| | |
05.12.2015 22:23 -
Re: Vánoce,Silvestr a nae figura
|
2894875
|
|
DeFuckTo
|
Město: Kladno, Auto: Citroën C5 II 3.0i V6 24v 211k AM6 Exclusive Break | Počet příspěvků: 780 |
|
|
RAJ? To jsou dvě chyby ve slově RUM?
RAJ? To jsou dvě chyby ve slově RUM? :-))))
|
|
05.12.2015 22:34 -
|
2894876
|
|
jumep
|
|
|
no ja neviem, ja si skor myslim ze ked v slove RAJ doplnis jedno pismeno a tri zmenis dostanes PIVO a to nemoze byt nahoda
no ja neviem, ja si skor myslim ze ked v slove RAJ doplnis jedno pismeno a tri zmenis dostanes PIVO a to nemoze byt nahoda
|
|
05.12.2015 22:47 -
|
2894879
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Zkouel jsem různe varianty pozměnění písmen, no a pořád mi vychází pořádná flákota masa a jahodovej koktejl.
Zkouel jsem různe varianty pozměnění písmen, no a pořád mi vychází pořádná flákota masa a jahodovej koktejl. :-d
|
|
05.12.2015 23:03 -
|
2894882
|
|
jumep
|
|
|
no tak dobry steak nikdy nemoze byt zly ....
no tak dobry steak nikdy nemoze byt zly ....
|
|
05.12.2015 23:15 -
|
2894884
|
|
63zdenda
|
Město: Jezvé , Auto: Citroën C5 III (X7) 2.2 HDi 16V 173k (125kW) Tourer | Počet příspěvků: 2972 |
|
|
Přesně tak, v jakoukoli roční dobu, akorát ti tam nějak vypadl ten koktejl.
Přesně tak, v jakoukoli roční dobu, akorát ti tam nějak vypadl ten koktejl. :-))
|
|
05.12.2015 23:20 -
|
2894885
|
|
jumep
|
|
|
neviem, ale podla mna je po steaku lepsi tatarak jak koktejl
neviem, ale podla mna je po steaku lepsi tatarak jak koktejl
|
|
05.12.2015 23:28 -
|
2894890
|
|
63zdenda
|
|
|
Uznávám, ma pravdu, je to lepí, no a pak to zajíst něčim bezmasim, třeba klobáskou, u aby byly sakra ty vánoce.
Uznávám, ma pravdu, je to lepí, no a pak to zajíst něčim bezmasim, třeba klobáskou, u aby byly sakra ty vánoce. :-d
|
|
06.12.2015 11:40 -
|
2894949
|
|
ivanivan
|
|
|
Máme tvarovaná těla. Na netu píou, e kulatá je tvar .
Máme tvarovaná těla. Na netu píou, e kulatá je tvar :-d .
|
|
06.12.2015 11:55 -
|
2894952
|
|
63zdenda
|
|
|
Jj, je to zajímavé, nae kůe vydrí skoro kadý tvar, proč nemůe mít tuto krásnou vlastnost i nae oblečení?
Jsem jetě mladý, , můe toto vysvětlit někdo zkuenějí?
Jj, je to zajímavé, nae kůe vydrí skoro kadý tvar, proč nemůe mít tuto krásnou vlastnost i nae oblečení? :-o :nevim
Jsem jetě mladý, :-)))) , můe toto vysvětlit někdo zkuenějí? :-d
|
|
06.12.2015 11:58 -
|
2894953
|
|
jumep
|
|
|
jak nemuze, skus si dat teplaky
jak nemuze, skus si dat teplaky
|
|
06.12.2015 12:00 -
|
2894954
|
|
Mikra
|
Město: Velké Hamry, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 3730 |
|
|
Viděl jsi někdy módní přehlídku? Návrháři jsou tupci a nevědí, jak vypadá krásný člověk. Jsou celý den zavření mezi ramínkama a jehlama a tak to oblečení podle toho vypadá. Ty pokroucený dráty, co se promenádují po molech, nikdy nedosáhnou naí kulatý dokonalosti, protoe by se jim srolovali noičky. Oblečení tudí není pro lidi stvořený. Lidi maj chodit jako Adam a Eva a pak jim ádný listy nebudou malý.
