| | |
22.05.2016 21:21 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
2953517
|
|
1David1
|
Město: Oravské Veselé, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 138k (100kW) | Počet příspěvků: 104 |
|
|
viem e to z C5 nevyzerá dobre.... ale mono sa ete niečo Citroen vymyslí a ak nie tak počka takych 30 rokov a z C5 bude mono aj celkom iadaný veterán ale to tu len tak vymyžam.... ja by som namiesto C5 bral taku DS4, aleo DS5..... ale tie idu cenovo dos nad moju uroveň
viem e to z C5 nevyzerá dobre.... ale mono sa ete niečo Citroen vymyslí :D a ak nie tak počka takych 30 rokov a z C5 bude mono aj celkom iadaný veterán :D :D ale to tu len tak vymyžam.... ja by som namiesto C5 bral taku DS4, aleo DS5..... ale tie idu cenovo dos nad moju uroveň :D :D
|
|
22.05.2016 21:41 -
|
2953535
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Dej pokoj s DSama, vdy se tam ani nevejde skříň s milenkou uvnitř , nato pár pytlu cementu .
To chce něco větího, aspoň C6 třeba s vozejkem, ty si myslím sluí vechno, i kdy výroba u skončila, třeba jednou číňani vylezou i s koulema.
Dej pokoj s DSama, vdy se tam ani nevejde skříň s milenkou uvnitř :-d, nato pár pytlu cementu :-)))) .
To chce něco větího, aspoň C6 třeba s vozejkem, ty si myslím sluí vechno, i kdy výroba u skončila, třeba jednou číňani vylezou i s koulema. :-d
|
|
22.05.2016 21:44 -
|
2953538
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
tiez som si cosi o tych dskach pocital a uzaver - za mna nie
.link.
.link.
oko by aj bralo tie DS, ale ako hovoria niektori - lestene prdy pro frikuliny, ci jak to je
No a cinska C6, by som musel byt zbaveny svojpravnosti....
Chyba mi nieco na sposob P2008, a tie nove 1.2 motory 3valce co vsade pchaju, to fakt nemozu dat nieco poriadne - by som si aj priplatil, ale nechcu peniaze....
tiez som si cosi o tych dskach pocital a uzaver - za mna nie
http://www.auto.cz/test-ds-5-hybrid-4x4-zazrak-se-nekona-89569
http://www.auto.cz/test-ds-4-crossback-1-6-bluehdi-eat6-mira-soudnosti-93129
oko by aj bralo tie DS, ale ako hovoria niektori - lestene prdy pro frikuliny, ci jak to je
No a cinska C6, by som musel byt zbaveny svojpravnosti....
Chyba mi nieco na sposob P2008, a tie nove 1.2 motory 3valce co vsade pchaju, to fakt nemozu dat nieco poriadne - by som si aj priplatil, ale nechcu peniaze....
|
|
22.05.2016 21:51 -
|
2953539
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Počkej pár let a budou vyrábět číňani vechno, pak si bude muset postavit nějaké auto doma sám.
Počkej pár let a budou vyrábět číňani vechno, pak si bude muset postavit nějaké auto doma sám. :-))))
|
|
22.05.2016 21:57 -
|
2953546
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
no a k teme - jake auto - ja to vidim na Superba......pred tym ako ma ukamenujete, natiahnite si konfigurator a budete sokovani co ceske rucicky daju do toho auta. a tie motory
.link.
no a k teme - jake auto - ja to vidim na Superba......pred tym ako ma ukamenujete, natiahnite si konfigurator a budete sokovani co ceske rucicky daju do toho auta. a tie motory :-p
http://auto.idnes.cz/test-skoda-superb-clarkson-ddz-/automoto.aspx?c=A160518_235713_automoto_taj
|
|
22.05.2016 22:01 -
|
2953548
|
|
jumep
|
|
|
uz z principu skodovku / vw group ne ...
ja osobne zatat neviem a neuvazujem nad tym ... ked to pride tak potom uvidim co bude aktualne ... povazujem to za zbytocne zatazovanie sa
inak co sa tyka pohodlia tak ten superb je dost mimo oproti c5
uz z principu skodovku / vw group ne ...
ja osobne zatat neviem a neuvazujem nad tym ... ked to pride tak potom uvidim co bude aktualne ... povazujem to za zbytocne zatazovanie sa :)
|
|
22.05.2016 22:02 -
|
2953549
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
ja nechapem co s tou cinskou C6 mate.. je to dongfeng.. dongfengy sa tam robia uz 25 alebo kolko rokov a nikdy sa ziadny nedostal do europy ! Proste sa tam len preda licencia a neake nepotrebne stroje z EU a je to.
