| | |
04.10.2015 00:14 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
2869914
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Pořád čekám kdy se ozve Jumep e C6 se na kombi nehodí a pořád nic
Zrovna včera jsem se setkal se zákazníkem, dával mi klíče od bytu s přívěskem Citroen, tak mu říkám dobrý vkus. On odpovídá, měl jsem Saxo, Xantii, 2x Xm,chtěl jsem C6 ale kdy jsem uviděl ten kufr, tak jsem si řekl, e se v Citroenu asi zbláznili...
Koupil si tedy Jaguara...
Pořád čekám kdy se ozve Jumep e C6 se na kombi nehodí a pořád nic :-))))
Zrovna včera jsem se setkal se zákazníkem, dával mi klíče od bytu s přívěskem Citroen, tak mu říkám dobrý vkus. On odpovídá, měl jsem Saxo, Xantii, 2x Xm,chtěl jsem C6 ale kdy jsem uviděl ten kufr, tak jsem si řekl, e se v Citroenu asi zbláznili...
|
|
04.10.2015 00:33 -
|
2869919
|
|
Hanz 397
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Pořád čekám kdy se ozve Jumep e C6 se na kombi nehodí a pořád nic
Člověče,neblázni s tím C6 break
To je českej Octa-syndrom: kombík f tédéíčku...
Člověče,neblázni s tím C6 break :nevim
To je českej Octa-syndrom: kombík f tédéíčku... :-p
|
|
04.10.2015 00:40 -
|
2869921
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
ádný syndrom, já bych chtěl i Ferrari nebo Rols Royce kombi.
Mini se mi taky líbí kombi (i ten starý Beanovský)
Mě se prostě líbí ten tvar - rovná dlouhá střecha.
Vechny Citroen limuzíny dělali kombi jen C6 ojebali
I kdybych v autě nikdy nic nevozil, stejně ho budu vdy chtít kombi
PS: nikdy jsem nechápal ty stupidní americké desetimetrové limuzíny s barem.Vdy jsem si říkal co je to za hovadinu kdy se tam nedá postavit.
Teď jsem někde četl, e Mercedes udělal nejdraí, nejluxusnějí vůz. Z dodávky Vito! (nebo spí Sprinter, teď nevím)
Tomu rozumím, to jsem si říkal vdy, kdy jsem viděl ty bláznivé Amíky jak jedou na ples .Kdy to mají tak dlouhé, proč u to nemají rovnou v autobusu.
ádný syndrom, já bych chtěl i Ferrari nebo Rols Royce kombi.
Mini se mi taky líbí kombi (i ten starý Beanovský)
Mě se prostě líbí ten tvar - rovná dlouhá střecha.
Vechny Citroen limuzíny dělali kombi jen C6 ojebali :-(
I kdybych v autě nikdy nic nevozil, stejně ho budu vdy chtít kombi :-)
PS: nikdy jsem nechápal ty stupidní americké desetimetrové limuzíny s barem.Vdy jsem si říkal co je to za hovadinu kdy se tam nedá postavit.
Teď jsem někde četl, e Mercedes udělal nejdraí, nejluxusnějí vůz. Z dodávky Vito! (nebo spí Sprinter, teď nevím)
Tomu rozumím, to jsem si říkal vdy, kdy jsem viděl ty bláznivé Amíky jak jedou na ples .Kdy to mají tak dlouhé, proč u to nemají rovnou v autobusu.
|
|
04.10.2015 09:46 -
|
2869973
|
|
jumep
|
|
|
ja sa k tomu uz nevyjadrujem, to je vas syndrom, ten kufor je dost velky, je pravda ze ladnicku v nom neprevezem, ale zasa to sa na take auto nepatri a vzdy sa da zobrat tazne
ja sa k tomu uz nevyjadrujem, to je vas syndrom, ten kufor je dost velky, je pravda ze ladnicku v nom neprevezem, ale zasa to sa na take auto nepatri a vzdy sa da zobrat tazne
|
|
04.10.2015 10:59 -
|
2870009
|
|
HELLMUT
|
|
|
A já se tak těil...
Co ledničku, s tím bych se smířil, i kdy jsem se zrovna nedávno smál rusákům jak řeili e do Mercedes E nedají pračku. Jene do C6 se vejde jeden cestovní kufr a moná kefa na zuby. Při té celkové velikosti dost smutné.
Chápu e existuje klientela co do hotelu Hilton nic víc vozit nepotřebuje, ale proč obyčejný člověk nemůe mít hezké a hlavně pohodlné auto?
Zrovna jsem na víkendové akci s kamarády - opékání prasete, jeli jsme ve třech v mém kombi.Jídlo, pití, taka s oblečením, spacáky a bylo to velké tak akorát...
To nemluvím třeba o lyování v Alpách. ..
