| | |
15.07.2015 17:22 -
Re: Jaké auto v budoucnu místo C5 ?
|
2841264
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Já se mé C5 v ádném případě vzdávat nechci, auto je 100% funkční a má pro mě větí uitnou hodnotu ne by byla hodnota peněz za prodej. Ale autu je 14 roků, tak by bylo fajn mít nějakou alternativu. Neříkám, e se mi X7 nelíbí, ale jak říkám schopnost přepravit elektrický vozík + ruční vozík + bagá = k nezaplacení. Do budoucna u zvauji sehnat mení el.vozík, ale to otázka jestli by se to pak do X7 vlezlo. Hydraulika je pro mě důleitá kvůli pohodlí, ale předevím mi dost usnaďnuje vylézání z auta.
Já se mé C5 v ádném případě vzdávat nechci, auto je 100% funkční a má pro mě větí uitnou hodnotu ne by byla hodnota peněz za prodej. Ale autu je 14 roků, tak by bylo fajn mít nějakou alternativu. Neříkám, e se mi X7 nelíbí, ale jak říkám schopnost přepravit elektrický vozík + ruční vozík + bagá = k nezaplacení. Do budoucna u zvauji sehnat mení el.vozík, ale to otázka jestli by se to pak do X7 vlezlo. Hydraulika je pro mě důleitá kvůli pohodlí, ale předevím mi dost usnaďnuje vylézání z auta.
|
|
15.07.2015 18:52 -
|
2841276
|
|
sgt
|
Město: Skalité, Auto: Citroen Grand C4 SpaceTourer 2.0 BlueHDi 160 EAT8 SHINE | Počet příspěvků: 718 |
|
|
63zdenda napsal(a): Jinak vlákno dobré, ale spí pro ty, co u C5 nechtějí a li by do něčeho jiného, pak to chápu a nemám to nikomu za zlé, je to kadého věc, ale vzdávat to jenom kvůli ukončení hydrauliky hned, kdy to má kdo zpravit, dají se v pohodě sehnat vekeré díly, to se mne zdá moc předčasné.
Zabúda ale, e majtelia X7 po ukončení hydrauliky u nemajú kde ís, buď sa stara o autá pokiaž to bude rentabilné alebo vymeni za posledné ročníky. Do ďalej C5 (ak nejaká v EU bude) bez hydry moc zmysel ís nemá.
Ak konkurencia ponúkne pohodlnejie a minimálne rovnako priestranné auto v danej triede, tak holt citroen má smolu...
Zabúda ale, e majtelia X7 po ukončení hydrauliky u nemajú kde ís, buď sa stara o autá pokiaž to bude rentabilné alebo vymeni za posledné ročníky. Do ďalej C5 (ak nejaká v EU bude) bez hydry moc zmysel ís nemá.
Ak konkurencia ponúkne pohodlnejie a minimálne rovnako priestranné auto v danej triede, tak holt citroen má smolu...
|
|
15.07.2015 19:22 -
|
2841294
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nezabúdám a rozumím ti, proto jsem psal ty co u C5 nechtějí a li by do něčeho jiného chápu, ale nepochopím, kdy někdo s C5 končí jenom kvůli tomu, e končí hydraulika, je to stejné, jako bych si přečetl článek, jak můj ropáček celému světu kodí, hned sem začal prodávat a ohlíel se po něčem ekologickém a straně zdravém, to mi moc normální nepřipadá, jinak jsem také psal, kadého věc.