Viděl jsi někdy módní přehlídku? Návrháři jsou tupci a nevědí, jak vypadá krásný člověk. Jsou celý den zavření mezi ramínkama a jehlama a tak to oblečení podle toho vypadá. Ty pokroucený dráty, co se promenádují po molech, nikdy nedosáhnou naí kulatý dokonalosti, protoe by se jim srolovali noičky. Oblečení tudí není pro lidi stvořený. Lidi maj chodit jako Adam a Eva a pak jim ádný listy nebudou malý. :-))
|
|
06.12.2015 17:55 -
|
2895011
|
|
63zdenda
|
|
|
Ty tepláky není patný nápad, na léto normál, na zimu nějaké delí, aby netáhlo na krk, jenom jsem si myslel, e koupím jedny a budeme se se enou poctivě střídat, bohuél nemám tak velký hrudník, na mne by to vypadalo asi blbě.
Jinak Mikro s těmi hééérečky na molu souhlas, to je samá dieta, depky, klepky, halucinace, co z toho ivota mají, není nám líp, večer k telce do ruky něco mastného, uloit do bříka jak do peřinky a pořád to je asi málo, bo kdy se probudím, mám znovu hlad, já se tak idim a odbejvám, a to není hezké.
Ty tepláky není patný nápad, na léto normál, na zimu nějaké delí, aby netáhlo na krk, jenom jsem si myslel, e koupím jedny a budeme se se enou poctivě střídat, bohuél nemám tak velký hrudník, na mne by to vypadalo asi blbě. :-d
Jinak Mikro s těmi hééérečky na molu souhlas, to je samá dieta, depky, klepky, halucinace, co z toho ivota mají, není nám líp, večer k telce do ruky něco mastného, uloit do bříka jak do peřinky a pořád to je asi málo, bo kdy se probudím, mám znovu hlad, já se tak idim a odbejvám, a to není hezké. :-))))
|
|
07.12.2015 17:03 -
|
2895256
|
|
johnny.m
|
Město: Pardubice, Auto: Citroën C5 II 2.2HDi 16V 125kW Exclusive Break | Počet příspěvků: 498 |
|
|
A co tepláková souprava?
A co tepláková souprava? :-)):-))
|
|
07.12.2015 19:26 -
|
2895298
|
|
HELLMUT
|
Město: Praha, Auto: Citroën C5 III (X7) 2.0 HDi 163k (120kW) Tourer | Počet příspěvků: 1814 |
|
|
Manekýny jsou hubené účelově, kvůli etření na materiálu.
Z toho oblečení co nosíme my, normálně ivení, oblíknou 3-4 anorektičky
Take jako ze vím jsou v tom zase prachy.
Jinak Zdendo, ta tepláková souprava je super nápad.
Kup jednu pro sebe jednu pro enu a můete vyrazit stylově do Kauflandu. A čím vic pruhů, tim vic addidas ty jsou nejlepí. Jen ta C5 se k vám nebude moc hodit,chtělo by to třeba Golfa
Manekýny jsou hubené účelově, kvůli etření na materiálu.
Z toho oblečení co nosíme my, normálně ivení, oblíknou 3-4 anorektičky :-))))
Kup jednu pro sebe jednu pro enu a můete vyrazit stylově do Kauflandu. A čím vic pruhů, tim vic addidas ty jsou nejlepí. Jen ta C5 se k vám nebude moc hodit,chtělo by to třeba Golfa ;-)
|
|
07.12.2015 20:06 -
|
2895307
|
|
Hanz 397
|
|
|
jruze napsal(a): Kdo mne zná (ohledně mé figury) tak ví co s figurou dělá dobrá ena a strava. Kadý rok mi ena kupuje o dvě čísla větí oblečení - remcá a vůbec si neuvědomuje e za to můe ona, říka e budu dret dietu a neustále to poruuje. Tak nevím co vlastně chce - zase platí pravidlo e v enách se nikdo nevyzná!! nebo e se mají jejich slova brát opačně?
