| | |
23.05.2016 17:52 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
2954016
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no fasa hlavne ze peugeot sa chce zviest na SUV vlne. .link.
a na vyvoj noveho vozu nabiteho tecnologiami pod znackou citron asi nezvysil rozpocet....
no a cital som ze podobne umrie aj avensis....
no fasa hlavne ze peugeot sa chce zviest na SUV vlne. http://podkapotou.zoznam.sk/gl/362565/1770809/AKTUALIZOVANE--Peugeot-prave-uviedol-novy-model-3008--Viac-SUV-menej-MPV
a na vyvoj noveho vozu nabiteho tecnologiami pod znackou citron asi nezvysil rozpocet....
no a cital som ze podobne umrie aj avensis....
|
|
23.05.2016 22:52 -
|
2954442
|
|
autocross
|
Město: Bystřice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 82 |
|
|
To by mi do práce jen tak tak vylo
Asi začnu střádat baterky z notebooků
To by mi do práce jen tak tak vylo :-d
Asi začnu střádat baterky z notebooků
|
|
18.08.2016 10:52 -
|
2985012
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
.link.
Ale počkám si, a to bude kombi
https://www.novinky.cz/auto/412190-bozsky-koncept-mercedes-maybach-vision-6.html
Ale počkám si, a to bude kombi
|
|
18.08.2016 10:56 -
|
2985015
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Citace z článku: ... kdy nad zadními koly je malá kabina pro zamilovanou dvojici ...
To Vilous: Pravdu dí. Kombík má nad zadními koly VELKOU kabinu pro zamilovanou dvojici. I trojice se tam pohodlně vyřádí.
Citace z článku: ... kdy nad zadními koly je malá kabina pro zamilovanou dvojici ...
To Vilous: Pravdu dí. Kombík má nad zadními koly VELKOU kabinu pro zamilovanou dvojici. I trojice se tam pohodlně vyřádí. :-))))
|
|
18.08.2016 12:39 -
|
2985038
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
vidim ze my, buduci tesláci by sme mali zalozit vlastne vlakno
vidim ze my, buduci tesláci by sme mali zalozit vlastne vlakno :-d
|
|
18.08.2016 14:20 -
|
2985074
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já jsem teslák dávno byl. Konkrétně magnetofon B70.
Dalí audio komponenty jsem pak raději kupoval v HiFi klubu ve Smečkách, pamětníci jistě vzpomenou, e HiFi oblast tehdy patřila pod Svazarm. Zřejmě nae armáda tehdy plánovala útok na NSR pomocí rámusu z beden.
Jinak pro jedění na chalupu by to pouitelné bylo, pro jedění po Evropě zatím ani náhodou. Navíc nyní mají Tesláci nějaké potíe, bourá jim to, hoří jim to, nejsou baterky... Ale nutno přiznat, e podobné problémy mají skoro vechny inovátorské projekty v čemkoli.
Já jsem teslák dávno byl. Konkrétně magnetofon B70.
Dalí audio komponenty jsem pak raději kupoval v HiFi klubu ve Smečkách, pamětníci jistě vzpomenou, e HiFi oblast tehdy patřila pod Svazarm. Zřejmě nae armáda tehdy plánovala útok na NSR pomocí rámusu z beden.
Jinak pro jedění na chalupu by to pouitelné bylo, pro jedění po Evropě zatím ani náhodou. Navíc nyní mají Tesláci nějaké potíe, bourá jim to, hoří jim to, nejsou baterky... Ale nutno přiznat, e podobné problémy mají skoro vechny inovátorské projekty v čemkoli.
|
|
18.08.2016 16:50 -
|
2985114
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
bural ani piloti v lietadle sa na ten ich hi-tech autopilot nemozu uplne spolahnut a musia tam byt a sledovat.. baterky boli su aj budu.
Citroen to tiez nemal lahke, slávne DSká boli robené narýchlo aby pokrývali objednávky, a čakacie lehoty boli brutálne. Potom vychadzali podobné články ako citrony tečú etc.. Tesla 3 ma uz cez 300 000 objednavok ,ete nevyla.. DS mal 650 000 objednavok tuím..take celkom pekny ekvivalent dobového prelomu.
Majú vyjs v troch prevedeniach,
344 - najlacnejie za 35 000,zadokolka 44kWh ,z 0-100 za 5,6s
366D - stred za 44 000, 66kWh, 4x4 z 0-100 za 4,7s
P366D - sportova verzia, 60 000, 66kWh, 4x4, z0-100 za 3,1s
vzduchovy podvozok je tusim pre vsetky 4x4 modely
bural :) ani piloti v lietadle sa na ten ich hi-tech autopilot nemozu uplne spolahnut a musia tam byt a sledovat.. baterky boli su aj budu.
