| | |
19.08.2016 08:02 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
2985201
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já ani nevím, jestli jetě existuje automobilka Volga a zda dělá osobní auta. Ale koncem socíku představu svezení v kočáře dokonale plnila Volga Gaz 24 (tzv. nová volha). Ohromný vnitřní prostor a kufr, docela ticho a na tehdejí dobu sluný výkon. Bylo to na svezení lepí ne tehdejí pička T 613.
Jene veho s mírou, to se houpalo vdy a na vem a to i bočně a po 15 km jízdy mi v tom bylo blbě a to na kinetózu netrpím.
Já ani nevím, jestli jetě existuje automobilka Volga a zda dělá osobní auta. Ale koncem socíku představu svezení v kočáře dokonale plnila Volga Gaz 24 (tzv. nová volha). Ohromný vnitřní prostor a kufr, docela ticho a na tehdejí dobu sluný výkon. Bylo to na svezení lepí ne tehdejí pička T 613.
Jene veho s mírou, to se houpalo vdy a na vem a to i bočně a po 15 km jízdy mi v tom bylo blbě a to na kinetózu netrpím.
|
|
19.08.2016 09:04 -
|
2985207
|
|
gull
|
|
|
Já bych nového Supa v kombi bral, ale vzhledem k tomu v jakých cenách se pohybuje a jak málo klesá cena kod v bazarech, to bych musel čekat 20let.
Ale nesmutním,aspoň mám klidné spaní, jak píete. Kamarád co ho má sluebního, u přiel o couvací senzory vzadu a má pěkně poničené plasty, jak mu to někdo vykubal, ale ten spí taky klidně, kdy je to sluebák.
Já bych nového Supa v kombi bral, ale vzhledem k tomu v jakých cenách se pohybuje a jak málo klesá cena kod v bazarech, to bych musel čekat 20let:-p.
Ale nesmutním,aspoň mám klidné spaní, jak píete. Kamarád co ho má sluebního, u přiel o couvací senzory vzadu a má pěkně poničené plasty, jak mu to někdo vykubal, ale ten spí taky klidně, kdy je to sluebák.
|
|
19.08.2016 09:54 -
|
2985208
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Kdy si přestanu dělat srandu nebo vzpomínat na socík, tak s gullem souhlasím.
Kdybych nyní přiel o stávající C5 a nutně potřeboval změnu a měl na to, tak superb by byl jedním z váných favoritů. Ale spí zase X7.
Jo a asi benzín (co u X7 nových a jetých téměř neexistuje). Mám druhý diesel v ivotě a kromě pevného zátahu na dálničních stoupáních mne to jízdně (kromě spotřeby) moc neoslovilo. Problémy se zapalováním jsou jistě mení a levnějí ne vechny ty vstřiky, fapy, zimní starty... No a rostoucí restrikce proti dieselům v západních velkoměstech.
Kdy si přestanu dělat srandu nebo vzpomínat na socík, tak s gullem souhlasím.
Kdybych nyní přiel o stávající C5 a nutně potřeboval změnu a měl na to, tak superb by byl jedním z váných favoritů. Ale spí zase X7.
Jo a asi benzín (co u X7 nových a jetých téměř neexistuje). Mám druhý diesel v ivotě a kromě pevného zátahu na dálničních stoupáních mne to jízdně (kromě spotřeby) moc neoslovilo. Problémy se zapalováním jsou jistě mení a levnějí ne vechny ty vstřiky, fapy, zimní starty... No a rostoucí restrikce proti dieselům v západních velkoměstech.
|
|
19.08.2016 12:02 -
|
2985216
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
TAk jsem taky kouknul, kdyby mně někdo serotoval auto, co je aktuálně v nabídce 3-4 letých aut a z dostupného materiálu se mi asi nejvíc líbil P5008.
Sice je v nabídce obvykle s 1.6HDI, ale já k tomuhle motoru po 6 letech zatím ádnou averzi nemám
No, ale nebudeme nic přivolávat, změnu jetě tak 4 roky neplánuju a to se zase nabídka modelů změní.
TAk jsem taky kouknul, kdyby mně někdo serotoval auto, co je aktuálně v nabídce 3-4 letých aut a z dostupného materiálu se mi asi nejvíc líbil P5008.