Vloni,těsně před dovolenou jsem zjistil,e mi nejsou ani jedny kraasy... Museli jsme nakoupit nové. Letos,s příchodem léta jsem opět s hrůzou zjistil,e mi zase nejsou ani jedny. Samozřejmě jsem se od drahé polovičky dozvěděl,e jsem prase nenaraný a e jsem tlustej a e mi nasadí dietu. Nedalo mi to a zamyslel jsem se nad tím logickým (=muským) rozumem a doel jsem k závěru,e chyba není ve mě,ale v ní,přesněji řečeno v tom,jak pere . Vechno se toti pomalu sráí Take jídlem to rozhodně není...
Vloni,těsně před dovolenou jsem zjistil,e mi nejsou ani jedny kraasy... Museli jsme nakoupit nové. Letos,s příchodem léta jsem opět s hrůzou zjistil,e mi zase nejsou ani jedny. Samozřejmě jsem se od drahé polovičky dozvěděl,e jsem prase nenaraný a e jsem tlustej a e mi nasadí dietu. Nedalo mi to a zamyslel jsem se nad tím logickým (=muským) rozumem a doel jsem k závěru,e chyba není ve mě,ale v ní,přesněji řečeno v tom,jak pere ;-) . Vechno se toti pomalu sráí :-d Take jídlem to rozhodně není...
|
|
07.12.2015 20:09 -
|
2895308
|
|
jumep
|
|
|
nasierajte hada bosou nohou a perete a varite si sami ...
aj ked zasa mne sa tiez stale vyhraza ze uz mi neuprace stol a nakonec to nevydrzi
nasierajte hada bosou nohou a perete a varite si sami ...
aj ked zasa mne sa tiez stale vyhraza ze uz mi neuprace stol a nakonec to nevydrzi :)
|
|
08.12.2015 03:42 -
|
2895414
|
|
63zdenda
|
|
|
HELLMUT napsal(a): Manekýny jsou hubené účelově, kvůli etření na materiálu.
Z toho oblečení co nosíme my, normálně ivení, oblíknou 3-4 anorektičky
Kup jednu pro sebe jednu pro enu a můete vyrazit stylově do Kauflandu. A čím vic pruhů, tim vic addidas ty jsou nejlepí. Jen ta C5 se k vám nebude moc hodit,chtělo by to třeba Golfa
Tak jo, raketovej náčelníku, čeče, ty dělat do politiky, tak u jse na hradě, kdy nic jiného, tak jako vlajkono.
Jestli někoho zná s goltem, dej vědět, já to vyměním, za zbytek koupím pro mne i enu ty soupravy a můem teda jezdit do kaufu v tom golfu na nákupy, kdy mne do toho tak nutí.
Jse divnej, ale můem si to dát se enou na Vánoce pod stromeček, třeba budeme mít z toho radost, jetě se musím podívat, jestli má golf také nějaký klub, díky.
Tak jo, raketovej náčelníku, čeče, ty dělat do politiky, tak u jse na hradě, kdy nic jiného, tak jako vlajkono. :-o
Jestli někoho zná s goltem, dej vědět, já to vyměním, za zbytek koupím pro mne i enu ty soupravy a můem teda jezdit do kaufu v tom golfu na nákupy, kdy mne do toho tak nutí. :-((((
Jse divnej, ale můem si to dát se enou na Vánoce pod stromeček, třeba budeme mít z toho radost, jetě se musím podívat, jestli má golf také nějaký klub, díky. :palec :palec :palec
|
|
| |
|
|