| | |
21.05.2015 14:22 -
Re: C3 peripetie
|
2824008
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
Ahojte, na naí zbrusu nové C3 je vstup USB, ze kterého by rádio mělo přehrávat MP3. Přehrávání se ovem moc nedaří, vyskočí hláka která se zobrazí na malou chvíli, e ji nestačím ani přečíst a rádio se přepne na radio tuner. Je nějaké omezení v počtu sloek, v počtu mp3 ve slokách či něco dalího ? Zkouel jsem zkrátit délku názvů sloek, odstranil háčky i čárky. Co jetě bych měl vyzkouet ?
Díky za nápady.
Vaek
Ahojte, na naí zbrusu nové C3 je vstup USB, ze kterého by rádio mělo přehrávat MP3. Přehrávání se ovem moc nedaří, vyskočí hláka která se zobrazí na malou chvíli, e ji nestačím ani přečíst a rádio se přepne na radio tuner. Je nějaké omezení v počtu sloek, v počtu mp3 ve slokách či něco dalího ? Zkouel jsem zkrátit délku názvů sloek, odstranil háčky i čárky. Co jetě bych měl vyzkouet ?
Díky za nápady.
Vaek
|
|
21.05.2015 14:35 -
|
2824009
|
|
vilous
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1256 |
|
|
Udělal bych to samé co ty. V návodu na RNEG radio v C5 III je toto:
Přístroj přehrává pouze zvukové soubory s příponou ".mp3" s
přenosovou rychlostí 8 kbps a 320 kbps a s příponou ".wma" s
přenosovou rychlostí od 5 kbps do 384 kbps.
Podporuje rovně reim VBR (Variable Bit Rate).
ádný jiný typ souboru (.mp4, .m3u...) nemůe být přehráván.
Je doporučeno omezit délku názvu souborů na 20 znaků a vyloučit
speciální znaky (např. : " " ? ; ù, aby se předelo problémům s
přehráváním nebo zobrazováním.
Jetě bych zkusil dát ty mp3 soubory přímo do hlavního adresáře
Udělal bych to samé co ty. V návodu na RNEG radio v C5 III je toto:
Přístroj přehrává pouze zvukové soubory s příponou ".mp3" s
přenosovou rychlostí 8 kbps a 320 kbps a s příponou ".wma" s
přenosovou rychlostí od 5 kbps do 384 kbps.
Podporuje rovně reim VBR (Variable Bit Rate).
ádný jiný typ souboru (.mp4, .m3u...) nemůe být přehráván.
Je doporučeno omezit délku názvu souborů na 20 znaků a vyloučit
speciální znaky (např. : " " ? ; ù), aby se předelo problémům s
přehráváním nebo zobrazováním.
Jetě bych zkusil dát ty mp3 soubory přímo do hlavního adresáře
|
|
21.05.2015 15:12 -
|
2824019
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Jaký má na tý flece systém souborů?
Jaký má na tý flece systém souborů?
|
|
21.05.2015 18:39 -
|
2824111
|
|
artsvec
|
Město: Suice, Auto: Opel Insignia Country Tourer 1.6 16V - 200 koní | Počet příspěvků: 650 |
|
|
V návodu k naemu rádiu je 128kbp/s.
Systém souborů na flece je FAT32.
V návodu k naemu rádiu je 128kbp/s.
Systém souborů na flece je FAT32.
|
|
21.05.2015 20:27 -
|
2824122
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
Ten by sice jít měl, ale stejně bych zkusil i jiný, např fat.. u ségry na rádiu pioneer taky nela, a po přeformátování se to rozběhlo. A jestli jsi náhodou nezkusil, tak jinou fleku..
Ten by sice jít měl, ale stejně bych zkusil i jiný, např fat.. u ségry na rádiu pioneer taky nela, a po přeformátování se to rozběhlo. A jestli jsi náhodou nezkusil, tak jinou fleku.. :)
|
|
22.05.2015 06:53 -
|
2824177
|
|
artsvec
|
|
|
Zkouel jsem dve fleky, různých značek, jedna 4GB a druhá 32GB.