Citroen to tiez nemal lahke, slávne DSká boli robené narýchlo aby pokrývali objednávky, a čakacie lehoty boli brutálne. Potom vychadzali podobné články ako citrony tečú etc.. Tesla 3 ma uz cez 300 000 objednavok ,ete nevyla.. DS mal 650 000 objednavok tuím..take celkom pekny ekvivalent dobového prelomu.
Majú vyjs v troch prevedeniach,
344 - najlacnejie za 35 000,zadokolka 44kWh ,z 0-100 za 5,6s
366D - stred za 44 000, 66kWh, 4x4 z 0-100 za 4,7s
P366D - sportova verzia, 60 000, 66kWh, 4x4, z0-100 za 3,1s
vzduchovy podvozok je tusim pre vsetky 4x4 modely
|
|
18.08.2016 22:21 -
|
2985183
|
|
Zbyňa
|
Město: Brno, Auto: Citroën C5 II 2.0HDi 16v SX | Počet příspěvků: 459 |
|
|
To já jsem jetě mladej a nevyblbnutej, v hledáčku mám do budoucna něco takovýho: .link.
při normální jízdě spotřeba do 8 litrů a kdy potřebuje, má k dispozici 210kw a 350 Nm a samosvornej diferencial na předku,a aji kočár se dozadu vleze, kdy na to příjde... i komfort je prý slunej vzhledem k nastavitelným tlumičům (který třeba v Superbu ač nerad, jsem musel uznat, e to houpe na němce hezky)
Na elektromobil to jetě není, Tesla je pecka, ale dokud nevymyslí lepí baterky / rychlý dobíjení ekvivalentní k tankovnání. Tak je to pořád patný. Kor pro nás lidi z paneláku prodluku si z okna fakt házet nehodlám
To já jsem jetě mladej a nevyblbnutej, v hledáčku mám do budoucna něco takovýho: http://1.bp.blogspot.com/-g8HUjFY_BeY/VPX7mBuW-AI/AAAAAAAAF_E/ZiLlWUAsnM4/s1600/seat-leon-st-cupra-geneva-2.JPG
při normální jízdě spotřeba do 8 litrů a kdy potřebuje, má k dispozici 210kw a 350 Nm a samosvornej diferencial na předku,a aji kočár se dozadu vleze, kdy na to příjde... :-)))) i komfort je prý slunej vzhledem k nastavitelným tlumičům (který třeba v Superbu ač nerad, jsem musel uznat, e to houpe na němce hezky) :nevim
Na elektromobil to jetě není, Tesla je pecka, ale dokud nevymyslí lepí baterky / rychlý dobíjení ekvivalentní k tankovnání. Tak je to pořád patný. Kor pro nás lidi z paneláku :( prodluku si z okna fakt házet nehodlám
|
|
18.08.2016 22:45 -
|
2985188
|
|
Hanz 397
|
|
|
Zbyňa napsal(a): To já jsem jetě mladej a nevyblbnutej, v hledáčku mám do budoucna něco takovýho: .link.
při normální jízdě spotřeba do 8 litrů a kdy potřebuje, má k dispozici 210kw a 350 Nm a samosvornej diferencial na předku,a aji kočár se dozadu vleze, kdy na to příjde... i komfort je prý slunej vzhledem k nastavitelným tlumičům (který třeba v Superbu ač nerad, jsem musel uznat, e to houpe na němce hezky)
Na elektromobil to jetě není, Tesla je pecka, ale dokud nevymyslí lepí baterky / rychlý dobíjení ekvivalentní k tankovnání. Tak je to pořád patný. Kor pro nás lidi z paneláku prodluku si z okna fakt házet nehodlám
Mě to příjde podobně úchylný,jak svýho času tohle: .link.
Ale jistý kouzlo to mělo-kdo nevěděl,k čemu jsou ty čtyři laufy vzadu a zkouel se s tím poměřovat (zail jsem to) s mylenkou"vdy je to kombík"....Bylo to zábavný
Mě to příjde podobně úchylný,jak svýho času tohle: http://www.autoexpress.co.uk/bmw/94420/bmw-m5-touring-e61-best-bmw-m-cars
Ale jistý kouzlo to mělo-kdo nevěděl,k čemu jsou ty čtyři laufy vzadu a zkouel se s tím poměřovat (zail jsem to) s mylenkou"vdy je to kombík"....Bylo to zábavný ;-)
|
|
18.08.2016 23:10 -
|
2985189
|
|
Delict
|
|
|
2 hodiny sa nečaká, za neakych 40 minut nabijes na 80% a ides dalej..tak funguje realita. A nevrav mi ze ked mas narvane auto rodinou a demi e im raz za 300-350km nezastanes
2 hodiny sa nečaká, za neakych 40 minut nabijes na 80% a ides dalej..tak funguje realita. A nevrav mi ze ked mas narvane auto rodinou a demi e im raz za 300-350km nezastanes
|
|
18.08.2016 23:12 -
|
2985190
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Celkem by mě zajímalo jaké je procento řidičů co mají ambice pokouet nějaké hranice, prostě blbnout, zavodit.