Nezabúdám a rozumím ti, proto jsem psal ty co u C5 nechtějí a li by do něčeho jiného chápu, ale nepochopím, kdy někdo s C5 končí jenom kvůli tomu, e končí hydraulika, je to stejné, jako bych si přečetl článek, jak můj ropáček celému světu kodí, hned sem začal prodávat a ohlíel se po něčem ekologickém a straně zdravém, to mi moc normální nepřipadá, jinak jsem také psal, kadého věc. ;-)
|
|
15.07.2015 20:22 -
|
2841301
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
je pravda ze veci uz nebudu ako boli. ale zmeny su mozne, napriklad akcionarom sa nebudu coskoro pacit vysledky a riaditelka linda pojde odkial prisla a pridu dalsie zmeny. asi sa citroen bude trocha hladat a mozno dopadne aj ako fiat. ale vsimnite si ako sa oklepal renault alebo taky opel.
hej tesla je pre vacsinu z nas mimo misu a zatial je to nanic. sidliskove parkovanie a nabijanie nula bodov. hoci robim vo firme co robi aj nabijacie stanice pre elektromobily, zatial nemame na parkovisku ani jednu zasuvku.....komedia
je pravda ze veci uz nebudu ako boli. ale zmeny su mozne, napriklad akcionarom sa nebudu coskoro pacit vysledky a riaditelka linda pojde odkial prisla a pridu dalsie zmeny. asi sa citroen bude trocha hladat a mozno dopadne aj ako fiat. ale vsimnite si ako sa oklepal renault alebo taky opel.
hej tesla je pre vacsinu z nas mimo misu a zatial je to nanic. sidliskove parkovanie a nabijanie nula bodov. hoci robim vo firme co robi aj nabijacie stanice pre elektromobily, zatial nemame na parkovisku ani jednu zasuvku.....komedia
|
|
16.07.2015 00:37 -
|
2841371
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Vlákno zaloil Vaek ale já jsem v jiných diskuzích psal e by se mělo zaloit. Myslel jsem to hlavně jako takové sondovaní jiných značek. Které nejsou kostitřasy a co nejvíce se budou blíit tomu naemu korábu.
Sám doufám e mi můj miláček jetě pár let vydrí, rozhodně se ho nechci vzdát! Za pár let ho sice jetě můu vyměnit za novějí X7 ale pořád nevím jestli bych jí chtěl. Na druhou stranu je to asi jediná volba.Hydra je Hydra ale jinak mi to auto vůbec nepřipomíná Citroen,je to prostě Francouzský Němec
Nedávno jsem viděl na TV Stream reportá o nákupu ojetin.
Měli tam BMW 5,,AUDI A6 a Mercedes E.
O něm říkali e je to taky koráb pro ty co chtějí hlavně pohodlí. Ty první dva chválili jak jsou sportovní,sedí a prostě ty klasické kecy o odezvě podvozku atd.
Jene ten Medvěd mi prostě přijde moc drahý luxus. Zase je to ale jediné německé auto co bych si dokázal představit mít. Pořád se mi ale nechce věřit e by se dal pořídit a servisovat stejně jako C5...
Tak mě zajímalo jestli třeba má někdo zkuenosti s jinou značkou která by alespoň trochu houpala.
Kdysi dávno kdy jsem měl jetě Bx, mě kamarád vezl v Peugeot 405. Byl jsem hodně překvapen e taky hodně houpala . Jene to u je dávno mimo mísu.
Ne jsem se definitivně rozhodl pro C5,tak jsem chvíli uvaoval i o Nissan Primera 2. Vypadá správně divně (přesně podle mého gusta - prostě exot ) a prý byli majitelé řady 1 znechucení jak je ta 2 měkká,e u to není Japonské BMW jako ta 1.řada. To mě nadchlo
Nakonec jsem zůstal věrný Citroenu a jsem za to moc rád.
Jene bez hydry na Citroen kalu.
No ta Primera 2 taky díru do světa neudělala a zabalili to...
Tak mě zajímalo, jestli jsou jetě nějaké značky které jdou proti moderním trendům :tvrdost a přilnavost a vechny ty blbosti dobrý pro závody. Já se nepotřebuji nikam hnát a nechci vůbec vědět co se mi děje pod kolama, jak si vichni stěují na Citroen e jim nedává odezvu od kol.