Peugeot 2008 ekvivalenty mas c4 aircross alebo v rovnakej triede je aj cactus..aj ked cactus je neokukane scifi auto..cenovka je strasidelna..nieto este s dieslom. a v rovnakej triede mas aj daciu duster asi by som siel do tej vdaka krajsej cenovke
ja nechapem co s tou cinskou C6 mate.. je to dongfeng.. dongfengy sa tam robia uz 25 alebo kolko rokov a nikdy sa ziadny nedostal do europy ! Proste sa tam len preda licencia a neake nepotrebne stroje z EU a je to.
Peugeot 2008 ekvivalenty mas c4 aircross alebo v rovnakej triede je aj cactus..aj ked cactus je neokukane scifi auto..cenovka je strasidelna..nieto este s dieslom. a v rovnakej triede mas aj daciu duster :) asi by som siel do tej vdaka krajsej cenovke
|
|
22.05.2016 22:06 -
|
2953555
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
falschwageny su rebrinaky bez podvozku.. zivotu nebezpecna zalezitost.. to si radsej kupim C5 I. 1.8i a budem na nej jazdit do konca zivota ako hociktory falschwagen group
falschwageny su rebrinaky bez podvozku.. zivotu nebezpecna zalezitost.. to si radsej kupim C5 I. 1.8i a budem na nej jazdit do konca zivota ako hociktory falschwagen group
|
|
22.05.2016 22:48 -
|
2953603
|
|
Hanz 397
|
|
|
jumep napsal(a): uz z principu skodovku / vw group ne ...
ja osobne zatat neviem a neuvazujem nad tym ... ked to pride tak potom uvidim co bude aktualne ... povazujem to za zbytocne zatazovanie sa
Jediný,co má Sup (II) lepí,je to a perverzní mnoství místa vzadu oproti komukoliv. Přičem na délku je stejný,jako C5. Vím to,protoe kolega v bývalém zaměstnání měl supa II v kombíku a občas jsme stáli vedle sebe. Ale daň za to místo vzadu je ta divná,hlavně z boku nekombíka viditelná disproporčnost celýho toho auta...
Jinak já bych si třeba Koncernový auto nekoupil u jen kvůli tomu,e větina dementů na silnicích sedí právě v koncernu (viz např moje videa na YT). A jde i o opravitelnost-neznám např hůř vymylený a poskládaný dveře,ne jsou na dvojkové Ochcáfce. Kdo je někdy rozebíral pro lakování,nebo měnil,tak mi určitě dá za pravdu...Vrcholný číslo tam je vnějí těsnění okenní achty
Take dalí auto po C5 bude C6 3,0HDi ,co u jsem tu psal,no a to se mnou bude muset asi umřít...
Jediný,co má Sup (II) lepí,je to a perverzní mnoství místa vzadu oproti komukoliv. Přičem na délku je stejný,jako C5. Vím to,protoe kolega v bývalém zaměstnání měl supa II v kombíku a občas jsme stáli vedle sebe. Ale daň za to místo vzadu je ta divná,hlavně z boku nekombíka viditelná disproporčnost celýho toho auta...