Sice je v nabídce obvykle s 1.6HDI, ale já k tomuhle motoru po 6 letech zatím ádnou averzi nemám :-d
No, ale nebudeme nic přivolávat, změnu jetě tak 4 roky neplánuju a to se zase nabídka modelů změní.
|
|
19.08.2016 18:55 -
|
2985318
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
U vím, co chci po C5. Houpavý to je dost a koncerňákům to natrhne pozadí s grácií.
.link.
U vím, co chci po C5. Houpavý to je dost a koncerňákům to natrhne pozadí s grácií. :palec
https://www.novinky.cz/auto/412367-zavodni-kamaz-nahani-na-finske-sotoline-vw-polo-r-wrc.html
|
|
19.08.2016 21:56 -
|
2985404
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Troku blbě se s tím bude parkovat ve městech. I kdy asi by lo ty osobaky nechávat pod sebou , myslím e by ten Kamaz auta přejel jak nic .Jenom nevím co by tomu majitelé říkali kdy se zde řeí mouhy na nárazníku
Troku blbě se s tím bude parkovat ve městech. I kdy asi by lo ty osobaky nechávat pod sebou , myslím e by ten Kamaz auta přejel jak nic .Jenom nevím co by tomu majitelé říkali kdy se zde řeí mouhy na nárazníku :-))))
|
|
19.08.2016 22:42 -
|
2985407
|
|
Hanz 397
|
|
|
Mikra napsal(a): U vím, co chci po C5. Houpavý to je dost a koncerňákům to natrhne pozadí s grácií.
.link.
Nemusí mít ani tohle závodní hovado-mě tenkrát,jetě kdy jsem měl 318is neskutečně nasekal frajer s DAFem. V Ludvíkovicích se na mě nalepil,e jsem ve vech zrcátkách viděl jen mříku chladiče a kdy jsme se dostali na ten dvouproud,tak mě fakt s neuvěřitelnou lehkostí předletěl. Samozřejmě,e to byl jen kůň bez návěsu,ale i tak...
Nemusí mít ani tohle závodní hovado-mě tenkrát,jetě kdy jsem měl 318is neskutečně nasekal frajer s DAFem. V Ludvíkovicích se na mě nalepil,e jsem ve vech zrcátkách viděl jen mříku chladiče a kdy jsme se dostali na ten dvouproud,tak mě fakt s neuvěřitelnou lehkostí předletěl. Samozřejmě,e to byl jen kůň bez návěsu,ale i tak...
|
|
19.08.2016 23:19 -
|
2985413
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
objem nenahradis neakych 2200-2500Nm vie vystreli vpred
objem nenahradis :D neakych 2200-2500Nm vie vystreli vpred
|
|
20.08.2016 00:19 -
|
2985417
|
|
jumep
|
|
|
ja neviem ako vy, ale ja som to uz davno povedal - Marauder
.link.
ja neviem ako vy, ale ja som to uz davno povedal - Marauder
https://www.youtube.com/watch?v=cDoRmT0iRic
|
|
20.08.2016 09:04 -
|
2985453
|
|
Luki_C5
|
Město: Holeov, Auto: C6 2.7 HDI Exclusive | Počet příspěvků: 971 |
|
|
Ná známej z Německa si koupil z limitované série 100ks tuto krásku. Počáteční investice 400t. euro a ted mu nějaký ejk nabízí 800t euro. Vzal to jako výhodnou investici a asi se podařilo... .link.
Ná známej z Německa si koupil z limitované série 100ks tuto krásku. Počáteční investice 400t. euro a ted mu nějaký ejk nabízí 800t euro. Vzal to jako výhodnou investici a asi se podařilo... https://www.youtube.com/watch?v=DrUVMdkb4_k
|
|
09.10.2016 19:40 -
|
3000946
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
stojim si za svojim objem nenahradis..a skocil som do 4.0 6 valec
Myslel som ze uz pojdem len do elektra..ale tie su cenovo este stale mimo mna. Takze som sa ulakomil na pekny jaguar xj6 4.0 sovereign z 94tého. Komfort je na vysokej urovni, a s kvalitou to vyzera tiez dobre. Do buducna rozmyslam o novom XJ aj ked to otestovane este nemam.
Potesila ma paralela s citronom, tj hydropneumaticke brzdy, a v novsom xj zase rovnake motorizacie. Jedine co sa mi nepaci je ten zadny nahon, ale auto má obuté traktorky michelin TDX 20 ročné a sedí to s nimi vade
stojim si za svojim objem nenahradis..a skocil som do 4.0 6 valec :P
Myslel som ze uz pojdem len do elektra..ale tie su cenovo este stale mimo mna. Takze som sa ulakomil na pekny jaguar xj6 4.0 sovereign z 94tého. Komfort je na vysokej urovni, a s kvalitou to vyzera tiez dobre. Do buducna rozmyslam o novom XJ aj ked to otestovane este nemam.