Pro mě je to super e o té silnici podemnou skoro nevím...
Vlákno zaloil Vaek ale já jsem v jiných diskuzích psal e by se mělo zaloit. Myslel jsem to hlavně jako takové sondovaní jiných značek. Které nejsou kostitřasy a co nejvíce se budou blíit tomu naemu korábu.
Sám doufám e mi můj miláček jetě pár let vydrí, rozhodně se ho nechci vzdát! Za pár let ho sice jetě můu vyměnit za novějí X7 ale pořád nevím jestli bych jí chtěl. Na druhou stranu je to asi jediná volba.Hydra je Hydra ale jinak mi to auto vůbec nepřipomíná Citroen,je to prostě Francouzský Němec :-d
O něm říkali e je to taky koráb pro ty co chtějí hlavně pohodlí. Ty první dva chválili jak jsou sportovní,sedí a prostě ty klasické kecy o odezvě podvozku atd.
Jene ten Medvěd mi prostě přijde moc drahý luxus. Zase je to ale jediné německé auto co bych si dokázal představit mít. Pořád se mi ale nechce věřit e by se dal pořídit a servisovat stejně jako C5...
Tak mě zajímalo jestli třeba má někdo zkuenosti s jinou značkou která by alespoň trochu houpala. :nevim
Kdysi dávno kdy jsem měl jetě Bx, mě kamarád vezl v Peugeot 405. Byl jsem hodně překvapen e taky hodně houpala :-o. Jene to u je dávno mimo mísu.
Ne jsem se definitivně rozhodl pro C5,tak jsem chvíli uvaoval i o Nissan Primera 2. Vypadá správně divně (přesně podle mého gusta - prostě exot :-) ) a prý byli majitelé řady 1 znechucení jak je ta 2 měkká,e u to není Japonské BMW jako ta 1.řada. To mě nadchlo :-)
Tak mě zajímalo, jestli jsou jetě nějaké značky které jdou proti moderním trendům :tvrdost a přilnavost a vechny ty blbosti dobrý pro závody. Já se nepotřebuji nikam hnát a nechci vůbec vědět co se mi děje pod kolama, jak si vichni stěují na Citroen e jim nedává odezvu od kol.
Pro mě je to super e o té silnici podemnou skoro nevím...;-)
|
|
16.07.2015 03:51 -
|
2841373
|
|
jruze
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Vlákno zaloil Vaek ale já jsem v jiných diskuzích psal e by se mělo zaloit. Myslel jsem to hlavně jako takové sondovaní jiných značek. Které nejsou kostitřasy a co nejvíce se budou blíit tomu naemu korábu.
Sám doufám e mi můj miláček jetě pár let vydrí, rozhodně se ho nechci vzdát! Za pár let ho sice jetě můu vyměnit za novějí X7 ale pořád nevím jestli bych jí chtěl. Na druhou stranu je to asi jediná volba.Hydra je Hydra ale jinak mi to auto vůbec nepřipomíná Citroen,je to prostě Francouzský Němec
Tak mě zajímalo jestli třeba má někdo zkuenosti s jinou značkou která by alespoň trochu houpala.
Kdysi dávno kdy jsem měl jetě Bx, mě kamarád vezl v Peugeot 405. Byl jsem hodně překvapen e taky hodně houpala . Jene to u je dávno mimo mísu.
Ne jsem se definitivně rozhodl pro C5,tak jsem chvíli uvaoval i o Nissan Primera 2. Vypadá správně divně (přesně podle mého gusta - prostě exot ) a prý byli majitelé řady 1 znechucení jak je ta 2 měkká,e u to není Japonské BMW jako ta 1.řada. To mě nadchlo
Pro mě je to super e o té silnici podemnou skoro nevím...