Jinak já bych si třeba Koncernový auto nekoupil u jen kvůli tomu,e větina dementů na silnicích sedí právě v koncernu (viz např moje videa na YT). A jde i o opravitelnost-neznám např hůř vymylený a poskládaný dveře,ne jsou na dvojkové Ochcáfce. Kdo je někdy rozebíral pro lakování,nebo měnil,tak mi určitě dá za pravdu...Vrcholný číslo tam je vnějí těsnění okenní achty :-d
Take dalí auto po C5 bude C6 3,0HDi ,co u jsem tu psal,no a to se mnou bude muset asi umřít...:-(
|
|
22.05.2016 23:06 -
|
2953625
|
|
robo
|
|
|
no ja som mal na mysli III
ale nechajme to tak. lebo ak si nekupim P508 tak riesenie z PSA nie je
a mozno sa uz na velke auto vykaslem. jeho revir je dialnica.
naposledy som parkoval na letisku vo Viedni. Najdalej od vchodu, v kute v parkovacom dome. cisty uchylak.
no a na zaver nedavnej fantastickej dovolenky na prichadza perlicka - zadny naraznik poskrabany pol metra a sirka 10cm.
no a vienna letisko parkhaus - oni za to nerucia a kamery nemaju . este za to ma uz 3roky, ale stve ma to.
no ja som mal na mysli III
naposledy som parkoval na letisku vo Viedni. Najdalej od vchodu, v kute v parkovacom dome. cisty uchylak.
no a na zaver nedavnej fantastickej dovolenky na prichadza perlicka - zadny naraznik poskrabany pol metra a sirka 10cm.
no a vienna letisko parkhaus - oni za to nerucia a kamery nemaju . este za to ma uz 3roky, ale stve ma to.
|
|
22.05.2016 23:21 -
|
2953636
|
|
Hanz 397
|
|
|
robo napsal(a): no ja som mal na mysli III
No,trojka u není tak bezduchá a sterilní,jako předchozí,nicméně mě na něm zarazilo pár věcí,který bych v týhle "třídě" asi nečekal. Teď si nevybavuju,co to bylo,ale vím,e mě to fakt překvapilo... A toho místa vzadu u tam taky je míň.
No,trojka u není tak bezduchá a sterilní,jako předchozí,nicméně mě na něm zarazilo pár věcí,který bych v týhle "třídě" asi nečekal. Teď si nevybavuju,co to bylo,ale vím,e mě to fakt překvapilo... A toho místa vzadu u tam taky je míň.
|
|
23.05.2016 06:50 -
|
2953683
|
|
BlueSeven
|
Město: Černovice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive | Počet příspěvků: 613 |
|
|
Teď jsem pár dní v SIII jezdil a jediné co mi vadí je tempomat a pohodlnost sedaček, jo a jetě zatmavovací zrcátko, jeho funkce je taková podivná. ehlička je to sluná i kdy bylo obuto 235/45 R17. Do L&K dávají k pérování vzduchovou berličku, tak to bude s C5 +/- stejné.
Teď jsem pár dní v SIII jezdil a jediné co mi vadí je tempomat a pohodlnost sedaček, jo a jetě zatmavovací zrcátko, jeho funkce je taková podivná. ehlička je to sluná i kdy bylo obuto 235/45 R17. Do L&K dávají k pérování vzduchovou berličku, tak to bude s C5 +/- stejné. :nevim
|
|
23.05.2016 07:23 -
|
2953689
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Superb III. kombi nevypadá nejhúř ale nechtěl bych ho ani zadarmo ( zadarmo jo, pak bych ho hned vyměnil za C5) protoe je to modla větiny čechoslováků a tím pádem oblíbené u zlodějů. Nechtěl bych dopadnout jako strejda který kdy jdou s rodičema na hřbitov, tak on zůstává sedět v autě aby se mu neztratilo. Je u postarí a vyblbnutý e zpráv na Primě. Nicméně kolik u já viděl rozbitých oken u kodovek a navi pryč e to fakt pro mě není...
Superb III. kombi nevypadá nejhúř ale nechtěl bych ho ani zadarmo ( zadarmo jo, pak bych ho hned vyměnil za C5) protoe je to modla větiny čechoslováků a tím pádem oblíbené u zlodějů. Nechtěl bych dopadnout jako strejda který kdy jdou s rodičema na hřbitov, tak on zůstává sedět v autě aby se mu neztratilo. Je u postarí a vyblbnutý e zpráv na Primě. Nicméně kolik u já viděl rozbitých oken u kodovek a navi pryč e to fakt pro mě není... ;-)
|
|
23.05.2016 07:55 -
|
2953702
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Já jsem tohle vlákno bral jako pěkný pokec co by kdyby...¨
Ale ono se z toho stává váné téma. Pár let mi C5 jetě vydrí, ale rozhlíení se kolem se stává vánějí.
