA s C5 misto tech komedii co predvadeji . V kostce lepsi, hlavne lehci a vybavenejsi moderni auto střední třídy navic s pohonem 4x4. O tom se muze PSA zakaznikum tak akorat zdat ;-) take heslo bys měl otočit na : "pokud nic nečeká tak jdi do Citroenu"
|
|
08.12.2016 14:35 -
|
3018620
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Ja neviem ten novy cumak astry ci tej vectry sa mi akosi proporcne nepaci. Inak vsetko ostatne dobre. Fakt he ze o dalsom novom ci jazdenom citroene neuvazujem. Ale hdi moze byt . Jak pise del cosi us aj cakam. Nie MPV. 2 decka Stacia. My radi cestujeme po roznych atrakciach. No a slabucke polne cesty teraz s c3.
Ja neviem ten novy cumak astry ci tej vectry sa mi akosi proporcne nepaci. Inak vsetko ostatne dobre. Fakt he ze o dalsom novom ci jazdenom citroene neuvazujem. Ale hdi moze byt . Jak pise del cosi us aj cakam. Nie MPV. 2 decka Stacia. My radi cestujeme po roznych atrakciach. No a slabucke polne cesty teraz s c3.
|
|
08.12.2016 17:08 -
|
3018655
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Těko se porovnávají novinky mezi Opelem a C5, kdy výroba skončila, tam opravdu u asi nic čekat nemůe.
No a k těm Opelum, já tuto značku nikdy nevlastnil, ale kamarádi ano, dost často jsem větinu modelů měl před očima, kadý rok bylo znát, kdy je jaro, vechno kvetlo , oni byly rezavé snad u od výroby , byla i o něco větí spotřeba ne u jiných značek, nejvíce se mi líbyla Omega, hodně velký vnitřní prostor, moná nadčasová výbava, jinak kamarád měl neustálé problémy s topením, kadé 4 roky měnil displey a stačilo trochu sněhu a jezdilo se smykem, rád jezdil na hory, ale buď to musel nechat stát pod kopcem, nebo asi 3 km před ním nandat řetězy, tahal to zadek, jinak to jezdilo v létě hezky, zátah jeho 2.5 TD jako hrom, těch 6 hrnků tam bylo znát, prostě das auto.
Těko se porovnávají novinky mezi Opelem a C5, kdy výroba skončila, tam opravdu u asi nic čekat nemůe. :-))
No a k těm Opelum, já tuto značku nikdy nevlastnil, ale kamarádi ano, dost často jsem větinu modelů měl před očima, kadý rok bylo znát, kdy je jaro, vechno kvetlo :-d, oni byly rezavé snad u od výroby :-)), byla i o něco větí spotřeba ne u jiných značek, nejvíce se mi líbyla Omega, hodně velký vnitřní prostor, moná nadčasová výbava, jinak kamarád měl neustálé problémy s topením, kadé 4 roky měnil displey a stačilo trochu sněhu a jezdilo se smykem, rád jezdil na hory, ale buď to musel nechat stát pod kopcem, nebo asi 3 km před ním nandat řetězy, tahal to zadek, jinak to jezdilo v létě hezky, zátah jeho 2.5 TD jako hrom, těch 6 hrnků tam bylo znát, prostě das auto. ;-)
|
|
08.12.2016 19:10 -
|
3018695
|
|
del42sa
|
|
|
no u Citroenu se moná dočká v roce 2019 (?) jejich verze "Dacie Duster" s pohonem předních kol a na pěkných ocelových pruinách. No nekupte to
no u Citroenu se moná dočká v roce 2019 (?) jejich verze "Dacie Duster" s pohonem předních kol a na pěkných ocelových pruinách. No nekupte to :-)):palec
|
|
08.12.2016 21:32 -
|
3018741
|
|
zdenekb
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 81 |
|
|
No, já jsem měl Opla párkrát z půjčovny - Corsu, Astru. Tedy nové vozy, najeto pár tisíc kilometrů. Corsa
děsivě nepohodlná, jízdní komfort horí ne u dvacetiletého Peugeotu 106 a jízní vlastnosti srovnatelné. Po dvou dnech v Corse se mi zablokovaly záda - co mě postihlo naposledy ve kodě 105 neblahé paměti. Poslední Astra GTC jezdila dobře, ale zase: nepohodlná a nebylo z ní pořádně vidět. Opla ne - vak se říká: Proč se Ford vyrábí v Německu? Aby Opel nebyl nejhorí německé auto.
