| | |
12.10.2016 20:35 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
3002229
|
|
jumep
|
|
|
ano, je to produkt doby, ale clovek co rozmysla si to nemoze kupit
- nie je to do terenu
- nie je to na cestu
ano, je to produkt doby, ale clovek co rozmysla si to nemoze kupit
- nie je to do terenu
- nie je to na cestu
|
|
12.10.2016 20:43 -
|
3002236
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
jumep napsal(a): ano, je to produkt doby, ale clovek co rozmysla si to nemoze kupit
- nie je to do terenu
- nie je to na cestu
.link.
Podža tatistík Zdruenia automobilového priemyslu SR za minulý rok boli SUV segmentom s najväčím medziročným rastom - a o 28 %. V desiatke najpredávanejích modelov na Slovensku za rok 2015 sa umiestnili dve SUV - Suzuki Vitara a Kia Sportage.
.link.
28 percent narast? ved to je nenormalne......
a su aj na cestu aj nejaky teren - .link.
http://www.topspeed.sk/suv-su-prudko-v-kurze-no-nedava-to-zmysel-/7515
Podža tatistík Zdruenia automobilového priemyslu SR za minulý rok boli SUV segmentom s najväčím medziročným rastom - a o 28 %. V desiatke najpredávanejích modelov na Slovensku za rok 2015 sa umiestnili dve SUV - Suzuki Vitara a Kia Sportage.
http://auto.sme.sk/c/20230443/ako-nas-klame-dizajn-aut-suv.html
28 percent narast? ved to je nenormalne......
a su aj na cestu aj nejaky teren - https://www.youtube.com/watch?v=qnND_lDNwUQ
|
|
12.10.2016 20:47 -
|
3002244
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Se divím, e ty SUV eurokokoti nezakáou. Nebo do nich snad taky budou cpát litrový tříválce, jako do kombíků? Jak asi takovej "motor" zacloumá s 2,5 tunovým SUV? Na jedný straně nás dusej malýma kubaturama kvůli emisím a na druhý straně se vyráběj tahače pro eny v domácnosti na cesty do minkárny.
Se divím, e ty SUV eurokokoti nezakáou. Nebo do nich snad taky budou cpát litrový tříválce, jako do kombíků? Jak asi takovej "motor" zacloumá s 2,5 tunovým SUV? Na jedný straně nás dusej malýma kubaturama kvůli emisím a na druhý straně se vyráběj tahače pro eny v domácnosti na cesty do minkárny. :nevim
|
|
12.10.2016 20:53 -
|
3002258
|
|
Miklásek
|
Město: Dolná Súča, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 BlueHDi 180k (133kW) Tourer | Počet příspěvků: 134 |
|
|
jumep napsal(a): Napravy, hud a tak vseobecne, je to skor nacackane ako nejako vyvojovo posunute auto
Ja som si 508 SW bol vyskúa (u nás v TN je jedna predvádzačka v plnke za super peniaz). Auto je to krásne, ale vadili mi napríklad sedáky. Bol som na skúobnej jazde a asi po 5-tich km ma tlačili ďalej mi vadilo, e keď som otočil hlavu dožava, aby som sa pozrel ikmo za seba, tak som si pleskol hlavu o strechu (no mono by to vyrieilo niie nastavené sedadlo - neviem ale ako som ho mal nastavené). Ďalej ma tvali odkladacie priestory. skutočne vyuitežné boli len pred spolujazdcom, vo dverách a pod lakovkou. Inak na tom obrovskom stredovom tuneli je len pidischránka (pred faceliftom tam bolo ovládanie na spôsob i-drive), kam sa mi zmestia tak akurát kžúče a schránka pri dverách je nelogicky zaprataná ovládaním HUD a vypínaním ESP. Lakovka sa naviac nedá nastavi a ideálnu polohu som si proste nenaiel. Inak bolo auto super... Keď som si potom sadol na skúobnú jazdu do C5 III (sedel som v nej predtým len raz na autosalóne) a ponoril som sa do kresiel, tak som mal jasno. A nevadilo mi ani e si nemám kam da kelímok s kávou...