Potesila ma paralela s citronom, tj hydropneumaticke brzdy, a v novsom xj zase rovnake motorizacie. Jedine co sa mi nepaci je ten zadny nahon, ale auto má obuté traktorky michelin TDX 20 ročné a sedí to s nimi vade :D
Přílohy: XJ40-10.jpg ( 42737b ) - XJ |
|
09.10.2016 20:00 -
|
3000964
|
|
Světlono
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 179 |
|
|
Mě se docela zamlouvá Peugeot 508, ale hledání náhrady má zatím doufám pár let čas.
Mě se docela zamlouvá Peugeot 508, ale hledání náhrady má zatím doufám pár let čas.
|
|
09.10.2016 20:17 -
|
3000980
|
|
jumep
|
|
|
tak 508 mna osobne hodne sklamal co som mal prilezitost vidiet
tak 508 mna osobne hodne sklamal co som mal prilezitost vidiet
|
|
09.10.2016 21:47 -
|
3001075
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no zaujimalo by ma jake auto sa da kupit so 2L motorom 110kW-370NM za 21500Eur
iba asi c5. V tejto cene je uz z coho vyberat, ale nie v strednej triede....
normalne som sa chvilu pohraval s myslienkou predat sucasne a kupit este raz . ale ako povedal v telke dnes jeden predajca jazdeniek = najlepsi recept je kupit nove a za 10 rokov nalietat 200tkm, toho sa mienim drzat aj ja .
skor by ma zaujimalo jake auto kupit za staru c3 =RAV4, Qashqai, novy P3008,Sportage,Tucson, Ateca,
toto by som chcel do 2=3 rokov rozlusknut
no zaujimalo by ma jake auto sa da kupit so 2L motorom 110kW-370NM za 21500Eur
iba asi c5. V tejto cene je uz z coho vyberat, ale nie v strednej triede....
normalne som sa chvilu pohraval s myslienkou predat sucasne a kupit este raz . ale ako povedal v telke dnes jeden predajca jazdeniek = najlepsi recept je kupit nove a za 10 rokov nalietat 200tkm, toho sa mienim drzat aj ja .
skor by ma zaujimalo jake auto kupit za staru c3 =RAV4, Qashqai, novy P3008,Sportage,Tucson, Ateca,
toto by som chcel do 2=3 rokov rozlusknut
|
|
09.10.2016 22:26 -
|
3001102
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
63zdenda napsal(a): Čistě teoreticky, ohledně malého ročního nájezdu a místo kola by stačilo toto , není to ani drahý.
.link.
Robo - dva kluci u nás v práci koupili Tucson, nadmíru spokojeni a mile překvapeni základní hodně bohatou výbavou.
Zdendo, pokial si pamatam, ten projekt krachol uz z nezaujmu samotnych indov ako zakaznikov.
ano tucson ma pekny kabatik, ale so slusnym turbo motorom sme na cene Mazda CX5 alebo RAV4 hybrid ci Tiguan mozno Kodiaq.....Benzin bez turba bude slabota . proste to nema Nm, hoci vykon 96kW - ale pri 5tisic, a tak ja nejazdim
ma ho kolega, kym na to nasetrim bude to uz mimo vyber. on ho kupil sice s vybavou ale tym obyc. benzinom 1.6 a to uz fakt nie
Zdendo, pokial si pamatam, ten projekt krachol uz z nezaujmu samotnych indov ako zakaznikov.
ano tucson ma pekny kabatik, ale so slusnym turbo motorom sme na cene Mazda CX5 alebo RAV4 hybrid ci Tiguan mozno Kodiaq.....Benzin bez turba bude slabota . proste to nema Nm, hoci vykon 96kW - ale pri 5tisic, a tak ja nejazdim
ma ho kolega, kym na to nasetrim bude to uz mimo vyber. on ho kupil sice s vybavou ale tym obyc. benzinom 1.6 a to uz fakt nie
|
|
09.10.2016 22:32 -
|
3001106
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
1.7 CRDi za 520 tis. kč.
1.7 CRDi za 520 tis. kč.
|
|
| |
|
|