Chce houpající auto ? - odstraň tlumiče
Chce houpající auto ? - odstraň tlumiče:-))))
|
|
16.07.2015 08:12 -
|
2841385
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Nejtvrdí auto které jsem vlastnil byl Renault Laguna II, nejměkčí Mercedes E a Peugeot 406, kdy jsem na něm měnil zlomené péro, zjistil jsem v prodejně, e jsou různé tvrdosti těch pér i tlumičů, jsou na koncích označené různými barvami, nikdy jsem nestudoval, jak velký je rozdíl mezi nimi a jaký vliv to má na houpání, ono také záleí na jejich stavu, stačí zajet na test tlumičů a neprojdou ani nové, kdysi dávno vlastní zkuenost.
Nejtvrdí auto které jsem vlastnil byl Renault Laguna II, nejměkčí Mercedes E a Peugeot 406, kdy jsem na něm měnil zlomené péro, zjistil jsem v prodejně, e jsou různé tvrdosti těch pér i tlumičů, jsou na koncích označené různými barvami, nikdy jsem nestudoval, jak velký je rozdíl mezi nimi a jaký vliv to má na houpání, ono také záleí na jejich stavu, stačí zajet na test tlumičů a neprojdou ani nové, kdysi dávno vlastní zkuenost. :-))))
|
|
16.07.2015 21:40 -
|
2841657
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): Chce houpající auto ? - odstraň tlumiče
To z toho bude mít hopsadlo-onehdá jsem řeil na X5 E70 řeil nějaké bouchání od zadní nápravy a z technický podpory mi doporučili projet se bez zadních tlumičů,e prý u měli případ,e bouchali tlumiče. Tak jsem je vyndal a jel se projet po rozbitých ústeckých silnicích. Na Dráďanský jsem se málem neveel na konci pod ten most (kdo to tam zná,tak ví),jak se to rozskákalo No mazec...
Jinak jsem tak dneska přemýlel,e zlatý léta byly 50-70. A částečně i osmdesátky... To se automobilky nebály experimentovat a nemluvím jen o Citroenu. Teď kdo vybočuje,musí být buď ultraluxusní,ultravýkonnej a rychlej,nebo jinak hoooodně exkluzivní,ale kadopádně kure...sky drahej. Kdo by dnes chtěl udělat "jiný" auto,který by si mohl koupit někdo jinej,ne arabskej ejk,nebo fotbalista,tak v době edých myí typu Hyunday,VW,atd nemá absolutně anci uspět... Lidi láká uniformita...
Např.: ná skladník má Hnůjdaj i30 a chrochtá si,jak má úasný auto. No a nedávno jsme se cestou z práce stavovali pro něco vedle v Citroenu a on si prohlíel novou C4 Grand Picasso. A pak říká: no to je neskutečnej hnus... Tak jsem si tohle,co jsem psal a co si u dlouho myslím,jen potvrdil
To z toho bude mít hopsadlo-onehdá jsem řeil na X5 E70 řeil nějaké bouchání od zadní nápravy a z technický podpory mi doporučili projet se bez zadních tlumičů,e prý u měli případ,e bouchali tlumiče. Tak jsem je vyndal a jel se projet po rozbitých ústeckých silnicích. Na Dráďanský jsem se málem neveel na konci pod ten most (kdo to tam zná,tak ví),jak se to rozskákalo :palec No mazec...
Jinak jsem tak dneska přemýlel,e zlatý léta byly 50-70. A částečně i osmdesátky... To se automobilky nebály experimentovat a nemluvím jen o Citroenu. Teď kdo vybočuje,musí být buď ultraluxusní,ultravýkonnej a rychlej,nebo jinak hoooodně exkluzivní,ale kadopádně kure...sky drahej. Kdo by dnes chtěl udělat "jiný" auto,který by si mohl koupit někdo jinej,ne arabskej ejk,nebo fotbalista,tak v době edých myí typu Hyunday,VW,atd nemá absolutně anci uspět... Lidi láká uniformita...