Ja som si 508 SW bol vyskúa (u nás v TN je jedna predvádzačka v plnke za super peniaz). Auto je to krásne, ale vadili mi napríklad sedáky. Bol som na skúobnej jazde a asi po 5-tich km ma tlačili :( ďalej mi vadilo, e keď som otočil hlavu dožava, aby som sa pozrel ikmo za seba, tak som si pleskol hlavu o strechu (no mono by to vyrieilo niie nastavené sedadlo - neviem ale ako som ho mal nastavené). Ďalej ma tvali odkladacie priestory. skutočne vyuitežné boli len pred spolujazdcom, vo dverách a pod lakovkou. Inak na tom obrovskom stredovom tuneli je len pidischránka (pred faceliftom tam bolo ovládanie na spôsob i-drive), kam sa mi zmestia tak akurát kžúče a schránka pri dverách je nelogicky zaprataná ovládaním HUD a vypínaním ESP. Lakovka sa naviac nedá nastavi a ideálnu polohu som si proste nenaiel. Inak bolo auto super... Keď som si potom sadol na skúobnú jazdu do C5 III (sedel som v nej predtým len raz na autosalóne) a ponoril som sa do kresiel, tak som mal jasno. A nevadilo mi ani e si nemám kam da kelímok s kávou...
|
|
12.10.2016 20:53 -
|
3002259
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Kolik těch uivatelů jezdí do terénu ? cituji z článku menej ako 40 percent áut pri najpredávanejích modeloch sa predáva s náhonom na vetky tyri kolesá.
Musím opět přidat vtipnou hláku Clarksona z TOP GEAR To je jako kdy jedu na týden v roce lyovat a proto celý rok chodím v lyákách...
Svět spěje do záhuby,u to konstatoval kámo kdy viděl reklamu na Land Rover Cabrio.
Vechno u tu bylo,kdo vymyslí větí pičovinu ten má anci vydělat prachy.
Prý bezpečnost ? A budou vichni v SŮVÁCH budeme pak kupovat obrněné transportery ? Asi jo a nejlepe s elektromotorem.
Sakra to jsem se zase rozčílil. Kvůli ovcím co na ve skočí jsme přili o nástupce C5 a Hydru. take assi tak
Kolik těch uivatelů jezdí do terénu ? cituji z článku menej ako 40 percent áut pri najpredávanejích modeloch sa predáva s náhonom na vetky tyri kolesá.
Musím opět přidat vtipnou hláku Clarksona z TOP GEAR To je jako kdy jedu na týden v roce lyovat a proto celý rok chodím v lyákách...:palec
Svět spěje do záhuby,u to konstatoval kámo kdy viděl reklamu na Land Rover Cabrio.
Vechno u tu bylo,kdo vymyslí větí pičovinu ten má anci vydělat prachy.
Prý bezpečnost ? A budou vichni v SŮVÁCH budeme pak kupovat obrněné transportery ? Asi jo a nejlepe s elektromotorem.
Sakra to jsem se zase rozčílil. Kvůli ovcím co na ve skočí jsme přili o nástupce C5 a Hydru. take assi tak :-((((
|
|
12.10.2016 20:59 -
|
3002272
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Miklásek napsal(a): Ja som si 508 SW bol vyskúa (u nás v TN je jedna predvádzačka v plnke za super peniaz). Auto je to krásne, ale vadili mi napríklad sedáky. Bol som na skúobnej jazde a asi po 5-tich km ma tlačili ďalej mi vadilo, e keď som otočil hlavu dožava, aby som sa pozrel ikmo za seba, tak som si pleskol hlavu o strechu (no mono by to vyrieilo niie nastavené sedadlo - neviem ale ako som ho mal nastavené). Ďalej ma tvali odkladacie priestory. skutočne vyuitežné boli len pred spolujazdcom, vo dverách a pod lakovkou. Inak na tom obrovskom stredovom tuneli je len pidischránka (pred faceliftom tam bolo ovládanie na spôsob i-drive), kam sa mi zmestia tak akurát kžúče a schránka pri dverách je nelogicky zaprataná ovládaním HUD a vypínaním ESP. Lakovka sa naviac nedá nastavi a ideálnu polohu som si proste nenaiel. Inak bolo auto super... Keď som si potom sadol na skúobnú jazdu do C5 III (sedel som v nej predtým len raz na autosalóne) a ponoril som sa do kresiel, tak som mal jasno. A nevadilo mi ani e si nemám kam da kelímok s kávou...