A jet s vlekem? Za takovým vozem? To je vtip ne?
A já se tak těil... :-))))
Co ledničku, s tím bych se smířil, i kdy jsem se zrovna nedávno smál rusákům jak řeili e do Mercedes E nedají pračku. Jene do C6 se vejde jeden cestovní kufr a moná kefa na zuby. Při té celkové velikosti dost smutné.
Chápu e existuje klientela co do hotelu Hilton nic víc vozit nepotřebuje, ale proč obyčejný člověk nemůe mít hezké a hlavně pohodlné auto?
Zrovna jsem na víkendové akci s kamarády - opékání prasete, jeli jsme ve třech v mém kombi.Jídlo, pití, taka s oblečením, spacáky a bylo to velké tak akorát...
A jet s vlekem? Za takovým vozem? To je vtip ne? :-))
|
|
04.10.2015 11:51 -
|
2870040
|
|
jruze
|
|
|
HELLMUT napsal(a): A já se tak těil...
A jet s vlekem? Za takovým vozem? To je vtip ne?
C6 je převlečená CX a s tou jsem nějaký čas jezdil dročku - vzít zakázku na letitě byla sázka do loterie (kolik jich je ,jaké mají kufry atd..?) dovolená ve 2.dospělí + 2.děti obnáelo 2x cesta (jednou zavazadla podruhé lidi) - stačil jeden ,,plasák" a ostatní měli na klíně (ostuda) a C6 je na tom úplně stejně - frajeřina v nepraktickém autě a v motorizaci 2.7 katastrofa. Tímto uzavírám C6 (drahé,nepraktické,sere se,ere..) a v kombíku bude jetě víc oklivá.Je to věc názoru a vkusu.
C6 je převlečená CX a s tou jsem nějaký čas jezdil dročku - vzít zakázku na letitě byla sázka do loterie (kolik jich je ,jaké mají kufry atd..?) dovolená ve 2.dospělí + 2.děti obnáelo 2x cesta (jednou zavazadla podruhé lidi) - stačil jeden ,,plasák" a ostatní měli na klíně (ostuda) a C6 je na tom úplně stejně - frajeřina v nepraktickém autě a v motorizaci 2.7 katastrofa. Tímto uzavírám C6 (drahé,nepraktické,sere se,ere..) a v kombíku bude jetě víc oklivá.Je to věc názoru a vkusu.:nevim
|
|
04.10.2015 12:15 -
|
2870050
|
|
HELLMUT
|
|
|
Jene CX byl i parádní kombík (a to memluvim o estikolce) C6 v tomto ojebali.
Ale jak píe otázka vkusu... Kadý by měl monost si vybrat a u 6 to nejde...
Jene CX byl i parádní kombík (a to memluvim o estikolce) C6 v tomto ojebali.
Ale jak píe otázka vkusu... Kadý by měl monost si vybrat a u 6 to nejde...
|
|
04.10.2015 12:34 -
|
2870055
|
|
jumep
|
|
|
mno, ja som tam narval kufre pre 3 baby a jedneho chlapa
ked dosli nasi z US tak som tam dal viac ako svokor do kombikovej A4, ten kufor je dost velky, jediny problem je nakladacia hrana, keby sli sklopit sedacky tak tam odvezes uplne vsetko, ale stale je to limo, tam sa nema vozit tovar
mno, ja som tam narval kufre pre 3 baby a jedneho chlapa
ked dosli nasi z US tak som tam dal viac ako svokor do kombikovej A4, ten kufor je dost velky, jediny problem je nakladacia hrana, keby sli sklopit sedacky tak tam odvezes uplne vsetko, ale stale je to limo, tam sa nema vozit tovar
|
|
04.10.2015 12:59 -
|
2870062
|
|
jruze
|
|
|
jumep napsal(a): mno, ja som tam narval kufre pre 3 baby a jedneho chlapa
To je úsměvné - na srazu tam dá kufry a věci co bere má ena pro dvě děti a dva dospělé na víkend a to nemluvím o tom co bere na dovču a na to abych jel na dovču s vlekem to u pojedu s obytňákem - je mi potom jedno jestli pojedu 120Km/h s ,,pytlem" nebo s vozejkem
To je úsměvné - na srazu tam dá kufry a věci co bere má ena pro dvě děti a dva dospělé na víkend a to nemluvím o tom co bere na dovču;-) a na to abych jel na dovču s vlekem to u pojedu s obytňákem - je mi potom jedno jestli pojedu 120Km/h s ,,pytlem" nebo s vozejkem ;-)
|
|
04.10.2015 13:05 -
|
2870064
|
|
HELLMUT
|
|
|
On má skromné baby, kadé stačí 2x kalhotky, 1 prsenka a 3 trika. To mu závidím. Já kdy jsem na víkend u tchyně a nafasujeme jídlo, vezmeme domů sezóní oblečení, tak má kombi co dělat. No dalí věc je jsk se to tam dá. Pokud to člověk rovná hodinu, 3x předělávat tak dokáe zázraky. Viz za komančů dovolené se kodou 120