Co po C5? Nevím. Jetě ho pár let musím udret
No, já jsem měl Opla párkrát z půjčovny - Corsu, Astru. Tedy nové vozy, najeto pár tisíc kilometrů. Corsa
děsivě nepohodlná, jízdní komfort horí ne u dvacetiletého Peugeotu 106 a jízní vlastnosti srovnatelné. Po dvou dnech v Corse se mi zablokovaly záda - co mě postihlo naposledy ve kodě 105 neblahé paměti. Poslední Astra GTC jezdila dobře, ale zase: nepohodlná a nebylo z ní pořádně vidět. Opla ne - vak se říká: Proč se Ford vyrábí v Německu? Aby Opel nebyl nejhorí německé auto.
Co po C5? Nevím. Jetě ho pár let musím udret :)
|
|
08.12.2016 23:43 -
|
3018758
|
|
Hanz 397
|
|
|
63zdenda napsal(a): Těko se porovnávají novinky mezi Opelem a C5, kdy výroba skončila, tam opravdu u asi nic čekat nemůe.
No a k těm Opelum, já tuto značku nikdy nevlastnil, ale kamarádi ano, dost často jsem větinu modelů měl před očima, kadý rok bylo znát, kdy je jaro, vechno kvetlo , oni byly rezavé snad u od výroby , byla i o něco větí spotřeba ne u jiných značek, nejvíce se mi líbyla Omega, hodně velký vnitřní prostor, moná nadčasová výbava, jinak kamarád měl neustálé problémy s topením, kadé 4 roky měnil displey a stačilo trochu sněhu a jezdilo se smykem, rád jezdil na hory, ale buď to musel nechat stát pod kopcem, nebo asi 3 km před ním nandat řetězy, tahal to zadek, jinak to jezdilo v létě hezky, zátah jeho 2.5 TD jako hrom, těch 6 hrnků tam bylo znát, prostě das auto.
Ten 2,5 TD byl motor BMW
Ten 2,5 TD byl motor BMW ;-)
|
|
09.12.2016 07:48 -
|
3018786
|
|
autodiag
|
|
|
presneji 2.5 TD resp 2.5 TDS
presneji 2.5 TD resp 2.5 TDS
|
|
09.12.2016 20:33 -
|
3018887
|
|
LukoLVG
|
Město: , Auto: | Počet příspěvků: 227 |
|
|
Kdezto mam C5 na plyn a pouzivam to ako daily car chcem ju mat co najdlhsie. Hoc aj 5rokov. Je ticha a pohodlna a vnutorne velka co viac chciet? Jasne su pekne nove auta, mozno aj tichsie a rychlejsie ale urcite ma tak lacno neodvezu palivo/servis/relativna lahkost a jednoduchost oprav. Ale ked uz pride ten cas tak prakticky vsetko okrem VW group. Mam rad auta a neselektujem ze je nieco francuzke alebo talianske. Len nechcem klamara z VW group Aktualne mam aj Alfu 166 3,2 V6 a to je paradne vozenie je mi to luto predavat. Asi by som skusil nieco od opla, fordu, bmw alebo aj taky renault. Otcov Espace je neskutocne pohodlny a tichy. Takztiez ma 2,0 na plyn. A moj sen BMW 130i by som nedokazal vyuzivat na kazdodenne jazdenie.