A jaké je procento uivatelů co se chtějí v klidu dostat z bodu A do bodu B.
Proč to píu? Protoe mi přijde e pro ty první se můou automobilky přetrhnout.A na ty jako já co chtějí gauč na čtyřech kolech vichni kalou.
Po dnení informaci e nám tady Praha 5 přichystala dalí bezva novinku - 30km/h na větině ulic mi ten trend prostě přijde nepochopitelný.
Nemám nic proti tomu e je moznost si koupit Ferrari s XXX koni pod kapotou a pak s ním jezdit třicítkou po městě a 100 po dálnici. Ale proč u nikdo neudělá pořádnou houpačku co bude plout jak křiník Poemkin fakt nechápu
Celkem by mě zajímalo jaké je procento řidičů co mají ambice pokouet nějaké hranice, prostě blbnout, zavodit.
A jaké je procento uivatelů co se chtějí v klidu dostat z bodu A do bodu B.
Proč to píu? Protoe mi přijde e pro ty první se můou automobilky přetrhnout.A na ty jako já co chtějí gauč na čtyřech kolech vichni kalou.
Po dnení informaci e nám tady Praha 5 přichystala dalí bezva novinku - 30km/h na větině ulic mi ten trend prostě přijde nepochopitelný.
Nemám nic proti tomu e je moznost si koupit Ferrari s XXX koni pod kapotou a pak s ním jezdit třicítkou po městě a 100 po dálnici. Ale proč u nikdo neudělá pořádnou houpačku co bude plout jak křiník Poemkin fakt nechápu :-((((
|
|
18.08.2016 23:29 -
|
2985192
|
|
Zbyňa
|
|
|
Hanz 397: To se mi na tom právě líbí, kdo neví, tak se můe nechat napálit
Helmut: Chápu jak to myslí. Já osobně třeba auto k práci a ivotu nepotřebuju, a i teď s pětkou jezdím hlavně po výletech, nebo se jdu jen tak projet... Proto pokukuju po něčem co vytáhnu jen na víkend pro potěení a zábavu.
Ale kdy jedu někam dál, tak ta c5 je k nezaplacení. Upřímně, pokud jste jetě nejeli, doporučuju novýho Superba v comfortu. Neříkam, e je to jak H3+ , ale komfort je tam vysokej a i takový to typický zhoupnutí na delích nerovnostech tam je, a já osobně bych s tím dokázal ít, pokud bych hledal pohodlný auto.
U Citroenu se tohoto u bohuel nedočkáme
Hanz 397: To se mi na tom právě líbí, kdo neví, tak se můe nechat napálit :)
Helmut: Chápu jak to myslí. Já osobně třeba auto k práci a ivotu nepotřebuju, a i teď s pětkou jezdím hlavně po výletech, nebo se jdu jen tak projet... Proto pokukuju po něčem co vytáhnu jen na víkend pro potěení a zábavu.
Ale kdy jedu někam dál, tak ta c5 je k nezaplacení. Upřímně, pokud jste jetě nejeli, doporučuju novýho Superba v comfortu. Neříkam, e je to jak H3+ , ale komfort je tam vysokej a i takový to typický zhoupnutí na delích nerovnostech tam je, a já osobně bych s tím dokázal ít, pokud bych hledal pohodlný auto.
U Citroenu se tohoto u bohuel nedočkáme
|
|
18.08.2016 23:50 -
|
2985194
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Kombík Superb je krom Yeti jediná koda na kterou se dokáu podívat a vzbudí ve mě nějaký dojem.Ale představa e si to za nesmyslný peníze pořídím a nebudu moci kadou noc spát jestli mi ho nebo z něj něco nekradnou,tak to ani náhodou.
Fakt nechapu e to nikoho v automobilkách jetě nenapadlo, cílená reklama na lidi co mají radi klid a pohodu. Ne Schumacher ale doktor z Vesničky střediskové.
Vdy kolikrát si člověk bezpečně uije rychlou jizdu za volantem?
To je jak ta hláka z Top Gearu na SUV a karavany. Protoe jedu 14 v roce na dovolenou nemusim na to mít speciální auto,to je stejný jako kdybych chodil celý rok v přeskáčích jen proto e jedu na pár dní na hory lyovat...
Samozřejmě chapu e jsou mezi námi lidé co musí za kadou cenu mit pořád plyn na podlaze a rvát to co to jde ale evidentně to jde i s Citroënem na koulích, viď Jruze
Ale jak říkám, nikomu to neberu,jen mě tve e pro závodníky auta jsou a pro flegmoue co se kochaj je problém vybrat vůz...