On má skromné baby, kadé stačí 2x kalhotky, 1 prsenka a 3 trika. To mu závidím. Já kdy jsem na víkend u tchyně a nafasujeme jídlo, vezmeme domů sezóní oblečení, tak má kombi co dělat. No dalí věc je jsk se to tam dá. Pokud to člověk rovná hodinu, 3x předělávat tak dokáe zázraky. Viz za komančů dovolené se kodou 120 :-))
|
|
04.10.2015 13:05 -
|
2870065
|
|
jumep
|
|
|
to je tym ze na dovolenku nechodim stanovat
- mam zaplatenu polpenziu / all inclusive
- mam zaplatene ubytovanie
potrebujem plavky a par shortiek a triciek, penazenku, doklady
to ze si balite veci z ktorych polovicu netreba je kazdeho osobne rozhodnutie
to je tym ze na dovolenku nechodim stanovat
- mam zaplatenu polpenziu / all inclusive
- mam zaplatene ubytovanie
potrebujem plavky a par shortiek a triciek, penazenku, doklady
to ze si balite veci z ktorych polovicu netreba je kazdeho osobne rozhodnutie
|
|
04.10.2015 13:17 -
|
2870075
|
|
HELLMUT
|
|
|
Protoe si to můeme dovolit, máme velký auta
Celý jsem to tady rozjel kdy jsem četl to o tom Porsche. Vzor sportovních vozů a kombi zákazníkům nabídne.
Citroen ne, něco je patně...
Protoe si to můeme dovolit, máme velký auta :-))))
Celý jsem to tady rozjel kdy jsem četl to o tom Porsche. Vzor sportovních vozů a kombi zákazníkům nabídne.
Citroen ne, něco je patně... :-((((
|
|
04.10.2015 13:24 -
|
2870085
|
|
jumep
|
|
|
porsche uz davno neni porsche ale vw a tym je dane uplne vsetko
rovnako ako ferrari neni ferrari ale fiat ....
porsche uz davno neni porsche ale vw a tym je dane uplne vsetko
rovnako ako ferrari neni ferrari ale fiat ....
|
|
04.10.2015 13:32 -
|
2870092
|
|
jruze
|
|
|
Nevím s kolika a jakýma dětma jede na dovolenou , ale větina dětí se umae,umudlá,upotí 3x za den,to samé dospělí(já bych si vystačil také s igelitkou.Jezdím větinou na 10.-14. dní ,jídlo nevozím,spím v apartmánu,jím v restauracích,chodím na večerní akce (a to větinou na stejná místa),oni na tůry(topce vyhlídky atd..) - nebudu chodit někam v jedněch hadrech 14.dní a to nemluvím o eně a větí dceři.(take dovedu pochopit mou enu a dceru e do auta na dovču přestěhuje 1/3 6.pokojového domu a přiznám se e to občas bývá problém to tam narovnat.(ohledně věcí část je do teplích míst a část třeba do alp kde bývá podstatně chladněji i v létě a fouká tom e je to na svetr a bundu)
Nevím s kolika a jakýma dětma jede na dovolenou , ale větina dětí se umae,umudlá,upotí 3x za den,to samé dospělí(já bych si vystačil také s igelitkou.Jezdím větinou na 10.-14. dní ,jídlo nevozím,spím v apartmánu,jím v restauracích,chodím na večerní akce (a to větinou na stejná místa),oni na tůry(topce vyhlídky atd..) - nebudu chodit někam v jedněch hadrech 14.dní a to nemluvím o eně a větí dceři.(take dovedu pochopit mou enu a dceru e do auta na dovču přestěhuje 1/3 6.pokojového domu;-) a přiznám se e to občas bývá problém to tam narovnat.(ohledně věcí část je do teplích míst a část třeba do alp kde bývá podstatně chladněji i v létě a fouká tom e je to na svetr a bundu);-)
|
|
04.10.2015 16:03 -
|
2870122
|
|
Delict
|
Město: Podhajska, Auto: Citroen C6 2.7 HDi V6 24V TwinTurbo Exclusive | Počet příspěvků: 717 |
|
|
aky kufor je, taky sa vyuzije kedysi sme sa spratali cela family do 110 deluxe , potom do favoritky, neskôr aj do fiata tipo aj do oplov..az P406tiek.. dobre poslúili aj BXá ,xantue, xmo, c5 a bude slúi aj C6
Kufor to má pomerne rozmerný, ete sa mi nestalo e nieje kam niečo strči. lounge pack nemám, takze aj sedačky sklopím.