Např.: ná skladník má Hnůjdaj i30 a chrochtá si,jak má úasný auto. No a nedávno jsme se cestou z práce stavovali pro něco vedle v Citroenu a on si prohlíel novou C4 Grand Picasso. A pak říká: no to je neskutečnej hnus... Tak jsem si tohle,co jsem psal a co si u dlouho myslím,jen potvrdil :-(
|
|
17.07.2015 08:15 -
|
2841874
|
|
c5vyskov
|
Město: Vykov, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 612 |
|
|
Kdy ocenění za design můe dostat Fabia... .link.
Nedávno jsem na parkoviti před obchodem viděl novou kodovku kombi, tak si říkám, e u by prodávali nový superb? Zas je divně úzký a dlouhý, no nic moc teda. Pak přijdu blí a ona to byla fabia kombi...
A co nový P308? Prý je vevnitř (skoro) větí ne 508. Taky se divím, proč PSA neudělalo novou C4 na základech 308, kdy ta je tak ceněná, auto roku... V normálně fungujícím koncernu by to tak bylo. Tohle je jako by VW dělal golfa 7 a kodovka vyráběla pořád facelftovanou O1.
Kdy ocenění za design můe dostat Fabia... http://www.novinky.cz/bydleni/tipy-a-trendy/374446-cena-red-dot-za-design-osvetleni-letos-patri-lampam-inspirovanym-knihou-nebo-listem-papiru.html
Nedávno jsem na parkoviti před obchodem viděl novou kodovku kombi, tak si říkám, e u by prodávali nový superb? Zas je divně úzký a dlouhý, no nic moc teda. Pak přijdu blí a ona to byla fabia kombi...
A co nový P308? Prý je vevnitř (skoro) větí ne 508. Taky se divím, proč PSA neudělalo novou C4 na základech 308, kdy ta je tak ceněná, auto roku... V normálně fungujícím koncernu by to tak bylo. Tohle je jako by VW dělal golfa 7 a kodovka vyráběla pořád facelftovanou O1.
|
|
17.07.2015 08:19 -
|
2841875
|
|
63zdenda
|
|
|
Já bych do budoucna chtěl Jardovo biturbo, samozřejmě i s řidičem, ale to by mne asi nestačilo prodat pejsky, manelku ani barák, jo dobré auto i s řidičem prostě ničím nezaplatí.
Já bych do budoucna chtěl Jardovo biturbo, samozřejmě i s řidičem, ale to by mne asi nestačilo prodat pejsky, manelku ani barák, jo dobré auto i s řidičem prostě ničím nezaplatí. :-))))
|
|
17.07.2015 08:32 -
|
2841878
|
|
63zdenda
|
|
|
jruze napsal(a): Kdyby jsi měl místo syna hodnou cérenku svezli bychom se oba
Cérenku mám také, u je to stará raple, je jí třicet.
Připadá mi to jak ve válce, já obětuji levé křídlo, ty pravé, jdem do toho?
Cérenku mám také, u je to stará raple, je jí třicet. :-))))
Připadá mi to jak ve válce, já obětuji levé křídlo, ty pravé, jdem do toho? :-))))
|
|
21.07.2015 05:46 -
|
2843126
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Tesla Model S dostala mód Ludicrous, na stovku zrychlí za 2,8 sekundy
.link.
Tesla Model S dostala mód Ludicrous, na stovku zrychlí za 2,8 sekundy
http://www.auto.cz/tesla-model-s-dostala-mod-ludicrous-na-stovku-zrychli-za-2-8-sekundy-88306
|
|
21.07.2015 06:37 -
|
2843128
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Uvědomte si, e elektro auto pro meziměstský provoz je technologická hračka, ne solidní náhrada. Jak tu bylo správně napsáno, provoz miliónů těchto aut by si vyádal výstavbu několika Temelínů. Dovedete si představit, e to někdo u nás povolí, kdy proti stavbě čehokoli se zvedne vlna stíností. A ekologické to není vůbec, v elektrárně se teplo promění na elektřinu ze 30%, něco se ztratí přenosem.