Ono to třeba přehrávat začne, ale po chvilce to spadne.
Zkouel jsem dve fleky, různých značek, jedna 4GB a druhá 32GB.
Ono to třeba přehrávat začne, ale po chvilce to spadne.
|
|
22.05.2015 18:52 -
|
2824299
|
|
robo
|
Město: Piestany, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 16V 143k (103kW) | Počet příspěvků: 1083 |
|
|
Systém je schopný prehráva súbory s formátom mp3 (výlučne mpeg 1 layer 3) a wma (výlučne tandard 9, kompresia 128 kbit /s )
a co nova c3? dojmy?
Systém je schopný prehráva súbory s formátom mp3 (výlučne mpeg 1 layer 3) a wma (výlučne tandard 9, kompresia 128 kbit /s )
a co nova c3? dojmy?
|
|
22.05.2015 20:45 -
|
2824350
|
|
Hanz 397
|
|
|
robo napsal(a): Systém je schopný prehráva súbory s formátom mp3 (výlučne mpeg 1 layer 3) a wma (výlučne tandard 9, kompresia 128 kbit /s )
a co nova c3? dojmy?
Dovolím si ti odpovědět před tím,ne se k tomu dostane Vaek:
Novou C3 máme v rodině u bezmála dva roky a zatím jen spokojenost-Má najeto u celých 9500km a za tu dobu bez jedinýho problému. Máme v ní 1,2VTi... Jediný,co se dá tomuhle motoru vytknout je straný zvuk(přeci jen je to tříválec) a hrozně malá setrvačnost,která se projevuje jednak tím,e na rozjezd potřebuje něco kolem 2000 otáček,jinak chcípne,nebo začne odmlouvat a jednak tím,e prostě vůbec nebrzdí...
Ale tyhle drobnosti jsou vyváeny na 1,2 atmosféru neskutečnou dynamikou a spotřebou,kterou ani já se svým jízdním stylem nedokáu např na trase Kamenice -Praha dostat nad 6l/100km...
Ve starý C3-2008 jsme měli 1,1 (starej TU motor) a tam jsem měl naučeno,e pokud se blíí kopec,musím vypnout klimu a pak včas začít podřazovat . Tady ne-klima běí pořád,zařazená pětka(estku to nemá,na co taky?),na tacho 150,na otáčkoměru 4500 a na dálnici i do kopce v levým .
Dalí věc,která mě mile překvapila ,byl na malýho Citroena dost slunej podvozek... Tichej,relativně jistej,čitelnej i při razantnějí jízdě,ale (opět na Citroena),docela dost skákavej...
A interier? Super. Troku strohej-nemáme nijak zvlátní výbavu,ale pohodlnej,na třídu prostornej,docela kvalitní materiály a hlavně i přes tu strohost nepůsobí německy... Např palubka ve mě evokuje tu v X7. A rozhodně to není náhoda.
Take:i kdy mám rád velká auta,tak nová C3 je fakt dobrá
Dovolím si ti odpovědět před tím,ne se k tomu dostane Vaek:
Novou C3 máme v rodině u bezmála dva roky a zatím jen spokojenost-Má najeto u celých 9500km :-d a za tu dobu bez jedinýho problému. Máme v ní 1,2VTi... Jediný,co se dá tomuhle motoru vytknout je straný zvuk(přeci jen je to tříválec) a hrozně malá setrvačnost,která se projevuje jednak tím,e na rozjezd potřebuje něco kolem 2000 otáček,jinak chcípne,nebo začne odmlouvat a jednak tím,e prostě vůbec nebrzdí...