Já hodně cestuji a tedy fest jezdím na navigaci a u mnohých modelů mi vadí, e navigační displej je někde u pravého kolene. U SIII si tam člověk dokonce stíní pravou rukou. Z bezpečnostních důvodů přece má být co nejvýe, aby člověk očima nemusel moc kubat.
Ale na druhou stranou nikdy jsem tak dlouho neměl poslední aktuální model
Já jsem tohle vlákno bral jako pěkný pokec co by kdyby...¨
Ale ono se z toho stává váné téma. Pár let mi C5 jetě vydrí, ale rozhlíení se kolem se stává vánějí.
Já hodně cestuji a tedy fest jezdím na navigaci a u mnohých modelů mi vadí, e navigační displej je někde u pravého kolene. U SIII si tam člověk dokonce stíní pravou rukou. Z bezpečnostních důvodů přece má být co nejvýe, aby člověk očima nemusel moc kubat.
Ale na druhou stranou nikdy jsem tak dlouho neměl poslední aktuální model :-)
|
|
23.05.2016 08:46 -
|
2953743
|
|
jruze
|
|
|
Pokud se mohu-mám vyjádřit já tak vzhledem k mému věku a nájezdu bych měl s těmi C5 co máv vydret dlouho , ale poilhávám(rozhoduji) se časem pořídit obnovu a taknějak se mi zdá zajímavé auto C-cross 4x4 - je to praktické,jede to skoro stejně ere to skoro stejně,s pohodlím je to stejné jako jiná náhrada za C5 a o x7 moc zájem nemám i kdy C-cros na opravy ádná hitparáda.
Tak trochu se ztotoňuji s postojem Najka - je to pro něj a pro mne praktické , vyhovuje mu to , jestli se líbí ? z volitelných moností bych řekl e ano , X7 nás asi nezaujala. Prostě nevím myslím e já budu asi nějaký čas vyčkávat - třeba to bude podle aktualních moností a nabídky a příjde čas.
Pokud se mohu-mám vyjádřit já tak vzhledem k mému věku a nájezdu bych měl s těmi C5 co máv vydret dlouho , ale poilhávám(rozhoduji) se časem pořídit obnovu a taknějak se mi zdá zajímavé auto C-cross 4x4 - je to praktické,jede to skoro stejně ere to skoro stejně,s pohodlím je to stejné jako jiná náhrada za C5 a o x7 moc zájem nemám i kdy C-cros na opravy ádná hitparáda.:nevim
Tak trochu se ztotoňuji s postojem Najka - je to pro něj a pro mne praktické , vyhovuje mu to , jestli se líbí ? z volitelných moností bych řekl e ano , X7 nás asi nezaujala. Prostě nevím myslím e já budu asi nějaký čas vyčkávat - třeba to bude podle aktualních moností a nabídky a příjde čas.
|
|
23.05.2016 11:48 -
|
2953841
|
|
halford1
|
|
|
No já nevím proč, ale koukám po Avensisu. Jestli je to dobrá volba tak to nevím - zatím jen opravdu koukám. Jediné co vím, e X7 i kdy se mi celkem líbí tak nechci.
No já nevím proč, ale koukám po Avensisu. Jestli je to dobrá volba tak to nevím - zatím jen opravdu koukám. Jediné co vím, e X7 i kdy se mi celkem líbí tak nechci.:nevim
|
|
23.05.2016 16:51 -
|
2953966
|
|
autocross
|
Město: Bystřice , Auto: Citroën C5 I 2.2HDi Break | Počet příspěvků: 82 |
|
|
Já bych chtěl Teslu S, ale ta se asi za cenu jedničkový C5 prodávat nikdy nebude...
Já bych chtěl Teslu S, ale ta se asi za cenu jedničkový C5 prodávat nikdy nebude...
|
|
| |
|
|