Kdezto mam C5 na plyn a pouzivam to ako daily car chcem ju mat co najdlhsie. Hoc aj 5rokov. Je ticha a pohodlna a vnutorne velka co viac chciet? Jasne su pekne nove auta, mozno aj tichsie a rychlejsie ale urcite ma tak lacno neodvezu palivo/servis/relativna lahkost a jednoduchost oprav. Ale ked uz pride ten cas tak prakticky vsetko okrem VW group. Mam rad auta a neselektujem ze je nieco francuzke alebo talianske. Len nechcem klamara z VW group :-d Aktualne mam aj Alfu 166 3,2 V6 a to je paradne vozenie je mi to luto predavat. Asi by som skusil nieco od opla, fordu, bmw alebo aj taky renault. Otcov Espace je neskutocne pohodlny a tichy. Takztiez ma 2,0 na plyn. A moj sen BMW 130i by som nedokazal vyuzivat na kazdodenne jazdenie. :-d
|
|
13.12.2016 12:18 -
|
3019626
|
|
M.P
|
Město: Třebíč, Auto: Peugeot 807 2.0 HDi / 100 kW | Počet příspěvků: 432 |
|
|
Ahoj. Přestoe nae C5 je zatím zcela bezproblémová a nemám důvod se jí zbavovat , přemejlíme o něčem větím . Take volba je jasná - C8 . V naftě , s manuálem . Ročník 2006 a vý .
Teď v zimě se mi nechce řeit koupi , jezdit někde po inzerátech , nechávám to spí na jaro - léto . Přesto u trochu inzeráty pročítám , co kdyby se něco objevilo .
Chtěl bych jen doporučit , případně vyloučit motorizaci . Jistě je zde dost znalých , kteří dokáou napsat nějaké slabé stránky ( pokud jsou ) , nebo doporučit jestli 2.0 HDi , nebo 2.2 HDi ( RHR , RHH , 4HP , 4W , 4HT ) .
V C5 mám 2.0 HDi - 80 kW , a nemám k němu výhrad ...
Díky .
Ahoj. Přestoe nae C5 je zatím zcela bezproblémová a nemám důvod se jí zbavovat , přemejlíme o něčem větím . Take volba je jasná - C8 . V naftě , s manuálem . Ročník 2006 a vý .
Teď v zimě se mi nechce řeit koupi , jezdit někde po inzerátech , nechávám to spí na jaro - léto . Přesto u trochu inzeráty pročítám , co kdyby se něco objevilo .
Chtěl bych jen doporučit , případně vyloučit motorizaci . Jistě je zde dost znalých , kteří dokáou napsat nějaké slabé stránky ( pokud jsou ) , nebo doporučit jestli 2.0 HDi , nebo 2.2 HDi ( RHR , RHH , 4HP , 4W , 4HT ) .
V C5 mám 2.0 HDi - 80 kW , a nemám k němu výhrad ...
Díky .
|
|
13.12.2016 12:27 -
|
3019627
|
|
jumep
|
|
|
s toho co pises by som uz asi len 4hw vynechal, to je stara 2.2, principialne neni nejako problem (az na zahrdzavele nevybratelne striky), ale ked uz radsej tie novsie motorizacie
s toho co pises by som uz asi len 4hw vynechal, to je stara 2.2, principialne neni nejako problem (az na zahrdzavele nevybratelne striky), ale ked uz radsej tie novsie motorizacie
|
|
13.12.2016 20:49 -
|
3019703
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
Co místo C5 ? - Hydro u v ničem nebude. Na medvěda za 4 mega nemám. Koktávku nechci ( minulý týden jsem v ní jel jihlava Stuttgart a zzpět - celý víkend mi manelka musela mazat záda fastumgelem (nebo co to bylo ) a jetě dneska nemůu pořádně sedět ). jediný co mi asi kvůli pohodlí zbude je začit trochu etřit na benzín a koupit nějakou ameriku - ty taky houpou. Co na to říkají chlapci co jezdí do US ?
Co místo C5 ? - Hydro u v ničem nebude. Na medvěda za 4 mega nemám. Koktávku nechci ( minulý týden jsem v ní jel jihlava Stuttgart a zzpět - celý víkend mi manelka musela mazat záda fastumgelem (nebo co to bylo ) a jetě dneska nemůu pořádně sedět ). jediný co mi asi kvůli pohodlí zbude je začit trochu etřit na benzín a koupit nějakou ameriku - ty taky houpou. Co na to říkají chlapci co jezdí do US ?
|
|
13.12.2016 21:25 -
|
3019725
|
|
Ivan.pr
|
Město: Jihlava, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 168 |
|
|
jardo asi i v prd..... viď ? (pardon)
jardo asi i v prd..... viď ? (pardon)
|
|
| |
|
|