Ale tyhle drobnosti jsou vyváeny na 1,2 atmosféru neskutečnou dynamikou a spotřebou,kterou ani já se svým jízdním stylem nedokáu např na trase Kamenice -Praha dostat nad 6l/100km... ;-)
Ve starý C3-2008 jsme měli 1,1 (starej TU motor) a tam jsem měl naučeno,e pokud se blíí kopec,musím vypnout klimu a pak včas začít podřazovat :-p . Tady ne-klima běí pořád,zařazená pětka(estku to nemá,na co taky?),na tacho 150,na otáčkoměru 4500 a na dálnici i do kopce v levým :-d.
Dalí věc,která mě mile překvapila ,byl na malýho Citroena dost slunej podvozek... Tichej,relativně jistej,čitelnej i při razantnějí jízdě,ale (opět na Citroena),docela dost skákavej...
A interier? Super. Troku strohej-nemáme nijak zvlátní výbavu,ale pohodlnej,na třídu prostornej,docela kvalitní materiály a hlavně i přes tu strohost nepůsobí německy... Např palubka ve mě evokuje tu v X7. A rozhodně to není náhoda.
Take:i kdy mám rád velká auta,tak nová C3 je fakt dobrá ;-)
|
|
23.05.2015 00:36 -
|
2824412
|
|
jruze
|
|
|
Hanz 397 napsal(a): Dovolím si ti odpovědět před tím,ne se k tomu dostane Vaek:
Novou C3 máme v rodině u bezmála dva roky a zatím jen spokojenost-Má najeto u celých 9500km a za tu dobu bez jedinýho problému. Máme v ní 1,2VTi... Jediný,co se dá tomuhle motoru vytknout je straný zvuk(přeci jen je to tříválec) a hrozně malá setrvačnost,která se projevuje jednak tím,e na rozjezd potřebuje něco kolem 2000 otáček,jinak chcípne,nebo začne odmlouvat a jednak tím,e prostě vůbec nebrzdí...
Ale tyhle drobnosti jsou vyváeny na 1,2 atmosféru neskutečnou dynamikou a spotřebou,kterou ani já se svým jízdním stylem nedokáu např na trase Kamenice -Praha dostat nad 6l/100km...
Ve starý C3-2008 jsme měli 1,1 (starej TU motor) a tam jsem měl naučeno,e pokud se blíí kopec,musím vypnout klimu a pak včas začít podřazovat . Tady ne-klima běí pořád,zařazená pětka(estku to nemá,na co taky?),na tacho 150,na otáčkoměru 4500 a na dálnici i do kopce v levým .
Take:i kdy mám rád velká auta,tak nová C3 je fakt dobrá
A jetě to má výhodu e jí můe brát na cesty sebou v kufru C5
A jetě to má výhodu e jí můe brát na cesty sebou v kufru C5 :-))))
|
|
23.05.2015 19:47 -
|
2824582
|
|
artsvec
|
|
|
Ahojte, dojmy z nové C3 jsou zatím pozitivní. Na kategorii vozu je vnitřní prostornost troufám si napsat super(na místě spolujezdce mám zejména v oblasti nohou a kolen mnohem více místa ne v kámoově BMW5). V porovnání se Saxem je větí, předevím hlubí i kufr. Auto mě překvapilo svojí pohodlností i tím, jak je tiché. Hanz má pravdu, motor nezapře, e je tříválec, ale mojí eně se to prý líbí. Přesto, e je motor jetě nezaběhnutý(máme najeto 1050km), tak je auto překvapivě ivé, nebo přesněji ivějí ne by se od takového motůrku čekalo. Spotřeba po prvním tankování dle počítače 5.6L/100, dle výpočtu od plné do plné 5.5L/100. Nádr byla vyjeděna převáně po městě a skoro pořád s klimatizací, tedy i tady spokojenost. Posez v autě je troku vyí co mě vyhovuje dobře se sedí a předevím je to dobré při vysedání. Výbavu máme Exclusive, tedy lepí a líbivé potahy sedadel, digitální automatická klimatizace, vyhřívaná sklápěcí zrcátka, zatmavení zadních oken a dalí co si u nepamatuji. Co je ovem super je velké čelní sklo Zenit, dík kterému je krásně vidět na semafory i nebe. Zatím tedy s autem spokojenost, tak snad to tak bude pořád. Akorát ta četina v palubním počítači stále chybí. Dnes jsme zkusmo polepili jeden práh karbonovou folií, vypadá to dobře - a vyfotím dám sem foto.