V dávné době kdy jsem měl jetě BX měl kamarád 405. Čuměl jsem jako puk e houpala skoro jako BX,super pohodlné auto. A po čase jsem se zase vezl v 306 kombi se skleněnou střechou. Moc jsem se na to těil a byl to ok! Sedadla tvrdé jak v tramvaji a kadý kamínek výmol jsem cítil, Hrůůůza ! Mě by se 508 designem moná líbila víc ne X7 ale ebřiňák fakt nechci.
V dávné době kdy jsem měl jetě BX měl kamarád 405. Čuměl jsem jako puk e houpala skoro jako BX,super pohodlné auto. A po čase jsem se zase vezl v 306 kombi se skleněnou střechou. Moc jsem se na to těil a byl to ok! Sedadla tvrdé jak v tramvaji a kadý kamínek výmol jsem cítil, Hrůůůza ! Mě by se 508 designem moná líbila víc ne X7 ale ebřiňák fakt nechci.
|
|
12.10.2016 21:03 -
|
3002277
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
trh v u nas ma furt rezervy
.link.
trh v u nas ma furt rezervy
http://www.automag.sk/mercedes-benz-g63-amg-6x6-vzali-zakaznici-utokom-je-vypredany
|
|
12.10.2016 21:25 -
|
3002303
|
|
jumep
|
|
|
si predstav take loadrunnera spraveneho dnes ... to by tiez slo na dracku
si predstav take loadrunnera spraveneho dnes ... to by tiez slo na dracku :)
|
|
13.10.2016 14:42 -
|
3002601
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
A nebo zatnout zuby a koupit aspoň Haldex jak vícero automobilek.
A nebo zatnout zuby a koupit aspoň Haldex jak vícero automobilek.
|
|
13.10.2016 14:44 -
|
3002602
|
|
martinrx
|
Město: Uherský Brod, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) Tourer | Počet příspěvků: 349 |
|
|
Jde jen prostě o to, e 90% lidí pohon 4x4 na voze nikdy nejen e nepotřebuje, ale ani nevyuije. Ve VB bych to odhadoval dokonce tak zhruba na 99,5 %. Take tohle pro automobilku ádnou ztrátu trhu neznamená.
Jde jen prostě o to, e 90% lidí pohon 4x4 na voze nikdy nejen e nepotřebuje, ale ani nevyuije. Ve VB bych to odhadoval dokonce tak zhruba na 99,5 %. Take tohle pro automobilku ádnou ztrátu trhu neznamená.
|
|
13.10.2016 15:14 -
|
3002612
|
|
del42sa
|
Město: Praha, Auto: | Počet příspěvků: 441 |
|
|
martinrx napsal(a): Jde jen prostě o to, e 90% lidí pohon 4x4 na voze nikdy nejen e nepotřebuje, ale ani nevyuije. Ve VB bych to odhadoval dokonce tak zhruba na 99,5 %. Take tohle pro automobilku ádnou ztrátu trhu neznamená.
to je ale úplně jedno, pokud má vypláznout 600 nebo více kapříků za auto tak vezme to, které za ty peníze nabízí 4x4 ne stejně drahé jen s pohonem předních kol ....
to je ale úplně jedno, pokud má vypláznout 600 nebo více kapříků za auto tak vezme to, které za ty peníze nabízí 4x4 ne stejně drahé jen s pohonem předních kol ....
|
|
13.10.2016 16:15 -
|
3002623
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Ale přece vůbec nejde o to jestli to vyuijí. Jde o to jestli to chtějí a zaplatí za to!
:-)))) Ale přece vůbec nejde o to jestli to vyuijí. Jde o to jestli to chtějí a zaplatí za to! ;-)
|
|
| |
|
|