A třeba dřív byla Kachna 2CV za par korun lidové auto a houpačka jako prase
Kombík Superb je krom Yeti jediná koda na kterou se dokáu podívat a vzbudí ve mě nějaký dojem.Ale představa e si to za nesmyslný peníze pořídím a nebudu moci kadou noc spát jestli mi ho nebo z něj něco nekradnou,tak to ani náhodou.
Fakt nechapu e to nikoho v automobilkách jetě nenapadlo, cílená reklama na lidi co mají radi klid a pohodu. Ne Schumacher ale doktor z Vesničky střediskové. :-))
Vdy kolikrát si člověk bezpečně uije rychlou jizdu za volantem?
To je jak ta hláka z Top Gearu na SUV a karavany. Protoe jedu 14 v roce na dovolenou nemusim na to mít speciální auto,to je stejný jako kdybych chodil celý rok v přeskáčích jen proto e jedu na pár dní na hory lyovat... :nevim:-o
Samozřejmě chapu e jsou mezi námi lidé co musí za kadou cenu mit pořád plyn na podlaze a rvát to co to jde ale evidentně to jde i s Citroënem na koulích, viď Jruze :-))))
Ale jak říkám, nikomu to neberu,jen mě tve e pro závodníky auta jsou a pro flegmoue co se kochaj je problém vybrat vůz...:-((((
A třeba dřív byla Kachna 2CV za par korun lidové auto a houpačka jako prase :-)
|
|
19.08.2016 00:04 -
|
2985195
|
|
Zbyňa
|
|
|
Jo jo, má pravdu, e s tou kodovkou to bez garáe na klidný spaní fakt není A za slunou výbavu a motor to začíná na +-800tis.
Holt je to móda, e vechno musej testovat na nordschleife.. Ale e s tím chce cestovat v klidu a pohodlně, to moc nikoho nezajímá.
Jo jo, má pravdu, e s tou kodovkou to bez garáe na klidný spaní fakt není :D A za slunou výbavu a motor to začíná na +-800tis.
Holt je to móda, e vechno musej testovat na nordschleife.. Ale e s tím chce cestovat v klidu a pohodlně, to moc nikoho nezajímá.
|
|
19.08.2016 01:36 -
|
2985198
|
|
jruze
|
|
|
Samozřejmě chapu e jsou mezi námi lidé co musí za kadou cenu mit pořád plyn na podlaze a rvát to co to jde ale evidentně to jde i s Citroënem na koulích, viď Jruze
Ale jak říkám, nikomu to neberu,jen mě tve e pro závodníky auta jsou a pro flegmoue co se kochaj je problém vybrat vůz...
A třeba dřív byla Kachna 2CV za par korun lidové auto a houpačka jako prase
To : Helmut
Nejezdím s plynem na podlaze - jedu si svích 170-180. a to zdaleka není plyn na podlaze ale nějakých 2700ot a
má pravdu,ale nejezdím tak pořád - jen někdy a někde Nedavno mne předjel citroen (vlastně dva - jeden na platu) a e neuhodnete kdo to byl ? - tak jsem přidal abych se podíval kdo a co to veze Ta fotka u v inzerci není- té na vleku
Samozřejmě chapu e jsou mezi námi lidé co musí za kadou cenu mit pořád plyn na podlaze a rvát to co to jde ale evidentně to jde i s Citroënem na koulích, viď Jruze :-))))
Ale jak říkám, nikomu to neberu,jen mě tve e pro závodníky auta jsou a pro flegmoue co se kochaj je problém vybrat vůz...:-((((
A třeba dřív byla Kachna 2CV za par korun lidové auto a houpačka jako prase :-)
To : Helmut
Nejezdím s plynem na podlaze - jedu si svích 170-180. a to zdaleka není plyn na podlaze ale nějakých 2700ot a
má pravdu,ale nejezdím tak pořád - jen někdy a někde;-) Nedavno mne předjel citroen (vlastně dva - jeden na platu) a e neuhodnete kdo to byl ? - tak jsem přidal abych se podíval kdo a co to veze:-o Ta fotka u v inzerci není- té na vleku;-)
|
|
19.08.2016 08:01 -
|
2985200
|
|
ivanivan
|
|
|
To Hellmut - 100% souhlas. V usa vude zácpy , omezení rychlosti a policie a sporáky s 5L motory.
Protoe kupuji ojetiny, můu jetě chvíli zůstat u c5 . Zatím mě nic neoslovilo natolik, abych měnil značku.
To Hellmut - 100% souhlas. V usa vude zácpy , omezení rychlosti a policie a sporáky s 5L motory.
Protoe kupuji ojetiny, můu jetě chvíli zůstat u c5 :palec. Zatím mě nic neoslovilo natolik, abych měnil značku.
|
|
| |
|
|