Ahojte, dojmy z nové C3 jsou zatím pozitivní. Na kategorii vozu je vnitřní prostornost troufám si napsat super(na místě spolujezdce mám zejména v oblasti nohou a kolen mnohem více místa ne v kámoově BMW5). V porovnání se Saxem je větí, předevím hlubí i kufr. Auto mě překvapilo svojí pohodlností i tím, jak je tiché. Hanz má pravdu, motor nezapře, e je tříválec, ale mojí eně se to prý líbí. Přesto, e je motor jetě nezaběhnutý(máme najeto 1050km), tak je auto překvapivě ivé, nebo přesněji ivějí ne by se od takového motůrku čekalo. Spotřeba po prvním tankování dle počítače 5.6L/100, dle výpočtu od plné do plné 5.5L/100. Nádr byla vyjeděna převáně po městě a skoro pořád s klimatizací, tedy i tady spokojenost. Posez v autě je troku vyí co mě vyhovuje dobře se sedí a předevím je to dobré při vysedání. Výbavu máme Exclusive, tedy lepí a líbivé potahy sedadel, digitální automatická klimatizace, vyhřívaná sklápěcí zrcátka, zatmavení zadních oken a dalí co si u nepamatuji. Co je ovem super je velké čelní sklo Zenit, dík kterému je krásně vidět na semafory i nebe. Zatím tedy s autem spokojenost, tak snad to tak bude pořád. Akorát ta četina v palubním počítači stále chybí. Dnes jsme zkusmo polepili jeden práh karbonovou folií, vypadá to dobře - a vyfotím dám sem foto.
|
|
26.05.2015 18:39 -
|
2825629
|
|
artsvec
|
|
|
Tak jsem za pomocí programu Format Factory překodoval vechny MP3 na 128kbp/s a pomohlo to, teda aspoň zatím ve funguje.
Tak jsem za pomocí programu Format Factory překodoval vechny MP3 na 128kbp/s a pomohlo to, teda aspoň zatím ve funguje.
|
|
19.02.2017 21:47 -
|
3041763
|
|
halford1
|
|
|
Dnes mi volala ena e během cesty z práce se jí rozsvítila kontrolka dobíjení baterie, za 5 minut byla doma a kontrolka u nesvítila. Zkontroloval jsem připojení baterie - v pořádku. Pak z ní vylezlo, e jí nejde ventilátor topení, ale to je prkotina i kdy nevím jestli to vechno nějak nesouvisí s přiloeným videem které mne trápí více. Při nastartovaném motoru problikávají světla a displej a intenzita se mění s přidáním a ubráním plynu. Bez diag se asi neobejdu, ale nějaký tip čeho se alespoň chytnout?
Dnes mi volala ena e během cesty z práce se jí rozsvítila kontrolka dobíjení baterie, za 5 minut byla doma a kontrolka u nesvítila. Zkontroloval jsem připojení baterie - v pořádku. Pak z ní vylezlo, e jí nejde ventilátor topení, ale to je prkotina i kdy nevím jestli to vechno nějak nesouvisí s přiloeným videem které mne trápí více. Při nastartovaném motoru problikávají světla a displej a intenzita se mění s přidáním a ubráním plynu. Bez diag se asi neobejdu, ale nějaký tip čeho se alespoň chytnout?
|
|
19.02.2017 21:56 -
|
3041764
|
|
jumep
|
|
|
alternator
alternator
|
|
19.02.2017 22:03 -
|
3041767
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Souhlas s Petrem, tím si ena prola v lednu, ventilátor také přestal jít, byl jsem ve slubě, ale nakonec se jí rozsvítila barevná hudba a skončila na odtahovce, alternátor u Hanze vyměněn a je po problému.