Pravda, nepresahujem v tom chladničku, kuchynskú linku, umyváčku riadu a práčku..ale na to tu mám iné autá.
Som viac menej odporca kombi, lebo aj ked je to dlhie..nieje to o moc vyie ani irie.. čo sa mi nevleze do hatchbacku C5, to sa mi nevojde ani do brejku, zbytočne vláči so sebou 100kg navye a platit ich v spotrebe/ dynamike
aky kufor je, taky sa vyuzije :-d kedysi sme sa spratali cela family do 110 deluxe , potom do favoritky, neskôr aj do fiata tipo aj do oplov..az P406tiek.. dobre poslúili aj BXá ,xantue, xmo, c5 a bude slúi aj C6
Kufor to má pomerne rozmerný, ete sa mi nestalo e nieje kam niečo strči. lounge pack nemám, takze aj sedačky sklopím.
Pravda, nepresahujem v tom chladničku, kuchynskú linku, umyváčku riadu a práčku..ale na to tu mám iné autá.
Som viac menej odporca kombi, lebo aj ked je to dlhie..nieje to o moc vyie ani irie.. čo sa mi nevleze do hatchbacku C5, to sa mi nevojde ani do brejku, zbytočne vláči so sebou 100kg navye a platit ich v spotrebe/ dynamike
|
|
04.10.2015 17:31 -
|
2870146
|
|
TomasT
|
Město: Praha 15, Auto: Citroën C5 II 1.6HDi 16v SX Break | Počet příspěvků: 1470 |
|
|
Delict napsal(a): Som viac menej odporca kombi, lebo aj ked je to dlhie..nieje to o moc vyie ani irie.. čo sa mi nevleze do hatchbacku C5, to sa mi nevojde ani do brejku, zbytočne vláči so sebou 100kg navye a platit ich v spotrebe/ dynamike
Asi jsi jetě nic velkého nestěhoval
Nevím jak bych v limuzíně odvezl třeba materiál na stavbu zahradního domku (20 ks desek 0,8x2,5 metru 400kg + na střechu 8 ks 5 metrů dlouhých trámků, 100kg), s breakem to bylo vcelku v pohodě.
Asi jsi jetě nic velkého nestěhoval :-d
Nevím jak bych v limuzíně odvezl třeba materiál na stavbu zahradního domku (20 ks desek 0,8x2,5 metru 400kg + na střechu 8 ks 5 metrů dlouhých trámků, 100kg), s breakem to bylo vcelku v pohodě.
|
|
04.10.2015 17:33 -
|
2870147
|
|
jruze
|
|
|
Delict napsal(a): aky kufor je, taky sa vyuzije kedysi sme sa spratali cela family do 110 deluxe , potom do favoritky, neskôr aj do fiata tipo aj do oplov..az P406tiek.. dobre poslúili aj BXá ,xantue, xmo, c5 a bude slúi aj C6
To je velkej omyl - rozdíl break a limuzína je 10cm dole a 50cm nahoře (od oka) no u vidím jak odveze v limuzíně bojler,sporák a automatickou pračku najednou a zavře 5.dveře A nevím jaký má C6 kufr ale jsem přesvědčenej e dva plasáky nasebe nedá(alespoň u CX ne a zůstalo zhruba 25cm volné místo nad plasákem a tam by lo dát jen taky a ty zase zákazníci nedali z ruky páč tam měli doklady,prachy nebo nevím co) - to jen z dřívějí zkuenosti - byla to v podstatě plechová krabice na prdeli litrově velká ale nepraktická.
To je velkej omyl - rozdíl break a limuzína je 10cm dole a 50cm nahoře (od oka) no u vidím jak odveze v limuzíně bojler,sporák a automatickou pračku najednou a zavře 5.dveře;-) A nevím jaký má C6 kufr ale jsem přesvědčenej e dva plasáky nasebe nedá(alespoň u CX ne a zůstalo zhruba 25cm volné místo nad plasákem a tam by lo dát jen taky a ty zase zákazníci nedali z ruky páč tam měli doklady,prachy nebo nevím co) - to jen z dřívějí zkuenosti - byla to v podstatě plechová krabice na prdeli litrově velká ale nepraktická.
|
|
04.10.2015 17:40 -
|
2870148
|
|
jumep
|
|
|
plakat nad tym ze limuzina nema kufor a neda sa v nej odviezt bojler a pracka ... to je take ceske .... by som priam povedal ....
kua, sak to je limuzina a nie stavebny stroj
to je ako chcet holiacim strojcekom ostrihat nechty
plakat nad tym ze limuzina nema kufor a neda sa v nej odviezt bojler a pracka ... to je take ceske .... by som priam povedal ....
kua, sak to je limuzina a nie stavebny stroj
to je ako chcet holiacim strojcekom ostrihat nechty
|
|
| |
|
|