A výroba strané spousty Li baterií by narazila na surovinové problémy a likvidace opotřebených baterií by přivedla ekology da blázince i při částečné obnově.
No a hlavně by někdo musel mít nějakou jasnou vizi podpořenou propočty a takový člověk v EU neexistuje viz řepka - u přiznávají, e je to blbost, ale zruit ne - a to jde o detail.
Uvědomte si, e elektro auto pro meziměstský provoz je technologická hračka, ne solidní náhrada. Jak tu bylo správně napsáno, provoz miliónů těchto aut by si vyádal výstavbu několika Temelínů. Dovedete si představit, e to někdo u nás povolí, kdy proti stavbě čehokoli se zvedne vlna stíností. A ekologické to není vůbec, v elektrárně se teplo promění na elektřinu ze 30%, něco se ztratí přenosem.
A výroba strané spousty Li baterií by narazila na surovinové problémy a likvidace opotřebených baterií by přivedla ekology da blázince i při částečné obnově.
No a hlavně by někdo musel mít nějakou jasnou vizi podpořenou propočty a takový člověk v EU neexistuje viz řepka - u přiznávají, e je to blbost, ale zruit ne - a to jde o detail.
|
|
21.07.2015 12:23 -
|
2843174
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Hlásím se jako předjezdec na zkuebku. Nemůeme riskovat, aby se mistrovi něco stalo během prvních testů.
Hlásím se jako předjezdec na zkuebku. Nemůeme riskovat, aby se mistrovi něco stalo během prvních testů. :-))))
|
|
21.07.2015 12:37 -
|
2843176
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
30 let, to u je veterán a ty s věkem zrajou a získávají na ceně. Je sice pravda, e u moc netáhnou a do kopce se jim nechce, ale na takový to domácí svezení je to jetě fajn. Na novou pixlu nemám a zná to, jak to s těma novotama je. Samá elektronika a člověk aby se na to bál áhnout. A kdy si to neohlídá, někdo ti to čórne. Kolik to nalítalo, nemusí být rozhodující. Můe to být dobře zajetý a mouchy u jsou vychytaný. Záleí na stavu a na servisu, jakej tomu původní majitel věnoval. Jestli jen jezdil a idil to, tak to se teď ten novej nedoplatí.
30 let, to u je veterán a ty s věkem zrajou a získávají na ceně. Je sice pravda, e u moc netáhnou a do kopce se jim nechce, ale na takový to domácí svezení je to jetě fajn. Na novou pixlu nemám a zná to, jak to s těma novotama je. Samá elektronika a člověk aby se na to bál áhnout. A kdy si to neohlídá, někdo ti to čórne. Kolik to nalítalo, nemusí být rozhodující. Můe to být dobře zajetý a mouchy u jsou vychytaný. Záleí na stavu a na servisu, jakej tomu původní majitel věnoval. Jestli jen jezdil a idil to, tak to se teď ten novej nedoplatí.
|
|
21.07.2015 12:48 -
|
2843178
|
|
63zdenda
|
|
|
Vy dva provokatéři, polu ji s celou svojí rodinou, dvě dcery, manel a tchána také, je světoznámej fakír, vlastní několik přerostlích uovek, co se rádi tulí a omotávají, myslím, e pak dostanu rovnou vechny tři biturba od Jardy a jedno navíc od Mikry, konečně budu mít auto svých snů do budoucna, na kadý den jinou barvu.
Vy dva provokatéři, polu ji s celou svojí rodinou, dvě dcery, manel a tchána také, je světoznámej fakír, vlastní několik přerostlích uovek, co se rádi tulí a omotávají, myslím, e pak dostanu rovnou vechny tři biturba od Jardy a jedno navíc od Mikry, konečně budu mít auto svých snů do budoucna, na kadý den jinou barvu. :-))))
|
|
| |
|
|