Souhlas s Petrem, tím si ena prola v lednu, ventilátor také přestal jít, byl jsem ve slubě, ale nakonec se jí rozsvítila barevná hudba a skončila na odtahovce, alternátor u Hanze vyměněn a je po problému. ;-)
|
|
19.02.2017 22:05 -
|
3041770
|
|
jumep
|
|
|
ono to vypina spotrebice aby sa setrila energia v baterke
jednym s tych ktore vidis je ventilator
ono to vypina spotrebice aby sa setrila energia v baterke
jednym s tych ktore vidis je ventilator
|
|
19.02.2017 22:11 -
|
3041773
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
A největí sranda je s klíňákem, ádná napínací kladka, prostě nic, tak bez přípravku mají dva lidi co dělat, aby ho nasadili.
A největí sranda je s klíňákem, ádná napínací kladka, prostě nic, tak bez přípravku mají dva lidi co dělat, aby ho nasadili. :-d
|
|
19.02.2017 22:21 -
|
3041775
|
|
halford1
|
|
|
No myslel jsem si e bude alternátor na odchodu, teď z ní vylezlo e to u dělá více jak půlroku, moná i rok. Já si toho nikdy neviml - moje blbost. Jo a to video tam nemůu pořád nacpat asi sem blbej.
No myslel jsem si e bude alternátor na odchodu, teď z ní vylezlo e to u dělá více jak půlroku, moná i rok. Já si toho nikdy neviml - moje blbost. Jo a to video tam nemůu pořád nacpat asi sem blbej.
Přílohy: WP_20170219_15_39_53_Pro.mp4 ( 129043887b ) - |
|
22.11.2017 12:54 -
|
3112139
|
|
halford1
|
|
|
Tak dnes jsem se byl pokusit udělat emise a stk, samozřejmě ty emise ani neudělal nebo po připojení na kouzelnou krabičku to vyhodilo 3 kódy a to P0562- systém napájení napětí - nevěrohodný signál, P0500 - snímač rychlosti - nevěrohodný signál a třetí P1113 - regulace tlaku paliva - nevěrohodný signál. První dvě chyby by mu byly jedno, ale ta třetí je problém kvůli kterému ani měření nezačalo, poděkoval jsem za ochotu a jel domů. Otázka za 5 bodů je na co se zaměřit aby auto emisema prolo. Na rovinu říkám, e u do něj nechci vráet nějaké horentní sumy, nebo auto je na prodej, ale nechci to prodávat jako vrak. Jedná se o C3 1.4 HDi 50kw. Pokud něco někoho napadne tak budu rád.
Tak dnes jsem se byl pokusit udělat emise a stk, samozřejmě ty emise ani neudělal nebo po připojení na kouzelnou krabičku to vyhodilo 3 kódy a to P0562- systém napájení napětí - nevěrohodný signál, P0500 - snímač rychlosti - nevěrohodný signál a třetí P1113 - regulace tlaku paliva - nevěrohodný signál. První dvě chyby by mu byly jedno, ale ta třetí je problém kvůli kterému ani měření nezačalo, poděkoval jsem za ochotu a jel domů. Otázka za 5 bodů je na co se zaměřit aby auto emisema prolo. Na rovinu říkám, e u do něj nechci vráet nějaké horentní sumy, nebo auto je na prodej, ale nechci to prodávat jako vrak. Jedná se o C3 1.4 HDi 50kw. Pokud něco někoho napadne tak budu rád.
|
|
22.11.2017 13:15 -
|
3112180
|
|
jumep
|
|
|